T-shirt sutera

T-shirt sutera

T-shirt sutera adalah barangan pakaian asas. Ia sangat sesuai untuk mencipta imej berbilang lapisan dan sentiasa kelihatan lebih berfaedah daripada benda-benda yang diperbuat daripada kain kapas. Kemeja sutera akan sentiasa meningkatkan keseluruhan ensemble ke tahap yang lebih tinggi hanya dengan kehadirannya. Lagipun, kain sutera sangat feminin dan sentiasa menarik perhatian. Selain itu, baju ini juga boleh melengkapkan pakaian dengan garis leher terlalu dalam atau blaus yang sangat pendek.

Bagaimana untuk memilih

Memilih topi sutera yang indah hari ini tidak begitu mudah kerana ia mungkin kelihatan pada pandangan pertama. Antara pilihan yang banyak adalah sukar untuk mencari satu. Terdapat beberapa cadangan yang akan membantu menentukannya.

Pertama sekali, perlu diperhatikan bahawa mustahil untuk berfikir yang lebih baik daripada model separuh bersebelahan. Jadi dia tidak akan terlalu ketat untuk anda dan menambah ketidakselesaan tambahan. Gaya ini tidak menyembunyikan faedah angka, yang juga merupakan kelebihan penting.

Bahagian atas tradisional dengan tali nipis berwarna putih kelihatan baik pada bahu wanita anggun. Jika anda ingin memakai solo teratas kadang-kadang, iaitu, tanpa perkara tambahan, kemudian pilih model dengan leher V dan tali yang cukup lebar.

Apabila memilih bahagian atas sutera pasti akan memberi perhatian kepada kedalaman garis leher dan panjang. Perkara yang baik adalah untuk mencapai lubang paha dan menutup perut. Ingat bahawa anda tidak boleh memilih puncak dengan garis leher yang sangat dalam. Kain sutera dalam kombinasi dengannya boleh bermain menentang anda.

Bagi warna, semuanya bergantung pada pilihan anda. Model Emerald dan burgundy sangat popular.

Kenapa betul-betul sutera?

Apakah sebabnya populariti pada baju sutera? Ini semua mengenai ciri-ciri bahan yang indah ini. Sutera adalah kain semulajadi yang tidak menyebabkan reaksi alahan dan saman walaupun kulit yang paling sensitif. Di samping itu, ia tidak melanggar peredaran udara semulajadi dan tidak mengganggu kulit untuk bernafas walaupun dalam cuaca yang paling hangat. Plus, dia sangat cantik dan feminin.

Model popular

Dengan renda

Bahagian atas dengan renda kelihatan sangat feminin, tetapi permintaan lebih banyak dibuat untuknya. Ia tidak sesuai untuk busur konservatif dan gaya perniagaan. Pilihan ini lebih baik untuk tarikh romantis dan cuti.

Dalam gaya linen

Beberapa tahun yang lalu, gaya pakaian seksi menjadi relevan. Hari ini menghasilkan pakaian yang serupa, pakaian dan banyak lagi. Tetapi yang paling popular adalah puncak dalam gaya pakaian dalam. Perkara sedemikian mampu mencairkan pakaian yang sangat ketat.

Model ini digabungkan sepenuhnya dengan skirt pensil dan seluar jeans monokrom. Pinggang gaya pakaian hanya direka untuk dipakai dengan pam lacquered.

Pada tali

Bahagian atas sutera boleh menjadi tali yang nipis dan tebal. Gadis nipis dengan tangan nipis dan clavicles anggun boleh memilih kedua-dua pilihan. Tetapi lebih baik sekali lagi menekankan kerapuhannya dan memberikan keutamaan kepada tali nipis. Seorang wanita dengan pound tambahan dan kawasan masalah di tangan stylists mengesyorkan untuk memilih puncak dengan tali lebar.

Warna dan warna yang sesuai

Hitam

Hitam adalah warna yang tidak akan kehilangan kaitannya dengan dunia fesyen. Model dalam warna ini kelihatan sangat cantik dan seksi. Di bawah mereka anda hanya mahu memakai skirt yang ketat, pam dan membuat solek yang hebat dengan gincu merah. Sekiranya dikehendaki, atas hitam boleh dipakai di pejabat, jika anda meletakkan jaket laconic di atas satu butang.

Hijau

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, warna hit musim adalah warna hijau hijau - zamrud. Kedalamannya sempurna melengkapkan tekstur kain sutera yang elegan. Oleh itu, jika anda perlu memilih pilihan untuk perayaan, maka perkara yang paling baik tidak dijumpai.

Putih

Puncak sutera putih kelihatan sangat serius dan elegan. Walaupun warna ini dianggap universal, produk sutera dalam reka bentuknya tidak sesuai untuk semua orang. Gadis berkulit putih lebih baik untuk memilih pilihan untuk warna terang. Warna putih sangat sesuai untuk wakil-wakil yang dilipat di lantai yang indah. Sebaliknya warna kulit dan bahan akan menekankan keindahan mereka.

Koperal

Badan menggabungkan dengan baik dengan palet warna yang berbeza. Dari merah ke hitam. Tetapi sangat penting untuk memilih model anda supaya tidak bergabung dengan latar belakangnya. Oleh itu, melalui kelengkapan yang berulang, anda pasti akan mencari top sutera yang sesuai yang akan menjadikan anda seorang ratu yang sebenar.

Apa yang perlu dipakai

Silk top dalam keharmonian sempurna dengan perkara yang berbeza. Seterusnya, kami akan membincangkan kombinasi yang paling berjaya dan praktikal.

Jaket

Anda tidak boleh memikirkan kombinasi yang lebih baik daripada bahagian atas sutera asas dan jaket bergaya. Rok pensil yang cantik, seluar jeans atau seluar akan melengkapkan rupa ini. Tidak kurang ideal adalah saman klasik yang bergaya. Bahagian atas membuka garis seksi bahu dan lengan, dan jaket menambah rempah-rempah, menyembunyikan semua kelebihannya.

Sekiranya anda perlu membuat imej yang paling berkesan, kemudian dapatkan seluar kulit yang bergaya dan jaket merah yang cerah. Tekstur kain yang berbeza akan menghasilkan gabungan yang menarik dan luar biasa. Aksen akhir akan menjadi sandal anggun dan perhiasan besar-besaran. Dalam busur seperti itu, anda tidak akan tersesat walaupun pada acara gala.

Perlu diperhatikan bahawa kombinasi bahagian atas dan jaket sesuai untuk kerja dan tidak melanggar kod berpakaian. Jadi, walaupun di pejabat anda boleh kelihatan feminin dan menarik mungkin. Pada waktu petang, kasut kerja boleh ditukar kepada bot yang indah dan pergi pada tarikh. Ini adalah kelebihan utama sutera asas.

Jaket tanpa lengan

Pada musim 2016-2017, jaket tanpa lengan bergaya sangat popular. Mereka juga kawan baik dengan puncak warna yang berbeza. Tanpa lengan membolehkan anda menunjukkan tangan yang cantik dan jangan menyembunyikan garis leher. Ini adalah alternatif yang baik untuk jaket dalam cuaca panas musim panas, apabila anda ingin merasa sebagai wanita feminin yang mungkin.

Hari ini terdapat lengan dalam gaya dan gaya yang berbeza. Tetapi jika anda peminat klasik, maka lebih baik untuk memberi keutamaan kepada satu model panjang yang memanjang pada satu butang. Pada puncak populariti putih, kuning muda, merah jambu pucat, ungu dan warna biru muda. Sekali lagi, gabungan ini hebat untuk situasi dan peristiwa kehidupan yang berbeza.

Cardigan

Sebuah kardigan adalah perkara yang selesa dan hangat yang akan menyelamatkan malam petang yang sejuk. Dalam bentuk yang tidak dibuang, ia boleh menjadi alternatif kepada jaket. Pilihan ini sesuai untuk berkencan, kerana ia kelihatan sangat feminin.

Hari ini adalah palet lembut pastel kardinal yang berkaitan. Sekiranya anda perlu menyembunyikan belahan yang terlalu dalam, masuk akal untuk membeli model dengan bau.

Pada musim sejuk, anda boleh membuat busur pelbagai lapisan yang menarik. Sebagai contoh, sutera atas, jaket dan kardigan. Dalam kes ini, penting untuk mempertimbangkan bahawa kardigan perlu agak nipis. Ini adalah satu-satunya cara untuk mengelakkan masalah yang tidak perlu.

Kardigan volumetrik boleh digabungkan dengan top lembut, yang akan memberikan pilihan yang sangat baik. Perkara-perkara ini akan membantu untuk menekankan kerapuhan sifat wanita.

Perlu diperhatikan bahawa bahagian atas sutera yang indah itu harmoni baik dengan pakaian lain. Tidak semestinya berdasarkan klasik. Hari ini, banyak wanita muda menggabungkan bahagian atas dengan jaket kulit. Tekstur kulit dan sutera sangat berbeza, yang membantu menghasilkan kesan luar biasa.

Hari ini, sejumlah besar pereka menawarkan memakai baju sutera di bahagian atas. Pelengkap yang sempurna akan menjadi seluar atau skirt.Tetapi ingat bahawa anda hanya boleh mengisi baju di depan, dan di belakangnya perlu dibebaskan. Pam yang terang dan klac akan melengkapkan rupa harmoni.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus