Beg Gaya Boho

Beg Gaya Boho

Ciri gaya

Pembentukan gaya boho, atau seperti yang sering disebut boho chic, datang pada awal tahun sembilan puluhan abad kedua puluh. Ini adalah gaya yang sangat luar biasa. Ia menggabungkan yang tidak serasi. Oleh itu, ia masih boleh dipanggil pemberontak. Ia sentiasa mencampurkan beberapa gaya. Dalam imej boho terdapat kecerahan, kecanggihan dan sedikit kegelisahan.

Sebagai contoh, perkara dalam gaya hippies digabungkan dengan hiasan bohemian. Pakaian lembut boleh dalam imej yang sama dengan kasut kasar. Boho melambangkan kebebasan dalam bentuk romantik. Ini adalah gaya yang menantang, walaupun agak mengejutkan. Fenomena yang berasingan boleh dianggap beg dalam gaya boho.

Di dunia moden, boho telah menyerap motif gypsy, safari dan etno juga. Pada masa ini, arah ini telah memperoleh kombinasi bentuk dan garis yang lebih harmoni. Suasana boho dicirikan sebagai gembira, ringan dan lapang. Boho dibebaskan dari setem, melebihi biasa. Arah ini mendedahkan intipati manusia dari pelbagai pihak.

Boho belajar menerima keperibadiannya dari semua pihak, mengisytiharkan keperibadian sebagai asas segala-galanya. Gaya mengajar menerima dan mengekspresikan diri. Boho adalah kombinasi dari pelbagai renda dan ruff, airiness kain dan lapisan mereka.

Trend fesyen

Beg Boho menyerupai gaya hippie. Beg seperti itu diperbuat daripada tekstil, ia adalah bahan mudah yang boleh menghasilkan kesan kecuaian bohemian, yang bersifat khas dan wajib untuk gaya boho. Selalunya beg boho boleh dicirikan oleh dua perkara - ia adalah keselesaan dan lapisan.

Beg, sebagai peraturan, bersulam dengan manik dan benang tebal. Lapisan beg adalah dalam banyak butiran yang mengiringinya. Ini semua jenis baubles, beberapa cincin dan pendants, banyak pita, busur dan banyak lagi, banyak butiran lain yang mungkin.

Juga tipikal untuk beg boho adalah longgar dan longgar. Mereka mungkin melihat vintaj disebabkan oleh kesan yang dipakai dan terbakar. Beg-beg ini telah lama mengendalikan,

Daripada juga ia diterima untuk menyulam dengan manik-manik, manik-manik. Jadi lukisan atau corak yang sangat luar biasa dibuat. Beg dilengkapi dengan poket dan rivet.

Mewarna

Pewarnaan gaya boho ditolak dari semulajadi, sebagai peraturan, ini adalah warna yang melekat dalam alam semula jadi. Ini kebanyakannya diredam, sering warna pastel, seperti kuning air, merah jambu, oren atau kuning. Antara warna yang paling bergaya dalam gaya boho diiktiraf: hitam, pasir, oker, burgundy dan krim.

Warna yang melekat pada tema marin juga mendominasi: biru, hijau atau biru. Warna harus harmoni dan semula jadi. Lukisan juga penting dalam pewarnaan, semakin rumit, lebih baik. Sebagai peraturan, model polychrome tersebut, dengan corak mewah, garisan pelbagai warna.

Bahan

Sebagai bahan utama untuk beg gaya boho, pelbagai penggunaan baldu, organza, linen, suede adalah dicadangkan. Bahan-bahan ini dibezakan dengan ketiadaan kekakuan, kehadiran jahitan jahitan.

Selalunya, beg diperbuat daripada kulit tulen. Beg kulit dihiasi dengan embossing yang luar biasa, dihiasi dengan rivet, pinggiran. Tetapi cengkaman dapat dari berbagai bahan: suede atau kulit, anyaman. Semakin baik bahan, semakin tinggi harga produk. Untuk mematuhi ideologi boho, adalah bernilai memilih bahan semula jadi, mungkin juga tumbuhan, yang akan konsisten dengan canon boho.

Dirajut

Beg boho yang dirajut adalah niche khusus dalam gaya ini. Mereka boleh dibuat daripada pelbagai bahan. Antara yang paling menarik ialah beg crocheted dengan corak terbuka, corak lapang. Beg ini sangat sesuai untuk musim panas.. Tetapi untuk tempoh yang lebih sejuk, beg benang bulu yang padat akan dilakukan. Beg seperti itu boleh terdiri daripada pelbagai bentuk, semua badan geometri. Dan mereka boleh jadi tidak sempurna.

Kanvas

Beg kanvas yang berkaitan untuk setiap tahun. Kain ini sangat tahan lama dan yang penting - mesra alam. Beg seperti itu diperbuat daripada kain sintetik semulajadi. Pada beg seperti ini dengan bantuan percetakan boleh digunakan pelbagai lukisan, imej dan corak. Beg kanvas terkenal dengan kemudahan dan praktikal. Selalunya beg ini menjadi objek untuk melengkapkan imej pantai.

Borang

Bentuk beg dalam gaya boho adalah kebebasan dan kebebasan yang berbeza. Mereka boleh menjadi yang paling pelbagai, tetapi keterukan bentuk dan garis tidak dialu-alukan. Beg boleh dalam bentuk badan geometri, mempunyai bentuk atau tidak sempurna. Mereka boleh besar atau rata.

Jenis

Model yang paling popular - tukang pos beg. Ini adalah beg pukal besar dengan tali yang luas. Antara model yang popular boleh dibezakan dengan reticule, beg klac dan beg beg. Corak etnik yang berbeza adalah ciri beg beg.

Di antara jenis beg boho, beg hobo adalah meluas - ia adalah beg berbentuk besar yang tidak berbentuk. Ia adalah bulan sabit. Dipakai pada bahu. Salah satu model yang paling popular adalah beg sampul surat. Ia dihiasi dengan puisi, pinggiran. Ransel gaya boho adalah salah satu beg yang paling selesa. Ia mungkin mempunyai bentuk dan tekstur yang sangat berbeza.

Apa yang perlu dipakai

Beg gaya Boho berjalan lancar dengan seluar jeans dan kasut tinggi. Mereka boleh menambah topi. Terutama menarik ialah topi jerami. Beg-beg ini dengan pakaian, sundress digabungkan sepenuhnya. Menambah lebih glamor pada imej jika pakaian dibuat dari kain semulajadi.

Blus yang tidak berbentuk dan rok panjang, pakaian di lantai akan selaras dengan beg itu membuat imej tunggal dalam gaya boho. Beg seperti itu boleh datang untuk rekreasi luar, berkelah atau berjalan-jalan malam. Dari segi kasut akan kelihatan sandal yang baik. Tidak semestinya kasut mestilah dalam warna yang sama seperti beg. Suit dan pelbagai kasut atau but.

Aksesori akan melengkapkan rupa. Perhiasan yang diperbuat daripada bahan semula jadi, pelbagai batu boleh menjadi sangat berguna untuk melengkapkan imej. Sejumlah besar manik akan menjadi butiran ciri untuk imej dalam gaya boho.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus