Saman lelaki dari kilang "Bolshevichka"

Saman lelaki dari kilang Bolshevichka

Mengenai kilang

Kilang Bolshevichka mengkhususkan diri dalam pengeluaran sesuai untuk lelaki (serta seluar dan jaket) dan pakaian luar.

Tugas utama syarikat ialah pembentukan almari pakaian lelaki yang bergaya, yang pada gilirannya adalah bahagian penting dalam membina kerjaya dan kehidupan peribadi yang berjaya, dan hanya membuat seorang lelaki bergaya dan percaya diri.

Ciri-ciri dan kelebihan produk

Syarikat "Bolshevichka" bekerjasama dengan pembekal bahan dan aksesori terkenal di dunia (Ermenegildo Zegna, Loro Piano, Cerrutti dan lain-lain). Dan para pereka kilang sedang mengembangkan koleksi yang tidak tertandingi mereka dengan fesyen terkini bersama dengan pereka Itali.

Pakar syarikat memperbaiki model baju lelaki setiap musim - corak diselaraskan, grid dimensi untuk setiap koleksi baru disempurnakan - semuanya supaya sesuai sesuai angka dengan sempurna.

Kelebihan khas kostum adalah keupayaan untuk memilih saman mengikut jenis binaan, iaitu dengan kesempurnaan. Ini membolehkan anda memilih model saman yang sesuai untuk lelaki dengan pelbagai jenis bentuk. Kebanyakan pengeluar lain hanya memberikan maklumat tentang saiz dan ketinggian, dan data ini sering tidak mencukupi untuk memilih saman yang sempurna.

Dan yang paling penting, di kilang Bolshevichka, saman lelaki dibuat dari saiz 44 hingga 70! Oleh itu, dijamin setiap lelaki akan memilih di sini untuk diri mereka sendiri pakaian yang bergaya dan berkualiti tinggi! Tetapi walaupun anda tidak dapat mencari model yang sesuai untuk anda dari ketersediaan yang besar, pakar kilang akan membuat saman untuk anda memerintahkan.

Gambaran keseluruhan model

Mewujudkan kostum mereka sendiri, pakar berusaha untuk mengambil kira semua trend yang paling bergaya dan menggabungkan mereka dengan tradisi klasik.

Pereka bentuk mengembangkan model kostum untuk sebarang tujuan:

  • saman perniagaan yang ketat untuk kerja yang boleh dibawa ke pejabat, pergi ke mesyuarat perniagaan di dalamnya, dsb.
  • pakaian bergaya yang elegan untuk pelbagai perayaan - mencipta imej bergaya untuk seorang lelaki pada hari perkahwinannya, atau untuk majlis perayaan dan acara lain.

Koleksi saman lelaki diwakili oleh jenama berikut:

  • Nestor melegangkan - sut lelaki yang indah dari kain berkualiti tinggi dari jenama terkenal. Kostum jenama ini dengan sempurna menggabungkan elemen klasik potongan dengan trend fesyen terkini. Dalam pembuatan kostum, teknologi penjahit khusus digunakan, yang memungkinkan untuk mencapai kesesuaian sempurna dan menjaga bentuk saman dalam proses memakai.
  • Kelab - koleksi lebih ramai belia. Diperbuat daripada bahan semula jadi yang berkualiti tinggi. Kostum mempunyai siluet langsing yang bergaya.
  • Bolshevichka.ru - koleksi perniagaan yang elegan. Apabila menjahit, kain semulajadi hanya berkualiti yang sangat baik digunakan.
  • Ned - koleksi sut kasual yang bergaya. Pakaian model belia yang diperbuat daripada bahan gabungan bulu.
  • J.Poker - koleksi saman untuk setiap kelas ekonomi setiap hari.

Sebagai tambahan kepada pakaian lelaki, kilang itu mengkhususkan diri dalam pembuatan mantel bulu dan kasmir lelaki dan mantel pendek. Apabila menjahit, hanya menggunakan bahan semulajadi berkualiti tinggi.

Juga di kedai-kedai dari kilang "Bolshevichka" terdapat banyak pilihan aksesori pengeluarannya sendiri - ikatan bergaya dan ikatan busur, ikat pinggang kulit, kawat gigi yang tidak biasa dan banyak hal lain yang akan melengkapkan imej seorang lelaki perniagaan dan menjadikannya lengkap.

Ulasan

Sudah tentu, kriteria yang paling penting untuk kualiti barang sentiasa semakan sebenar daripada pembeli.

Pemilik pakaian dari kilang "Bolshevichka" sebulat suara memberikan ulasan yang paling positif di Internet.

Pembeli berpuas hati dengan pelbagai pilihan model dan kualiti terbaik. Sangat gembira dengan julat harga yang luas - seperti yang mereka katakan "pada setiap poket."

Pemilik saman sangat gembira dengan kemungkinan memasang produk tersebut untuk ukuran individu - ini sangat penting bagi para pemilik angka standard yang luar biasa. Pembeli ambil perhatian bahawa semua pakaian sangat bergaya dan cantik, mereka kelihatan cantik, dan mereka dipakai untuk masa yang lama - tidak satu musim berturut-turut.

Pelanggan juga digalakkan oleh promosi tetap yang sering berlaku di kedai-kedai di kilang Bolshevichka. Melihat ke dalam kedai semasa promosi dan jualan teratur, ramai pembeli membeli kostum bergaya dengan diskaun besar.

Hampir setiap orang yang pernah melawat kedai-kedai jenama ini berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut. Di kedai-kedai, anda sentiasa disambut oleh perunding jualan hangat yang memperhatikan setiap pelanggan dan sentiasa bersedia membantu dengan pilihan. Dan untuk kemudahan membeli-belah di tingkat perdagangan sofa lembut yang selesa, di mana anda boleh berehat.

Imej bergaya

Dan akhirnya, kami menawarkan anda beberapa imej lelaki bergaya:

Seluar berwarna terang dan jaket diperiksa moden dan bergaya.

Saman kelabu lelaki klasik ini bergaya dan relevan pada setiap masa.

Saman lelaki bergaya yang bergaya - sesuai untuk mesyuarat perniagaan dan rundingan penting.

Melihat belia yang berani ialah jaket coklat muda, celana gelap, baju baju merah dan rama-rama coklat gelap.

Saman pejabat hitam yang ketat adalah pilihan yang sangat baik untuk rupa kasual.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus