T-shirt sukan

T-shirt sukan

Pakaian sukan telah mengalami perubahan besar sejak seratus tahun yang lalu. Penyokong sukan sekarang lebih lantang daripada baju dan seluar yang pernah dipakai atlet. Pelbagai kemeja-T memukul imaginasi, jadi anda perlu memahami dengan baik. Satu set pakaian moden untuk sukan tidak dapat difikirkan tanpa baju.

Varieti

Perlantikan kemeja-T sukan memberi kesan kepada panjang, reka bentuk dan pemotongan dan pilihan bahan. Sebagai contoh, pakaian berlari adalah berbeza dari bentuk yoga. Untuk hampir mana-mana sukan, T-shirt menjadi sebahagian daripada kit yang amat diperlukan. T-shirt sukan boleh digabungkan dengan coli khas atau menggantikannya. Seluar dalam pakaian semasa aktiviti aktif menghalang pergerakan, terbentang dan kehilangan bentuknya akibat kelembapan, jadi anda tidak boleh melakukan tanpa pakaian khas. Selalunya memperuntukkan T-shirt untuk kelas di gim, larian, tarian dan latihan.

Untuk kecergasan

Untuk kecergasan, T-shirt adalah gaya yang ideal, dekat dengan gaya T-shirt klasik. Mereka perlu menyerap peluh, tidak menghalang pergerakan, jika perlu, menyokong dada (ia bergantung pada saiz).

Untuk menari

Pada kelas tarian memakai T-shirt yang berbeza: dari ultrashort hingga panjang. Mereka boleh menjadi warna dan reka bentuk apa pun. Perkara utama adalah untuk bergerak dengan selesa, dan gaya itu dengan baik ditekankan atau menyembunyikan badan dengan lembut.

Untuk jenis tarian yang dinamik, model yang dipendekkan dan ketat dengan sokongan dipilih untuk membuka akhbar dan menunjukkan permainan otot. Pergerakan lembut dan licin membolehkan anda memakai apa-apa kaos.

Untuk latihan

Untuk latihan yang aktif (dengan melompat, sebagai contoh), dinasihatkan untuk memilih seluar yang selesa dan tidak menghalang pergerakan.

Lihatlah model-model dengan cawan yang dijahit, dengan tali lubang yang luas dan lebar. Kemudahan adalah kualiti yang penting!

Apa yang perlu dipakai

Apa yang perlu untuk menggabungkan dan menggabungkan T-shirt sukan? Sets untuk aktiviti sukan, anda boleh membuat banyak, banyak daripada mereka akan dengan kemeja-t, top atau jaket di atas jaket. Pilihan yang paling berani dan asli memukul baju sebagai bahagian aktif almari pakaian.

Seluar pendek

Seluar pendek dan tangki atas adalah gabungan hebat. Sesuai untuk kecergasan dan latihan. Seluar pendek yang secara visual memanjangkan kaki, T-shirt menekankan payudara, bahu dan belakang.

Pakaian ketat

Pakaian ketat atau legging dengan T-shirt adalah trend panas, yang digunakan secara aktif untuk apa-apa jenis latihan. Berbeza dengan set warna akan kelihatan tenang dan serba boleh, baju itu boleh longgar atau langsing, panjang atau pendek. Jika anda memilih satu set dengan warna aktif berulang, ia akan menekankan perkadaran, jadi ia akan memberi manfaat untuk menunjukkan pinggang yang tepat dan bahu dan kaki yang indah. Anda pasti akan mendapati diri anda dalam perhatian!

Kasut

Sneakers adalah kasut sukan utama. Mereka membantu "menyelesaikan" imej yang betul dan harmoni. Mana-mana baju t-shirt hanya sesuai dengan kasut. Mike adalah sejenis coquetry, peringatan kewanitaan, keseimbangan kasut dan gaya harmoni.

Dengan kasut lebih banyak gaya udara dan bandar. Sneakers membuat kit itu benar-benar sporty.

Spesies popular

Gaya sukan T-shirt sangat banyak. Hampir setiap hobi aktif mempunyai keperluan sendiri untuk seluar dan pakaian. Dengan fesyen untuk sukan tertentu, atribut dan pakaiannya menjadi relevan, pergi ke tahap gloss, catwalks dan "haute couture". Tetapi anda boleh mencari model-model sukan seperti T-shirt, yang hanya sedikit berubah, sementara masih tetap popular dan tercinta.

Lama

Kemeja sukan yang memanjang kelihatan seperti dua potong dengan kemeja-T. Pilihan berbilang lapisan ini adalah untuk memilih untuk menyembunyikan perut. Ia sering dipilih oleh pencinta pemula latihan dan kecergasan.Untuk belajar sendiri di jalan adalah pilihan yang betul dan praktikal. Baik untuk yoga dan beberapa tarian.

Pendek

Kemeja yang dipangkas memberikan kepintaran kepada imej sebagai bahagian utama. Lengkapkan dengan baju atas atau panjang boleh menggantikan pakaian sukan. Model-model pendek membuat dipasang, ketat, dan mereka lebih baik mengekalkan bentuknya.

Paru-paru

T-shirt ringan dan hampir tanpa berat adalah model fabrik semula jadi atau direka khas yang membolehkan kulit bernafas. Mereka tidak mempunyai lengan, garis leher boleh mempunyai kedalaman yang berbeza. T-shirt ini membantu menghasilkan kesan visual yang tepat: pegulat "menarik" belakang dan bahu yang indah, menekankan dada.

Panjangnya membantu menanggalkan perut, panel sisi dalam warna yang berbeza tipis.

Pemasangan ketat

Model yang dipasang dan ketat sempurna menyerlahkan merit angka langsing.

Mereka akan membuat keluk ekspresif dada dan pinggang. Terima kasih kepada padat dan selesa, mereka boleh dengan mudah melaksanakan fungsi pakaian sukan. Mereka sering diperkuat dengan memasukkan kain elastik untuk mewujudkan kesan mengekalkan dada.

Kalis air

T-shirt sukan kalis air moden diperlukan untuk sukan aktif. Pengekalan kelembapan yang diperkuatkan menjadikannya hampir kering, mewujudkan keadaan yang selesa untuk badan. Untuk mencapai kesan ini diperoleh apabila gentian hygroscopic ditenun ke dalam bidang masalah ketiak, belakang dan leher. Dalam beberapa kemeja-T, selipkan jejaring mengatasi peranan ini.

Ciri-ciri yang menarik

T-shirt Sukan telah menjadi begitu pelbagai dan terima kasih yang berkaitan dengan kualiti "pintar" dan gaya yang betul. Ramai jenama menganggapnya sebagai nada yang baik untuk menghasilkan model dwi-guna.

Dengan kesan sokongan

T-shirt sukan adalah relevan kerana mereka memberikan beban yang betul untuk otot bahu, membantu mengekalkan postur. Gadis saiz sederhana boleh memakai model ini tanpa bra.

Dengan bra dalaman

Kemeja-T ini dipilih oleh kanak-kanak perempuan yang berkulit curvaceous. Mike harus duduk di atas badan dan dipasangkan untuk memegang dada. Cawan untuk model sedemikian tidak dapat dilihat dalam penampilan, jadi mereka sangat estetik dan selesa.

Dengan armhole yang dalam

T-shirt tanpa lengan kekal pada kemuncak populariti: mereka seksi, mereka mendedahkan badan, mereka perlu mematuhi. Di dalamnya, penyejatan peluh boleh berlaku dengan sangat intensif, jadi ia diperbuat daripada bahan pintar yang memberikan kelembapan dan kebersihan. Corak lancar adalah kegembiraan yang istimewa, kerana mereka menyenangkan badan dan bahan-bahan moden yang selesa menjadikan lipit tidak kelihatan.

Lengan adalah bahagian provokatif baju, jika tidak ketat, kemudian pilih bra olahraga.

Dengan hud

Dengan fesyen untuk latihan jalan seperti model asli dan hooligan muncul. Mereka bertujuan untuk aktiviti luar, tetapi mereka sangat berani dan cantik yang mereka mahu dipakai di dalam dewan. Tudung membantu menumpukan perhatian, mengelak daripada segala-galanya, dan boleh menjadi tarian.

Lengan panjang

Model baju T-shirt yang agak konservatif tidak biasa. Ini adalah pilihan yang baik untuk tarian tarian, yoga, aktiviti luar.

Bagaimana untuk memilih jersi sukan?

Beri perhatian kepada tujuan model pada pakej: sukan aktif memerlukan penyingkiran kelembapan yang lebih baik dan sokongan untuk payudara. Peranan dimainkan oleh tempat latihan (gym, jalan), musim.

Saiz dan ketebalan dada adalah penting: model dengan penekanan yang baik dan tali bahu lebar yang selesa diperlukan untuk dada yang indah. Sekiranya tiada cawan di dalam, maka anda memerlukan bra sukan. Bagi gadis yang mempunyai bentuk mini (dengan payudara sehingga saiz kedua), ada kemungkinan pilihan.

Apabila memilih warna, ingat bahawa kelabu, biru dan hitam gelap adalah sejagat dan pergi untuk semua orang. Warna neon terang juga praktikal, membuat imej yang ceria, warna lain harus dipilih mengikut jenis warna. Berapa banyak kaos yang perlu? Persoalannya adalah individu, walaupun sukar dibatasinya.Lebih baik almari pakaian itu mempunyai sepasang pendek dan sepasang baju panjang. Ini adalah set minimum, sambil terus bermain sukan, anda boleh mencari bilangan T-shirt yang optimum untuk semua kesempatan.

Sekarang terdapat banyak pilihan untuk T-shirt sukan, jadi mencari versi yang selesa akan mudah. Tumpukan kepada cadangan pengilang dan perasaan anda sendiri. Imej anda sepatutnya menyukai anda. Pakai baju-T, bergerak dan tambahkan diri!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus