Kot bulu berwarna untuk setiap selera!

Kot bulu berwarna untuk setiap selera!

Banyak gadis tahu bahawa kesuraman musim sejuk perlu dicairkan dengan pakaian luar berwarna-warni. Sekiranya anda memilih antara jaket yang membosankan dan produk bulu, maka anda harus memberi keutamaan kepada pilihan terakhir. Bulu bulu berwarna tidak hanya akan menghibur, tetapi juga membuat lebih feminin dan elegan.

Ciri-ciri dan faedah

Fesyen untuk bulu bulu dicelup berasal dari tahun 70-an dan 80-an. Produk bulu pertama mula melukis Yves Saint Laurent yang terkenal. Pereka yang hebat kemudian menyedari bahawa perkara sedemikian kelihatan sangat bergaya dan asli.

Jenama global yang terkenal memberi jaminan bahawa kelebihan utama kot bulu itu adalah serba boleh. Lagipun, tidak perlu memakai pakaian glamor dan kancing dengan dia. Dia menerima gadis-gadis seperti mereka.

Di Rusia, kebanyakan orang terbiasa memakai benda-benda yang tidak mencolok dan mudah yang tidak membuat mata orang sakit. Oleh itu, banyak gadis takut untuk mencuba dan merasa aneh dalam pakaian tersebut. Walau bagaimanapun, anda harus tahu bahawa antik semacam itu sentiasa menggembirakan orang lain. Ini menimbulkan semangat mereka, kerana ia sentiasa menyenangkan untuk melihat yang indah.

Jaket berwarna tahun ini sangat popular. Semua pereka fesyen terkenal memberikan produk serupa dalam koleksi baru. Warna bergaya dan gaya asal dialu-alukan. Dalam fesyen, keperibadian dan kelonggaran dalam segalanya.

Kurangkan pakaian luar hanya dengan luar biasa. Dia dengan cepat diingati oleh masyarakat dan juga mengganggu nyonyanya. Itulah sebabnya ramai orang lebih suka pilihan klasik, asas. Mereka tidak kelihatan dan sama, yang bermaksud mereka boleh dipakai setiap hari.

Perlu diingat bahawa kot berwarna tidak perlu terang. Ia mungkin nada tenang yang tidak begitu luar biasa. Oleh itu, jika minus ini mengelirukan anda, maka perhatikan alternatif yang sesuai.

Bagaimana untuk memilih

Warna produk bulu boleh dipilih bukan sahaja mengikut keutamaan rasa. Banyak bergantung pada penampilan dan umur anda. Warna terlalu terang tidak sesuai dengan wanita selama 40 tahun. Mereka harus memberi keutamaan kepada warna pastel. Bagi belia, fantasi di sini tidak mempunyai batasan.

Bagi mereka yang sentiasa keraguan, terdapat jadual khas jenis warna. Mereka membolehkan anda menentukan yang lebih sesuai untuk penampilan anda.

Anak-anak daripada jenis warna "Winter" mempunyai rambut hitam dan ciri-ciri yang hebat. Mereka mungkin mempunyai mata coklat, kelabu atau biru. Kulit juga boleh menjadi gelap atau terlalu pucat. Perkara utama ialah penampilan mereka sangat menawan dan terang. Hanya mereka warna tertentu yang kelihatan pelik kepada orang lain.

"Musim Sejuk" sesuai untuk warna-warna hitam, hitam arang batu, serta warna sejuk. Antaranya berwarna merah jambu, hijau zamrud, coklat dan lemon. Elakkan gamut hangat, yang menjadikan imej lebih lembab dan biasa.

Tsvetotip "Spring" - ini adalah kelembutan dan ketenangan. Gadis-gadis ini mempunyai rambut dengan kilauan emas, dan mata mereka cerah, tetapi ekspresif. Kulit mempunyai pic atau naungan susu. Mereka perlu memberi keunggulan kepada mantel warna yang jelas. Mana-mana warna yang disenyapkan adalah pantang larang.

"Spring" seperti beige-brown, aprikot dan kelabu-biru. Warna gelap akan menjadikan kanak-kanak perempuan jenis warna ini kurang menarik. Jika anda masih menginginkan sesuatu yang suram, maka cuba warna ungu atau coklat.

Bagi "Autumn", ini adalah kes yang paling jarang. Gadis-gadis ini mempunyai rambut coklat atau merah. Mata biasanya berwarna hijau atau hazel, dan kulit semestinya ringan.Kemunculan keindahan ini sangat terang sehingga jenis warna mereka tidak dapat dikelirukan dengan apa-apa.

Penampilan mereka menyukai warna emas atau warna mata mereka. Turquoise, krim dan pakaian hijau cerah kelihatan sangat cerah dan asli. Dengan lapisan warna di atas, ciri-ciri cerah seperti ini akan kelihatan lebih ekspresif.

Wanita "Summer" hampir selalu kulit mempunyai warna hijau. Rambut biasanya berwarna abu-abu atau berambut perang. Matanya paling ringan dan tidak dapat diingati.

Jika anda jenis ini, maka semua warna pastel tersedia untuk anda. Mereka akan menjadikan anda lebih lembut dan menarik. Antara yang paling popular boleh dibezakan merah jambu pucat, ungu, kuning. Perkara utama ialah untuk anda bayangan ini menyenangkan.

Warna bergaya

Jenis warna sangat penting apabila memilih warna kot, tetapi jangan lupa tentang trend fesyen.

Kini warna pastel dalam fesyen, yang boleh digabungkan dengan banyak barangan almari pakaian. Terutamanya popular ialah mocha, warna susu dan champagne. Mereka digabungkan sempurna dengan pakaian elegan dan feminin. Lagipun, warna halus melengkapkan skirt dan pakaian yang elegan, menjadikannya lebih sejuk.

Dari warna cahaya, mustahil untuk tidak membezakan juga serbuk, warna ais hancur dan putih. Mereka suka perbezaan berbeza dan bahan berani. Walaupun rakan-rakan ini tidak kurang daripada orang lain berkawan dengan nada pastel. Dengan mereka, anda boleh memakai pakaian klasik atau jeans kasual.

Lebih banyak warna berani musim sejuk ini dianggap sebagai nilam, biru dan zamrud. Keunikan mereka menjadikan bulu lebih kaya. Ia kelihatan sangat luar biasa dan asli, bahawa anda dan orang-orang di sekeliling anda tidak boleh melihat mata anda.

Pelbagai itu tidak boleh diganggu oleh pakaian terlalu asli. Memilih pakaian gelap yang diperbuat daripada suede atau gabungan bingkap. Tumit selamat datang atau kasut asal dengan satu tapak rata.

Warna-warna menarik musim ini boleh dipanggil mahoni, walnut, cappuccino dan coklat. Mereka semua berada pada panjang gelombang yang sama, tetapi masing-masing mempunyai keperibadian. Banyak lapisan warna ini akan dikaitkan dengan sesuatu yang hangat dan selesa.

Mereka akan digabungkan sepenuhnya dengan kedua-dua kasual dan pakaian perayaan. Pakaian yang tenang atau jeans biasa boleh melengkapkan kasut atau but.

Sudah tentu, warna-warna seperti grafit dan hitam adalah pelawat yang sangat diperlukan untuk mana-mana pameran fesyen. Mereka kelihatan terpelihara, dan kadang-kadang walaupun ketat. Tetapi perkara yang cerah dan berwarna-warni berkawan dengan mereka. Saman seluar berwarna ceri dan tumit stiletto akan kelihatan hebat. Sudah tentu, semua pakaian kasual akan menjadi kesatuan yang hebat.

Jika anda seorang gadis yang cerah dan berani, maka anda pasti akan menyukai mantel bulu warna merah atau kuning. Satu lagi pilihan asal akan pewarnaan "degrada", yang banyak orang tahu sebagai "ombre." Warna-warna ini boleh dipakai hanya oleh wanita yang percaya diri.

Seluar jeans kulit, jeans kurus berwarna atau pakaian lurus yang sempurna untuk julat ini. Heels boleh digantikan dengan kasut asal atau kasut. Adalah penting bahawa keseluruhan imej disemai dengan keperibadian anda.

Jangan lupa bahawa banyak bergantung bukan hanya pada pelbagai modis, tetapi juga pada gaya bulu bulu. Beri keutamaan kepada produk semulajadi, kerana mereka kelihatan lebih hebat dan lebih cerah. Pakai apa yang anda suka, tetapi ingat trend fesyen semasa.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus