Mike-alkohol

Mike-alkohol

Adalah jelas bahawa butiran almari pakaian yang digunakan secara meluas sebagai T-shirt alkoholik boleh digunakan secara aktif dalam pelbagai pilihan warna. Ia boleh menjadi model cahaya dan gelap, apatah warna asid multicolor, cetakan, rhinestones dan manik, yang berfungsi sebagai hiasan tambahan untuk produk.

Untuk menggunakannya di almari pakaian itu tidaklah sukar, praktikal dan berkesan. Perkara utama adalah mengikuti standard kombinasi warna.

Kenapa dipanggil itu?

Berapa banyak kenangan yang menyebabkan nama "Mike-alkohol" di kalangan yang dilahirkan di zaman Soviet. Sudah tentu ia mungkin ironis tentang perkara ini untuk masa yang lama, tetapi pada keseluruhannya, mereka mengambil masalah alkoholisme di ruang Soviet sangat serius. Kajian saintifik dan kajian mengenai masalah ini telah dilakukan, walaupun tidak ada sumber rasmi yang pernah menyuarakan alasan sebenar untuk fenomena umum pada masa itu sebagai alkoholisme lelaki.

Pada masa ini, ramai orang dilarang kemungkinan merealisasikan diri, sama ada sains, seni, pembuatan, atau perkhidmatan. Semua ini dengan cepat dan tanpa belas kasihan ditindas oleh pihak berkuasa negeri, dan orang-orang yang dibezakan dengan keaslian terhadap latar belakang jasmani kelabu yang umum menerima istilah seperti pembangkang, kulaks dan spekulator.

Trend ini mempunyai kesinambungan tertentu di dunia moden. Dan sejak manusia tidak berjaya membasmi kehidupan yang lebih baik, orang mula minum. Alkohol sekurang-kurangnya untuk beberapa waktu dibenarkan untuk awan otak, supaya tidak melihat kebodohan sekitarnya. Penggunaan alkohol berkualiti rendah dengan cepat berkembang menjadi satu kebiasaan, yang hanya dapat disingkirkan. Hasil daripada pengaruh yang merosakkan pengaruh teratur pada sistem saraf pusat, orang tidak lagi mengawal diri mereka, memantau penampilan mereka, turun, dan mula muncul pada orang di belakang mereka.

Oleh kerana baju di tali pada tahun-tahun itu adalah elemen seluar dalam dan setiap lelaki di Kesatuan Soviet, maka penduduk berbahasa Rusia dia menerima namanya "baju beralkohol", kerana orang yang layak tidak akan pergi di jalanan dalam bentuk ini.

Pada mulanya, kemeja-T tersebut muncul sebagai elemen baju renang wanita, kemudian mereka berpindah ke pakaian lelaki lelaki sebagai seluar dalam, dan sekitar 20 tahun yang lalu mereka mula muncul semula dalam penampilan wanita, sudah sebagai detail dari tandas bergaya dan bergaya.

Warna popular

Putih

Warna putih disyorkan untuk digunakan dengan sangat hati-hati, kerana ia menggariskan kekurangan angka, menandakan setiap tebing tambahan. Sebaliknya, nada putih menjadikan imej lebih rohani dan luhur.

Hitam

Warna hitam sememangnya sejagat. Ia sesuai dengan hampir semua orang dan boleh digunakan sebagai pautan ke beberapa bahagian imej. Ia juga bernilai mengingati sifat berguna warna hitam seperti ciri-cirinya untuk menyembunyikan kecacatan angka, jadi anda tidak boleh mengabaikan pilihan yang baik seperti hitam.

Berwarna

Bagi pilihan warna, anda perlu mematuhi ketepatan tertentu. Walaupun jika anda berpegang pada klasik, semuanya akan baik-baik saja, tetapi imej itu akan menjadi asal dan unik.

Pelbagai model

Memandangkan hakikat bahawa baju t-alkohol boleh digunakan dengan hampir semua pakaian, dalam mana-mana imej dan dalam spektrum warna yang sangat luas, adalah perlu untuk menyedari pelbagai model dan bahan yang kini berada di pasaran.

Kebanyakan rumah fesyen terkemuka mempunyai pilihan produk yang sama dalam koleksi mereka. Apa yang harus dikatakan mengenai pengeluar pakaian secara umum.Saya ingin lebih terperinci untuk memikirkan yang paling asasnya.

Dirajut

Model ini boleh dikaitkan dengan arah "vintage", kerana dalam rupa ia akan menyerupai satu renda. Airy, ringan dan bergaya adalah yang paling sesuai untuk mencipta imej yang kreatif, terbang sedikit lama dan pustakawan melonjak di awan. Tetapi jangan menganggap bahawa ia tidak kelihatan menggoda. Kadang-kadang sangat banyak cara lain. Pada masa kini revolusi seksual, pembebasan umum dan kebolehpercayaan, imej sedemikian boleh menjadi penemuan yang sangat berharga.

Telus

Inilah yang bertentangan dengan model rajutan. Perhatian khusus dalam proses memohon pilihan ini harus dibayar kepada pilihan seluar, yang akan bersinar melalui kain telus kemeja itu. Model sedemikian hanya boleh dipakai oleh gadis-gadis dengan angka yang ideal, yang tidak tanpa keberanian tertentu.

Dilengkapi

Pilihan yang dipasang untuk stoking yang bagus untuk mempunyai perut rata. Kelihatan baik dengan seluar pendek atau jeans ketat dengan pinggang yang rendah. Kejayaan wanita dengan cara ini dapat dijaga oleh lelaki. Pakaian sedemikian idealnya berguna untuk cuti pantai dan perjalanan pelancong.

Pada tali

Mike alkohol - istilah yang datang dari masa lalu Soviet, tetapi perlu diingat bahawa tali di sini boleh sangat berbeza. Antaranya ialah tali klasik yang klasik atau yang menumpuk di belakang. Model sedemikian boleh dipanggil "gusti", kerana ia sama dengan baju-baju gusti sambo dan gaya bebas klasik, dan tali nipis juga boleh digunakan.

Bortsovka dan T-shirt dalam gaya ini kelihatan lebih baik tanpa jaket dan pakaian luar yang lain, kerana ia meninggalkan bahu anda terbuka. Kemeja dengan tali klasik akan kelihatan baik jika jaket atau kardigan diletakkan di atasnya.

Flared

Satu lagi pilihan yang boleh membantu menyembunyikan kecacatan angka dan meningkatkan pertumbuhan secara visual. Ia kelihatan baik dengan skirt panjang di lantai atau dengan seluar jeans. Ia akan membantu untuk mencipta imej hippie tahun enam puluhan.

Bagaimana dan apa yang perlu dipakai

Adalah patut memberi perhatian kepada hakikat bahawa baju pada tali paling sering digunakan sebagai bungkusan antara unsur-unsur tertentu pakaian, contohnya, antara rok panjang dan jaket atau seluar pendek dan baju rompi. Tidak syak lagi, ia boleh digunakan sebagai sekeping almari pakaian bebas, tetapi paling sering produk sebegini bertindak sebagai elemen imej yang kompleks. Anda boleh mempertimbangkan pelbagai pilihan dengan lebih terperinci.

Seluar pendek

Kelihatan hebat digabungkan dengan seluar pendek pendek. Ia akan mempunyai pandangan yang tidak tertandingi kedua-dua bercuti dan menentang latar belakang cityscape pada percutian musim panas yang cerah. T-shirt putih dengan cetakan yang dipasangkan dengan seluar pendek dihiasi dengan renda di pinggir kelihatan sangat elegan dan bergaya. T-shirt hampir warna apa pun juga digabungkan dengan seluar pendek, jika di atasnya bahagian atas warna yang sama dengan seluar pendek juga berpakaian. Sama ada jaket, jaket atau jubah - ia akan kelihatan bergaya dan bergaya.

Seluar kulit

Jika anda ingin mencipta imej yang lebih agresif dan kejam dari seorang wanita basikal, maka seluar kulit pinggang tinggi sempurna, terutamanya jika anda memakai jaket kulit di atas jersi anda. Sudah tentu, ini adalah sesuatu yang retro, tetapi kombinasi ini kelihatan sangat menarik, bergaya dan bebas.

Rok panjang

Pilihan ini boleh dipanggil dengan selamat. Memakai rok panjang ke lantai, anda boleh meningkatkan pertumbuhan secara visual dan memberi imej kewanitaan yang lebih besar. Kemeja pada tali, yang dipakai di atas, akan memberikan imej yang terinspirasi dan kreatif kepada seorang gadis yang, sebaliknya, memerlukan perlindungan dan sokongan lelaki.

Jaket denim

Digabungkan dengan jaket denim dan jeans sempit, baju alkohol akan membantu membentuk imej yang berani dan terang. Tidak terlalu kejam, tetapi, bagaimanapun, ia akan menjadi imej seorang gadis, bersedia untuk pergi walaupun untuk sedikit pemborosan.

Cardigan Panjang dan Jaket Cropped

Kedua-dua kardigan panjang dan jaket yang dipotong akan membantu mewujudkan moden, tetapi pada masa yang sama imej tenang dan neutral. Dalam apa jua keadaan, baju alkohol dipakai untuk dilepaskan, jadi patut diingati bahawa benda-benda panjang dalam diri mereka secara visual meningkatkan pertumbuhan dan menjadikan angka itu lebih langsing, dan memendekkan menekankan pinggang, pinggul dan punggung.

Trend fesyen dan imej

Hari ini terdapat lusinan trend gaya yang berbeza dalam fesyen. Setiap item yang boleh menjadi asas untuk membuat imej tertentu digunakan selama seratus peratus. Kemeja alkohol telah berulang kali bersinar pada pertunjukan fesyen tertinggi dalam dua dekad yang lalu. Mereka digunakan secara aktif oleh pereka Perancis, Itali, Rusia dan Amerika. Manfaat menggunakan pakaian ini adalah bahawa orang-orang yang berumur berbeza dapat memakainya.

Pada tahun 2016, baju T-alkohol juga mengambil kedudukan yang tinggi dalam almari pakaian musim panas wanita di banyak negara di dunia dan sehingga hari ini tidak kehilangan kaitannya. Di bandar atau bercuti, di hutan atau di pantai, hampir di mana-mana bentuk pakaian ini akan sesuai. Satu-satunya pengecualian ialah almari pejabat, walaupun di sini segala-galanya bergantung langsung kepada spesifikasi profesion.

Tiada siapa yang akan mengharapkan dari seorang pereka, artis, programmer atau pengganda saman perniagaan yang ketat, kecuali ia adalah pengurus tertinggi dalam arahnya. Wakil-wakil dari profesion di atas boleh pergi ke pejabat walaupun dalam syal. Nah, apa yang boleh saya lakukan - orang yang kreatif, jadi mereka mempunyai hak untuk mencipta pakaian yang selesa itu.

Kisah yang sama sekali berbeza dengan pengurus pejabat, pembantu, setiausaha, penterjemah, akauntan, pembiaya dan peguam.

Mike-alkohol kini dalam trend dan ini adalah fakta. Semua pereka moden tanpa mengenal pasti memasukkannya dalam koleksi dan pertunjukan mereka. Kemeja pada tali mungkin tidak disangka-sangka mengemas kini almari pakaian dan menjadikannya lebih tepu. Adalah disyorkan untuk menggabungkan item pakaian ini dengan perkara biasa, mewujudkan banyak imej baru dan asli.

Seluar pendek yang bergaya, seluar jeans, seluar jeans yang kurus dan kurus, skirt, jaket mini, jaket, kardigan, jaket dan jubah - semua ini berjalan baik dengan baju panjang pada tali.

Imej berubah menjadi terang, baru dan unik. Mungkin mereka perlu mengambil beberapa aksesori baru, tetapi yang paling penting - anda sepatutnya memberi perhatian kepada T-shirt pada tali. Lagipun, item almari pakaian ini boleh menjadi peringkat terakhir dalam mewujudkan imej elegan dan praktikal.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus