Pakaian Belarusia

Pakaian Belarusia

Ciri-ciri dan kelebihan produk Belarusia

Di pasaran Rusia pakaian Belarus telah mengambil kedudukan yang kuat. Dia menikmati populariti yang hebat di kalangan wanita Rusia, terima kasih kepada kualiti yang sangat baik, potongan yang sangat baik, yang membolehkan untuk menyembunyikan kekurangan dan menekankan maruah. Kostum Belarusia dibezakan dengan keanggunan, keselesaan, dan harga yang berpatutan menjadikan pakaian lebih menarik. Pereka Belarusia mengikuti trend fesyen terkini, menggunakan bahan semula jadi dalam pengeluaran mereka, aksesori berkualiti tinggi. Pengeluaran menggunakan peralatan Jepun dan Jerman, yang membolehkan untuk meminimumkan perkahwinan.

Kostum Belarusia mengekalkan bentuk mereka walaupun selepas mencuci banyak, mereka adalah hypoallergenic, tahan lama, bahan mempunyai ketahanan yang sangat baik, praktikal dan elastik. Pasaran menawarkan banyak model, gaya dan warna pilihan. Dalam kostum Belarusia wanita yang elegan tidak akan pernah terlepas perhatian.

Musim

Kostum Belarusia adalah praktikal dan selesa. Oleh itu, mereka kelihatan elegan dalam versi musim sejuk dan musim panas. Perlu diingat bahawa hampir setiap pengeluar Belarusia menawarkan koleksi pakaian baru untuk musim baru. Oleh itu, pilihan pakaian bergaya dan bergaya sentiasa besar. Model musim sejuk pakaian sering dibuat daripada campuran bulu dan bulu dengan sintetik. Gabungan bulu dengan sintetik membolehkan anda mengekalkan rupa produk yang sesuai untuk masa yang lama, serta pilihan ini mempunyai rintangan haus yang sangat baik. Model musim panas adalah cahaya dan cantik. Pada dasarnya mereka diperbuat daripada kapas, sifon, rami, mungkin tambahan kecil serat sintetik untuk kesesuaian dan ketahanan produk yang lebih baik. Harus diingat bahawa pakaian Belarusia, berkat penggunaan kain semulajadi, mempunyai kebersihan dan kehalusan yang baik, yang penting ketika memakai pakaian sepanjang hari.

Gaya bergaya dan model

Pilihan gaya kostum Belarusia adalah sangat besar. Anda boleh memilih pakaian yang sesuai untuk sebarang majlis. Pakaian malam dan gaun dibedakan oleh gaya dan keanggunan mereka. Mereka boleh membuat persaingan yang serius terhadap model Eropah berjenama. Pakaian perayaan bukan hanya gaya yang panjang dan mengalir, tetapi juga pakaian koktel yang pendek. Rhinestones, batu digunakan sebagai aksesori untuk pakaian menghias, sisipan renda, sutera dan kulit boleh digunakan. Kostum kelihatan hebat di pejabat, anda akan memenuhi kod pakaian setiap hari, dan pakaian akan menjadi selesa dan selesa sepanjang hari. Untuk kostum jahit digunakan bukan sahaja pakaian rajut, tetapi juga pelbagai bahan tekstil.

Untuk wanita gemuk

Ciri membezakan utama pengeluar Belarusia adalah bahawa mereka masing-masing menghasilkan model untuk wanita megah. Ini adalah faktor penting, kerana sangat sukar bagi wanita dengan pakaian seragam untuk mencari pakaian yang cantik dan bermutu dengan harga yang berpatutan. Pakaian sedemikian dijahit mengikut templat khas, berkat pakaian menyembunyikan kelemahan angka dan menekankan semua kelebihannya. Pengeluar Belarusia untuk wanita yang subur adalah pelbagai besar dan pelbagai warna. Dalam kostum ini anda akan menjadi feminin dan menarik.

Pant

Pantsuits dibezakan oleh gaya moden yang moden, potongan yang sangat baik dan detail yang canggih. Ini adalah pilihan yang baik untuk kod berpakaian pejabat. Jangan lupa bahawa sut seluar melibatkan pilihan blaus yang elegan atau atas.

Warna yang berbeza mempelbagaikan dan menyegarkan imej anda. Kasut untuk pakaian sedemikian, pilih klasik, dengan tumit atau kasut, balet dan kasut dengan satu padu yang kukuh tidak mungkin sesuai dengan seluar seluar yang elegan.

Skirt

Sesuai skirt memberikan imej kewanitaan dan seksualiti. Tudung-tudung tersebut boleh dipakai di pejabat, untuk berjalan kaki, pihak. Saman skirt di samping aksesori membuat imej harmoni dan elegan, lelaki tidak terlepas wanita itu. Kasut sesuai dengan saman ini, baik pada tumit dan pada solen tunggal, semuanya bergantung pada imej terakhir. Di bawah kostum sedemikian, ia juga perlu memilih blaus, puncak atau tunik yang betul.

Sukan

Jejak lagu Belarusia menjadikan wanita kelihatan hebat, walaupun bermain sukan. Untuk pengeluaran menggunakan kain rajutan semulajadi atau kain yang membolehkan kulit bernafas, mereka selesa dan mudah. Tracksuits datang sebagai dua (seluar dan jaket) dan tiga (seluar, jaket, atas, bustier atau jaket). Gabungan beberapa unsur dalam satu saman membolehkan wanita itu untuk mencipta imej dan gaya individunya. Kostum dibezakan oleh pelbagai warna dan gaya yang berbeza. Jadi, sebagai tambahan kepada seluar sukan klasik, anda boleh mencari saman dengan punggung, legging, bukan jaket sukan yang biasa boleh menjadi windbreaker, sweatshirt. Pereka menggunakan pelbagai cara untuk menghiasi kostum, contohnya, bukan zip biasa yang terdapat butang atau butang besar, mencairkan imej standard dengan poket patch, kehadiran tudung, ini adalah pilihan yang lebih muda.

Model kanak-kanak

Sut buatan Belarus adalah sempurna untuk kanak-kanak, terutama dari sudut pandang hypoallergenicity, serta di dalamnya, kulit anak-anak bernafas dengan baik dan tidak merasa tidak nyaman. Selain itu, pakaian kanak-kanak cerah, cantik dan harga mereka sangat berpatutan. Gaya kanak-kanak yang popular dan bergaya dibezakan oleh kemudahan, band elastik yang lembut, gaya asal, gambar lucu. Saman rajutan kanak-kanak praktikal, mereka tidak cacat dan sempurna mengekalkan bentuknya selepas mencuci banyak.

Trend fesyen pakaian rajut Belarusia

Trend utama musim ini adalah warna tepu, seperti warna biru, zamrud hijau, nada wain yang kaya. Gabungan beberapa warna yang berbeza dianggap bergaya dan bergaya. Ini adalah kelebihan yang ketara, kerana model sedemikian, mewujudkan corak geometri kompleks, menjauhkan diri dari tempat-tempat yang anda tidak mahu menyerlahkan.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih kostum Belarusia, anda harus mempertimbangkan beberapa butiran yang akan menghiasi anda dari sisi terbaik. Mula-mula anda perlu memutuskan mana-mana saman tertentu yang anda ingin beli: saman dua keping (jaket + skirt, jaket + seluar, jaket + pakaian) atau saman tiga keping (contohnya rompi, atas, tanjung atau pullover). Dengan bantuan saman tiga keping anda boleh membuat sejumlah besar imej. Sut dengan skirt kelihatan feminin, memberikan sejenis coquetry. Suit dengan seluar adalah terkenal kerana keanggunan dan keanggunannya.

Memilih saman untuk wanita megah, memberi keutamaan kepada kain padat, mereka kelihatan lebih baik pada wanita dengan bentuk. Pertimbangkan bahawa untuk wanita yang cantik adalah lebih baik untuk menolak pakaian rajut nipis, kerana ia hanya akan menekankan dan menyerlahkan semua kelemahan angka itu. Wanita yang kecil dan rapuh lebih baik memilih kain mengalir, ringan. Walaupun, saman yang dibuat dari bahan padat tidak boleh diabaikan, ia pasti akan berguna pada musim sejuk.

Gambaran Keseluruhan Pengilang

Firma Brest "Orchid Lux" di pasaran selama lebih dari 10 tahun. "Orchid Lux" menghasilkan pakaian wanita dari bahan rajutan dan tekstil.Model dibentangkan untuk setiap rasa dan untuk kategori umur, berbeza dengan pelbagai saiz dari 46 hingga 66. Di Orchid Lux, pereka profesional membangunkan model dan gaya baru untuk setiap musim, dan peralatan berteknologi tinggi digunakan dalam pengeluaran. Harga yang berpatutan menjadikan pengeluar ini lebih menarik.

Tanda dagang Brest "Devita" terlibat dalam pengeluaran pakaian kasual wanita dan koleksi sukan wanita. Jenama mewakili pelbagai yang kaya dan pelbagai saiz. Devita membangun koleksi baru setiap musim, memandangkan trend terkini dalam fesyen.

Syarikat Belarusia "Condra" adalah salah satu pengeluar utama pakaian wanita Belarusia, di pasaran selama lebih dari 20 tahun. Syarikat ini menghasilkan pelbagai pakaian kasual, serta malam, pakaian yang elegan. Syarikat itu mempunyai gaya khasnya sendiri, keaslian model, rasa canggih, ia membezakannya dari pengeluar lain.

Syarikat Belarusia "Panda" juga menduduki salah satu ceruk utama di pasaran untuk menghasilkan pakaian yang berkualiti untuk wanita, di pasaran selama lebih dari 16 tahun. Koleksi baru dikeluarkan dua kali setahun, mengikuti trend fesyen. Syarikat menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi, sementara produk siap selalu tertakluk kepada kawalan ketat. Panda menghasilkan bukan sahaja pakaian wanita, tetapi juga pakaian kanak-kanak, serta pakaian seragam sekolah. Pakaian selesa dan selesa.

Syarikat Minsk "Porfira" - adalah pengeluaran pakaian wanita yang bergaya dan dihormati, terdapat lebih daripada 13 tahun di pasaran. Syarikat ini mencipta gaya pakaian canggih tertentu, yang dicirikan oleh gaya Eropah. Koleksi baru dibebaskan setiap musim, pelbagai saiz dari 44 hingga 54. Pakaian yang sangat berkualiti dan dengan sempurna. Di dalam syarikat terdapat artis yang mengembangkan reka bentuk individu untuk setiap koleksi. Dalam pakaian ini, anda akan sentiasa kelihatan canggih dan bergaya.

Imej bergaya

Mana-mana pakaian mesti ditambah dengan aksesori yang bergaya. Oleh itu, dengan bantuan aksesori yang cerah, saman pejabat yang ketat menjadi pakaian malam yang hebat. Anda boleh menggunakan barang kemas cerah: gelang, kalung, cincin, kerongsang, serta selendang yang elegan, selendang sutera dan juga topi. Satu beg klac malam yang bergaya akan menambah penghalusan kepada rupa anda. Untuk membuat penampilan yang bergaya, kedua-dua seluar dan seluar skirt sempurna. Buat gaya unik anda sendiri dan kemudian anda akan sentiasa berada di ketinggian fesyen.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus