Apa yang boleh saya pakai dengan saman lelaki biru?

Apa yang boleh saya pakai dengan saman lelaki biru?

Warna bergaya, kombinasi dan cetakan

Tahun ini dalam trend trend warna sut lelaki. Kostum biru gelap sangat relevan di kalangan personaliti dan ahli politik media, kerana ahli psikologi mengatakan bahawa lelaki rendah hati lebih suka warna biru, yang tidak mempunyai kesukaran untuk membuat keputusan penting.

Di samping itu, dalam kebanyakan syarikat besar ada kod pakaian yang mantap atau tidak tertulis yang mesti diperhatikan. Saman perniagaan biru gelap adalah pilihan yang sempurna untuk memakai pejabat dan majlis-majlis rasmi.

Dalam fesyen, bersama dengan warna biru gelap, pelbagai warna biru. Biru yang dipilih dengan betul biru berkesan dapat menekankan warna mata, rambut atau kulit dan membuat imej lebih berkesan. Di samping itu, kostum kembali ke fesyen dalam sangkar dan jalur, serta pelbagai kombinasi warna dan tekstur dalam satu saman.

Biru gelap

Sekiranya anda bukan penyokong gaya perniagaan dalam pakaian, dan anda memerlukan saman hanya untuk mematuhi formaliti kod berpakaian tertentu, maka pilihan terbaik adalah untuk membeli sut demi warna musim gelap biru potongan lurus klasik dengan jaket berlapis dua. Adalah dinasihatkan untuk mengambil beberapa pasang seluar sekali gus, kerana mereka memakai lebih cepat.

Jika anda berhasrat untuk keluar dalam saman untuk beberapa acara rasmi, maka stylists menyarankan untuk memilih sut biru gelap dengan lembut lembut dan potongan tajam.

Saman navy akan kelihatan hebat pada si rambut coklat dengan kulit gelap.

Biru terang

Saman biru terang adalah penyelesaian yang sempurna untuk musim bunga dan musim panas. Dalam kombinasi dengan baju putih adalah pilihan yang baik untuk acara perayaan seperti perkahwinan atau parti korporat. Seorang lelaki dalam sut biru terang tidak boleh diabaikan.

Untuk pejabat, warna ini, tentu saja, terlalu menarik. Bagaimanapun, anda boleh memakai jaket dengan baju putih dan seluar berwarna gading. Ini akan membuat imej lebih santai dan menubuhkan suasana kerja.

Kebanyakan semua saman biru terang akan sesuai dengan lelaki berkulit gelap dengan berambut pirang, rambut hitam atau rambut merah.

Biru muda

Gaun warna biru muda akan sesuai dengan pemilik rambut ringan atau berambut perang, kulit pucat dan mata biru atau kelabu. Dia hanya perlu dalam musim panas dan dapat sedikit mencairkan kod berpakaian ketat jika anda bekerja di pejabat.

Dalam sangkar

Saman biru dari tampilan vintage dari kain berlapis adalah puncak popularitas. Apabila membeli saman sedemikian, anda perlu ingat bahawa aksesori harus dipilih dengan berhati-hati, kerana ia cerah dan menarik perhatian sendiri. Terbaik dengan dia akan kelihatan baju polos sederhana.

Berjalin

Tahun ini, sut bergaris sekali lagi dalam trend. Secara visual, jalur membuat angka yang lebih ramping, jadi lelaki yang penuh dengan fizikal perlu memberi perhatian kepada mereka.

Walau bagaimanapun, berkaitan dengan pilihan baju dan aksesori, seperti halnya dengan sangkar dalam sangkar, perhatian harus diambil untuk tidak menggabungkan jalur dengan cetakan lain. Dan jika anda mahu menonjol, anda boleh mengambil baju dengan warna yang berbeza.

Biru kelabu

Saman kelabu-biru kelihatan kurang ketat dan formal daripada warna biru gelap. Sekiranya almari pakaian anda kebanyakannya didominasi oleh nada yang disenyapkan, maka saman kelabu-biru memotong klasik adalah sesuatu yang perlu anda perhatikan. Gaun yang dibuat dari bulu ringan akan baik baik sebagai demi-musim dan sebagai pilihan pakaian musim sejuk.Di samping itu, mengikut trend fesyen terkini, butiran pakaian akan digabungkan dengan jaket dan seluar warna gelap atau kelabu yang lain.

Gaya bergaya dan model

Saman yang dipilih dengan tepat adalah untuk lelaki berumur dan dibina. Di setiap musim, trend fesyen baru muncul mengenai warna dan gaya pakaian lelaki. Tetapi fesyen untuk pakaian klasik dipotong tidak berubah selama beberapa dekad, jadi anda tidak akan kehilangan masa anda membeli sut biru navy klasik dengan jaket double-breasted. Dia sepatutnya bersesuaian, panjang jaketnya akan membolehkannya meletakkan tangannya di kantong celana. Seluar mesti mempunyai anak panah. By the way, tahun ini seluar klasik dengan anak panah dianggap bergaya.

Lelaki yang mengikuti berita mengenai dunia fesyen akan berminat untuk mengetahui bahawa pakaian sut berkembar hadir dalam koleksi 2017 jenama terkenal seperti Ralph Lauren, Armani dan Calvin Klein.

Sekiranya anda mengikuti tren fesyen terkini dalam pakaian, maka anda juga perlu memberi perhatian kepada jaket yang panjang dan lap lebar. Tetapi tidak sesuai untuk memakai model pas sesuai dengan seluar yang ketat musim ini telah kehilangan kaitannya.

Keputusan yang sangat bergaya pada musim ini adalah gabungan kain yang sesuai dengan tekstur dan warna yang berbeza. Sebagai contoh, jaket boleh berwarna biru tua, dan seluar mempunyai warna kelabu-biru yang kaya. Atau kepada jaket dengan cetakan yang tidak mengganggu adalah mungkin untuk mengambil seluar monofonik. Stylists percaya bahawa lelaki mempunyai lebih banyak peluang untuk menyatakan keperibadian mereka.

Tuxedos juga sangat relevan dalam fesyen lelaki. Sebagai contoh, tuksedo biru gelap, butang dengan satu butang, dengan kolar belok, poket yang dihiasi dengan kain satin hitam dalam kombinasi dengan baju putih, dianggap sebagai pilihan yang paling bergaya untuk majlis-majlis khas. Mengikut trend moden, ia dibenarkan mengambil tuksedo dan seluar dari pelbagai warna, contohnya, tuksedo biru muda dapat digabungkan dengan celana biru gelap.

Bagaimana untuk memilih

Memilih saman, memberi perhatian kepada kesesuaiannya pada angka itu - adakah ia mudah untuk anda mengangkat tangan anda di dalamnya, jaket anda ketat, dan anda mempunyai saiz seluar. Pembuat imej mengatakan bahawa saman yang dipilih adalah setengah kejayaan dalam mana-mana rundingan. Beri perhatian kepada beberapa perkara kecil yang memilih saman.

Saman bergaris dua warna yang paling sesuai untuk lelaki yang tinggi dan langsing atau membina normal.

Jika anda adalah pemilik ketinggian sederhana dan badan yang normal, stylists mengesyorkan untuk memberi perhatian kepada model payudara tunggal dipasang, digabungkan dengan seluar dengan anak panah. Mereka secara visual membuat anda lebih tinggi.

Lelaki kecil perlu mengelakkan jaket panjang berbaju panjang dengan lurus lurus, dan lebih baik untuk memberi perhatian kepada model dengan jaket pendek dan seluar yang meruncing ringan.

Memilih saman, anda perlu memberi perhatian khusus kepada kain yang dibuatnya. Saman musim panas adalah lebih baik untuk memilih dari kain asli dengan peratusan kecil elastane.

Untuk model demi musim dan musim sejuk, lebih baik menghalang pilihan pada bulu asli. Dalam saman sedemikian, selesa dan tidak sejuk.

Dan jangan lupa satu lagi peraturan penting - saman itu dipilih terlebih dahulu, kemudian baju itu kepada suit, kasut dan imej ikat atau selendang dan tali pinggang.

Apa yang perlu dipakai

Pemilihan baju dan ikatan, sesuai dengan warna baju, harus diberikan perhatian khusus. Lagipun, butiran terperinci yang dipilih dapat memusnahkan keseluruhan imej.

Stylists mengesyorkan bahawa anda memilih tali leher sesuai dengan warna saman itu. Walau bagaimanapun, terdapat pilihan untuk kombinasi tebal pakaian biru dengan burgundy, merah atau tali leher hitam, serta tali leher dengan cetakan asal.

Kelabu, putih, ungu, merah jambu cahaya, gading, baju biru dan baju berjalur nipis adalah gabungan terbaik dengan warna biru lelaki. Anda boleh memberi perhatian kepada saman biru tandem dengan kilauan sedikit dengan baju tonal atau baju berwarna koko. Kombinasi klasik saman dan baju menunjukkan bahawa baju itu harus beberapa warna yang lebih ringan dari saman itu.

Untuk acara tidak rasmi, kostum boleh digabungkan dengan selendang cerah.

Di bawah warna biru sesuai dengan pelbagai pilihan untuk kasut. Sebagai contoh, kasut hitam klasik akan sesuai dalam hampir mana-mana keadaan dan tidak akan menarik terlalu banyak perhatian.

Pemilihan kasut yang lebih asli adalah kasut coklat gelap atau coklat muda, serta kasut burgundy. Walau bagaimanapun, dalam kes ini, ia patut memberi perhatian kepada aksesori - tali pinggang, tali leher dan beg bimbit - ia perlu digabungkan dengan kasut.

Saman biru pemotongan moden boleh digabungkan dengan moccasins merah atau sepatu putih, serta kasut suede berwarna merah, warna biru oranye oranye yang cerah.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus