Tudung lelaki Sir

Tudung lelaki Sir

Mengenai jenama

Rangkaian kedai Sudar muncul di pasaran Rusia lebih dari 20 tahun lalu. Syarikat ini dicirikan oleh pertumbuhan dan pertumbuhan permintaan pengguna yang mantap, yang membolehkan ia membuka cakrawala baru dan memenuhi permintaan pelanggan yang paling menuntut.

Anda boleh menemui pelbagai jenis pakaian lelaki di kedai-kedai "Sudar" - dari kaos untuk jaket dan jas hujan.

Jenama muda menjadi sangat terkenal kerana pilihan besar lelaki - terdapat lebih daripada 2000 item. Di samping itu, di sini anda akan sentiasa ditawarkan kepada pakaian yang cantik dengan banyak baju dan tali yang bergaya, cufflinks, klip ikat dan aksesori lain.

Produk yang dibeli di rangkaian "Sudar" boleh diserahkan kepada pembersih kering di wilayah kedai secara percuma atau sesuai dengan angka di studio yang terletak di sini. Untuk saman berjenama, syarikat itu menghasilkan pembungkusan bio-ramah lingkungan polietilena yang boleh dikitar semula sepenuhnya.

Ciri-ciri dan kelebihan produk

Populariti saman "Sir" sebahagian besarnya disebabkan oleh dasar harga fleksibel syarikat itu. Mana-mana pembeli boleh mencari di sini model yang sesuai untuk diri mereka sendiri, dan harga bermula pada 6000 rubel. Di samping itu, terdapat tawaran istimewa dan sistem diskaun yang syarikat besar menikmati apabila mereka membeli pakaian korporat untuk pekerja mereka.

Sekiranya anda sedang mencari model kelas perniagaan elit, syarikat itu telah menyediakan kepada para pelanggannya satu garisan yang luas sesuai, elegan dan sangat bergaya. Mereka tidak kalah dengan mereka dalam produk yang elegan dan elegan untuk melawat majlis perkahwinan dan acara perayaan lain.

Gambaran keseluruhan model

Koleksi kostum "Sir" dipersembahkan sebagai produk payudara tunggal dan double breasted. Model tiga keping yang terdiri daripada jaket, jaket dan seluar ditawarkan sebagai saman perniagaan.

Saman tiga keping merujuk kepada klasik fesyen lelaki. Semua elemen dijahit dari bahan yang sama. Model spektakuler sedemikian sesuai bukan sahaja sebagai wakil perniagaan yang moden.

Tiga dengan rompi cantik sangat diperlukan sebagai pakaian pengantin lelaki.

Sebagai peraturan, jaket dipasang dua kali lebih sesuai untuk lelaki langsing, dan menyempitkan belakang akan menekankan bahu lebar. Imej seorang lelaki dalam jaket itu menjadi bergaya dan berani.

Pelbagai gaya dan warna membolehkan anda memilih yang sesuai untuk semua jenis. Bagi lelaki yang mempunyai sedikit kepenuhan, syarikat itu mengeluarkan jaket yang longgar, dengan mengunci pada satu atau dua butang. Gaya sedemikian membuka baju elegan dan visual menjadikan siluet lebih langsing. Gaya pakaian yang dipilih dengan betul akan menghiasi angka dan mahir menekankan maruahnya.

Dua keping saman "Sir", yang terdiri daripada jaket dan seluar, adalah universal dan akan mengejutkan anda dengan pelbagai pilihan model. Nyaman dan demokratik, gaya sedemikian merujuk kepada gaya kasual. Mereka boleh dipakai dengan baju kolar terbuka, tidak memakai tali leher. Saman tunggal akan menjadi penyelesaian yang baik untuk dipakai sehari-hari. Dalam kes ini, jaket dan seluar saman dua keping boleh dijahit bukan sahaja dari bahan yang sama, tetapi juga dari pelbagai fabrik, yang dipilih oleh warna dan tekstur pereka syarikat.

Saman Dabi adalah trios serba boleh dan tahan lama, di mana dua pasang celana ditawarkan kepada jaket. Adalah diketahui bahawa seluar adalah tertakluk kepada haus lebih cepat daripada jaket.

Di dalam "Sir" syarikat, kit tersebut dijual pada harga yang tidak melebihi kos saman biasa, yang terdiri daripada jaket dan sepasang seluar.Kit Dabi yang praktikal boleh didapati dalam pelbagai warna, termasuk kedua-dua model biasa dan saman yang diperbuat daripada fabrik dalam sel kecil dan lebih besar, serta tandem bergaya dari jaket berlapis dan dua pasang seluar biasa.

Bahan dan warna

Bahan yang digunakan untuk menyesuaikan saman mempengaruhi harga produk. Kostum klasik diperbuat daripada bulu 100%. Kain semula jadi, seperti linen dan kapas, terdapat dalam model musim panas dan musim bunga.

Bagi saman tebal yang direka untuk musim luruh dan musim sejuk, bukan sahaja bulu digunakan, tetapi juga kain dengan bahan tambahan tiruan. Bahan-bahan yang dicampur praktikal termasuk viskosa dan poliester, serta peratusan kecil elastane. Kostum yang dibuat daripada mereka mempunyai kos yang lebih rendah daripada yang dibuat sepenuhnya dari bahan semula jadi.

Kostum yang dibentangkan dalam koleksi kebanyakannya dari kain halus dan matte, beberapa model yang paling meriah diperbuat daripada bahan-bahan dengan sedikit kilauan. Palet warna biru dan kelabu secara meluas diwakili oleh warna seperti asfalt dan kelabu gelap, biru dan kelabu biru yang mendalam. Juga dalam koleksi terdapat saman elegan tradisional hitam dalam gaya perniagaan dan untuk majlis-majlis khas.

Untuk model jaket dua kali ganda, fabrik warna gelap terpakai digunakan terutamanya dalam cahaya, sangkar hampir tidak kelihatan.

Apa yang perlu dipakai

Syarikat "Sudar" telah menyediakan kepada para pelanggannya banyak kejutan yang menyenangkan. Bagi lelaki yang ingin mengambil semua barang yang diperlukan untuk set yang harmoni dengan baju, terdapat baju dan tali untuk dijual, rama-rama dan aksesori lain dalam bentuk klip, tali pinggang dan alat manset.

Anda sentiasa boleh mengambil kesempatan daripada petunjuk pereka dan mendapatkan baju dan tali leher moden yang sesuai dengan tekstur dan warna baju baru. Baju untuk "Sir" saman berbeza-beza dan menarik, dari pelbagai syarikat mewakili lebih daripada 600 spesies.

Ia mudah untuk memilih baju untuk pakaian bukan sahaja dalam warna cahaya, putih dan biru, tetapi juga di jalur neutral, serta kelabu dan hitam. Baju diperbuat daripada kapas dan campurannya dengan poliester.

Perpaduan haruslah mengikut peraturan etiket lebih gelap daripada baju dan baju. Selain majlis perkahwinan, yang biasanya diletakkan di dasi hitam, dalam kes lain, pilihan bergantung kepada keadaan.

Tali untuk mesyuarat perniagaan, sebagai peraturan, jalur monophonik atau tidak mencolok. Di bawah saman yang ketat, jenis yang ditawarkan secara meluas oleh syarikat "Sudar", adalah sesuai untuk memakai tali leher biru atau kelabu gelap, produk dengan corak elegan yang halus.

Jika anda adalah raja parti dan suka hiburan sosial, corak cerah dengan corak, hubungan merah, hijau dan merah jambu dikongsi untuk anda. Di dalamnya, anda akan kelihatan kreatif dan asli, terutamanya jika dasi bergaya sepadan dengan warna mata anda.

Imej bergaya

  • Saman itu berwarna biru terang dengan jaket tunggal. Seluar menyempitkan ke bawah, dengan anak panah, rendah tersengal. Ensemble dilengkapi dengan kemeja ringan dan dasi polka titik.
  • Model belia kain kelabu muda dengan perhiasannya. Jaket elegan dengan siluet yang dipasang, single breasted, mengikat dengan dua butang. Kaos nipis dan burgundy dipilih untuk saman itu.
  • Warna pakaian sayap merpati, dari bahan campuran. Jaket longgar bersaiz tunggal dengan poket. Model ini dilengkapi dengan baju merah jambu dan dasi biru yang luas dengan corak kecil.

Ulasan

Pembeli pakaian "Sir" mencatatkan kualiti perkhidmatan yang tinggi di kedai rantaian. Produk ini konsisten sepenuhnya dengan saiz yang ditetapkan, lipit yang kemas, tidak ada benang mana-mana, butang dijahit kualitatif, gelung disapu dengan baik.

Para pembeli sebulat suara berpendapat bahawa pakaian "Sir" dijahit pada corak yang bergaya, mempunyai rupa yang menarik dan moden.

Pilihannya adalah baik dan luas, yang menarik perhatian responden ke kedai kedai "Sir".

Puas dengan lelaki dan kain berkualiti tinggi, terutamanya dalam model kelas perniagaan. Juga, pembeli sebulat suara meraikan pelbagai pilihan tiga kali untuk majlis-majlis khas dan majlis perkahwinan. Sangat menyenangkan bagi ramai pelanggan bahawa dua pasang celana ditawarkan kepada satu jaket.

Saman saman, harga mahal dan purata - dari 8 ribu Rubles - membenarkan kos mereka. Sistem diskaun agak fleksibel, jadi mana-mana pembeli boleh mencari model yang murah untuk diri mereka sendiri.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus