Kostum kanak-kanak yang dikait

Kostum kanak-kanak yang dikait

Perkara-perkara yang dikaji kekal dalam trend selama beberapa dekad. Ini tidak menghairankan! Lagipun, ini adalah pakaian yang berfungsi dan cantik. Dan untuk musim sejuk yang keras di Rusia, ia tidak boleh digantikan. Mari bercakap hari ini mengenai pakaian untuk anak-anak kecil, kerana mereka, seperti tidak ada orang lain, memerlukan keselesaan dan kehangatan di musim sejuk.

Kanak-kanak di bawah umur 1 tahun sangat sensitif terhadap perubahan suhu. Ibu perlu berhati-hati dan jangan lupa untuk memastikan bahawa anak kesayangan mereka sentiasa hangat. Malah draf ringan boleh menyebabkan penyakit yang serius. Barang-barang yang dirajut akan menjadi idea yang bagus untuk bayi anda.

Ciri-ciri dan faedah pakaian rajutan:

 • Ia sangat bernafas, jadi bayi anda akan diinsuranskan terhadap terlalu panas.
 • Perkara yang dikait tidak meregang, mengekalkan bentuknya.
 • Ia mudah untuk menjadikannya sendiri, jika anda mempunyai kemahiran merajut asas.
 • Pelbagai corak dan kaedah kawin adalah benar-benar tidak terhad.
 • Wool tidak menyebabkan reaksi alergi.
 • Sentiasa kelihatan berfaedah.

Trend fesyen

Tata reka bentuk dari podium tinggi agak cepat menduduki tempat dalam almari pakaian sehari-hari kami, walaupun sedikit diubahsuai. Rumah-rumah fesyen membentangkan koleksi mereka, yang menentukan trend utama produk rajutan untuk tahun keluar dan baru.

Praktikal telah diisytiharkan sebagai tema utama musim sejuk kanak-kanak pada tahun 2016. Para pereka cuba menggabungkan keselesaan dan keanggunan, untuk mengejutkan setiap orang dengan warna dan gabungan yang luar biasa, serta idea-idea baru. Kita boleh mengesan ketetapan tertentu dalam model pakaian untuk kanak-kanak dan ibu bapa: perkara yang indah tidak mempunyai umur.

Fesyen untuk kanak-kanak perempuan

Kanak-kanak perempuan, walaupun pada usia muda, lebih menuntut penampilan mereka berbanding lelaki. Puteri kecil akan sepenuhnya menghargai gaya dan kemudahan pakaian rajutan. Pada musim sejuk, warna dan warna yang terang sangat penting. Cetakan geometrik, corak bunga dan motif kebangsaan berkaitan musim ini.

Keputusan segar akan menjadi hiasan asal pakaian rajutan. Bahan untuk ini hanya terhad oleh imaginasi anda. Ini boleh:

 • Bulu.
 • Sisipan diperbuat daripada kulit atau bulu.
 • Unsur renda, guipure atau satin.
 • Eksperimen dengan bentuk produk.
 • Manik, manik atau rhinestones.

Untuk bayi baru lahir

Sesuai dirajut untuk bayi mempunyai pola sederhana yang mendasari kebanyakan model - ini adalah lima segi empat (belakang, dua rak, dua lengan) dan seluar. Adalah penting untuk diingat bahawa bayi yang baru dilahirkan mempunyai kulit yang halus, jadi jahitan pada pakaian dibuat di bahagian depan.

Terdapat dua jenis barang rajutan untuk bayi:

 • Musim sejuk - benang dalam peratusan besar kandungan bulu.
 • Musim panas - benang yang digunakan dengan penambahan kapas atau sutera.

Oleh itu, bagi bayi "musim sejuk" bayi, saman, sampul surat atau pakaian paling kerap dirajut, dan untuk bayi "musim panas" mereka lebih suka pakaian yang berasingan: seluar dan seluar secara berasingan. Sudah tentu, jika anda mahu, anda boleh memilih apa-apa gaya atau datang dengan model pakaian anda sendiri. Walau apa pun, terdapat banyak corak mengait yang baik.

Cara yang paling mudah dan paling menarik bagi ibu-ibu yang baru mula menguasai sains rajutan akan menjadi jumpsuit rajutan untuk bayi. Untuk membuat keajaiban seperti ini, anda memerlukan sedikit benang dan butang. Di pintu keluar, kita hanya mendapat model yang indah yang pasti akan melindungi bayi daripada sejuk dan memberikan rupa yang lebih cantik, jika mungkin.

Sehingga 6 bulan

Menjelang enam bulan, bayi menjadi lebih emosi, gelisah dan aktif. Dia sudah mula membuat beberapa bunyi dan bertindak balas terhadap penampilan anda.Adalah penting bahawa pakaian tidak menghalang pergerakannya dan menjadi selesa. Walau bagaimanapun, tidak ada yang melarang membuat saman itu bukan sahaja praktikal, tetapi juga cantik. Dengan pakaian rajutan, ia tidak sukar.

Bagaimana anda mencari idea haute couture? Model-model klasik akan sentiasa berada dalam trend, tidak kira apa trend fesyen. Kanak-kanak kelihatan begitu indah dalam mengurangkan salinan benda dewasa. Beri perhatian kepada kardigan asal dari Chanel, yang dibuat dalam tradisi terbaik rumah fesyennya. Orang-orang di sekeliling akan mengagumi keanggunan dan penghalusan bayi anda.

Mana-mana wanita sepatutnya ada di dalam almari pakaiannya pakaian merah jambu dan kasut dalam nada, terutama yang kecil. Tidak perlu tanpa seluar dengan warna yang sama. Sudah tentu, anda boleh memilih mana-mana warna. Sekiranya ada masa dan usaha, maka dipelbagaikan model dengan nada yang lain. Saman ini sesuai untuk pakaian sehari-hari, dan untuk penerbitan.

Bagi lelaki muda, corak dalam sel tidak akan dipanggil usang. Jaket dengan v-leher akan kelihatan bergaya dan sejuk pada pertahanan masa depan. Semua, tanpa pengecualian, patut warna sejuk: biru, kelabu, putih. Walau bagaimanapun, warna cerah juga kelihatan rapi: burgundy, kuning, turquoise.

Untuk bayi sehingga setahun

Menjelang tahun, anak anda akan secara intensif meneroka ruang ruang hidup anda. Bukan semua orang mempunyai peluang untuk menggunakan lantai yang dipanaskan di rumah, dan meletakkan permaidani di mana-mana tidak terlalu moden, dan tidak begitu bersih. Untuk mengelakkan selesema, ia patut mempertimbangkan pilihan pakaian praktikal dan hangat.

Satu set blaus mudah dan seluar bersulam yang dikait sesuai untuk penggerak pertama yang sedikit. Di bawah blus itu, anda boleh memakai baju kurus nipis, tetapi kaki adalah stoking yang panas. Jadi bayi anda tidak akan membekukan, bermain di sudut anak-anaknya.

Kenapa tidak membuat fantasi untuk pakaian hujung minggu? Pakaian yang elegan atau pelompat asli yang cerah pada anak anda akan menunjukkan rasa gaya anda. Biarkan bayi anda betul-betul di dalam kerja terbuka.

Kami berharap bahawa anda mempunyai keinginan untuk mengambil jarum dan mengikat saman yang menarik dan praktikal untuk kegagalan anda. Jangan takut untuk bereksperimen dengan warna dan bentuk produk. Sebagai permulaan, tentu saja, lebih baik memilih corak dan corak yang mudah. Anda boleh mendapatkan kemahiran asas dengan meminta untuk menunjukkan kelas induk kepada ibu atau diri anda, pada pelajaran video. Semuanya akan berjaya!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus