Suit Kanak-kanak Fleece

Suit Kanak-kanak Fleece

Tidak syak lagi, setiap ibu bapa mahu anaknya berasa selesa dan selesa dalam pakaiannya, sentiasa hangat di musim sejuk. Penyelesaian yang sangat baik boleh menjadi guaman anak-anak bulu.

Kostum ini sangat praktikal, Ciri membezakan utama mereka adalah bahawa mereka sangat hangat. Sudah tentu, ini bukan satu-satunya ciri positif dari saman sedemikian, ada beberapa daripada mereka. Kami memutuskan untuk memberitahu anda secara terperinci tentang pakaian yang indah untuk kanak-kanak.

Ciri-ciri dan kelebihan bahan

Langkah pertama adalah untuk mengetahui apa jenis bahan - bulu? Bulu adalah kain hangat lembut, alternatif kepada bulu. Ia tidak menyerap air dan membolehkan kulit bernafas.

Untuk pertama kalinya bulu mula digunakan pada tahun 1979, dan sejak itu bahan tersebut telah diperbaiki dan diubahsuai. Serat sintetik ditambah kepadanya.

Asas fabrik poliester atau bahan lain yang dirajut bulu moden, berbulu di kedua belah pihak. Sering kali, bulu juga elastik, yang menjadikannya lebih selesa untuk kanak-kanak. Salah satu ciri bahan adalah bahawa ia tidak menyerap kelembapan. Hakikatnya adalah bahawa di tengah-tengah kain adalah gelembung udara kecil.

Bulu sangat hangat, itulah sebabnya ia sering digunakan sewaktu pakaian jahit kanak-kanak. Walaupun basah, bahan itu mengekalkan sifatnya dan mengering dengan cepat. Kelebihannya adalah bahawa perkara-perkara daripadanya sangat ringan, anda sentiasa boleh membawa mereka dengan anda, selain itu juga padat.

Pakaian bulu sangat praktikal, anak anda pasti memakainya untuk masa yang lama. Di samping itu, ia menyenangkan untuk disentuh, kanak-kanak memakai pakaian sesuai dengan keseronokan. Keuntungan besar juga adalah bahawa mereka tidak memerlukan penjagaan yang teliti.

Di samping itu, perlu diperhatikan bahawa pakaian tersebut mempunyai harga yang berpatutan. Sudah tentu, semuanya bergantung kepada sama ada anda memilih item pasaran besar atau jenama mewah. Walau bagaimanapun, setiap ibu bapa akan mendapati pakaian yang sesuai berdasarkan anggaran mereka.

Trend fesyen

Selalunya pakaian bulu terdedah kepada pembentukan pelet, yang menjejaskan kualiti haba produk. Tetapi teknologi tidak berdiam diri.

Kini anda boleh mencari pakaian bulu dengan tanda cerucuk anti - ini adalah komposisi khas yang menghalang pembentukan pelet. Trend pengeluaran ini amat relevan untuk perkara kanak-kanak.

Sebagai tambahan kepada semua saman biasa, yang terdiri daripada jaket dan seluar, dalam fesyen kini sesuai dengan pakaian dengan ritsleting. Mereka sangat relevan untuk kanak-kanak kecil, yang membolehkan anda dengan mudah memakai dan mengeluarkan benda itu. Hujung yang tidak simetri atau panjang di bahagian belakang adalah contoh apabila trend fesyen dewasa tercermin dalam dunia fesyen kanak-kanak. Punggung belakang jaket membuat baju itu lebih hangat.

Pakaian bulu dalam bentuk hewan adalah dalam fesyen. Kostum dalam bentuk beruang dan kelinci sangat popular. Imej sedemikian pasti akan mewujudkan suasana gembira untuk bayi anda. Pengilang sering melengkapkan pakaian mereka dengan butiran tambahan dalam bentuk poket hud atau patch. Selain hud, anda boleh memilih pilihan dengan kerah berdiri.

Warna yang bergaya

Pelbagai jenis dan pelbagai kostum membolehkan anda memilih pilihan bergaya untuk anak anda. Untuk gadis-gadis, anda boleh memilih warna-warna pastel yang bergaya dalam bentuk merah jambu atau lemon halus. Bagi kanak-kanak lelaki, pelbagai jenis monophonic dan bukan penyelesaian monophonik. Ia berwarna biru tua, hijau terang, khaki dan biru.

Kostum tema Scandinavia, misalnya, dengan rusa atau salji salji, sangat popular di musim sejuk. Secara khususnya mereka melihat latar belakang merah.

Jenama

Di negara kita, pengeluar Finland telah membuktikan diri mereka dalam pasaran pakaian kanak-kanak. Mungkin pengguna lebih suka jenama Finland kerana persamaan keadaan cuaca.

Jenama Reima - salah satunya, ia wujud di pasaran selama lebih dari 70 tahun. Syarikat menggunakan dalam teknologi terkini. Sut boleh dibeli pada harga yang berpatutan.

Juga popular ialah jenama Malden Mills Amerika. Syarikat ini menghasilkan pakaian di bawah jenama. Polartec. Kostumnya adalah kualiti tertinggi.

Di Rusia dan negara-negara CIS, jenama itu sangat terkenal Crockidterlibat dalam pakaian kanak-kanak (dari 0 hingga 12 tahun) sejak tahun 2000. Ia sempurna menggabungkan kualiti, harga dan trend fesyen.

Bagaimana untuk memilih

Tentukan gaya saman bulu. Pilih pilihan paling praktikal untuk anak anda. Memilih saiz, memberi keutamaan kepada model sedikit lebih daripada yang diperlukan.

Fakta adalah bahawa bulu tidak disarankan untuk dipakai pada badan telanjang. Ia menyerap kelembapan dengan lemah, termasuk peluh. Oleh itu, di bawah selendang bulu percuma, anda akan berpeluang memakai pakaian tambahan.

Juga perhatikan ketebalan produk. Pilihan akan bergantung pada ketika anda akan memakai pakaian ini. Sebagai contoh, microfleece adalah nipis (100 gram per meter persegi), produk yang dibuat dari bahan tersebut boleh dipakai walaupun dalam cuaca panas. Fleece standard - kepadatan sederhana (200 gram per meter persegi), saman itu sesuai untuk cuaca sejuk. Dan bulu tebal terutama tebal (300 gram per meter persegi) sangat sesuai untuk cuaca sejuk dan sejuk.

Apa yang perlu dipakai

Dalam kes ini, semuanya bergantung kepada gaya saman - sama ada ia akan berasingan atau digabungkan, sebagai contoh, pada tali. Banyak jenama menawarkan dalam koleksi mereka. pilihan paparan keseluruhan, yang sangat memudahkan tugas ibu bapa.

Pakaian bulu, kerana hakikat bahawa mereka kurus, anda boleh dengan mudah memakai di bawah jaket. Dalam kes ini, pelapisan tidak akan menahan pergerakan. Kit ini sesuai untuk musim sejuk. Kami juga melengkapinya dengan but panas, topi dan selendang. Sila ambil perhatian bahawa semua pakaian telah memanjangkan kaki untuk kesesuaian yang selesa di dalam sling. Di bawah jumpsuit anda juga boleh memakai sweater atau lengan panjang.

Pakaian bulu boleh dipakai sebagai item berasingan. Tetapi kita telah menyebutkan, bulu tidak boleh dipakai pada tubuh telanjang. Letakkan t-shirt di bawah bahagian atas. Lebih-lebih lagi, ia akan menjadi mudah untuk memadam bahagian atas pakaian dalam rumah dan tinggal di dalam T-shirt.

Anda boleh mengatakan Thukira-kira Pakaian bulu adalah pelbagai fungsi. Mereka sesuai sebagai pakaian bebas, contohnya, pada musim panas yang sejuk atau pada musim panas yang hangat. Dan pada musim sejuk ia boleh dipakai di bawah jaket atau jumpsuit.

Imej bergaya

  1. Saman bulu untuk kanak-kanak perempuan yang berwarna merah jambu. Warna halus akan kelihatan hebat dengan fesyen yang sedikit.
  2. Saman bulu cerah dengan cetakan musim sejuk. Contoh cetakan Skandinavia pada latar belakang merah.
  3. Saman Turquoise untuk kanak-kanak perempuan. Pilihan yang hebat untuk kehidupan seharian.
  4. Saman bulu lelaki khaki itu disamarkan. Teduh ini sangat popular di kalangan lelaki muda.
  5. Tema bahu kostum untuk seorang lelaki. Sebaliknya, bayangan ini akan sesuai dengan kanak-kanak, dan bukannya kanak-kanak yang lebih matang.

Kami memberitahu anda secara terperinci tentang pakaian bulu yang indah. Sekarang pilihan adalah milik anda! Mungkin baju sut adalah pilihan ideal untuk kanak-kanak di musim sejuk.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus