Kot Transformer

Kot Transformer

Apa itu kot bulu yang berubah-ubah

Sebuah kot bulu yang berubah-ubah adalah produk yang berfungsi dan praktikal, contohnya, boleh dipakai seperti mantel bulu dalam keadaan dingin, dan ketika pemanasan dapat berubah menjadi mantel bulu elegan atau bulu bulu. Produk bulu seperti semakin popular, terutamanya di kalangan orang muda. Bulu bulu Transformer boleh dipakai dengan sepenuhnya sepatu dan dalam cuaca apa pun. Boleh tanggal dalam mantel bulu pengubah boleh menjadi hem, hud, lengan (sama sekali atau sebahagian sahaja), kolar. Saya ingin ambil perhatian bahawa bukan sahaja satu elemen boleh dibongkar, tetapi beberapa sekaligus, semuanya bergantung kepada imaginasi pereka. Sebelum ini, kami boleh memilih kot bulu dua kot - lurus klasik dan trapezium, kini pilihan untuk warna dan rasa.

Ciri-ciri

Semakin banyak, dalam karya mereka, pereka fesyen menggunakan arah cerucuk. Jadi sekarang anda boleh mencari banyak model, yang dipanggil prehi-shifters. Dengan cara ini anda boleh mencapai permainan warna yang unik dan bermain. Sebagai contoh, hujungnya dijahit ke satu arah, bahagian atas dengan lengan yang lain. Oleh itu, apabila anda membongkar bahagian mana-mana, anda akan sentiasa mempunyai imej baru.

Kebaikan dan keburukan

Daripada kelebihan mantel bulu transoformer, berikut dapat diperhatikan:

- simpanan dan praktikal - bermakna bahawa untuk satu harga anda membeli satu produk, dan mendapatkan beberapa imej;

- keselesaan - lebih panas di jalanan, anda boleh membongkar beberapa butiran, misalnya, lengan atau hud.

Daripada minus boleh dicatatkan kilat. Sudah tentu, butang, butang atau sesuatu yang serupa tidak dapat menyamai bahagian-bahagiannya. Untuk kot pengubah, hanya zippers digunakan. Perlu diingat bahawa ritsleting mempunyai gigi keras, bahkan di gigi plastik bulu dapat tersangkut atau bahkan keluar, walaupun semuanya bergantung pada bagaimana produknya dipakai dengan cermat.

Hanya minus kecil dalam bulu bulu dari melintang boleh dianggap bahawa ia dijahit dari kepingan, yang bermaksud kurang tahan haus.

Varieti

Hari ini, pemilihan produk bulu yang cukup luas di pasaran. Selalunya kot bulu pengubah boleh dilihat dari cerpelai, sable, musang Artik. Oleh itu, jenis bulu ini tidak boleh dipertanggungjawabkan kerana kosnya yang tinggi. Kot bulu dari bulu memerang dan nutria kurang pilihan belanjawan, mereka juga akan menghangatkan anda pada musim dingin yang sejuk dan di dalamnya tidak kurang selesa daripada bulu yang mahal. Tetapi kebanyakannya di bulu bulu negara kita dianggap paling dicari. Kot bulu halus dan halus, dan lapisan bawah tebal melindungi dari cuaca sejuk.

Antara jenis bulu bulu, yang utama dapat dibezakan: lapisan silang, membujur dan satu keping. Produk-produk longitudinal - untuk mereka belakang belakang dipotong menjadi jalur panjang, dan kemudiannya dijahit bersama-sama, kebanyakannya bulu bulu yang berbentuk longgar atau berbentuk trapezoid keluar dari jenis ini. Kotak kulit pepejal tentu saja sangat memerlukan, tetapi kos produk sedemikian sesuai, kulit tidak dipotong atau cacat. Mari bercakap mengenai salib salib dengan lebih terperinci. Kerana mereka sangat meluas sejak kebelakangan ini.

Cross

Bulu bulu merentas adalah alternatif kepada fesyen yang tidak mempunyai anggaran yang besar. Saya ingin ambil perhatian bahawa mantel bulu seperti salib akan lebih murah daripada kot bulu klasik. Mungkin ini dipengaruhi oleh paparan aneh dan pemprosesan bulu.

Terdapat ciri yang boleh memberi amaran apabila anda memilih lapisan silang - kulit dok. Dalam mantel tersebut, ia terletak di sepanjang tulang belakang, dan kadang-kadang di sebelah. Sudah tentu, dok seperti itu boleh dilihat, ramai orang berfikir bahawa ini adalah kecacatan pada produk. Jenis perakitan kulit seperti itu boleh dipenuhi dalam semua model yang melintang dan ia hanya perlu untuk menerimanya.Ini bukan satu tragedi dan tidak merosakkan rupa mantel sama sekali, jadi anda hanya perlu melihat dengan teliti.

Saya ingin perhatikan bahawa kot di seberang dari bulu air kelihatan lebih mahal dan lebih elegan. Oleh itu, ia memenangi pesaingnya.

Bulu bulu

Bulu mantel bulu, untuk sebahagian besar, juga sejenis melintang, kebanyakan lurus dipotong, sedikit dipasang. Lengan datang tanpa henti, diikat dengan poket. Ia adalah mungkin untuk membuat jaket dari bulu bulu, dengan sepenuhnya melepaskan lengan baju.

Terdapat juga model-model di mana lengan-lengan sebahagiannya terpisah, menjadikan lengan panjang menjadi ¾. Sangat baik dan indah, jenis lengan yang membentuk mantel bulu digabungkan dengan sarung tangan yang panjang, yang memberikan kewanitaan dan bangsawan.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih mantel bulu yang berubah, ada butiran yang perlu anda perhatikan terlebih dahulu. Sudah tentu, perkara yang paling penting ialah produk harus menyemak dan mempertimbangkan kualiti bulu, memahami bagaimana terperinci yang disertakan: butang, klip, ritsleting. Dari segi kebolehpercayaan, kilat boleh cerai adalah lebih baik untuk memilih logam.

Memilih kot bulu, tentukan gaya yang anda perlukan, dan hanya pilih warna. Terdapat beberapa gaya bulu bulu:

  • kot bulu pendek - kot untuk wanita yang memandu kereta;
  • kot mantel bulu panjang dan lurus;
  • rama-rama kebanyakannya panjang sederhana, dibakar dari dada, kebanyakannya mempunyai lengan lebar;
  • Cleopatra - gaya trapezoid dengan sisipan pereka;
  • Gode ​​- gaya kot yang dipasang, terutamanya dengan tudung, dibakar dari pinggang;

Di pasaran ada tiga warna utama kot:

- kot bulu hitam berkulit hitam adalah kot bulu praktikal dan selesa, sesuai untuk semua kanak-kanak perempuan tanpa sekatan, boleh digabungkan sama sekali dengan warna baju dan kasut;

- mantel bulu bulu putih adalah mantel bulu cerah, yang mempunyai kelemahan yang penting, ia menjadi kotor dengan cepat, walaupun ia bergantung pada bagaimana dengan teliti dipakai. Tetapi warna putih pasti akan membuatkan anda terpisah dari jisim bandar kelabu.

- kot nipis lembut nada-nada lembut - warna berbeza dari krim hingga kuning gelap - ia kelihatan kaya dan bergaya, memainkan bulu, seperti biasa.

Juga, perhatikan apabila memilih mantel bulu pada hakikat bahawa jika anda memilih cerpelai, maka bulu harus pendek, lapisan bawahnya harus berbulu. Semakin pendek "jarum", lebih hangat, lebih cantik mantel akan menjadi. Terdapat cara lain: anda perlu menggosok bulu, ia harus tanpa bintik botak, bersinar dan berkilau, serta tebal dan lembut. Jika anda berjalan dengan bulu bulu dengan kain atau tangan yang basah, anda akan segera memahami sama ada produk dicat atau tidak. Dan jangan lupa tentang lapisan, anda perlu mengkaji bahagian yang salah, ia mestilah lembut, tetapi jika lapisan dilekatkan pada produk, maka tidak disyorkan untuk mengambil bulu bulu.

Ulasan

Terdapat banyak ulasan, yang sebahagian besarnya sangat memuji kot bulu di seberang dari cerpelai. Ramai kanak-kanak perempuan juga mengesahkan bahawa produk ini sangat hangat, selesa, kot bulu kelihatan sangat elegan dan mahal. Komen-komen yang diterangi juga diterima untuk mengubah mantel bulu, kerana sangat mudah untuk mengubah gambar pada saat yang tepat. Juga, ia diperhatikan oleh kelebihan yang tidak disenangi bahawa kot bulu yang berubah-ubah melintang dari kincir mempunyai kos yang rendah dan berkualiti tinggi. Juga, kot ini sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan hampir semua angka dan ketinggian mana-mana. Salah satu kelebihan untuk fesyen muda ialah transformer sedemikian boleh digabungkan dengan ugg dan kasut popular, dan juga dengan kasut yang bergaya.

Imej bergaya

Mahu kelihatan bergaya dan mahal? Kemudian pilih kot pendek kelabu muda. Lebih baik memilih model dengan lengan yang boleh dilepaskan menjadi ¾, sementara anda boleh memakai sarung tangan kulit klasik yang klasik atau sarung tangan muda.

Ia juga membantu anda melihat mantap bergaya, dengan menarik kerah yang belum selesai. Pereka boleh menawarkan pelbagai model di mana anda memperoleh keunikan dan keperibadian anda sendiri. Jangan pergi dengan perhatian anda dan kot bulu tanpa kerah, ketiadaannya menjadikan produk itu ringan dan bergaya.Begitu juga dengan mantel bulu, yang mempunyai arah bulu yang berbeza, dan juga ditambah, misalnya, dengan tali pinggang lebar kain, anda akan kelihatan hebat.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus