T-shirt asal

T-shirt asal

Sebelum cuti, ramai yang hairan bagaimana hadiah untuk membuat kawan rapat. T-shirt asal yang bergaya, yang boleh hanya dalam satu salinan, akan menjadi hadiah yang sangat baik, diingati untuk jangka masa yang panjang.

T-shirt bergaya dan asli

Dengan lukisan

T-shirt yang paling popular adalah T-shirt dengan corak. Lukisan boleh sama sekali, dari imej-imej watak kartun ke foto anda.

Antara pelbagai baju-T yang boleh dibeli di kedai biasa, sangat kerap anda ingin mempunyai sesuatu yang unik, yang kedua tidak wujud. Cari gambar sesuai dengan keinginan anda dan susun baju anda sendiri.

Sebagai hadiah kepada ramai, sangat bagus untuk mendapatkan kaos dengan foto anda sendiri atau foto yang disayangi

Dengan inskripsi

Prasasti pada T-shirt paling sering mencerminkan sifat pemiliknya. Orang-orang memilih baju-T dengan inskripsi yang hampir dengan watak mereka. Sebagai peraturan, gadis suka diri mereka, dan inskripsi pada kemeja-T mereka mencirikan mereka dengan aspek positif.

Atas permintaan anda, prasasti boleh menjadi depan dan belakang. Trend terbaru ini menjadi T-shirt dengan inskripsi dalam bentuk ucapan tahniah atau komik. Hadiah sedemikian akan menghiburkan wira acara itu, dan dia akan mengingati hari liburnya untuk masa yang lama.

Prasasti pada T-shirt dapat sepenuhnya dalam bahasa yang berbeza. Jika anda ingin menambah teka-teki pada imej anda, buatkan tulisan di Latin atau Sepanyol. Anda akan tahu apa yang ditulis pada T-shirt anda, dan yang lain hanya akan meneka.

Untuk dua orang

T-shirt berpasangan kelihatan sangat comel dan menarik. Pencinta suka memakai kemeja-T itu, memandangkan ia membawa mereka lebih dekat, menambah cinta kepada hubungan itu.

T-shirt untuk dua boleh sama ada dengan lukisan asal atau dengan inskripsi. Semua tulisan mengenai baju T-shirt untuk pencinta mempunyai watak romantis. Ini mungkin nama-nama pencinta atau pengisytiharan cinta.

Sebagai tambahan kepada kemeja-T untuk kekasih, terdapat pasangan kaos untuk kakak dan adik, ayah dan anak perempuan atau sahabat.

Dengan cetakan

Cetakan, atau lukisan yang dicetak sangat sering dijumpai pada T-shirt. Tetapi tidak semestinya T-shirt yang dijual di kedai-kedai biasa, datang kepada semua orang. Dalam kes ini, anda boleh mencetak pada kemeja-t sama sekali semua yang anda nikmati.

T-shirt dengan cetakan tersuai dibuat pada peralatan berkualiti tinggi menggunakan cat kelas pertama. Kemeja-T itu tidak pudar dan tidak hilang penampilan asalnya selepas mencuci.

Tetapi anda harus mengikuti beberapa peraturan untuk menjaga kemeja-T tersebut. Pertama, suhu air semasa mencuci tidak melebihi tiga puluh darjah. Kedua, anda perlu besi baju-T di sebelah kiri, sebaiknya letakkan kain kasa di kawasan gambar.

Polo baju

Polo baju dihargai di kalangan wanita dan lelaki. Ini adalah pilihan purata antara baju dan baju t-shirt. Polos kelihatan cantik anggun dan bergaya, dan jika anda menambah reka bentuk asli atau huruf bergaya untuk seperti T-shirt, ia pasti akan menjadi kegemaran anda.

Bagaimana untuk membuat T-shirt asal

Selain hakikat bahawa anda boleh mendapatkan T-shirt asal dengan memerintahkannya, anda boleh mengubah perkara lama anda sendiri, yang akan mendapat kehidupan yang kedua. Semua yang diperlukan untuk ini adalah keinginan untuk mencipta dan mempunyai sekurang-kurangnya sedikit imaginasi.

Memperpanjang

Memperluas T-shirt lama, kami memberikannya wajah yang baru. Buat gred seperti di rumah agak mudah. Untuk melakukan ini, anda akan memerlukan kain tanpa pengawasan, yang mana boleh menjadi warna atau struktur apa pun.

Anda boleh memanjangkan kemeja-T di tepi atau hanya di belakang. Panjang yang anda pilih sendiri.T-shirt, pinggang bersembunyi, boleh dipakai dengan seluar jeans atau seluar jeans yang ketat.

Asal-usul dan feminin kelihatan kemeja-T, memanjang dengan kain telus dalam bentuk mesh.

Cara tambahan untuk diperibadikan

Hiasan dibingkai atau renda. Dalam kes ini, anda boleh memberikan t-shirt lama dengan wajah baru dengan menghias kerahnya dengan renda atau menyulam belakang dengan pinggir.

Selain kerah, renda kelihatan baik di bahagian bawah baju kaos atau lengan baju.

Butiran tambahan jeans. Patches denim kelihatan cantik bergaya. Anda boleh mengambil poket dari seluar jeans lama dan menjahitnya di belakang baju T-shirt. Butang atau kunci mungkin sesuai untuk hiasan.

Rhinestones dan sequins - hiasan untuk sebarang majlis. Dengan bantuan rhinestones atau sequins, anda boleh memberikan baju T yang biasa dengan rupa yang lebih meriah dan elegan. Lekatkan rhinestones dalam bentuk hati dengan pinggir baju T atau menyulam prasasti asli dengan poket.

Betapa luar biasa untuk diberikan?

Kadang-kadang cara hadiah disampaikan dikenang lebih daripada hadiah itu sendiri. Mengejutkan pasangan jiwa anda dengan mencipta cara asal membentangkan baju baru T-shirt.

Anda boleh bermain sedikit, meninggalkan nota dengan teka-teki di seluruh apartmen. Setiap nota mungkin mengandungi mesej puitis yang menunjukkan lokasi hadiah tersebut. Untuk memberikan kaedah ini menjadi lebih meriah, letakkan nota dalam belon. Dalam kes ini, perlu melepaskan bola untuk sampai ke mesej.

Tinggalkan hadiah di tempat kerja pada separuh kedua anda. Hari ini pasti akan berjaya jika orang dekat anda memulakannya dengan menerima hadiah kecil. Sudah tentu, ia perlu untuk menjaga latar belakang hadiah sehari sebelum orang yang dikasihi akan mendapati kejutan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus