2019 Christian Dior Bags

2019 Christian Dior Bags

Salah satu aksesori yang paling popular dan dikenali di dunia adalah beg tangan dari Dior. Jenama yang terkenal ini mewujudkan perkara yang benar-benar elegan yang tidak kehilangan kaitan sepanjang tahun.

Beg dari Dior adalah klasik yang mulia, yang mana akan ada tempat di almari pakaian mana-mana gadis.

Model

Walaupun semua beg dari Dior dibuat dalam gaya jenama yang sama, mereka semua berbeza antara satu sama lain. Pereka tidak berhenti pada satu teknologi atau pemilihan warna, sentiasa memperbaiki kreasi mereka, dan mengubahnya.

Wanita baru dengan rama-rama

Beg wanita yang baru, dihiasi dengan rama-rama, kelihatan sangat asli. Warna kuning air dalam kombinasi dengan cetakan yang tidak biasa memberikan kewanitaan aksesori.

Cik dior

Beg Miss Dior kecil jauh lebih kecil daripada kebanyakan beg dari jenama ini. Aksesori ini berjaya melengkapkan rantai logam yang kemas dengan pautan kecil. Kerana ini, ia boleh dipakai bukan sahaja di tangan, tetapi juga di bahu.

Beg tangan dior boleh didapati dalam enam warna. Tetapi ini sudah cukup untuk mencari aksesori yang sesuai dengan imej pilihan anda serta mungkin. Paling ketara dalam koleksi adalah beg merah dan hitam. Aksesori ini boleh menjadi pusat imej, menarik perhatian orang lain.

Sebagai tambahan kepada beg kulit klasik, koleksi Dior ini dibentangkan dan beg rajutan. Ini adalah salah satu trend fesyen yang semestinya tidak dapat muncul dalam koleksi jenama terkenal itu.

Bar terbuka

Pilihan lain yang bergaya dan ringan ialah beg bar Dior Open. Dengan garis besarnya, aksesori berjenama ini menyerupai jaket Bar berjenama. Beg yang kemas akan dengan mudah melengkapkan busur kasual yang elegan.

Diorama

Satu lagi koleksi yang patut diberi perhatian ialah Diorama. Produk ini dari Dior kelihatan sangat elegan. Beg dari koleksi Diorama akan melengkapkan rupa feminin yang hebat. Koleksi ini tidak hanya mengandungi beg segi empat klasik dengan tepi keras tetapi juga model yang lebih asli.

Diorissimo

Juga perlu diperhatikan ialah koleksi Diorissimo. Dalam koleksi ini, beg kelihatan sama. Produk dari kulit buaya dengan corak korporat kelihatan sangat bergaya. Satu lagi bahagian pengumpulan adalah beg dengan inlays tekstur yang tidak sekata dan patch asli. Setiap beg tangan dari Dior dari koleksi ini ditambah dengan keychain berjenama dengan nama jenama.

Beg berjenama dari Diorissimo mempunyai bentuk trapezoid, diperbuat daripada kulit licin. Beg ini boleh dipakai di pejabat, dan sebagai tambahan kepada gaya harian. Dengan aksesori ini anda akan kelihatan feminin dan canggih.

Mini

Pilihan lain yang patut diberi perhatian ialah beg Dior Lady Mini. Ia dibezakan dengan saiz padat dan penampilan yang boleh dilihat. Aksesori elegan saiz kecil akan sangat sesuai untuk penambahan busur malam romantis.

Pilihan yang paling popular adalah beg dari koleksi warna hitam ini, dijahit dari kulit eko berkualiti tinggi.

Lady dior

Tetapi model yang paling popular dalam sejarah Dior, tentu saja, beg tangan Lady Dior. Produk ini dicipta untuk Princess Diana, oleh itu, ia mempunyai keanggunan istimewa. Produk kulit lembut monochromatic dibuat dalam warna pastel cahaya. Melengkapkan jumlah aksesori minimum mereka.

Seperti semua aksesori dari Dior, beg tangan ini terkenal kerana penghasilan diraja dan sesuai untuk mereka yang menghargai perkara-perkara yang benar-benar bergaya.

Beg kecil dan cengkaman

Untuk sebahagian besar, beg Dior adalah barang bersaiz sederhana yang agak luas. Pereka jenama ini tidak menarik perhatian aksesori mereka kerana kelapangan mereka. Lagipun, beg besar sering merosakkan imej dan kelihatan tidak begitu anggun.

Tetapi sebagai tambahan kepada beg segi empat bersaiz sederhana, anda boleh mencari aksesori kecil dalam koleksi Dior. Cengkuk kemas dari Dior kelihatan agak feminin. Walaupun saiznya yang padat, mereka dapat memenuhi semua yang diperlukan untuk seorang wanita yang sebenar.

Cengkaman Dior adalah aksesori yang hebat untuk malam. Banyak model khusus melengkapkan kelengkapan mewah dan rhinestones untuk beg tangan dengan harmoni dengan pakaian malam yang mahal.

Untuk kemudahan tambahan, rantai nipis sering melengkapkan cengkaman dari Dior. Unsur tersebut membolehkan anda memakai kopling kegemaran anda bukan sahaja di tangan anda, tetapi juga di bahu anda.

Koleksi Eksklusif

Beg dari Dior sentiasa berbeza feminin dan sempurna. Dalam koleksi eksklusif jenama ini, anda boleh mencari produk asli yang tidak dijumpai di mana-mana sahaja.

Beg Dior asal dari koleksi eksklusif dicipta menggunakan bahan berkualiti tinggi dan elemen hiasan yang luar biasa.

Warna sebenar

Dalam koleksi rumah fesyen Dior monokrom warna diguna pakai. Tetapi warna-warna klasik kadangkala dicairkan dengan aksen yang terang, terutamanya dalam koleksi musim bunga musim panas.

Merah

Warna merah jenuh tidak merosakkan aksesori elegan jenama ini. Beg-beg kulit yang berlubang atau bersisik yang kaya warna karang merah atau halus pasti akan menarik perhatian para pencinta aksen yang terang dalam pakaian.

Hitam

Black base adalah salah satu warna yang paling banyak digunakan dalam koleksi dari Dior. Beg tangan gelap sesuai untuk wanita dewasa yang memilih gaya klasik dalam pakaian.

Merah jambu

Beg tangan wanita feminin yang lembut adalah aksesori yang hebat untuk fesyen muda. Beg Lady Dior yang paling popular, diperbuat daripada kulit lembut warna merah jambu cahaya, adalah salah satu aksesori yang paling dikehendaki untuk banyak gadis.

Putih

Beg putih sederhana putih kelihatan lebih segar dan lebih elegan daripada yang hitam. Kulit putih atau beg berkilat, dilengkapi dengan kelengkapan perak yang kemas, akan memberi tumpuan kepada kecantikan dan belia anda.

Sebagai tambahan kepada beg monokrom klasik, dalam koleksi dari Dior terdapat juga corak dan cetakan yang tidak biasa. Salah satu model yang paling terkenal dengan cetak adalah beg tangan kuning muda dengan corak rama-rama.

Bahan

Bahan-bahan yang paling popular yang digunakan oleh pereka rumah Dior ketika menjahit beg mereka adalah kulit dan tekstil. Kulit berkualiti tinggi adalah jaminan bahawa produk akan berlangsung lebih daripada satu musim. Beg asal dari Dior adalah mahal, tetapi harga mereka dibenarkan oleh kualiti kulit dan kemasan yang kaya.

Satu-satunya koleksi di mana model lacquer telah dibentangkan bersama dengan beg kulit adalah Dior New Look. Beg dalam koleksi ini kelihatan bijak dan elegan. Melengkapkan tali logam mereka dengan pautan saiz besar.

Apa dan cara memakai

Beg kulit berukuran sederhana Dior adalah pelengkap sempurna kepada gaya pejabat. Mereka boleh digabungkan dengan pakaian klasik dengan ketat dipotong atau dipasang skirt.

Klac kecil dihiasi dengan rhinestones dan kelengkapan akan sesuai dengan busur malam. Ia boleh dibawa di tangan atau di bahu jika beg kecil ditambah dengan rantai logam nipis atau thong.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus