Kostum Basque

Kostum Basque

Pakaian dengan pemasangan basque lebar, yang dijahit pada pinggang atau lebih tinggi, dikenali pada abad XVII. Kostum wanita moden dengan basque mengambil yang terbaik dari gaya masa lalu dan mula kelihatan lebih halus, seksi dan lebih romantis. Ia memberi penekanan kepada daya tarikan wanita dan menyembunyikan kecacatan dengan mahir. Podium dunia, yang untuk musim berturut-turut mempromosikan kewanitaan bukan ketenteraan, keanggunan dan seksualiti tersembunyi dengan bantuan model pakaian yang dipasang.

Ciri-ciri dan faedah

Keistimewaan saman dengan basque ialah menjadikan pinggang wanita lebih nipis, berkat reka bentuknya. Baska menggabungkan skirt dan jaket, menjadikan imej itu elegan dan romantis. Kelebihan sesuai dengan asas - mereka pergi ke semua wanita, tanpa mengira jenis angka dan jumlah borang. Saman Basque sesuai untuk waktu petang atau makan malam perniagaan. Dia boleh dipakai untuk bekerja dan outlet sekular. Ia semua bergantung pada gaya, warna kain dan ketumpatannya.

Baska kelihatan hebat pada gadis-gadis nipis dengan pinggul yang sempit. Ia memberi mereka jumlah yang cantik dan harmoni. Keanehan itu adalah sesuai dengan basky harus dipilih dan wanita penuh. Dalam kes ini, lebih baik tinggal di basque yang luas, terletak di atas garis pinggang. Dia akan menekankan dan menyembunyikan kepenatan pinggulnya, kelihatan baik.

Trend fesyen

Kehebatan, seksualiti, kekangan, kewanitaan - inilah yang membezakan wanita moden, yang semasa belanja tidak lulus dengan pameran dengan pakaian. Basque sebagai elemen hiasan, mempunyai sifat fungsional: ia membawa semangat kepada pakaian, menekankan prinsip feminin, membolehkan wanita merasa yakin. Jaket atau jaket dengan selimut dalam kombinasi dengan seluar adalah versi klasik pakaian untuk wanita perniagaan. Jika seluar dibeli untuk kerja, mesyuarat dengan rakan sekerja, mesyuarat, memberi keutamaan kepada pakaian rajutan yang ketat, bulu dan warna pepejal.

Untuk acara tidak rasmi, petang, tarikh, sweater sesuai dengan basky dan bingkap. Pilihan modis ini tidak boleh dipakai untuk gadis-gadis penuh, kerana tidak selalu panjang Basque dapat menyembunyikan kawasan pangkal paha. Pakaian kelihatan hebat pada gadis langsing dengan badan yang sempurna. Sudah tentu semua sesuai dengan skirt suit. Dalam kes ini, Basque boleh menjadi elemen hiasan jaket atau skirt panjang sederhana atau midi.

Model untuk penuh

Lihat cantik dan seksi dalam saman dengan wanita penuh bugil - hanya. Peraturan asas yang harus diikuti dalam perkara ini adalah kesesuaian suit dan kualiti kain yang tinggi. Pakaian ketat klasik warna hitam - jaket dengan seluar pendek, lurus atau lurus sedikit dengan anak panah kelihatan hebat pada wanita dengan bentuk curvaceous. Adalah sesuai untuk memakainya di pejabat, untuk rundingan perniagaan atau makan malam.

Jika wanita gemuk mempunyai masalah masalah - perut, pilih model sesuai dengan basque, yang meliputi sepenuhnya. Adalah lebih baik untuk kekal mengikut saman kain tebal. Jaket pakaian bukan standard, dibahagikan kepada segitiga tanpa lipatan, menarik angka, membuat imej yang luar biasa dan tidak dapat dilupakan. Stylists mengesyorkan wanita penuh untuk memberi perhatian kepada model yang tidak standard, menarik, dengan garis dan bentuk yang jelas.

Warna-warna model kostum dengan asas untuk wanita gemuk harus diredamkan, menenangkan, serta warna gelap. Musim ini, di puncak fesyen, hijau zamrud, biru dalam, ungu yang mendalam, burgundy, mocha, pic dan kelabu gelap. Anda harus mengelakkan palet cahaya, pucat, kaya atau terang.Pakaian rajut nipis, sintetik - kain yang menekankan kecacatan angka. Nah, jika pakaian itu dibuat dari bahan padat: jersey, bulu, tweed.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih sut dengan basque, dipandu oleh pilihan dan gaya anda sendiri. Pilih pakaian seperti itu jika anda suka keanggunan dan roman dengan cara yang berorientasikan perniagaan. Bagi wanita dengan angka yang luar biasa, lebih baik untuk mengekalkan warna gelap, dan nipis dan langsing untuk memilih warna cahaya. Pilihan Basques pada saman harus didekati dengan teliti: ia harus menekankan kelebihan angka dan menyembunyikan kawasan masalah, dan bukan sebaliknya.

Basque berbulu dengan flounces besar, trapezoid dan dalam bentuk busur. Perempuan rapuh lebih baik untuk memilih Basque kecil, tanpa rintangan, penuh anda perlu memberi perhatian kepada Basme yang tidak simetris. Mereka kelihatan menarik, luar biasa dan menarik. Suit dengan basque sering menjahit kasmir, bulu, boucle.

Apa yang perlu dipakai

Jaket dengan basque adalah bahagian penting dari saman perniagaan wanita. Ia berfungsi dengan baik, pakaian berwarna, seluar lurus atau sempit. Selesaikan imej kasut dengan tumit. Jaket pakaian klasik boleh dipakai dengan seluar jeans kurus dalam kasut biru atau rendah tumit rendah atau tumit. Pada musim sejuk, haus dengan bahan bulu tebal, but kasut atau kasut panjang sederhana.

Sebagai pakaian luar, pilih kot atau bulu bulu. Panjang mereka harus sepenuhnya meliputi basque. Pada musim panas, musim bunga dan awal musim gugur, memberi keutamaan kepada pakaian dengan asas-asas lace, chiffon dan sutera. Jaket jaket yang diperbuat daripada bahan yang menyerupai kain rajutan akan kelihatan hebat dengan skirt lurus. Dalam kes ini, pilih jaket dan skirt dengan warna yang berbeza. Anda juga boleh melihat set monophonic rajutan.

Jika saman dengan basque diperbuat daripada kain yang mahal, elegan, ia boleh digunakan sebagai pakaian malam. Pakai guaman dengan tumit tinggi. Kasut seperti itu menarik angka, secara visual memanjangkan kaki. Ia tidak digalakkan memakai saman bersama kasut sukan. Beg galas, topi, kasut, kasut, meninggalkan imej yang berbeza. Beg bimbit, cengkaman, beg pada rantaian panjang, jam tangan, topi - semuanya berjalan lancar dengan pakaian feminin.

Menggabungkan jaket jaket dengan bas dan skirt pensil, seluar lurus dan ketat, pakaian yang dipasang. Rok berbulu kelihatan hebat dengan jaket sempit. Jangan mengabaikan aksesori. Perhiasan klasik, perhiasan berhati-hati, gaya rambut ringkas dan solekan dengan aksen sesuai untuk dijadikan asas.

Imej bergaya

Kostum Basque - pakaian cantik dan feminin. Stylists dinasihatkan supaya mempunyai almari pakaian sekurang-kurangnya satu pakaian yang menekankan bentuk anggun seorang wanita, memberikan pengekalan seksual gambar. Saman Basque tergolong dalam kategori ini.

  • Jaket dipasang dengan rok yang sempit dan sempit di bawah panjang lutut bahan padat dengan "kaki gagak" cetak adalah perniagaan atau petang yang indah. Selesaikannya dengan kasut bertumit tinggi dan beg oren yang cerah dengan rantai.
  • Saman hitam (skirt dan blaus dengan basque yang luas), pinggang yang dibezakan sempurna digabungkan dengan pam merah.
  • Saman biru terang yang asli, jaket dengan butang, kolar dan basque kecil, skirt yang dipasang dengan zipper emas hiasan, lengkap dengan kasut bertumit dan gaya rambut yang elegan.
  • Saman celana hijau yang diperbuat daripada kain sutera, blus dengan basque dan corbel, seluar lurus sempurna digabungkan dengan kasut hitam dengan tumit yang tinggi dan mantap.
  • Saman warna merah yang dipasangkan dari kain padat, pewarna itu adalah sangkar Scotland, dengan jaket "tuli", bas dan skirt sempit - pakaian kasual dan perayaan.
  • Saman musim bunga merah jambu yang terang dengan basque - blaus dengan cetakan "bunga", seluar ketat dan kasut bayang-bayang telanjang.
  • Saman kelabu dengan kain tebal yang tebal dan kasut hitam adalah imej pakaian yang hebat.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus