Kot bulu dari kilang "Prima Donna"

Kot bulu dari kilang Prima Donna

Ciri-ciri

Kilang Rusia untuk produk bulu jahitan "Prima Donna" sangat popular di kalangan wanita. Jenama ini telah memperoleh kepercayaan pelanggannya kerana sejarah 15 tahun. Ia memulakan kilang ini dengan pesanan individu yang kecil, tetapi dalam masa yang singkat Prima Donna mencapai kejayaan yang luar biasa. Sejak itu, dia memenangi kasih sayang bukan sahaja dari pelanggan domestik, tetapi juga melarikan diri ke luar negara, membuat percikan di pameran Milan.

Perkara pertama yang anda perhatikan ketika melihat model bulu bulu dari pengilang ini adalah reka bentuk unik dari koleksi yang dikemukakan oleh mereka. Kemunculan produk bulu sangat menakjubkan, memaksa mereka mengagumi pemprosesan dan penamat berkualiti tinggi mereka.

Satu lagi kelebihan - dalam katalog Prima Donna terdapat banyak bulu bulu yang diperbuat daripada bulu semulajadi: dari harga berpatutan hingga mewah. Itulah sebabnya setiap wanita mampu membeli mantel bulu yang cantik dan berkualiti tinggi dari pengilang ini. Di samping itu, untuk mengelakkan surcaj pada produk mereka, di banyak bandar rangkaian kedai dari Prima Donna dibuka, di mana anda boleh membeli kot bulu mereka pada harga kilang.

Prima Donna telah bekerjasama untuk masa yang lama dengan sebuah syarikat bulu dan kulit yang terkenal bernama Fourr Natur. Adalah mustahil untuk meragui kualiti produk dari kilang ini - teknologi moden bertaraf tinggi menjadikan kot bulu bukan sahaja anggun dan mewah, tetapi juga berkualiti tinggi, kerana mantel bulu Prima Donna akan melayani pemiliknya selama satu tahun.

Model dan gaya yang bergaya

Jika anda memutuskan untuk membeli mantel bulu dari pengilang ini, maka anda harus memperhatikan beberapa model yang tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli.

Sebagai contoh, mantel bulu bergaya yang dipotong lurus di bawah nombor artikel "1058213" telah memenangi hati ramai pelanggan. Model ini adalah mantel bulu pendek, yang menyoroti utama adalah kehadiran jalur simetri, menjadikannya lebih menarik dan romantis. Pereka bentuk telah menyediakan tiga warna berbeza model ini: pink halus, dengan sempurna menekankan kewanitaan pemilik, walnut yang mewah dan nilam yang bergaya.

Terima kasih kepada lapisan bawah yang padat, wanita dalam produk ini tidak akan menjadi sejuk, dan kolar berdiri dengan sempurna melengkapkan rupa, menjadikannya lebih lembut. Kot bulu ini sesuai untuk avtolyabitelnits.

Model berikut, yang saya ingin menarik perhatian, mempunyai artikel "704760". Ia diperbuat daripada astrakhan semula jadi dalam warna hitam. Pilihan yang baik untuk seorang wanita perniagaan, kerana produk itu sendiri mempunyai tampilan elegan.

Kelebihan utama bulu bulu ini adalah siluet yang dipasangkan, yang secara idealnya menekankan pada seorang wanita. Perhiasan utama model ini ialah tali pinggang dan ikat pinggang.

Pilihan belia dan belanjawan yang lebih banyak adalah kot bulu yang diperbuat daripada astragan dengan tepi raccoon Finlandia di bawah artikel "840413". Warna kot bulu pasti akan menimbulkan kegembiraan dalam wanita kerana kesan "ombre", yang berubah dari cahaya kuning menjadi coklat gelap. Siluet yang dipasangkan sesuai untuk mengembara, menggabungkan kesederhanaan dan keanggunan. Di samping itu, kelebihan yang ketara dan sangat menarik dari kolar dan rompi raccoon akan menambah status kepada imej.

Keanehan Astragan terdiri daripada bulu berambut pendek, bulu sedikit keriting, agak mengingatkan bulu astrakhan. Penekanan pada pinggang boleh dilakukan dengan bantuan tali pinggang kulit yang datang dengan mantel bulu. Pilihan yang sangat bergaya.

Ciri Pemilihan

Untuk memilih mantel bulu dari pengilang "Prima Donna" sangat sukar - sebilangan besar reka bentuk indah mantel bulu di separuh dengan kualiti yang sangat baik dari setiap daripada mereka membuat satu kehilangan pilihan seseorang.

Sebagai contoh, jika di bandar anda ada kedai syarikat kilang Prima Donna atau anda mempunyai peluang untuk melawatnya, maka perkara pertama yang perlu anda lakukan sebelum anda pergi ke sana adalah untuk menentukan bulu dari mana anda ingin membeli produk tersebut. . Kemudian bilangan bulu bulu yang digunakan semula berkurangan.

Banyak bergantung pada bulu. Sebagai contoh, penampilan produk sedemikian, harganya, dan yang paling penting, betapa hangatnya itu. Jika anda mencari pilihan bajet, maka anda perlu memberi perhatian kepada bulu bulu arnab, berang dan astrogana.

Jika anda mahu mantel bulu anda bukan sahaja menyebabkan kekaguman, tetapi juga iri hati, maka perhatikan bulu yang mahal: chinchilla, sable, mink dan kucing liar.

Sekiranya anda mencari kot bulu tidak selama beberapa musim, tetapi secara harfiah selama sedekad, pastikan anda memberi perhatian kepada kot bulu yang dibuat dari bulu haiwan unggas air: berang-berang dan berang-berang, muskrat.

Juga perhatikan apa sebenarnya yang anda perlukan kot bulu? Untuk mendaki, atau adakah anda penggemar kereta?

Yang pertama adalah lebih baik untuk membeli kot rubah, kulit domba atau muton, kerana ia adalah di dalamnya bahawa anda boleh keluar dengan selamat walaupun di fros yang paling parah - mereka dengan sempurna mengekalkan haba. Sudah tentu, untuk berjalan kot bulu lebih panjang akan lebih sesuai.

"Avtoledi", sebaliknya, adalah lebih baik untuk memperhatikan mantel bulu pendek, supaya tidak merosakkan tidur di kerusi kereta. Kotak bulu kelinci atau arnab, cerpelai dan kumbang.

Ulasan Pelanggan

Pelanggan sangat gembira dengan pembelian mereka dari kilang Prima Donna. Kebanyakan mereka mengadu tentang penampilan cemerlang bulu bulu, mencerminkan kelancaran dan kelembutan kain bulu, serta kualiti pemprosesannya yang tinggi, kerana timbunan itu tidak runtuh dan mengekalkan penampilannya yang indah untuk banyak musim.

Kot bulu dari Prima Donna telah memperoleh kepercayaan pelanggan mereka. Pakar teknologi yang kompeten, pereka kreatif dan perunding yang sopan akan melakukan segala-galanya untuk anda berpuas hati dan memilih kot bulu yang sesuai yang bukan sahaja sesuai dengan bentuk badan anda dengan baik, tetapi juga menjadi perhiasan utama kewanitaan anda.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus