T-shirt 3D

T-shirt 3D

Apakah yang dimaksudkan dengan t-shirt 3D?

T-shirt 3D muncul agak baru-baru ini dan segera mencipta sensasi sebenar. Tidak semua orang tahu apa itu? Pakaian, dicelup oleh teknologi 3D, mempunyai imej yang sangat realistik, tiga dimensi. Ciri ini membolehkan anda membuat imej mewah yang paling luar biasa, bergaya, terang. Banyak kedai menawarkan perkhidmatan reka bentuk 3D yang dibuat khas.

Varieti

Terdapat beberapa jenis T-shirt 3D. Mereka berbeza dalam potongan (T-shirt, T-shirt dengan bahagian asimetris, wrestling), bahan (kapas, microfiber, interlock) dan, tentu saja, perkara utama - imej 3D pada mereka.

T-shirt dengan cetakan 3D

T-shirt berbeza daripada t-shirt kerana mereka tidak mempunyai lengan. Mereka dihasilkan sebagai kemeja-T, ditutup dengan corak sepenuhnya, dan T-shirt, pola yang terletak hanya di depan atau di belakang. Terutamanya yang luar biasa ialah kemeja-T, lukisan 3D yang mencipta ilusi visual. Contohnya, meniru bahagian perisai atau telanjang, seolah-olah melihat dari lubang.

Dengan lukisan

Lukisan 3D pada T-shirt sangat pelbagai. Produk yang dikait dengan imej ilusi optik adalah popular. Mereka hanya kagum dengan keistimewaan mereka, dan dari mereka, dalam erti kata literal, adalah mustahil untuk mengambil mata anda! Satu lagi arahan - cetakan sayuran. Kanak-kanak dan remaja secara sukarela memilih pakaian rajutan untuk diri mereka sendiri dengan adegan atau wira kartun dan filem kegemaran mereka.

Joker t-shirt Amerika

Syarikat dari Amerika Syarikat yang dipanggil The Mountain menghasilkan T-shirt dengan lukisan 3D. Salah satu yang paling popular ialah baju T-shirt dengan watak dari buku komik mengenai Batman dan Joker badut. Biasanya dia kelihatan teruk dari gelap, dengan latar belakang T-shirt hitam. T-shirt ini dijual di kedai-kedai rock dan popular dengan wakil-wakil subkultur belia.

Dengan haiwan, serigala

T-shirt dengan imej 3D haiwan - ini mungkin paling terkena! Gadis-gadis comel memilih T-shirt dengan rama-rama yang menawan dan anak kucing, lelaki - dengan beruang brutal dan gambar serigala. Pada zaman purba, manusia memilih totem di kalangan haiwan; gema-gurita kuno masih hidup hari ini. Hanya orang moden tidak memakai kalung gigi, tetapi T-shirt dengan imej haiwan yang menyenangkan.

Faedah

Kelebihan cetakan 3D di atas lukisan konvensional tidak dapat dinafikan: lukisan itu realistik, ia meliputi semua kain, ia tidak menggosok dan tidak mengupas produk. Semua orang akan mencari gambar yang mereka sukai. Seseorang terkejut dengan imej sekeliling letupan nuklear, seseorang lebih suka bunga halus atau salinan gambar yang terkenal. Kemeja-T dengan imej tiga dimensi membolehkan semua orang mencerminkan keperibadian mereka dalam lukisan itu.

Kit T-shirt 3D

Pakaian 3D adalah bahagian imej yang sangat terang! Sekiranya anda membuat kit t-shirt 3D, jangan buat aksen yang lebih terang untuk mengelakkan beban muatan. Jangan memakai barang kemas dalam bentuk bros, kalung, manik. Mereka akan mengganggu persepsi integral imej, menjadikannya kurang realistik, dan ini adalah di mana semua garam imej tiga dimensi.

Teknologi pengeluaran

Lukisan pada kain untuk mendapatkan kesan tiga dimensi digunakan dalam dua peringkat:

  1. Melukis imej pada kain. Untuk melakukan ini, gunakan dakwat berasaskan air, selamat untuk kesihatan. Ternyata gambar yang cerah, tetapi tiada jumlah padanya di peringkat ini.
  2. Apabila dakwat dalam gambar benar-benar kering, teruskan ke langkah seterusnya: serpihan filem termal ditambah, mereka yang memberi gambar kesan 3D. Produk diletakkan di bawah tekanan haba.

Hanya pada akhir peringkat kedua kerja itu adalah produk siap, yang dengan imej tiga dimensi cerahnya dibeli pembeli.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus