Makeup dengan bayang-bayang coklat

Makeup dengan bayang-bayang coklat

Salah satu yang paling popular adalah solek berdasarkan nada coklat. Solekan ini seolah-olah tidak pernah keluar dari gaya. Bayang-bayang ini boleh berjaya digunakan sepanjang tahun, untuk mencipta imej dan cuti setiap hari. Adalah bernilai mengingati kelebihan utama dan ciri-ciri make-up dengan bayang-bayang coklat.

Kelebihan dan kekurangan

Harus diingat bahawa make-up dibuat dengan menggunakan bayang-bayang coklat akan membolehkan anda mendedahkan kecantikan dan daya tarikan anda, untuk mencari diri sendiri. Pilihan ini akan sesuai dengan setiap wanita, dan pakaian dan cuti apa pun.

Susunan yang dipilih dengan betul akan membantu menyembunyikan kelemahan kecil dengan berkesan, untuk menekankan keindahan mata wanita.

Sekiranya anda ingin memberi penekanan semula jadi, maka anda harus menggunakan nada coklat, nada coklat produk kosmetik. Sekiranya anda ingin menyerlahkan rupa ekspresif, anda harus memilih warna coklat yang berwarna-warni dan bercampur-campur dengan yang lebih cerah.

Kelebihan utama make-up dengan bayang-bayang coklat adalah seperti berikut:

 • Sesuai untuk pelbagai warna mata. Anda boleh membuat imej yang menarik. Dalam kes ini, perlu memilih nada yang betul dan di bawah pakaian anda.
 • Anda boleh dengan mudah membuat solekan yang diperlukan. Untuk melakukan ini, pilih saja kosmetik yang paling sesuai.
 • Ketersediaan barangan. Anda boleh membeli warna nada coklat di mana-mana kedai, mereka dipanggil secara berbeza. Sudah tentu, adalah perlu untuk memberi keutamaan kepada cara profesional. Oleh itu, anda pasti boleh mengelakkan palsu.
 • Harga demokrasi. Ini adalah satu lagi parameter penting yang dibeli oleh pembeli. Anda boleh memilih bayangan anda sendiri bukan hanya untuk citarasa anda, tetapi juga kepada dompet anda. Dalam kes ini, anda tidak membelanjakan semua simpanan anda.
 • Anda boleh mencari proses penjanaan berperingkat solek yang berjaya dengan warna coklat bayang-bayang. Anda hanya perlu bersabar. Sedikit amalan - dan hasilnya tidak akan lebih buruk daripada di mana-mana salun mahal.
 • Suasana yang hebat. Dengan membuat solekan yang bergaya dan sesuai untuk anda, anda akan menerima hanya emosi positif dan mood yang baik. Keadaan sedemikian akan menjadi kunci kejayaan dalam semua bidang kehidupan.

Bagi kelemahan, kita boleh membezakan hanya yang berikut:

 • Adalah penting untuk tidak keterlaluan. Betul memilih warna, ketepuan mereka, menggabungkan mereka dengan gaya anda. Kemudian anda akan kelihatan menarik, dan semua orang akan menjaga anda dengan penuh semangat.
 • Pakar mengesyorkan Jangan gunakan nada merah oranye dan coklat-merah. Dengan memohon mereka anda berisiko lulus untuk orang yang kasar.
 • Anda tidak boleh menggunakan warna gincu kuning coklat. Warna ini akan menjadikan wajah anda agak pucat dan tidak menarik. Tetapi coklat gelap dalam kombinasi dengan solek ini akan membantu menekankan keputihan gigi.
 • Jangan abaikan jenis warna anda. Warna coklat hangat tidak akan pergi ke wanita dengan jenis warna musim panas. Jika anda tidak mengambil kira cadangan ini, mata akan kelihatan letih, dan wajah itu sendiri akan menjadi penampilan yang menyakitkan.

Perkara utama apabila mencipta imej yang unik adalah memilih produk kosmetik yang betul yang akan membantu menyerlahkan kekuatan anda dan menyembunyikan kekurangan.

Siapa yang sesuai?

Brown dipercayai nada yang optimum. Ia akan secara organik sesuai keupayaan untuk sebarang warna mata. Ia juga boleh berjaya digabungkan dengan bayang-bayang warna yang berbeza. Ini akan membantu menjadikan kulit anda lebih hebat, menekankan keindahan mata.

Produk kosmetik ini sesuai untuk wanita yang berumur berbeza.. Ia boleh digunakan dengan jayanya dan keindahan bermata mata / mata bermata hijau, dan mereka yang mempunyai mata coklat. Anda boleh memilih warna yang betul.

Sekiranya anda mahu menggunakan beberapa warna, maka ia sepadan dengan harmoni dengan separuh nada. Jika anda akan menggunakan alat pada kelopak mata, adunan bayang-bayang warna yang dikehendaki di belakang tangan anda. Sekarang lihat bagaimana gabungan produk kosmetik akan kelihatan seperti.

Ia juga perlu memilih alat yang betul, memfokuskan pada waktu siang. Pada siang hari, biarkan ia menjadi lebih ringan dan nada semula jadi (tanpa mengira penampilan anda). Tetapi pada sebelah petang anda sudah dapat menekankan kedalaman pandangan anda dengan, sebagai contoh, mata berasap atau lebih banyak warna coklat tepu.

Apabila anda memilih naungan yang dikehendaki, anda harus bergantung pada warna mata anda. Jika anda mempunyai mata biru, maka anda harus memberi perhatian kepada nada koko, kopi, kayu manis. Ia akan menjadi cara warna kelabu-coklat, emas-gangsa, mahoni.

Banyak artis solek percaya bahawa palet coklat berjalan lancar dengan mata hijau. Sudah tentu, pilihan kosmetik bergantung kepada warna mata. Sebagai contoh, nada gangsa ringan, bunglon hijau, sesuai untuk sayuran cahaya. Jika anda mempunyai mata kelabu, anda harus melihat warna kuning telinga, warna coklat dengan susu.

Keindahan bermata coklat dapat menikmati palet keseluruhan bayang-bayang coklat. Walau bagaimanapun, ingatlah bahawa hasil terbaik dicapai apabila terdapat kontras. Sudah tentu, dengan solek sedemikian perlu diambil kira dan pilihan gincu yang tepat. Sentiasa cara ini akan menjadi kosmetik coklat-merah jambu.

Alat apa yang hendak digunakan?

Untuk membuat solek yang sempurna, anda harus membekalkan diri bukan sahaja dengan pengetahuan, tetapi juga dengan semua alat yang diperlukan, bahan kosmetik. Adalah penting untuk memilih produk kosmetik yang betul.

Palet coklat akan berjaya digunakan bersama-sama dengan warna putih keperakan. Paparan mendalam dan ekspresif memberi nada pudina.

Bagi struktur produk kosmetik yang sangat, anda boleh menggunakan krim, tekstur cecair atau dapatkan bayang-bayang yang kering. Makeup dengan penggunaan produk kosmetik Urban Decay akan berjaya. Palet berfungsi mewakili pelbagai warna. Anda boleh membuat solek anda sendiri dengan pergerakan cahaya.

Mengenai palet bayang-bayang coklat boleh dilihat dalam video seterusnya.

Gabungan dengan warna lain

Bukan rahsia lagi bahawa gamma coklat dapat digabungkan dengan pelbagai warna. Anda boleh membuat dengan sempurna dengan merah jambu, hijau, hitam, emas, ungu, kelabu, burgundy, perak, oren cerah, gangsa, warna zamrud pucat, menekankan keperibadian mereka.

Sudah tentu, dalam apa jua keadaan, anda harus menumpukan perhatian pada naungan mata anda sendiri. Perlu dipertimbangkan kombinasi yang berjaya:

 • Untuk mata biru dan kelabu. Makeup dalam gaya perang untuk wanita ini akan menjadi tepat. Bayangan semacam itu akan kelihatan lebih baik dengan nada sejuk kelabu dan biru. Julat ini secara organik akan menekankan warna mata, ketepuan mereka, akan memberikan pandangan misteri. Bagi gadis-gadis bermata biru, ia patut mengambil bayang-bayang berwarna kelabu. Mereka boleh digabungkan dengan emas atau beige. Jika anda mempunyai mata kelabu, maka dengan cara ini akan jatuh nada hangat coklat (dalam kombinasi dengan emas dan nada beige).
 • Wakil bermata hijau Coklat coklat yang indah harus digunakan untuk seks yang adil. Mereka dapat menyerlahkan daya tarikan dan kedalaman mata anda. Anda juga boleh menambah make-up bergaya dengan warna peach, emas, kelabu-coklat.
 • Untuk keindahan bermata coklat Make-up ini juga berguna. Walau bagaimanapun, berhati-hati. Anda tidak boleh memilih warna yang sama dengan bayang-bayang sebagai warna mata. Perlu memilih nada yang akan berada dalam selang antara coklat sederhana dan coklat gelap.

Untuk mata coklat gelap, ia bernilai menggunakan nada cahaya palet coklat.. Anda boleh memilih tepu warna purata. Jadi, anda boleh dengan cepat dan mudah membuat solek elegan. Ia sesuai untuk melihat apa-apa keadaan, membantu untuk meletakkan semua aksen yang diperlukan, menekankan kedalaman rupa.

Jangan takut untuk bereksperimen dengan warna yang berbeza - bukan hanya dengan gamut coklat. Ekspresikan keperibadian anda, tetapi biarkan ia terlihat bergaya dan harmoni.

Bagaimana untuk memohon?

Perlu diingat bahawa penggunaan produk kosmetik yang betul sudah separuh daripada kejayaan solek anda dengan warna coklat. Di sini adalah perlu untuk mengingati perkara utama.

Perlu meletakkan bayang-bayang gelap pada kelopak mata mudah alih.

Lakukan dari tengah ke sudut luar mata. Di bawah alis, warna-warna cahaya adalah sangat penting. Untuk setiap solek, perkara utama adalah peralihan yang lancar dari satu tempat ke tempat lain.

Ia adalah perlu untuk mempertimbangkan langkah demi langkah tentang bagaimana untuk memakai solek:

 • Perlu diingat bahawa solek perlu digunakan hanya pada muka yang bersih. Ia adalah perlu untuk membersihkan permukaan dermis dan menyediakan kulit untuk prosedur.
 • Menggunakan primer menghapuskan kecacatan kulit. Ia akan mewujudkan asas yang kuat untuk membuat. Concealer boleh menutup lingkaran hitam di bawah mata.
 • Sekarang pada kelopak mata mudah alih Perlu meletakkan bayang-bayang matte. Ini perlu dilakukan pada garis alis. Perlu diingat bahawa warna itu sepadan dengan kopi dengan susu. Anda boleh menekankan kelopak mata yang lebih rendah. Barisan ini harus agak nipis dan kemas.
 • Dengan bayang-bayang coklat gelap sorot sudut luar setiap mata. Sekarang gunakanlah sepenuhnya alat ini ke tengah-tengah usia rolling. Ia perlu untuk mencapai peralihan yang lancar.
 • Ambil pensil coklat hitam atau gelap dan buat anak panah di atas garis lash pada kelopak mata atas. Sekarang campurkan baris yang dibuat sedikit.
 • Untuk membuat imej yang terang Ia perlu untuk menyelesaikan keseluruhan prosedur dengan dakwat hitam. Anda boleh memohon dan coklat (untuk pejabat).

Akibatnya, anda mendapat solekan berasap yang menarik. Ia sesuai dengan hampir semua wanita, tanpa mengira jenis warna. Anda juga boleh menggunakan bayang-bayang nada lain.

Anda boleh membuat banyak pilihan solek yang berbeza. Sekarang gaya yang paling popular adalah "mata berasap".

Lihat bagaimana untuk melakukan solek "mata berasap" dalam warna coklat dalam video seterusnya.

Untuk membuat rupa ekspresif, anda perlu:

 • Eyeliner lembut. Adalah lebih baik untuk memilih naungan chestnut.
 • Stok dan palet dengan bayang-bayang matte. Pilih palet palet cahaya dengan warna kuning muda, merah jambu, pic, emas, ibu mutiara, warna kopi. Anda boleh mengambil dan menambah pilihan dengan berkilau, nada kuning, bayang-bayang dua warna.
 • Merah akan menjadi sentuhan wajib. Jangan fikir bahawa elemen sedemikian tidak begitu penting. Ia adalah produk kosmetik yang akan membantu mengukir muka dan menyerlahkan lagi mata.
 • Bibir bernilai gloss atau gincu susu.

Jangan lupa bahawa perkara yang paling penting adalah melakukan segala-galanya secara berperingkat-peringkat. Anda boleh menggabungkan bayangan mata dengan pilihan warna merah, biru, merah jambu, menggunakannya untuk kelopak mata yang lebih rendah. Pada masa yang sama, ingat bahawa solekan yang dibuat dengan betul akan hanya menyebabkan kekaguman orang lain. Jika anda tidak yakin dengan kebolehan anda, gunakan nasihat pakar.

Rahsia artis solek

Anda boleh melawat salon kecantikan, di mana pakar yang berpengalaman akan memperbaiki wajah anda, membantu anda membuat solekan tanpa tandingan. Dengan ini Anda boleh membuat diri anda cantik, di rumah. Untuk melakukan ini, anda boleh mencari pelajaran khas dan meningkatkan kemahiran mereka.

Dengan amalan biasa, anda akan melihat bahawa anda boleh melakukan solek anda sendiri tidak lebih buruk daripada tuan profesional.

Perkara yang paling penting ialah menyimpan alat berkualiti tinggi dan kosmetik profesional. Ini bukan sahaja membantu anda untuk mencapai matlamat anda. Anda juga tidak akan bimbang tentang kesihatan anda.

Semua artis solek berpengalaman menasihatkan untuk menyediakan wajah untuk menggunakan solek. Jangan mengabaikan peraturan ini, kerana jika tidak, anda bukan sahaja tidak mendapat kesan yang diinginkan, tetapi juga merosakkan dermis wajah. Ia perlu membersihkan kulit dari kotoran atau sisa-sisa kosmetik hiasan. Ini perlu dilakukan dengan bantuan kosmetik khas.

Kemudian anda boleh memohon asas yayasan. Ini dilakukan dengan bantuan span atau hujung jari. Adalah lebih baik untuk menggunakan penyembur ke kawasan sekitar mata. Dengan itu, anda akan berkesan menutup mata hitam di bawah mata. Alat ini akan membantu menyembunyikan dan kecacatan dermis seperti jerawat. Kemudian, pakar menasihati untuk memperbaiki nada dengan bantuan serbuk. Ia akan membuat permukaan kulit kasar dan matte, dan solekan akan menjadi lebih tahan.

Profesional dinasihatkan agar tidak menggunakan nada yang cerah dan berkilat untuk membuat waktu siang.

Adalah lebih baik untuk menggunakan bayang-bayang warna lembut di sepanjang lengkung kelopak mata bahagian atas. Di atas lipatan, ia patut mengambil kesempatan daripada nada coklat gelap. Biar tumpuan di sudut luar abad ini. Terapkan produk ini sedikit lebih rendah daripada naungan sebelumnya. Dalam kes ini, semua tepi harus lembut.

Kelopak mata bawah perlu ditutup dengan warna coklat gelap dengan teduhan. Tetapi garis di bawah alis harus dengan bayang-bayang cahaya. Jadi, anda boleh membuka mata secara visual dan menjadikannya lebih menarik dan ekspresif. Kemudian anda boleh menarik anak panah. Ini dilakukan pada eyeliner pada kelopak mata atas, dan semuanya semuanya teduh. Ulangi prosedur dengan kelopak mata yang lebih rendah. Kemudian anda boleh menggunakan maskara dan gincu.

Dengan cara ini, artis solek berpengalaman menasihati untuk memberi perhatian kepada apa-apa butiran. Sebagai contoh, bayang-bayang yang berkilat di sudut-sudut mata akan berkedip menarik di bawah matahari, memberikan mata anda ekspresi maksimum.

Cadangan tambahan pakar:

 • Perlu mempelajari cara menyimpan kosmetik. Profesional tidak mengesyorkan bilik mandi. Bayang-bayang (dan semua produk kosmetik) harus berada di tempat yang kering dan gelap. Untuk tujuan ini, loker atau meja tepi katil yang sempurna. Di sana dana akan selamat. Elakkan pendedahan kepada cahaya matahari - mereka boleh merosakkan struktur produk.
 • Jangan gunakan bayang-bayang yang tamat tempoh. Produk sedemikian boleh membahayakan kesihatan anda. Itulah sebabnya anda perlu berhati-hati memeriksa pembungkusan apa-apa kosmetik sebelum membeli. Pastikan anda mencari tarikh pelepasan.
 • Untuk tidak membeli palsu, anda perlu membeli bayang-bayang hanya di kedai-kedai profesional. Dalam kes ini, jangan malas untuk menghabiskan masa anda - berhati-hati memeriksa produk. Ia mesti dimeteraikan.

Jangan gunakan alat ini jika anda merasakan bau yang tajam. Mungkin ia juga palsu, yang tidak akan membawa apa-apa yang baik. Sekiranya anda membeli barangan melalui World Wide Web, maka ia sangat berharga. Selalunya terdapat semua komplikasi kualiti barangan yang berlaku.

 • Sapukan solek dengan cahaya yang baik. (sebaik-baiknya di siang hari). Hanya dalam kes ini, anda dapat melihat dengan tepat semua peralihan, menjadikannya lebih lancar.
 • Jangan bawa terlalu banyak bayang-bayang. Banyak - tidak bermakna anda akan kelihatan lebih bergaya dan hebat. Dalam semua itu adalah perlu untuk mematuhi langkah itu. Hanya saja, make-up anda akan kelihatan semula jadi dan bergaya.
 • Peraturan lain adalah penjagaan biasa untuk kulit anda. Penjagaan harus diambil mengenai keadaan dermis, jika tidak, produk kosmetik dapat memberikan penampilan yang sihat dan berseri. Untuk melakukan ini, gunakan produk kosmetik yang sesuai dan jangan mengabaikan peraturan memohon dan mengeluarkan solek.

Ingat bahawa setiap wanita boleh membuat imej yang bergaya. Perkara utama - jangan mengabaikan peraturan asas dan memilih sendiri kosmetik yang sesuai. Kemudian anda akan berpuas hati, dan semua orang di sekeliling anda akan gembira dengan daya tarikan anda.

Ulasan

Banyak tinjauan mengenai perbincangan seks yang adil tentang serba boleh solek dengan warna coklat. Gadis-gadis seperti itu pilihan ini sesuai untuk semua keindahan.Setiap wanita menawarkan alat sihir itu dalam beg kosmetiknya.

Ramai pelanggan mencatatkan kualiti produk yang tinggi. Produk sedemikian layak dibeli hanya di kedai khusus. Dalam kes ini, anda boleh mengelakkan palsu.

Jika anda membeli kosmetik melalui Internet, berhati-hati dan berhati-hati. Jangan lupa untuk memeriksa dengan teliti sebelum membeli produk. Jika terdapat sebarang kecacatan, kerosakan pada bungkusan atau apa-apa lagi, lebih baik menangguhkan pembelian.

Gadis-gadis seperti harga demokratik barangan. Anda boleh membeli warna palet coklat pada pelbagai harga. Segala-galanya bergantung pada pilihan anda dan keinginan untuk membelanjakan jumlah tertentu pada kosmetik. Sekarang anda tidak perlu lagi melawat salon kecantikan yang mahal.

Anda boleh membuat solek yang menarik dan bergaya dengan bayang-bayang coklat. Pada masa yang sama, kadang-kadang ia ternyata lebih baik daripada tukang profesional. Ia hanya perlu secara aktif dan kerap melatih, mendapatkan kemahiran tambahan.

Ramai pelanggan Serlahkan Burberry Mocha Shadows. Palet kecil dengan warna kopi agak ringkas dan mudah. Ia sempurna sebagai pilihan jalan raya. Ia termasuk warna yang sangat menarik yang menarik perhatian ekspresi wajah anda. Krim, karamel, coklat hangat, naungan gelap - semua warna ini akan membantu untuk membuat solekan semula jadi dan sangat menarik.

Raikan wanita dan Maybelline "Tattoo Warna". Warna krim ini akan membantu membuat solek kekal untuk sebarang kesempatan. Mereka mempunyai tekstur yang optimum, sehingga 24 jam.

Menarik perhatian wanita dan produk Max Factor. Alat ini akan membantu untuk melakukan solek pada siang dan malam. Menarik keindahan dan "Mata Mudah Merokok" dari Sephora.

Pretty fashion makeup "eyes smoky" membolehkan mata anda kelihatan bergaya, rupa akan mendapati kedalaman dan misteri. Jadikannya tidak begitu sukar. Ia hanya penting untuk menyimpan pada warna sesuai. Biarkan setiap proses membuat solek memberi anda keseronokan sahaja. Setelah melakukan semuanya dengan betul, anda akan mengagumi pandangan orang yang berpengalaman dan positif. Bermula untuk memohon produk, pastikan diri anda.

Kini anda telah mengkaji semula ciri-ciri utama, kelebihan, kelebihan solek dengan warna coklat dan boleh memilih palet untuk mengintip mata anda untuk membuat penampilan yang bergaya. Ingat langkah itu penting dalam segalanya. Kini fesyen semulajadi adalah fesyen. Amalan - dan anda akan berjaya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus