Seluar paip

Seluar paip

Siapa yang akan pergi?

Seluar lurus atau seluar paip sesuai untuk hampir semua jenis angka. Mereka kelihatan sangat berfaedah kepada tokoh seperti pir, dengan mengoreksi secara visual kekurangannya. Model ini menyembunyikan bahagian bawah yang berat: pinggul lebar dan bulat, kaki penuh. Dalam kes ini, bahagian atas kecil dikompensasi secara visual: dada kecil dan bahu sempit. Untuk angka jenis ini, anda harus memberi perhatian kepada garis pinggang - lebih baik jika terlalu tinggi.

Seluar lurus sesuai dengan sempurna dengan jenis angka lain. Mereka akan memberi penekanan yang lebih baik pada martabat jam dan segitiga terbalik. Bentuk celana ini akan menekankan pinggang dan kaki langsing. Pada kaki yang langsing, pipa-pipa dengan anak panah kelihatan sangat cantik. Wanita dengan parameter yang sempurna boleh membeli seluar pinggang rendah.

Model sebenar

Pipa seluar dengan anak panah menjadi trend musim ini. Mereka akan dapat memberi tumpuan kepada bentuk kaki yang langsing dan indah. Model dengan anak panah mengambil masa untuk mengetatkan dan menjaga mereka, tetapi keputusannya adalah bernilai masa. Pipa seluar dengan anak panah sempurna untuk bekerja di pejabat, untuk bertemu dengan kawan-kawan, sebagai pakaian yang penuh untuk acara rasmi.

Pipa seluar luas sesuai untuk mana-mana angka. Pandangan seluar lebar dengan pinggang tinggi kelihatan sangat anggun. Model sedemikian mengimbangi perkadaran badan, bersembunyi terlalu penuh atau, sebaliknya, kaki nipis. Seluar kaki yang luas sangat selesa sebagai pakaian kasual. Mereka digunakan sebagai pakaian untuk semua orang untuk bekerja di pejabat dan sebagai pakaian perayaan.

Pipa seluar dengan poket adalah model seluar yang bergaya untuk dipakai sehari-hari. Model-model yang hampir dengan gaya kasual mempunyai poket patch di bahagian belakang dan sisi. Sebagai peraturan, poket tersebut tidak mempunyai kapasiti yang besar dan melaksanakan fungsi hiasan yang lebih banyak.

Paip seluar musim panas dijahit dari kain ringan. Untuk jahit, kain bercampur dan semulajadi seperti kapas, linen, viskose, yang mempunyai sifat kebersihan yang baik dan membolehkan kulit untuk bernafas digunakan. Model ini membolehkan anda membuat imej bergaya untuk kerja pejabat dan saman yang elegan untuk mesyuarat penting.

Paip seluar klasik, sebagai peraturan, mempunyai pendaratan yang tinggi dan tali pinggang yang dijahit. Panjang seluar ini dipotong ke tengah tumit. Model dengan anak panah secara visual menghisap kaki. Model klasik sering dikecualikan daripada poket dan elemen hiasan. Ini adalah pilihan yang hebat untuk bertemu dengan rakan-rakan, pergi ke kafe atau panggung wayang, dan juga untuk bekerja di pejabat.

Suara-pipa perniagaan sempurna sesuai dengan kod pakaian yang paling tegar. Potongan rasmi mereka dalam kombinasi dengan kain mulia warna terkawal membolehkan anda dengan mudah membuat saman perniagaan dengan mudah setiap hari. Seluar dalam gaya perniagaan bulu, kapas dan kain campuran adalah popular.

Warna dan cetakan bergaya

Popular pada musim lalu, cetakan bunga besar sedikit kehilangan posisi mereka pada catwalk fesyen. Tempat mereka diambil oleh motif abstrak, cetakan vegetatif terbaik, bunga kecil dan tiruan bordir bunga, titisan neon yang besar. Strip lebar sebenar dan sederhana yang telah berjaya gerhana sel yang popular.

Musim ini, jenama fesyen telah bergantung pada kain monokrom yang kaya. Ini adalah pelbagai warna emas dan perak, warna air dan nada karang, ocher, ultramarine dan serbuk cahaya. Warna tepu yang mendalam mengekalkan kedudukan mereka dalam model celana klasik. Antaranya, industri fesyen yang paling dicari adalah hitam, hijau, biru dan coklat.

Apa yang perlu dipakai?

Seluar-tabung sesuai dengan sempurna ke dalam set dengan jaket, warna dan tekstur yang mungkin berbeza dari warna dan tekstur kain dari mana seluar itu dijahit. Di bawah jaket, anda boleh memakai topless tanpa lengan atau tangki cahaya atas. Set harian yang sangat baik diperolehi jika paip-seluar digabungkan dengan jubah atau jaket yang dikait. Adalah penting untuk mengambil kira peraturan rasa yang baik, yang tidak disyorkan untuk mencampurkan cetakan dengan satu sama lain, dan jika anda memilih seluar dengan corak, bahagian atas mestilah padat dan sebaliknya.

Anda boleh mencairkan satu set pakaian dengan paip-paip dengan bantuan aksesori bergaya. Mereka boleh mengulangi warna kain yang digunakan semasa seluar menjahit atau bertindak sebagai kontras dengan mereka. Kalung pendek dan panjang, gelang dan cincin sesuai dengan seluar panjang. Untuk melengkapkan ensemble, anda perlu mengambil topi yang bergaya dengan penuh, beg yang bergaya dan jangan lupa tentang cermin mata hitam.

Adalah lebih baik untuk memadankan kasut seluar paip dengan tumit. Set ini kelihatan sangat feminin dan menarik. Untuk berjalan kaki yang panjang, anda boleh mengambil kasut yang selesa atau kasut pada tumit rendah yang lebih luas.

Imej bergaya

Anda boleh membuat imej yang bergaya dalam gaya navy dengan bantuan seluar putih atau biru dan atas biru dan putih. Imej harmoni yang lengkap dari tudung yang sesuai, mirip dengan topi laut, dan gelas gelap yang besar.

Saman berwarna mutiara laconic yang terdiri daripada tiub seluar panjang, jaket dan bahagian atas sesuai dengan sempurna ke dalam imej perniagaan seorang wanita moden. Kasut belati dengan klac pereka asal mengubah pakaian menjadi pakaian malam untuk majlis-majlis khas.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus