Pantsuit dengan basky

Pantsuit dengan basky

Fesyen yang benar telah lama menyedari bahawa dengan bantuan pakaian terpilih yang betul, anda boleh membetulkan walaupun angka paling tidak seimbang, dan bukan hanya seperti itu, tetapi menjadikannya sempurna. Pereka moden mempunyai banyak rahsia untuk pelarasan ini.

Permainan dengan warna dan corak, tekstur dan penambahan membolehkan anda mengembangkan secara visual atau menyempitkan siluet. Penyelesaian yang paling mudah untuk meningkatkan jumlah di pinggul ialah Basque. Sekeping kain kecil sering dijahit ke baju dan pakaian, tetapi musim ini para pereka memutuskan untuk melengkapi mereka dengan pakaian seluar. Apakah tambahan ini memberi fesyen?

Ciri-ciri dan faedah

Di dalam pantsuit dengan wanita basque kelihatan lebih elegan dan elegan, dan semua kerana elemen kain ini tidak disengaja dengan gaya Perancis. Ia adalah wanita Perancis yang mula menjahit kepingan kain lapis ini untuk mantel dan cloaks mereka untuk pertama kalinya, dan mereka tahu banyak tentang kecantikan wanita yang benar.

Tetapi perkara itu tidak begitu banyak dalam persatuan seperti dalam persepsi visual siluet yang berpakaian seperti itu.

Baska dijahit biasanya pada paras pinggul, dan ini, dalam satu tangan, meningkatkan jumlah di kawasan ini, dan di sisi lain - mengurangkan sedikit lebih tinggi, di kawasan pinggang. Oleh itu, siluet satu jam, yang merupakan standard kecantikan pada zaman kita, terbentuk.

Trend fesyen

Basque bukanlah satu-satunya kelebihan pakaian seluar yang bergaya pada masa kini, kerana pereka bereksperimen dengan fabrik, warna dan ciri-ciri jahitan, dan ini membolehkan anda membuat lebih banyak model pakaian baru yang unik dalam intipati mereka. Yang paling bergaya musim ini adalah pakaian dalam warna-warna rendah - biru, kuning air, hitam, pasir, susu, hijau, burgundy. Kostum ini biasanya dijahit dari kain warna tunggal, tetapi sering dilengkapi dengan cetakan bergaya.

Must-hev musim ini adalah kostum dengan floristik, serta motif abstrak dan geometri.. Bungkus langsung boleh ditambah dengan kedua-dua seluar dan pakaian jaket.

Adalah menarik bahawa saman perniagaan dan kasual biasanya dibezakan oleh potongan ketat mereka, manakala yang dimaksudkan untuk penampilan malam dibuat tidak begitu terkawal. Mereka mungkin berbeza seluar suar atau jaket longgar, tetapi mereka sentiasa diperbuat daripada kain berkualiti tinggi - satin, baldu, sutera, guipure. Saman perniagaan biasanya dijahit dari kain kostum dan tweed.

Bagaimana untuk memilih

Saman dengan kanak-kanak perempuan saman dengan hampir semua jenis angka, tetapi anda harus ingat beberapa peraturan penting:

  1. Untuk kanak-kanak perempuan yang bersandar dengan bentuk segi empat tepat, lebih baik memilih sut dengan basque, yang mempunyai perkembangan yang ketara di pinggul. Oleh itu, anda boleh menambah jumlah di tempat sempit bayang dan visual sempit pinggang.
  2. Gadis-gadis dengan angka "segitiga terbalik" diperlihatkan sesuai dengan skirt dan celana yang terbakar. Tambahan dalam bentuk Basque dengan gabungan ini sebagai angka yang hampir sama dengan siluet satu jam.
  3. Gadis-gadis dengan jenis "epal" juga boleh memakai sut dengan asas. Benar, jika tidak ada pinggang, lebih baik memilih model lurus saman dan dengan basque tidak terlalu tebal. Terbaik dari semua donat kelihatan sesuai, dilengkapi dengan skirt.

Dengan berhati-hati dengan model kostum Basque harus dikaitkan dengan pemilik siluet "pir". Pinggang gadis-gadis ini tidak memerlukan pengembangan visual, jadi lebih baik memilih model kostum dengan tirai di daerah dada. Pemilik siluet yang sempurna juga tidak boleh menyembunyikan garis harmonis mereka di belakang Basque.

Apa yang perlu dipakai

Suit dengan basque biasanya dipakai dalam bentuk buttoned, oleh itu, mereka tidak boleh ditambah dengan jaket, blus, kemeja-T dan tenggelam.. Jadi satu-satunya elemen yang perlu dipelajari agar sesuai dengan saman itu adalah kasut dan aksesori. Memandangkan sebarang pakaian seluar tergolong dalam pakaian dari kategori kasut klasik, ia juga lebih baik memilih yang klasik. Kasut - kasut pada tumit kecil atau stiletto, serta sandal kemas akan menjadi pilihan terbaik.

Beg perlu dipilih bergantung pada gaya keseluruhan imej dan acara akan datang. Jika anda ingin mencipta gambaran tentang orang perniagaan, pelengkap imej dengan beg kecil bentuk yang jelas. Dalam rupa kasual, beg tangan di atas bahu akan sesuai, dan pada waktu petang - klac yang bergaya dan elegan.

Imej bergaya

Perhiasan sentiasa membantu membuat imej lebih bergaya. Dalam kes seluar jeans, anda boleh mencuba dengan loket, gelang, anting-anting dan cincin yang elegan, tetapi jangan keterlaluan. Dari perhiasan besar-besaran, juga harus ditinggalkan kerana mereka dapat menimbang imej.

Apabila memilih aksesoris yang sesuai harus memberi tumpuan pada penampilan suit itu sendiri. Sekiranya terang, dilengkapi dengan elemen dan corak hiasan yang pelbagai, maka hiasan haruslah minimum. Sangat ketat, imej yang sama boleh dicairkan dengan hiasan yang akan selaras dengan naungan pakaian utama.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus