Baju lumba

Baju lumba

Dengan bermulanya musim panas, pilihan betul atau menjadi sangat relevan. Sesetengah model masuk ke dalam trend hanya untuk dilupakan musim depan. Dan beberapa bahkan selepas beberapa dekad tetap relevan dan dalam permintaan. Kategori kedua boleh dikaitkan, dan baju gusti.

Bahagian atas mudah ini boleh dibuat dalam bentuk baju, dan dalam bentuk bra. Ciri tersendiri gaya ini ialah skuter membuka bahu dan bilah bahu.

Bahagian belakang terdiri daripada satu jalur, yang dibahagikan pada bahu menjadi dua tali lebar. Format ini membolehkan anda untuk menyokong dada, pada masa yang sama tidak menghalang pergerakan.

Gulat yang bergaya adalah sesuai untuk sukan, dan juga untuk mewujudkan asas busur yang bergaya.

Apa yang perlu dipakai

Pada mulanya, T-shirt dipakai hanya sebagai pakaian dan kebanyakannya atlet dan tentera. Mereka meletakkan mereka di bawah pakaian luar supaya pakaian ini menyerap peluh yang berlebihan. Sejak gusti dicipta untuk sukan, walaupun kini mereka paling baik digabungkan dengan pakaian sukan.

Kemeja ini sangat bagus untuk menghasilkan rupa yang sporty, dilengkapi dengan kasut atau kasut sukan kegemaran anda dan seluar pendek pendek. Ia mudah untuk masuk untuk sukan dalam pakaian seperti itu, kerana gusti tidak menghalang pergerakan.

Juga bortsovka boleh digabungkan dengan perkara-perkara sehari-hari: seluar jeans, seluar pendek, skirt mudah. Bergaya kelihatan seperti gabungan dua baju yang memakai satu di atas yang lain. Walau bagaimanapun, anda boleh melengkapkan imej dengan bortsovka dengan elemen bukan sahaja setiap hari, tetapi juga gaya pejabat. Walau bagaimanapun, hanya jika anda merancang memakai jaket atau jaket dari atas.

Pilih bra

Apabila membeli bortsovka, perlu diingat bahawa apabila membuat busur, anda perlu memberi perhatian bukan sahaja kepada apa yang memakainya, tetapi juga untuk apa bra untuk dipilih di bawah tangki atas. Sejak belakang ahli gusti dibuka, tali bra kelihatan ketika dipakai. Oleh itu, persoalan timbul, apa yang bodoh dipakai di bawah gusti, agar tidak kelihatan kasar.

Tiga soalan boleh dijawab sekaligus. Pertama, para pereka, tentu saja, mencipta dan membuat bra khas dengan tali yang tidak terletak selari dengan satu sama lain, tetapi menyeberang di belakang.

Pilihan kedua juga jelas - jika anda tidak mahu membelanjakan wang pada bra khas, hanya beli yang biasa, tetapi dengan tali tanggal dan kencangkan silang. Oleh itu, mereka tidak akan kelihatan dari bawah baju.

Dan akhirnya, cara terakhir ialah membeli pad silikon di dada. Mereka adalah alternatif yang baik untuk bra untuk kanak-kanak perempuan dengan payudara kecil. Silikon bersebelahan dengan badan, mengangkat dada, jadi keperluan untuk menyokong tali cup hilang. Di bawah baju T-shirt, lapisan silikon akan menjadi tidak kelihatan, dan digunakan untuk memakai seluar khusus sedemikian mudah.

Gaya sebenar

Universal dari segi gabungan dengan perkara-perkara lain, persaingan gusti musim ini kekal pada puncak populariti. Sebagai tambahan kepada model klasik pakaian rajut putih, gaya lain kini bergaya, yang bernilai dibincangkan dengan sedikit lebih terperinci.

Dengan armholes besar

Renda kain lapis dengan armhole besar akan menambahkan cahaya pada imej. Model ini sangat sesuai untuk kanak-kanak perempuan langsing dan akan menjadi keselamatan sebenar dalam cuaca panas. Ia berjalan lancar dengan bahagian bawah yang berbeza, dipakai di bawah bahagian bawah, dan kardigan atau jaket dibungkus bahu.

Pemasangan

Sama-sama berkaitan dan ketat model yang berjaya menekankan angka langsing. Gulat seperti ini boleh dibuat dalam warna apa pun, serta dihiasi dengan renda atau perhiasan.Ia kelihatan pilihan yang menarik dengan belakang sepenuhnya, yang boleh digabungkan dengan skirt sebagai pakaian malam.

Sukan

Gulat sukan adalah klasik yang tidak boleh diketepikan. Sejak menjaga tubuh anda dan gaya hidup yang sihat kini menjadi fesyen, anda tidak boleh melakukan tanpa pakaian sukan yang baik. Terbuat dari bahan berkualiti, gusti sesuai dengan definisi pakaian olahraga yang baik. Anda boleh melengkapkan busana yang bergaya untuk pergi ke gym dengan seluar pendek pinggang dan kasut yang bergaya.

Dengan cetakan

Gulat klasik adalah jersi putih pakaian rajut yang baik. Tetapi kini pereka berani mundur dari piawaian yang diterima umum, menjadikan pakaian ini cerah dan menarik. Cetakan yang digunakan untuk hiasan bortsovka boleh menjadi apa-apa daripada kacang klasik atau jalur untuk corak tropika yang meliputi kain.

Busur fesyen

Untuk membuat busur bergaya berdasarkan gusti agak mudah. Dia kelihatan sama bagus dengan jeans dengan kenaikan rendah dan dengan seluar gelap yang ketat. Mari kita lihat beberapa hal yang menarik, di mana peranan utama dimainkan oleh gusti.

Yang paling mudah dan paling sesuai untuk pilihan pakaian sehari-hari ialah kombinasi gusti putih dengan seluar jeans biru klasik. Adalah lebih baik untuk memilih kurus, yang akan menekankan keindahan kaki anda dan tidak akan mengurangkan bahagian bawah. Dalam cuaca sejuk, imej ini boleh ditambah dengan jaket yang dilengkapi dengan gaya. Paling penting, jika jaket akan dipendekkan.

Untuk berjalan-jalan dengan kawan-kawan pada hari musim panas yang panas, anda boleh menggabungkan gusti dengan seluar pendek dengan pinggang tinggi musim ini. Di bawah seluar pendek yang sesuai dengan standard, anda boleh mengambil dua wrestlers dalam warna yang berbeza, memakai satu di atas yang lain. Atau menggabungkan warna T-shirt warna terang dengan bahagian atas yang terang. Anda boleh melengkapkan busur yang bergaya dengan kasut yang selesa pada kelajuan rendah dan beg yang bergaya.

Wrestler adalah keselamatan sebenar bagi mereka yang sentiasa disiksa oleh soalan "Apa yang akan dipakai hari ini?". Pilih ahli gusti yang serba boleh, menggabungkannya dengan perkara kegemaran anda dari almari pakaian anda dan jangan kehilangan kesempatan untuk memamerkan baju-T ringan pada hari musim panas yang hangat.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus