Saman kamuflase kanak-kanak

Saman kamuflase kanak-kanak

Ciri-ciri dan faedah

Apa penyamaran? Istilah menyembunyikan sejenis pewarna yang membolehkan menyamar di alam liar dan alam sekitar. Digunakan secara meluas dalam tentera.

Pakaian warna tertentu disukai bukan sahaja oleh tentera, tetapi juga oleh penganut rekreasi aktif, ahli geologi. Ia membolehkan anda untuk bergabung dengan alam semula jadi semasa memburu, semasa memancing, mendaki. Ia hangat, tidak takut angin dan cuaca buruk.

Baru-baru ini, kamuflase mula menakluki pasaran untuk pakaian kanak-kanak. Di samping kelebihan yang tidak dapat dinafikan dalam bentuk sifat perlindungan, ia membolehkan kanak-kanak berasa lebih matang, lebih yakin. Lagipun, mereka sering mahu meniru ibu bapa mereka, dan saman "seperti ayah" sangat sesuai untuk tujuan ini.

Varieti

Penyamaran adalah berbeza bergantung kepada keadaan bermusim, rupa bumi dan landskap.

Pada warna penyamaran pertama khaki eksklusif, yang diterjemahkan dari bahasa Parsi sebagai "kotoran". Kemudian, skema warna berkembang menjadi beberapa jenis utama, termasuk penyamaran untuk padang pasir, hutan, hutan, landskap musim sejuk, safari, khusus eksklusif di Afrika Selatan, serta apa yang disebut "Birch". Pewarna "Birch" pada mulanya mengandungi segmen warna tiga dan dipanggil "Palm". Kemudian, dimodernisasi, jumlah bunga dikurangkan kepada dua untuk mengurangkan harga, ia dipanggil "Birch" dalam kehidupan seharian dan sesuai untuk kumpulan pertengahan.

Bagi bahan, untuk jahit yang sering digunakan ialah kain jas hujan, bulu, kain dengan kandungan serat poliester tinggi yang dipanggil "Oxford", dan fabrik gabungan tiruan.

Jas hujan - ini agak pilihan ekonomi. Model musim sejuk dilengkapi dengan penebat. Mereka boleh dibasuh di mesin basuh dan berkeringat pada kelajuan tinggi. Kain itu bagus kerana ia tidak perlu menyeterika selepas mencuci.

Bulu, kerana strukturnya, mempunyai kualiti penebat haba yang tinggi, tidak pudar atau meremukkan.

Oxford adalah bahan kekuatan tinggi. Produk yang dibuat dari fabrik ini akan berkhidmat selama bertahun-tahun, bergerak dari anak-anak yang lebih tua kepada yang lebih muda. Daripada minus - mencuci tangan.

Rip-stop adalah kain yang unik. Tidak mengalami ubah bentuk, tidak meremajakan, tidak pudar. Sesuai untuk mesin yang boleh dibasuh.

Bagaimana untuk memilih

Mendekati pilihan saman kamuflase kanak-kanak, disyorkan untuk membayar terlebih dahulu semua perhatian kepada satu set lengkap. Pastikan anda mempunyai poket dan gelang tali pinggang untuk tali pinggang atau tali pinggang, kunci yang baik, engsel untuk peralatan perkhemahan pemasangan. Sebaik-baiknya, kain dari mana produk itu dijahit dilembutkan dengan komposisi yang menjadikannya kalis air dan penghalau air.

Semak tag pakaian. Setuju, jika saman itu tidak boleh dibasuh di mesin basuh, dan hanya memerlukan cucian kering, ini menjadikannya tidak mudah digunakan. Kanak-kanak sering mendapat kotor, dan selepas beberapa ketika walaupun warna penyamaran yang tidak menandakan tidak akan menyelamatkan keadaan.

Apabila membeli saiz saman yang bersaiz, pastikan bahawa dalam setahun kanak-kanak akan berkembang dan tali pinggang dengan mana model dibekalkan akan berada di kawasan dada. Lebih baik mengambil sedikit margin. Panjangnya mudah disesuaikan, menyeret tali pinggang di pinggang.

Jika saman kamuflase dibeli untuk kegunaan tujuannya, iaitu, untuk menutup, kemudian semak padanan warna dengan keadaan semula jadi, dan cuba menyentuh. Adalah lebih baik jika kain tidak akan membuat bunyi berderak semasa pergerakan.

Imej bergaya

Selalunya anda boleh menemui saman penyamaran yang direka untuk musim panas, tetapi anda boleh mencari model yang direka untuk musim sejuk dan luar.

Stylists menawarkan anak-anak merasa seperti pembela masa depan Ibu Negara, reinkarnasi dalam payung terjun yang serius, berpakaian jaket, dilengkapi dengan hud, seluar bertebat dan beret meras biru.

Gadis akan kelihatan bebas, bergaya dan pada masa yang sama berasa selesa dalam pakaian bulu lembut. Untuk mencipta busur penuh seorang gadis yang yakin, anda boleh menasihati anda untuk memilih warna baju yang serupa dengan warna dan melengkapi imej kuda pada setiap masa, memilih gusi penyamaran sebagai aksesori yang disertakan.

Adakah anak impian menjadi pengakap? Ia perlu bermula dari masa kanak-kanak! Setelah memilih pakaian "Berezka", tidak ada keraguan bahawa mengambil bahagian dalam permainan aktif, seperti "Zarnitsa", kanak-kanak itu akan merasa selesa, dapat dengan mudah menyamarkan dirinya dalam keadaan semula jadi dari tali pinggang hutan tempatan, dan pakaian akan melindungi diri dari gigitan cincin. Dan berapa banyak mata yang iri hati rakan-rakan akan menghidupkan diri - dan tidak boleh dikira. Melompat penyamaran akan menjadi rahmat untuk kanak-kanak lelaki ini!

Memilih pakaian yang hangat, anda harus melihat model warna penyamaran "Musim Sejuk". Pakaian itu akan membolehkan anda tetap kering untuk waktu yang lama, kerana salji hanya akan tidak dapat dipukul. Jaket di atas akan menjadi jaminan tambahan untuk keselesaan di dalam sejuk. Kolar Tsigeykovy mempunyai ciri-ciri penahan air yang sangat baik, salji tidak melekat padanya semasa permainan di halaman, dan topi dengan telinga warna yang sama boleh menjadi sentuhan akhir.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus