Pajama Suit

Pajama Suit

Rumah fesyen Dolce & Gabbana suka mengejutkan semua orang dengan idea yang berani. Satu lagi kebaharian pada tahun 2016 telah menjadi kebaharuan: seluar pantyhose pantyhose. Selepas demonstrasi berani imej ini di catwalks, gaya ini memasuki kehidupan seharian. Dia masih tetap agak samar-samar dan agak skandal, walaupun penentang gaya pajama tidak dapat menafikan perbuatannya yang luar biasa.

Biarkan pakaian untuk tidur kelihatan asli pada acara sosial dan permaidani merah, tetapi untuk masyarakat konservatif kita akan menjadi sedikit menentang. Anda perlu menjadi wanita yang sangat berani untuk memakai baju tidur anda di tempat awam. Benar, harus diperhatikan bahawa dalam saman ini, anda pasti tidak akan terus menjadi perhatian.

Ciri-ciri dan faedah

Wanita-wanita moden adalah lebih tenang daripada nenek mereka, mereka suka dari semasa ke semasa untuk membuang pengkritik yang beralasan sebab untuk menggosok lidah mereka, membincangkan penampilan mereka yang tidak standard. Walau bagaimanapun, memilih baju pajama untuk diri sendiri Perlu diingat bagaimana memakai benda-benda itu:

 • Agar tidak membebankan imej, adalah lebih baik menggantikan bahagian atas atau bawah dengan pakaian klasik. Jadi, memilih seluar pajama, pilih mereka blaus lebar dan sebaliknya.
 • Jangan lupa tentang gaya dan solek yang cantik. Kebodohan hanya berkaitan jika anda tidur dan tidak berjalan-jalan.
 • Untuk seluar kaki memilih kasut dengan tumit, dan untuk pakaian malam sepatutnya menjadi kasut. Anda juga boleh mencuba, jadi cuba pilihan anda.

Kelebihan baju pajama:

 • ia adalah bergaya hari ini dalam trend;
 • potongan yang menarik;
 • kemudahan;
 • kain dari semula jadi, menyenangkan kepada badan, bahan.

Ciri-ciri pakaian seperti itu termasuk:

 1. Bahanyang produknya dibuat. Selalunya ia sememangnya sutera atau kapas semulajadi.
 2. Cetakan yang boleh dikenali. Warna klasik utama pakaian pajama adalah: kacang, jalur, hiasan bunga, sel-sel. Walau bagaimanapun, cetakan boleh menjadi apa-apa subjek.
 3. Reka bentuk pakaian. Secara bersejarah mengambil seluar seluar, bungkus dengan bau, baju seperti baju, celana pendek.

Trend fesyen

"Pesta parti" diadakan di seluruh dunia sepanjang minggu fesyen di Itali, England, Perancis dan negara-negara lain. Pakaian dan piyama menjadi satu dan mewakili satu bawang segar yang luar biasa.

Jika kita beralih kepada model Givenchy, maka segera perhatikan bahawa prototaip pereka membuat "dua" lelaki tradisional dengan jaket yang dilanjutkan. Mereka mengambil fabrik cahaya yang mengalir untuk bahan, dan tali pinggang pada jaket dan tali secara organik membawa kita kepada gagasan piyama wanita languid.

Sesetengah pereka telah menjauhkan diri dari cetakan klasik dan membuat imej kecil haiwan dan burung atau corak etnik sebagai tema utama. Prinsip dasar pakaian masih tetap dipotong bebas, yang tidak menghalang pergerakan.

Mungkin, pakaian seperti ini tetap selesa, tetapi mendapat sentuhan keanggunan, bukan tipikal piyama biasa. Perkara utama ialah mengambil pendekatan yang bertanggungjawab untuk mewujudkan imej anda sendiri..

Oleh itu, kita melihat bahawa piawaian itu seolah-olah menjadi sel besar kelabu putih, dengan mengalahkannya. Pakaian ini mudah untuk memanggil klasik yang abadi. Pada masa yang sama, burung-burung fantastis yang menarik menarik perhatian pada kain hitam, dan pada sutera abu-abu kelihatan perhiasan harimau kuning-perigi yang hebat.

Jangan lupa tentang pakaian yang sangat popular yang boleh diambil oleh orang yang tidak mengenalinya. Baiklah, dia akan segera dibawa keluar dari khayalan.Pada tahun 2016, banyak baris pakaian linen, dihiasi dengan elemen hiasan yang indah, telah diwujudkan.

Kebanyakan mereka mempunyai bahu terbuka, leher V, dan panjang di bawah lutut. Calvin Clein bahkan mempersembahkan koleksi pengantin wanita yang salah.

Sementara itu, hit adalah busur oleh Louis Vuitton. Cak pakaian ini adalah cetakan harimau luar biasa warna yang menarik: biru dan biru. Jika pereka mengambil warna standard harimau, maka kostum semacam itu akan dijumpai kasar dan bahkan kesat. Sementara itu, palet biru kelihatan sangat canggih.

Bagaimana untuk memilih

Kami memilih pakaian pajama yang bergaya dengan kriteria berikut:

 • Potong pakaian. Jaket harus menjadi puncak, yang tidak melebar ke bawah dan tidak terlihat seperti pakaian laki-laki besar. Seluar patut dipendekkan dan disempitkan.
 • Gabungkan kesederhanaan saman ini dengan bergaya: emas, perhiasan, bulu. Lebih besar dan lebih jelas hiasan, lebih baik. Cuma melihat batu besar yang besar, rantai panjang dan anting-anting besar.
 • Ingatlah itu perlu mencairkan pakaian dan pakaian biasasupaya ia tidak kelihatan tidak masuk akal.
 • Tentukan sendiri yang cetak dan gaya sesuai dengan andadan meneruskan dari parameter ini.
 • Adalah penting bahawa anda berasa selesa dalam pakaian ini dan secara psikologi. Oleh itu, anda tidak boleh mengambil pakaian lilin secara terang-terangan, jika anda malu daripada keterbukaan dan bahan yang sesuai. Lebih baik untuk berhenti pada varian seluar.

Apa yang perlu dipakai

Saman Pajama mempunyai syarat yang sangat spesifik untuk aksesori dan kasut yang paling sesuai dengan mereka.

Anda harus mempertimbangkan semua ciri gaya ini untuk kelihatan harmonis dan sesuai. Jika tidak, semua daya tarikan pakaian ini akan hilang dan anda tidak akan menikmati pembeliannya.

 1. Kasut tertutup atau sandal dengan tenunan yang menarik dengan kasut tumit tinggi diiktiraf sebagai kasut yang ideal untuk seluar seluar. Warna terang yang cerah disambut baik, penekanan diberikan kepada fakta bahawa ini adalah kasut luar.
 2. Beg tangan paling sesuai untuk saiz kecil: jenis klac atau cemuhan yang berbeza.
 3. Sebagai tudung, pereka menasihatkan untuk mengambil topi cantik atau serban.
 4. Dengan gaya pajama, rambut keriting yang ketat atau rambut longgar kelihatan berfaedah.

Sekiranya anda masih ragu-ragu bahawa pakaian pajama menjadi pakaian di mana-mana, kami mencadangkan mencuba pakaian ini untuk diri anda sendiri. Mungkin jangan segera cuba sesuatu yang sangat mengejutkan. Untuk memulakan, perjalanan ke kafe atau tetamu dalam blus malam yang bergaya dengan hiasan yang cantik cukup untuk semua orang memahami bahawa anda melakukannya dengan tujuan. Jika anda dan persekitaran anda menyukainya, anda kemudiannya boleh mencuba dengan warna dan gaya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus