T-shirt merah - ambil lembu oleh tanduk!

T-shirt merah - ambil lembu oleh tanduk!

Tanpa berfikir, cuba namakan pakaian yang paling popular, tidak boleh diganti dan sering digunakan? Ramai orang datang ke T-shirt fikiran. Orang-orang dari kedua-dua jantina dari semua peringkat umur dan jawatan suka menggunakan kaos dalam imej mereka.

Dan kini memanggil warna, yang mungkin menarik perhatian dan dengan itu ia akan menjadi sukar untuk dilalui. Dalam kes ini, jawapan yang betul adalah merah. Cerah merah, merah jambu, ceri, karang, strawberi ... Shades boleh disenaraikan untuk masa yang lama. Mari kita bercakap hari ini tentang kemeja-T wanita yang berbeza.

Apakah maksud warna merah?

Sememangnya, pertama sekali, warna merah dikaitkan dengan api dan darah. Ini bermakna kegembiraan, cinta, kecantikan, keinginan, kepenuhan hidup, kuasa. Warna merah dipilih oleh orang yang bersemangat, mandiri, bertenaga, sederhana dan percaya diri yang tidak takut bertindak dan terbuka kepada perubahan baru. Dan orang-orang yang tidak suka dengan warna ini, tidak sadar merasakan kekurangan sifat-sifat ini dalam diri mereka sendiri.

Jika anda ingin menonjol dari orang ramai, beri perhatian kepada diri sendiri, bersorak dan hanya berasa berbeza - anda pasti akan mendapat pakaian merah. Sudah tentu, anda boleh mula kecil: lakuer merah, gincu merah atau kopling merah ... Tetapi jika anda memakai topi merah, baju merah T, seluar merah atau pakaian merah, maka pastikan bahawa pandangan orang yang menumpang pasti akan berlama-lama.

Bagaimana untuk memilih dan memakai apa?

Tiada kesulitan tertentu dengan pilihan. Kunci pembelian yang berjaya adalah orientasi yang betul pada grid dimensi, bahan yang baik dan tempat teduh yang sesuai.

Semua orang tahu saiz mereka, tetapi sekiranya kita ingat.

Dengan lilit dada 80-84 cm dan lilit pinggang 60-64 cm, anda memerlukan 40-42 saiz Rusia atau XS pada grid dimensi antarabangsa.

Dengan ketebalan dada 84-88 cm dan pinggang pinggang 64-68 cm, anda memerlukan saiz Rusia 42-44 atau S.

Dengan lilitan dada 88-92 cm dan lilit pinggang 68-72 cm, saiz Rusia anda ialah 44-46, dan M.

Dengan lilitan dada 92-96 cm dan lilit pinggang 72-76 cm, perhatikan ukuran 46-48 Rusia dan l.

Dengan lilitan dada 96-100 cm dan lilit pinggang 76-80 cm, anda memerlukan saiz 48-50 Rusia, XL antarabangsa.

Dengan lilit dada 100-104 cm dan lilit pinggang 80-84 cm, saiz anda akan menjadi 50-52 Rusia dan XXL antarabangsa.

Dengan lilitan dada 104-108 cm dan lengan pinggang 84-88 cm, anda perlu membeli 52-54 saiz Rusia dan XXXL antarabangsa.

Perlu diingatkan bahawa apabila membeli pakaian dengan tanda saiz Eropah, anda perlu menolak 6 dari saiz sebenar anda, dan apabila anda membeli pakaian Amerika, anda perlu menolak 38 untuk mendapatkan penunjuk ukuran yang diperlukan.

Pasar pakaian moden adalah pelbagai bahan dan kain barang-barang yang dihasilkan. Sudah tentu, pakaian yang paling popular dan berjalan adalah pakaian rajut. Ia mudah digunakan, mudah dibasuh, dan jika kapas dan elastane disertakan, seperti baju-T akan mengekalkan bentuknya dengan baik dan tidak akan menghulurkan. Jenis kemeja-t baik untuk penampilan setiap hari dan untuk acara-acara lain. Tetapi kemeja-t yang diperbuat daripada chiffon, satin, viskose, poliester, renda - boleh memberikan kewanitaan dan percintaan kepada imej anda.

Bagi warna baju T-shirt, perlu diperhatikan bahawa mereka dibahagikan kepada sejuk dan hangat. Dan kita tidak boleh lupa bahawa sesetengah warna merah boleh lengkap.

Pendekatan yang betul adalah memilih warna yang sesuai dengan warna kulit.

Sekarang kita beralih kepada persoalan tentang apa yang memakai baju T-shirt. Malah, jawapannya mudah: ini adalah perincian asas almari pakaian, jadi ia boleh digabungkan dengan apa-apa benda.Adalah salah untuk menganggap bahawa T-shirt adalah item sukan eksklusif dan hanya boleh dipakai dengan celana pendek dan celana.

T-shirt yang ketat akan kelihatan organik dengan seluar jeans lelaki yang ripped, seluar pendek tinggi, skirt pensil atau skirt matahari. Dan dalam kes ini, t-shirt akan berpakaian dengan kemeja-t. Model baju T-shirt yang dipangkas juga akan berjalan baik dengan bingkap, teman lelaki dan seluar pendek, dan ini akan menjadi satu lagi peluang untuk menunjukkan pers yang sempurna.

Apabila anda ingin memakai baju merah, penting untuk mempertimbangkan skema warna keseluruhan imej dan tidak keterlaluan dengan kecerahan. Jika anda memilih bahagian atas yang terang, maka bahagian bawah haruslah berwarna monophonic yang tenang, seperti cahaya (putih, pasir, kuning air, biru muda) dan gelap (biru gelap, hitam, grafit). Aksesori yang terang harus dielakkan, tumpuan harus hanya pada kemeja-T. Tetapi penggunaan bahagian-bahagian (gelang, manik-manik, gincu, kasut, beg) dengan warna yang sama seperti baju-T anda dibenarkan.

Pilihan warna

Merah dan putih

Warna yang agak biasa pada T-shirt adalah gabungan warna putih dan merah. Mereka saling melengkapi dengan baik, seringkali digabungkan dengan jalur atau lengan yang berbeza, tetapi ia adalah wajar bahawa warna putih jelas dan salji putih, jika tidak, t-shirt akan kelihatan kotor.

Merah dan hitam

Juga warna yang popular dan terang boleh dipanggil merah-hitam. Warna merah bertenaga berjaya melengkapkan warna hitam yang tenang dan tenang. Gabungan ini sesuai untuk pakaian malam, tetapi pakaian siang hari sesuai.

Merah dan biru

Gabungan merah dan biru sangat kaya dan cerah. Warna merah yang berkepanjangan kadang-kadang boleh mengikat dengan warna biru yang seimbang dan penting bahawa warna-warna warna ini kelihatan harmonis pada satu kemeja T. Kadang-kadang duet warna merah dan biru kelihatan lebih tenang dan lebih organik.

Kuning merah

Merah dan kuning bersama-sama membentuk pasangan yang sangat terang dan berair. Ia adalah kombinasi hangat dan pemanasan, ia menambah kegembiraan dan membawa pemikiran musim panas. Benar, merah sering memberikan warna oren kuning, jadi dalam kombinasi seperti itu juga penting untuk memilih warna yang sesuai.

Cetakan fesyen

Pencinta baju t-shirt sangat popular dengan baju-T dengan gambar - mereka membolehkan anda mempelbagaikan imej, menarik perhatian tambahan kepada diri sendiri dan cetakan, dan juga meningkatkan semangat anda.

Dengan hati merah

Mungkin salah satu reka bentuk T-shirt yang paling biasa digunakan ialah jantung merah. Mungkin ada beberapa daripada mereka, dari pelbagai saiz, di tempat yang berbeza, dan kadang-kadang coraknya ditambah dengan pelbagai inskripsi, yang menjadikan baju-t lebih asli. Kemeja-T seperti itu boleh meluahkan emosi dalaman anda dan menyampaikan perasaan anda, membayangkan mencari babak kedua, atau memberitahu anda bahawa sudah ada banyak cinta dalam hidup anda. Juga lihat semula baju T-shirt berpasangan dengan hati.

Dengan bintang merah

Tidak standard dan luar biasa ialah baju dengan corak bintang merah. Ia boleh digambarkan dengan lambang Kesatuan Soviet atau berkaitan dengan tema ketenteraan. Tetapi dalam mana-mana, t-shirt ini tidak akan disedari.

USSR

Sesetengah orang, melihat kanvas merah, berfikir tentang bendera USSR dan ini dicerminkan dalam cetakan pada T-shirt. Lukisan sedemikian agak biasa dan mencari pelanggan mereka. Dengan kemeja-t ini, anda menunjukkan kebanggaan di negara ini dan menarik perhatian secara berkesan.

Berjalin

Di antara kaos dengan gambar, variasi yang popular ialah baju bergaris. Kemeja-t merah yang paling biasa dalam jalur putih dan hitam, atau t-shirt putih dengan jalur merah. Pewarnaan itu membesarkan imej dengan baik, tetapi kita tidak boleh lupa bahawa dalam beberapa kes, bar mendatar boleh penuh.

Dengan inskripsi

Sekiranya anda memilih T-shirt dengan inskripsi, pastikan bahawa mereka pasti akan dibaca oleh orang lain.Bergantung pada apa yang tertulis pada T-shirt, ia mengikut mana kemeja-T yang boleh dikenakan: di pejabat, pada tarikh atau berjalan-jalan. Terdapat banyak T-shirt dengan tulisan-tulisan lucu yang boleh membuat anda tersenyum, dan terima kasih kepada teknologi moden, anda boleh membuat T-shirt dengan huruf asli anda yang sangat penting untuk anda.

Model popular

Dengan hud

Jika anda memilih rupa sukan, tetapi pada masa yang sama anda ingin menjadikannya asli dan luar biasa, maka baju merah dengan hud sempurna untuk ini. Ia berjalan lancar dengan seluar pendek, baju sukan, teman lelaki dan pasti akan membezakan anda daripada orang ramai.

Polo

Sejak bertahun-tahun, baju polo sangat popular. Selalunya mereka diperbuat daripada kapas (dan ini menjadikannya sangat selesa), mempunyai kolar, beberapa butang dan beberapa variasi elastik pada lengan. Polo T-shirt dengan sempurna mempelbagaikan rupa harian anda dan membuat duet yang berjaya dengan seluar pendek sukan dan skirt, teman lelaki dan seluar pendek tinggi.

Polo yang menarik akan dilihat dengan skirt berlipat atau rok tulip, dengan seluar jeans kurus dan seluar pendek bersatu.

Tiada corak

Salah satu model yang paling popular dan menang ialah baju merah T-merah tanpa corak. Ini adalah pilihan asas yang baik yang akan sesuai dalam apa jua keadaan dan akan menarik perhatian orang lain kepada anda. Keuntungan yang tidak dapat dinafikan seperti kemeja-T itu adalah mudah dan mudah untuk menggabungkannya dengan pakaian lain.

Dengan lengan merah

Asal adalah kemeja lengan merah polos. Ia sesuai untuk mereka yang tidak berani untuk menyebabkan imej yang terang, tetapi mahu menonjol. Warna utama dalam kemeja-T itu boleh menjadi putih, kuning, kelabu, hitam - mereka berjalan lancar dengan warna merah dan berjaya "menyegarkan" keseluruhan T-shirt.

Jika anda masih tidak mempunyai pakaian merah di dalam almari pakaian anda, mulailah kecil, beli baju merah T. Menjadi yakin, berani dan bersemangat, ambil nyawa ini dengan tanduk!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus