T-shirt Pereka - menjadi asal

T-shirt Pereka - menjadi asal

Dalam masyarakat moden, T-shirt adalah perkara universal yang benar-benar semua orang memakai - sama ada lelaki, wanita, kanak-kanak, atau pesara. T-shirt selesa dan praktikal dalam pakaian sehari-hari dan kelihatan hebat dengan bahagian lain almari pakaian. Semua orang mahu mempunyai almari pakaian mereka yang khusus, cerah dan unik T-shirt dengan cetakan pereka yang bergaya.

T-shirt dan T-shirt Designer - apakah hakikatnya?

T-shirt Pereka mempunyai perbezaan yang aneh, pertama sekali, mengenai kualiti bahan dan bagaimana benda itu dijahit. Di samping itu, ciri ciri, tentu saja, adalah gaya yang unik, hanya ciri untuk satu atau satu lagi pereka - T-shirt memperoleh keperibadian, menjadi unik dalam gaya mereka. Ini akan menjadi kelebihan yang tidak diragukan apabila memilih sesuatu pereka bagi mereka yang ingin berbeza dari yang lain, serta menunjukkan keaslian dan rasa mereka dalam pakaian. Harga barangan pereka adalah agak tinggi, tetapi sebagai peraturan ia berbaloi, kerana setiap ahli fesyen mahu menunjukkan keperibadiannya walaupun dalam pilihan pakaian.

T-shirt sebagai pakaian kasual dan bukan sahaja

Tidak dinafikan, T-shirt adalah sifat yang sangat diperlukan dalam almari pakaian untuk pakaian setiap hari, berkat praktikal dan kemudahannya. Tetapi ini tidak terhad kepada penggunaannya. Ramai pereka terkenal membuat karya mereka dari bahan mahal dan menghias pelbagai jenis rhinestones, tali dan sulaman buatan tangan. Terima kasih kepada hiasan ini, T-shirt juga boleh membantu dalam memilih pemandangan malam dan akan digabungkan dengan kasut dengan kasut tumit dan gaya rambut malam.

Di samping itu, seorang pereka T-shirt, yang disesuaikan dengan ciri-ciri individu pemilik masa depannya, boleh menjadi hadiah yang sangat baik yang akan sentiasa mengingatkan tentang penderma. Jadi, jika anda tidak tahu apa yang harus diberikan kepada orang yang dikasihi, perhatikan nasihat ini!

Dengan cetakan pereka

Dengan ketibaan musim panas, banyak fesyen dan fesyen sedang mencari untuk mengemas pakaian mereka dengan pakaian bergaya yang baru. Pada musim ini, baju-baju berjenama berjenama berwarna-warni yang dihiasi dengan pelbagai cetakan asal sangat popular. Perkara-perkara semacam itu digabungkan dengan sempurna bukan hanya dengan pakaian kasual, tetapi juga dengan pakaian gaya perniagaan atau bahkan dapat menjadi elemen unsur penampilan malam. Rumah-rumah fesyen yang maju dalam koleksi mereka membentangkan pelbagai pilihan cetakan warna yang paling tidak dapat dibayangkan. Motif sebenar 2015 adalah lukisan haiwan dan bunga.

Di antara orang yang cuba mengikuti tren fesyen, baju-T dengan tulisan-tulisan yang berlainan atau gambar personaliti yang terkenal juga popular. Perkara-perkara semacam ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan lelaki untuk pakaian sehari-hari. Kelebihan besar kemeja-t ini adalah bahawa mereka mempunyai potongan percuma yang tidak menghalang pergerakan, sehingga mereka sempurna untuk cuaca panas. Lebih baik menggabungkan mereka dengan seluar dan skirt dari kapas atau denim.

Dolce & Gabbana

Pada musim baru, penutupan garis pemuda D & G meliputi liputan majalah lelaki Chic dan Penthouse. Perkara-perkara ini tidak ditapis dan dicipta oleh pereka untuk orang muda yang berani yang tidak benar-benar peduli terhadap pendapat orang lain. Jangan lupa orang Itali dan idola belia tahun lapan puluhan, Billy Idol, yang imejnya menghiasi benda-benda penulis. Dolce & Gabbana tidak berlepas dari trend dunia saat ini, T-shirt berjenama perempuan dihiasi dengan cetakan bunga, menggambarkan runtuhan purba dan duit syiling.

Versace

Koleksi musim panas Versace baru-baru ini mengingatkan pada tahun sembilan puluhan.Model-model yang dibentangkan di atas podium telah dilombakan dengan eclecticism, dalam setiap imej yang dicipta penonton melihat campuran beberapa gaya sekaligus. Jenama itu tetap sesuai dengan peraturan utamanya - seksualiti yang terang-terangan. Ini menerangkan kehadiran percetakan telus, sesuai dengan bentuk potongan, puncak yang dipendekkan, mendedahkan model badan.

Versace, antara lain, menyampaikan Unisex T-shirt dengan kolaj cetakan pereka yang paling segar. Pada banyak model terdapat simbol jenama - kepala ubur-ubun.

Nina ricci

Nina Richie menghasilkan model-model T-shirt yang direka untuk mewujudkan rupa yang romantis dan elegan. Peminat nota pereka bahawa pakaian jenama ini terkenal dengan mudah, sehingga dalam cuaca yang paling hangat, anda merasa paling nyaman dalam hal-hal tersebut. T-shirt dengan cetakan dari Nina Ricci dibuat dalam gaya etnik, dihiasi dengan corak bunga dan bunga. Mereka digabungkan dengan baik dengan skirt, dan dengan seluar pendek atau seluar apa-apa gaya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus