Beg Jeans Armani

Beg Jeans Armani

Pada tahun 1975, jenama fesyen Armani dicipta oleh rakan-rakan Giorgio Armani dan Sergio Galeotti. Sehingga kini, pemilik tunggal dan pereka utama ialah Armani. Walaupun pereka sudah berusia lebih 80 tahun, dia tidak pernah berhenti memukau dengan koleksi baru yang mencipta sensasi sebenar di dunia fesyen.

Jalan ke kemuliaan itu tidak lancar: Armani memulakan kegiatannya, mengatur tingkap. Selepas itu, beliau bekerja sebagai pereka pakaian lelaki. Dan dalam masa 40 tahun dia memutuskan untuk membuat garis pakaiannya sendiri.

Ciri-ciri beg

Pada tahun 80an, Armani mula menghasilkan koleksi denim. Kemudian, di bawah pereka jenama ini memutuskan untuk melepaskan garisan aksesori. Oleh itu terdapat beg Jeans Armani.

Beg besar untuk pakaian sehari-hari.

Beg Jeans Armani diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti khas: denim, kulit buatan, salutan lacquer. Lapisan terbuat dari tekstil. Terdapat poket dalaman yang boleh ditutup dengan zip.

Faedah

Koleksi ini adalah yang paling berpatutan dengan kategori harga. Memandangkan beg Armani ini direka untuk dipakai setiap hari, harga mereka agak munasabah. Sebagai contoh, beg laku laku akan menelan kos kira-kira $ 230. Beg denim kerana bahannya akan mengurangkan kos - kira-kira $ 50.

Kelebihan utama koleksi ini adalah kemudahan dan keselesaan dalam penggunaan harian dan gaya bijak.

Gambaran keseluruhan model

Koleksi ini membentangkan pelbagai model. Pertimbangkan perbezaan antara model beg dalam koleksi ini:

  1. Perbezaan saiznya. Koleksi termasuk beg pelbagai saiz: Cengkaman, beg tangan kecil, beg sederhana, beg besar, beg, beg, beg tangan.
  2. Thongs. Koleksi termasuk beg dengan tali panjang dan pendek, beg di bahu.
  3. Shades. Koleksi ini termasuk model pelbagai warna dan cetakan.
  4. Hiasannya. Di atas beg koleksi ini, anda boleh melihat lukisan bunga, rhinestones, kristal, rantai.

Untuk lelaki

Membangunkan garisan beg Armani Jeans, Armani menolak dari lampiran atlet terkenal yang harmoni menggabungkan keselesaan, keanggunan dan seksualiti dalam gaya pakaian mereka.

Beg lelaki Armani Jeans adalah bukti yang tidak dapat dipertikaikan bahawa aksesori boleh bergaya, elegan dan selesa pada masa yang sama.

Beg Jeans Armani diperbuat daripada kulit tulen, bahan berkualiti tinggi, berkat beg yang tahan memakai dan kelihatan sangat bagus.

Pemotongan Armani Jeans yang unik adalah sesuai untuk pakaian harian dan untuk sukan. Beg hitam dari Armani Jeans sangat popular di kalangan atlet.

Beg Jeans Armani akan menjadi hadiah hebat untuk lelaki anda. Reka bentuk yang bergaya dan moden tidak akan meninggalkan lelaki yang tidak pedulikan.

Bagi wanita

Beg Jeans Armani tergolong dalam gaya harian, yang juga dikenali sebagai "kasual", tetapi pada masa yang sama mereka menonjol untuk reka bentuk yang indah dan asli mereka.

Ciri ciri mereka adalah kombinasi kesederhanaan, keselesaan dan keanggunan. Mana-mana gaya anda akan bermain dengan cara baru dengan beg Jeans Armani.

Pereka berjaya menghasilkan koleksi beg tangan yang sangat baik. Koleksi menawarkan pelanggan sebilangan besar beg dalam pelbagai saiz, warna, dan pelbagai elemen menghias.

Pengumpulan beg wanita diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan dibentangkan:

  1. Dalam pelbagai warna. Walau bagaimanapun, nada gelap mendominasi.
  2. Mempersembahkan beg pelbagai saiz: dari beg tangan kecil dan beg klac, ke beg tangan yang mempunyai dimensi yang mengagumkan.
  3. Koleksi ini dibezakan oleh pelbagai jenis unsur-unsur yang menghias - rantai, pelbagai corak, rhinestones dan kristal.

Beg tangan Armani Jeans yang indah akan membantu anda untuk mengekspresikan keperibadian anda, dengan harmoni menyelesaikan imej anda. Beg-beg ini memenangi hati dengan keindahan dan kegembiraan mereka.

Semasa membangunkan koleksi itu, Armani berjaya menggabungkan gaya klasik Itali bergaya dan kasual, yang menghasilkan barisan tas yang sangat baik.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus