Bergaya Mouton Fur Coat dengan Hood

Bergaya Mouton Fur Coat dengan Hood

Pada zaman kita, almari pakaian musim sejuk tradisional telah lama tidak lagi menjadi pakaian yang melindungi dari sejuk. Satu bulu bulu yang indah yang diperbuat daripada bulu semulajadi adalah, pertama sekali, hiasan indah seorang wanita dan elemen penting dalam fesyen moden.

Imej bergaya

Terima kasih kepada teknologi pemprosesan moden, produk bulu telah tersedia untuk kebanyakan fesyen. Hari ini, untuk mewujudkan pemandangan musim sejuk yang bergaya, ia tidak semestinya perlu untuk membelanjakan jumlah yang hebat. Alternatif yang sangat baik untuk yang begitu popular, tetapi jauh dari produk murah, bulu domba adalah mantel bulu dari muton - kulit domba, yang menjalani pembuatan khusus.

Ramai pereka menggunakannya, yang menawarkan untuk melihat bulu, bukan sebagai simbol kemewahan, tetapi sebagai bahan universal untuk mencipta imej-imej ultramodern. Coat ini cukup hangat, boleh dipakai, mempunyai sifat estetik yang baik dan sesuai untuk dipakai sehari-hari.

Pilihan yang sangat baik untuk wanita praktikal akan menjadi mantel bulu mouton dengan tudung. Oleh kerana muton tidak takut air, ia pasti akan melindungi anda dalam hujan dan salji yang berat. Tudung juga dapat menggantikan tudung kepala tradisional dan menjaga rambut anda.

Pilihan bulu tudung

Selalunya terdapat kes-kes apabila kanak-kanak perempuan mahu semuanya sekaligus, dan sukar untuk menentukan pilihan bulu. Agar tidak tersesat dalam pelbagai ini, anda harus memberi perhatian kepada pilihan gabungan - model yang luar biasa dan menarik diperoleh dengan menggabungkan kot bulu muton dengan kapak perak musang, musang kutub atau cerpelai. Sebaliknya bulu bulu halus dan trim lembut digunakan dengan banyak pereka, kerana rim bergaya hud atau cuff bukan hanya yang paling bergaya, tetapi juga peranti yang hebat.

  • Bulu bulu dianggap sejagat. Sama seperti muton, ia akan sesuai dengan keadaan cuaca yang tidak menentu. Model dengan kombinasi ini kelihatan sempurna pada mana-mana angka dan sesuai dengan hampir semua orang.
  • Gabungan muton dengan bulu yang berbulu dan panjang kelihatan sangat asli dan sangat berfaedah - sebagai contoh, dengan rubah biasa atau hitam coklat. Memanggil model seperti membosankan tidak akan membahayakan mana-mana stylist.

Jika di rantau anda dalam tempoh musim sejuk ada frosts hingga -30, maka gabungan kot bulu muton dengan hud kutub kutub akan menjadi pilihan yang sangat baik. Produk bulu seperti ini adalah ideal untuk memanaskan badan dan menekankan keperibadian anda sendiri.

Panjang

Sebelum pergi ke kedai, anda harus memutuskan model mana yang anda cari - panjang atau pendek. Untuk memilih panjang produk yang betul, dipandu oleh apa yang biasanya anda pakai.

  • Sebagai contoh, dalam pengangkutan awam dan memandu ia akan lebih sesuai untuk memendekkan model - ia tidak akan rumple dan pudar, dan perniagaan, gaya yang ketat dan sedikit konservatif hanya akan menekankan kebaikan muton itu.
  • Jaket Mouton atau jaket pendek akan kelihatan baik pada gadis-gadis yang kurus dan tinggi. Model sedemikian, membuka kaki langsing, kelihatan sempurna dengan seluar kurus atau seluar jeans.
  • Satu lagi perkara - mantel panjang dengan hud. Model ini akan sesuai dengan seorang gadis dengan apa-apa parameter dan akan digabungkan dengan baik dengan pakaian apa pun. Terutama ia patut memberi perhatian kepada model lama untuk pencinta pakaian dan skirt, yang akan membolehkan mereka tidak membekukan pada musim sejuk.

Penyelesaian warna

Salah satu kelebihan muton yang tidak diragukan adalah cara pewarnaan yang mudah, jadi anda boleh membuat imej asli dan tidak remeh, memindahkan seluruh palet warna-warna bermusim sebenar.

Produk mouton terutamanya yang bergaya dan organik dengan rupa hud dalam warna terang yang jarang digunakan dalam trend bulu.Semua warna laut dan skala ungu-ceri, dan juga warna buah-buahan dan berry yang paling eksotik dengan yakin digunakan oleh pereka fesyen terkenal dan pereka.

Juga lembut dan menyenangkan untuk tekstur sentuhan mouton ditekan dengan sempurna oleh warna pastel yang halus dan luar biasa untuk bulu ungu, pudina, merah jambu dan oren putih.

Bagi mereka yang suka klasik, semua warna biasa hitam, putih kelabu dan putih adalah sempurna.

  1. Sebagai contoh, dalam jaket hitam-arang dengan tudung tebal anda boleh dengan mudah merasa seperti seorang ratu yang sebenar.
  2. Dan kot kulit domba salju putih dengan corak yang ditebang asal dengan sempurna akan menekankan keperibadian anda.
  3. Anda juga boleh bermain di kontras, mengambil bau mulut mouton mulia dengan hud yang cerah.

Perlu diingat bahawa produk warna cahaya sempurna untuk gadis itu, manakala imej seorang wanita dewasa ditekankan oleh model elegan yang diperbuat daripada coklat atau hitam. Brunettes, adalah wajar untuk memilih warna-warna bulu yang lebih ringan, dan blondes, masing-masing, lebih gelap.

Hari ini, kot bulu agak bukan perkara status, tetapi cara untuk mengekspresikan gaya sendiri. Jadi membeli kot bulu mouton dengan hud adalah penyelesaian yang sangat baik dan varian yang menarik dari pakaian bulu.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus