T-shirt yang paling bergaya untuk kanak-kanak perempuan dan wanita

T-shirt yang paling bergaya untuk kanak-kanak perempuan dan wanita

T-shirt adalah salah satu barangan almari pakaian yang paling serba boleh, kerana ia boleh dipakai dengan apa-apa, dan pada masa yang sama model yang dipilih dengan betul boleh sesuai untuk sebarang majlis. Oleh itu, artikel pakaian ini sangat dicintai oleh hampir semua orang.

Bagaimana untuk memilih jenis baju?

Ini adalah persoalan yang sangat penting, kerana model baju T yang dipilih tidak hanya akan menyembunyikan masalah masalah badan, tetapi juga menekankan yang paling bermanfaat.

Perlu diperhatikan bahawa kadang-kadang sukar untuk wanita memilih model T-shirt tertentu. Agar tidak mengalami kesukaran, anda perlu memberi perhatian kepada jenis angka anda.

Jika seks adil mempunyai bentuk jam pasir, maka dia tidak perlu bimbang apa-apa, kerana mana-mana model T-shirt akan sesuai dengannya. Sudah tentu, pilihan yang paling unggul akan menjadi kemeja-kain lembut T-shirt, yang menekankan bentuk badan yang ideal bagi pemiliknya.

Jika seorang wanita mempunyai angka yang dekat dengan pembina lelaki (seperti "Segitiga terbalik"), maka dia harus secara visual mengurangkan lebar bahunya. Tidak sekali-kali seseorang boleh memilih model dengan lengan volumetrik, dalam kes ini mereka harus biasa. Untuk menggambar siluet secara ilusi, anda boleh memilih cetakan menegak. T-shirt dengan kerah dan basque akan kelihatan cantik. Kain itu lebih lembut. Pemilik angka itu harus memberi perhatian kepada model feminin, untuk menyembunyikan kekasaran dan lebar bahu yang tidak perlu.

Jika seorang wanita dalam sosok mempunyai pinggul, maka jenisnya disebut "Pear", dan potongan bebas sangat sesuai untuknya. Flounces, frills, cutouts, gabungan warna dan cetakan yang berbeza, lengan yang besar - semua ini mesti digunakan supaya perhatian penonton tidak menumpukan perhatian pada bahagian bawah.

Pemilik jenis angka yang disebut "Apple" mempunyai perut masalah. Bagi mereka, pilihan terbaik ialah baju kaos dengan potongan percuma, serta model memanjang, dihiasi dengan pelbagai unsur di dada dan bahu, dengan cetakan dekoli dan menegak yang mendalam.

Jenis "Rectangle" menunjukkan bahawa pemiliknya harus menonjolkan pinggang, dan ini boleh dilakukan dengan bantuan sabuk dan bas, serta warna yang berbeza yang menyerlahkan bahagian tubuh ini. Elemen hiasan pada bahu akan kelihatan sangat berfaedah.

Apabila memilih baju T, anda tidak boleh lupa bahawa anda juga perlu memberi tumpuan kepada ciri-ciri dada anda. Wanita dengan payudara besar, sudah tentu, sesuai baju ketat dengan garis leher yang dalam, dan wanita dengan model yang bernilai sedikit dengan renda, tirai yang menekankan pinggang.

Model fesyen musim ini

Pada musim ini, kemeja-t biasa dengan atau tanpa cetakan sangat relevan.

Apa yang digambarkan pada cetakan yang paling popular?

 • Perhiasan bunga, reben hiasan tambahan, manik, rhinestones, dan sebagainya;
 • Prasasti yang dibuat oleh skrip retro, ciri-ciri 60-70an. tahun;
 • Objek dan orang-orang terkenal zaman dahulu (juga paling sering pada 60-70an abad kedua puluh);
 • Watak dari pelbagai kartun, termasuk anime;
 • Selebriti moden;
 • Logo syarikat terkenal;
 • Simbol pelbagai negara (bendera, lambang, dan lain-lain);
 • Imej Gothic;
 • Haiwan, termasuk imej 3D mereka;
 • Gadis cantik.

Oleh itu, seperti yang anda lihat, cetakan terkenal kerana kepelbagaian mereka, jadi sangat mudah untuk memilih baju T yang bergaya.

T-shirt dengan sulaman dalam gaya "ethno" atau dengan corak bunga, serta dihiasi dengan renda tenunan, aksesori plastik dan logam, telah menjadi sangat popular.Tema laut telah kembali ke fesyen, yang dicirikan oleh kombinasi warna putih, biru dan merah, penggunaan gambar sauh, camar, dll.

Untuk kelihatan bergaya, anda juga boleh memilih baju kaos longgar dengan potongan asimetri, yang dicirikan oleh model khas kolar dan bawah.

Bagaimana untuk menghiasi gaya T-shirt dengan kerongsang?

Kerongsang hari ini tidak kurang popular dan aksesori bergaya, daripada t-shirt. Dan perkara yang hebat ialah mereka dapat dengan mudah digabungkan dengan satu sama lain.

Sudah tentu, bros yang lebih sesuai untuk perniagaan dan model malam T-shirt, manakala di sukan itu tidak akan kelihatan cukup sesuai.

Terdapat beberapa peraturan untuk dipertimbangkan ketika menggabungkan kedua-dua elemen trendi ini.

 1. Bros harus selaras dengan bentuk dan gaya kasut atau beg tangan.
 2. Bros yang terbaik dilampirkan di kawasan yang paling ingin diserlahkan. Sebagai contoh, jika anda memasukkannya ke bahu anda, anda boleh memusatkan perhatian orang lain pada bentuk dada.
 3. Bros tidak boleh menjadi warna yang sama dengan bahan pakaian, jika tidak, ia hanya akan bergabung dengannya.
 4. Gabungan bros + T-shirt tidak memerlukan penambahan perhiasan untuk leher, karena ini akan membuat gambar kasar.

Imej-imej spektakuler

Yang paling menakjubkan, dan dengan cara klasik ini adalah gabungan baju-T dengan seluar jeans, dan seluar jeans yang kasar.

Jeans lurus memotong klasik sesuai dengan hampir mana-mana T-shirt. Sekiranya anda ingin menambah sentuhan pemberontakan, emansipasi kepada imej anda, maka anda boleh menggabungkan seluar jeans yang ripped dan kemeja polka atau bergaris-garis, kemeja-T dengan cetakan yang bergaya dan bergaya, dengan potong yang sesuai.

Seluar jeans lelaki akan kelihatan sempurna dengan kemeja T-shirt yang berwarna-warni, paling kerap warna asas - hitam atau putih.

T-shirt adalah sekeping pakaian serba boleh yang membolehkan anda bereksperimen dengan imej anda setiap hari.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus