Solek di bawah pakaian merah jambu

Solek di bawah pakaian merah jambu

Di dalam almari pakaian setiap fashionista terdapat sekurang-kurangnya satu pakaian merah jambu. Dan banyak keindahan sepenuhnya bergantung pada warna ini dan memilih pakaian dalam gaya anak patung bayi dan warna merah jambu. Pink pada wajah semua gadis, tanpa mengira warna rambut, mata dan kulit. Tetapi cara memilih solekan, untuk menekankan semua kelebihan dan pakaiannya, tetap menjadi misteri bagi banyak orang.

Ciri-ciri

Kami dengan selamat boleh mengatakan bahawa warna satu kali pakaian dan penggunaannya dalam membuat semula menyegarkan kulit, menjadikannya lebih menarik. Nampaknya kecenderungan warna merah jambu pada gadis-gadis telah terbentuk sejak zaman kanak-kanak, kerana terdapat sedikit wanita di dunia yang benar-benar menolak warna ini.

Setakat ini, warna merah jambu sangat banyak, dengan bantuan mereka, anda boleh mengagumkan imej anda. Tetapi adalah penting untuk menggabungkan pakaian merah jambu anda dengan solek yang betul.

 • Buat pakaian merah jambu yang paling sering dilakukan dalam warna sederhana dan semula jadi. Ia tidak sepatutnya terlalu cerah dan berkilauan, tetapi harmoni melengkapinya.
 • Satu ciri penting ketika membuat solek Di bawah pakaian merah jambu adalah nada wajah yang sempurna, jadi lebih baik tidak untuk menjimatkan sarana tonal.
 • Apabila menggunakan bayang-bayang untuk memadankan pakaian anda Jangan lupa bahawa mereka perlu saling melengkapi dengan sempurna. Warna-warna yang bertentangan dan asid tidak mungkin bermain ke tangan anda.
 • Meremukkan di bawah pakaian merah jambu hendaklah lembut dan kunci rendah. Ia adalah sangat penting bahawa solek ternyata dengan kemerahan semulajadi. Sudah tentu, anda boleh menyerlahkan tulang pipi dengan jelas, tetapi jangan bersemangat dengan garis yang jelas.
 • Adalah sesuai untuk menggunakan highlighter dalam make up untuk pakaian merah jambu, yang akan memberi seseorang cahaya bersinar dan menekankan maruahnya.
 • Sekiranya anda tidak pernah melakukan senaman muka sebelum ini, berhati-hati. Ia, tentu saja, tidak akan merosakkan warna merah jambu, tetapi anda boleh dengan mudah mendapatkan kesan topeng.
 • Cantik wanita berambut perang dan wanita dengan rambut coklat muda dan kulit yang saksama Adalah disyorkan untuk menggunakan ubat tonal bagi nada yang lebih ringan daripada kulit. Oleh itu, anda boleh membuat kesan porcelain yang sangat baik. Tetapi keindahan dengan kulit tan dan kulit hitam yang mulia, sangat mungkin untuk membeli alat nada untuk nada lebih gelap, selain itu akan sangat bermanfaat untuk menggunakan serbuk bronzing dengan kilauan yang hangat.
 • Berhati-hati dengan bayang-bayang logam dan gangsa bayang-bayang., mereka akan relevan hanya jika pakaian mempunyai aksesori logam atau mereka boleh digabungkan dengan pelbagai hiasan. Dalam kes ini, apabila membuat solekan sedemikian, anda perlu memikirkan semua butiran imej.

Pakaian merah jambu sangat berbeza, dari kain yang berbeza dan gaya yang paling luar biasa. Mereka boleh bersungguh-sungguh, tamat pengajian, malam yang mengalir, pejabat yang ketat atau cahaya untuk setiap hari.

Pada masa yang sama, solekan untuk mereka tidak boleh universal, kerana setiap alasan memerlukan penekanan sendiri dalam membuat, dan seseorang tidak dapat mengabaikannya.

Spesies

Oleh itu, untuk memberi penekanan yang lebih baik pada maruah wajah anda pada suatu peristiwa tertentu atau dalam kehidupan seharian, kami mengesyorkan anda mempertimbangkan jenis solek utama untuk pakaian merah jambu.

 • Siang hari. Ia adalah yang terbaik untuk melakukan solek sedemikian dalam warna sederhana. Ia sesuai untuk kerja, makan tengah hari keluarga atau berjalan dengan kawan-kawan pada hari musim panas yang hangat. Perkara utama di dalamnya - untuk mengekalkan keabadian dan pada masa yang sama mahir menyembunyikan semua kelemahan. Dalam apa-apa solekan anda perlu mencapai sempurna, kulit halus wajah, kerana pada siang hari semua kecacatan terutama terlihat di atasnya. Untuk memanaskan warna merah jambu pakaian warna aprikot halus, krim, pic dan karang adalah yang terbaik. Pilihan antara pilihan matte atau memerah dengan perhiasannya adalah milik anda. Bayang-bayang boleh dipilih dari palet bogel atau sejuk warna. Kombinasi warna dengan merah jambu dan kelabu akan kelihatan hebat. Apabila membuat sejuk dengan menggunakan warna merah jambu yang pucat atau lembut bayang-bayang, pastikan untuk melengkapkan mereka dengan anak panah Perancis yang tipis, supaya solek tersebut tidak kelihatan tidak mencolok. Gincu perlu dipilih berdasarkan kecerahan mata. Jika anda menekankan mata, maka bibir solek dengan gloss telus atau gincu krim. Dan jika anda membuat mata anda dengan bayang-bayang yang tidak dapat dilihat dan bulu mata segar yang segar, maka anda harus memilih gincu kontras, ia akan digabungkan dengan pakaian merah jambu dengan sempurna.
 • Make up petang Di bawah pakaian merah jambu sepatutnya lebih berani daripada rakan seumurnya. Di sini anda boleh memberikan rehat percuma kepada imaginasi dan imaginasi anda dan jangan takut untuk membuat aksen yang terang. Dalam kes ini, jangan lupa bahawa lebih baik untuk mengeluarkan sesuatu - atau mata, atau bibir. Tidak mengendahkan peraturan ini, anda akan menghadapi risiko mendapatkan penelepon. Pandangan malam dengan pakaian merah jambu juga menunjukkan nada wajah yang sempurna dan pemerah pipi yang betul dipilih. Tambahan besar juga adalah fakta bahawa pada waktu petang anda tidak boleh takut untuk mencuba kecemerlangan.

Sebagai contoh, berambut perang dengan bersinar, penyerlah atau bronzers, serta bayang-bayang satin dengan modulasi atau pilihan ibu-mutiara akan menjadi penyelesaian yang sangat baik. Aksen di sudut mata dapat diatur dengan pigmen yang cemerlang di tempat yang diinginkan, misalnya, perak atau emas. Bulu mata hendaklah dibuat subur dan tebal, dengan sentuhan pedas. Jika anda memutuskan untuk menggunakan tandan buatan, jangan lupa untuk memutar bulu mata anda. Bagi gincu, maka anda boleh memilih nada yang sesuai dengan pakaian, tetapi kemudian membuat solek mata minimum. Evening make-up di bawah pakaian merah jambu boleh dilengkapi dengan anak panah yang elegan yang menjadikannya lebih ekspresif. Semua ini adalah nuansa anda boleh mengambil kira dan membuat prom.

 • Make-up untuk blondes. Keindahan berambut pirang dalam pakaian merah jambu dengan nada kulit ringan sangat penting untuk tidak membuat solek terlalu pucat, jika tidak, imej mungkin hilang. Blondes adalah yang terbaik untuk memilih cara tonal dengan nada merah jambu atau nada lembut. Matte warna warna pastel sempurna untuk mata. Bibir bayangan lembut akan menjadi penambahan imej yang sangat baik.
 • Makeup untuk brunettes bergairah. Keindahan rambut berambut gelap, terutama dengan tan ringan, adalah disyorkan untuk memilih alat tonal untuk nada lebih gelap atau nada untuk nada wajah, jika anda takut akan "hasil yang salah". Bagi brunettes, "Smokey" hitam klasik di bawah pakaian merah jambu panas adalah sempurna, atau berwarna "Smoky ice" di bawah pucat merah jambu. Anak panah, tebal dicat bulu mata dan kening yang sempurna akan menjadi suplemen solek yang sangat baik. Rambut coklat juga boleh mengambil kira ciri-ciri ini di bawah pakaian merah jambu.

Bagaimana untuk memohon?

Apabila melakukan solek di bawah pakaian merah jambu di rumah, kami mengesyorkan agar anda memberi perhatian kepada arahan langkah demi langkah berikut.

Oleh kerana pakaian merah jambu memerlukan kulit yang sempurna, sangat penting untuk merawatnya dengan sempurna. Juga, jangan lupa tentang lawatan ke ahli kecantikan, kerana di rumah tidak selalu mungkin untuk membersihkan kulit sepenuhnya, akibatnya wajah kita sering terkumpul pencemaran.

 • Pada muka yang disediakan terlebih dahulu memohon krim pelembab, biarkan ia rendam.
 • Seterusnya, edarkan asas solek ke atas muka., ia akan membantu untuk memperluaskan "kehidupan" asas anda dan juga keluar wajah anda. Jika perlu, topeng kelemahan dengan pembetulan. Berikan perhatian khusus kepada bulatan gelap di bawah mata, mereka tidak boleh dilihat.
 • Memohon asas, Anda boleh memperbaikinya dengan bantuan serbuk. Ia boleh menjadi matte atau dengan cahaya lembut.
 • Serlahkan kemerahan semulajadi dengan bantuan teduh yang lembut. Cuba jangan memilih warna kuning gelap.
 • Buat kening mudah untuk andadengan hanya menyikatnya atau menyesuaikannya dengan bayang-bayang khas dan pensil.
 • Apabila melakukan solek mata, sama ada ia sukar atau monophonicIsikan, cuba buat peralihan yang lancar antara warna.
 • Bulu mata perlu dicat berdasarkan pakaian anda. Untuk imej boneka dan pakaian mini dalam warna merah jambu, yang terbaik adalah untuk membuat bulu mata yang subur dan besar atau menumpukan pada panjang dan pemisahan.
 • Memilih naungan bibir berikut dari tepu solek mata.. Jika mata cerah - memberi pilihan kepada gincu neutral dan semula jadi dan, sudah tentu, sebaliknya. Juga penyelesaian yang baik boleh menjadi penggunaan gloss dan tints.

Bagaimana untuk memilih kosmetik?

Memilih kosmetik untuk pakaian merah jambu untuk perayaan, adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada jenama profesional, seperti NYX, Bobbi Brown, Nars atau Smashbox.

Pakaian merah jambu, sudah tentu, bertolak ansur dengan warna merah jambu dalam solek, dan dalam penggunaan sederhana walaupun suka kepada mereka. Gincu merah jambu pastel akan bercampur sempurna dengan pakaian putih dan merah jambu. Di samping itu, di bawah pakaian sedemikian, anda boleh dengan mudah memilih warna merah dan teduh di bawah naungan krim.

 1. Gadis-gadis dengan mata biru kombinasi yang sesuai dengan bayang-bayang kelabu dan coklat bayang-bayang. Dan juga pelbagai pilihan ungu dan serbuk-merah jambu akan kelihatan sesuai.
 2. Wanita bermata coklat Anda boleh memilih warna "Smokey ice", sebagai contoh, coklat, di mana kawasan di bawah keningnya dapat ditekankan dengan warna yang lembut.
 3. Gadis bermata hijau Warna yang sempurna sederhana dan hangat.
 4. Dan di sini mata kelabu boleh dilengkapkan dengan gabungan warna merah jambu, perak dan krim.

Rahsia artis solek

 • Jika anda mempunyai pakaian merah jambu berdebu atau kotor merah jambu, tumpu pada mata ekspresif. Pilihan yang sangat baik adalah membawa mereka dalam pensil hitam dan bayangan.
 • Gadis-gadis di gelas di bawah pakaian merah jambu adalah lebih baik untuk memberi tumpuan kepada bibir, dan mata permata dalam warna semula jadi, penekanan boleh dilakukan pada bulu mata yang dipisahkan dan dipanjangkan.
 • Berhati-hati dengan pilihan warna yang sama dalam pakaian dan solekan, mereka boleh mengalahkan imej. Sekiranya anda mempunyai pakaian merah jambu yang terang, misalnya, pakaian karang, maka lebih baik jangan memilih warna gincu yang kaya di bawahnya.

Warna merah jambu sangat menekankan semua kelemahan, sama ada muka atau badan, jadi jika anda mempunyai apa-apa kompleks, maka terlebih dahulu adalah lebih baik untuk membawa diri anda ke bentuk.

 • Jika anda ingin mencipta imej yang lembut dan lembut seorang gadis muda, jangan takut menggunakan kedua-dua gincu merah jambu dan merah jambu pada masa yang sama. Selalunya ia kelihatan berfaedah.
 • Untuk imej-imej luar biasa parti tidak boleh takut untuk menggunakan lebih banyak kecemerlangan. dan letakkan aksen pada mata dengan pigmen cemerlang.

Jika anda tidak pasti yang membuat pilihan untuk pakaian anda, kami mencadangkan untuk melihat imej selebriti terkenal, kerana artis solek bintang sentiasa tahu apa yang patut diberi penekanan.

Keindahan berambut gelap anda boleh diilhamkan dengan cara yang cantik Irina Shayk dalam pakaian merah jambu yang terang, di mana dia meminimumkan solek, menjadikannya semulajadi yang mungkin.

Berambut perang Rosie Huntington-Whiteley Dia tidak takut untuk menambah kontras dengan warna merah jambu pucatnya, sambil menggunakan gincu berwarna wain terang, tetapi dia melengkapi gaun merah jambu yang terang dengan solek sederhana, dengan penekanan pada matanya.

Contoh video daripada solek di bawah pakaian merah jambu, lihat di bawah.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus