Pakaian baldu wanita

Pakaian baldu wanita

Velvet adalah kain dengan tekstur luar biasa, yang sangat popular pada tahun 70an dan 80an abad yang lalu. Kemudian pakaian dalam parut yang bergaya dianggap bukti utama kekayaan dan dipilih oleh wanita dari semua peringkat umur.

Selepas keseronokan beludru pada tahun 80-an, pereka fesyen tidak mengimbas kembali bahan ini untuk beberapa waktu, tetapi kerana fesyen adalah kitaran, kecenderungan sedikit dilupakan dapat dilihat lagi dalam tafsiran moden. Pada musim gugur musim sejuk koleksi 2016 - 2017 terdapat model pakaian yang berbeza, tetapi pakar menasihatkan untuk memberi perhatian khusus kepada sut beludru. Kenapa

Ciri-ciri dan kelebihan bahan

Velvet adalah bahan yang biasa kita lihat dalam koleksi musim sejuk pakaian rasmi. Ini tidak pelik, kerana sangat sukar untuk mencari kain yang akan dibezakan oleh kualiti, kemuliaan, gaya dan kehangatan yang lebih tinggi.

Pakaian diperbuat daripada baldu sentiasa kelihatan mahal dan, lebih-lebih lagi, ia digabungkan dengan jenis kain lain yang sangat baik, yang bermaksud anda boleh membuat imej yang sangat luar biasa dan pelbagai dengannya. Di samping itu, kapas adalah asas untuk baldu, dan ini menunjukkan bahawa bahan itu tidak menyebabkan ketidakselesaan apabila dipakai.

Tetapi kain ini mempunyai sejumlah kekurangan yang ketara. Jadi dia selalu menambah kelantangan kepada siluet, yang bermaksud ia hanya boleh dipakai oleh perempuan dengan kekurangan berat badan yang jelas. Ya, dan penjagaan diri, ia memerlukan khas.

Basuh pakaian hendaklah semata-mata dalam air sejuk tanpa membilas, dan menyeterika dalam sesetengah kes secara umumnya dilarang. Sekiranya bahan selepas mencuci telah terlalu kusut, anda boleh menyerang dengan cara menegak.

Menjahit beludru selalu mahal - bahan ini terlalu rumit dalam pemprosesan.. Produk-produk kilang beludru murah juga tidak boleh didapati di pasaran moden, tetapi anda akan bersetuju bahawa ia tidak akan menjadi kasihan untuk membayar kualiti. Di dalam koleksi fesyen pereka terkenal, anda dapat mencari model pakaian yang berbeza dari beludru, tetapi pakaian dari itu adalah yang paling luar biasa dan menarik.

Trend fesyen

Seluar beludru musim ini memutuskan untuk menyenangkan wanita muda dari banyak pereka terkenal. Sesetengah daripada mereka lebih suka membuat model dalam gaya klasik, mewujudkan kombinasi jaket ketat dan seluar panjang.

Roksalanda dan Haider Ackermann memutuskan untuk mencairkan keadaan terkawal. Mereka melengkapkan jaket dengan luka dan kolar yang bergaya, dan seluar itu membuat potongan sempit.

Temperley London dan Antonio Berardi memutuskan untuk menambah model kostum beludru dengan skirt klasik - pensel panjang sederhana. Dan dalam koleksi Topshop Unik secara umum, anda boleh mencari model yang mempunyai bahagian atas cahaya dan bahagian bawah gelap.

Dan dalam koleksi Topshop Unik secara umum, anda boleh mencari model yang mempunyai bahagian atas cahaya dan bahagian bawah gelap.

Sebagai hiasan untuk kostum, pereka biasanya menggunakan sulaman.. Dia menghiasi kedua-dua jaket dan rok dengan seluar. Dalam beberapa perwujudan, manik-manik atau gabungan beberapa warna sering digunakan. Yang paling bergaya musim ini adalah hitam, putih, kuning air, karang, biru dan hijau.

Bagaimana untuk memilih

Memilih pakaian kain beludru tebal, anda harus terlebih dahulu mengambil kira ciri siluet anda. Pemilik bentuk ideal dapat dengan mudah memilih model terpasang sesuai dengan celana ketat atau skirt klasik.

Bagi perempuan dengan jenis pear, lebih baik memilih pakaian yang sesuai dengan jaket panjang, dan "segitiga terbalik" - model dengan seluar dan skirt yang dipadamkan. Berhati-hati dengan pakaian beludru harus merujuk kepada gadis-gadis dengan jenis "epal" angka, dengan baik, dan "segi empat klasik" sesuai dengan apa-apa pakaian model.

Perhatian khusus harus diberikan kepada pemilik apa-apa bentuk dan warna.. Model cahaya pakaian boleh memilih hanya wanita muda dengan bentuk sempurna. Jika anda ingin membetulkan mana-mana bahagian siluet, maka lebih baik untuk memberi perhatian kepada model yang menggabungkan kedua-dua warna gelap dan cahaya. Sut yang menggabungkan bukan sahaja baldu, tetapi juga kain lain sesuai untuk personaliti luar biasa dan imej tidak formal.

Apa yang perlu dipakai

Pakar fesyen mengatakan itu Saman balut musim ini boleh dipakai bukan sahaja dalam satu set lengkap. Menggabungkan seluar baldu klasik atau skirt dengan blaus, anda boleh membuat rupa klasik yang sangat elegan. Apabila anda menggabungkan jaket baldu dengan seluar jeans, anda boleh mendapatkan kombinasi sehari-hari yang sangat luar biasa. Baju dan turtleneku sesuai untuk sut tali pinggang jika anda ingin mencipta rupa jalan.

Memilih kasut untuk sut tali pinggang harus dipertimbangkan yang terbaik dari semua, ia biasanya digabungkan dengan klasik. Kasut dengan tumit kecil atau sandal baji sesuai untuk penampilan elegan dan kombinasi perniagaan.

Tetapi pakaian beludru dapat terdiri bukan hanya dari unsur-unsur pakaian klasik klasik, tetapi juga sukan. Model saman sedemikian sempurna digabungkan dengan kasut dan kasut.

Imej wanita yang bergaya

Aksesori sentiasa menjadi kemuncak imej mana-mana wanita. Dalam kes sut tali pinggang, beg itu boleh menjadi tumpuan. Adalah menarik bahawa, bergantung kepada imej, anda boleh memilih kedua-dua model yang tidak berbentuk beg dan yang elegan. Ia adalah wajar sahaja bahawa beg itu mempunyai tekstur halus dan harmoni digabungkan dengan pakaian berwarna.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus