Beg berjalan dan faedahnya

Beg berjalan dan faedahnya

Berjalan pada waktu pagi adalah kebiasaan yang baik yang membolehkan anda menjaga diri anda dengan baik. Aksesori yang diperlukan untuk aktiviti ini adalah beg khas untuk menjalankan, dan kami akan melihat kelebihannya dalam artikel ini.

Faedah

Sekiranya anda hendak berlari, anda mungkin akan hairan dengan soalan: di mana untuk meletakkan kunci dan telefon? Dan botol air akan berguna. Meletakkan segalanya dalam poket anda tidak selesa. Mengambil beg galas dengan anda juga bukan pilihan. Malah model miniatur akan mengganggu berjalan dan menyampaikan ketidakselesaan. Apa yang perlu dilakukan? Direka khas untuk menjalankan beg dengan mudah menampung semua yang anda perlukan. Walau bagaimanapun, ia hampir tidak berwajaran dan tidak mengganggu sama sekali apabila bermain sukan.

Beg tangan adalah beg tangan pada tali pinggang yang melekat pada badan. Di dalamnya anda boleh meletakkan perkara-perkara kecil yang anda perlukan untuk dibawa bersama dengan gim. Sebagai contoh, kunci, telefon, pemain, dompet. Sekiranya perlu, anda juga boleh meletakkan wang dan dokumen di sana. Beg ini ditutup dengan zip, yang menjamin keselamatan perkara walaupun dengan tindakan aktif.

Selalunya tali pinggang beg berlari dibuat daripada bahan elastik, yang membolehkan orang ramai menggunakan binaan yang berbeza untuk menggunakannya. Di samping itu, tali tali adalah laras, yang menjamin kecantikan yang sempurna untuk beg tangan.

Kelebihan utama menjalankan beg:

  • kemudahan;
  • kekompalan;
  • berat badan rendah;
  • kelapangan;
  • keselamatan

Dengan beg ini anda akan sentiasa berhubung, anda boleh pada bila-bila masa mengambil gambar landskap, menikmati muzik dan menyegarkan diri anda dengan air sejuk dari sebotol. Model ini membolehkan anda memperluaskan kemungkinan mana-mana pelari - dari pemula hingga profesional.

Plus beg berjalan juga dalam kos rendah mereka. Atribut semacam itu mampu menuntut atlet. Dan jika anda mahu, anda juga boleh membeli beberapa model untuk tugas yang berbeza.

Untuk jangka masa panjang, model yang lebih besar adalah ideal, yang mengandungi sebotol air. Untuk mengambil bahagian dalam pertandingan itu, ramai akan memilih pilihan yang lebih padat dan ringan. Lagipun, mereka boleh menyegarkan diri di tempat yang dianjurkan untuk para peserta perlumbaan.

Beg ini direka untuk berjoging, tetapi ia juga popular dengan ramai pencinta gaya hidup aktif. Model ini boleh berguna apabila berlatih berbasikal, menunggang kuda, kecergasan, dan sebagainya.

Beg ini boleh berguna dalam perjalanan. Berjalan dalam perjalanan atau berjalan kaki di bandar baru, anda tidak mahu membawa beg besar dengan anda. Lagipun, kita hanya perlu wang, dokumen dan telefon bimbit. Kemudian datanglah bantuan beg tangan untuk berlari. Tangan akan bebas untuk merakam gambar dan video, dan perkara yang paling berharga yang diletakkan pada badan akan sentiasa kelihatan dan dikawal.

Model ini akan berguna dalam kempen dan berjalan kaki di kampung halamannya. Jika anda tidak membawa barangan besar dengan anda, beg joging akan menjadi pilihan yang sangat baik untuk anda.

Beg berlari dibuat dari bahan yang berbeza. Selalunya ia adalah kain sintetik tahan lama yang boleh dibasuh dalam mesin automatik. Beg bahan tahan lama, supaya pembelian itu akan menjadi milik pemiliknya selama lebih dari satu tahun.

Biasanya mereka tidak membahagikan model lelaki dan wanita. Hampir semua beg milik gaya uniseks, satu-satunya perbezaan adalah dalam skala warna dan saiz produk.

Lokasi dan penggunaan

Di tangan

Beg berjalan yang direka untuk dipakai di tangan adalah saiz padat. Ia dilampirkan ke tempat yang tepat di atas siku. Beg tangan sedemikian termasuk kekunci, telefon dan beberapa perkara kecil yang penting. Sebotol air dalam beg seperti itu tidak sesuai, tetapi jumlah berat hampir tidak dapat dilihat.

Pada tali pinggang

Beg tali pinggang untuk menjalankan mempunyai populariti yang paling besar. Ia selamat diikat ke pinggang dengan tali pinggang khas. Apabila menjalankan beg itu tidak bergerak dan tidak mengalihkan perhatian dari kelas. Model sedemikian mungkin juga mempunyai botol air khas.

Bergantung pada saiz, agak banyak perkara yang boleh dimuatkan dalam beg tali pinggang. Sebagai contoh, sebagai tambahan kepada telefon dalam beg anda boleh meletakkan beberapa bar tenaga, kain basah, pemain, lampu suluh. Jika perlu, anda boleh meletakkan wang dan dokumen.

Sekiranya tiada kelalang khas dalam beg, anda boleh meletakkan sebotol kecil SFC (Soft Flask) air atau yang lain.

Aksesori berfungsi sedemikian akan membolehkan anda pergi untuk jangka masa panjang dan kembali dengan foto dan jejak baru. Sesetengah model dilengkapi dengan gunung untuk menjalankan tiang.

Untuk telefon

Beg telefon yang sedang berjalan adalah aksesori sukan padat. Ia dipasang pada lengan tepat di atas siku. Ia mudah menampung telefon bimbit. Pada sisi pemegang kes biasanya poket untuk kunci dan butiran penting lainnya.

Banyak model beg tangan sedemikian dilengkapi dengan kepak yang telus. Ini membolehkan anda melihat telefon tanpa mengeluarkannya.

Sesetengah model mempunyai bukaan fon kepala khas. Terima kasih kepada ini, atlet boleh melatih lagu-lagu kegemaran anda.

Kebanyakan beg tangan pergelangan tangan diperbuat daripada bahan kalis air. Ini membolehkan anda lari dalam sebarang cuaca, tanpa rasa takut untuk telefon anda. Penjagaan beg seperti itu mudah. Anda hanya perlu menyeka produk dengan kain lembap.

Untuk air

Sesetengah model beg berjalan dilengkapi dengan poket atau gelung khas untuk menjamin botol air. Biasanya sebotol atau sebotol dimasukkan dengan beg.

Apabila memilih model sedemikian, anda harus mempertimbangkan terlebih dahulu jumlah cecair yang anda perlukan untuk sukan dan membeli yang betul. Lagipun, sebotol besar mungkin tidak sesuai dalam beg yang direka untuk botol kecil.

Pembalut berlengan berasingan mempunyai sekurang-kurangnya dua atau empat poket untuk botol. Aksesori ini membolehkan anda melakukan perlumbaan jarak jauh tanpa perlu khuatir tentang dahaga yang dahaga.

Lebih dari bahu

Satu lagi pilihan untuk menjalankan beg adalah model yang direka untuk dipakai di atas bahu. Model sedemikian adalah padat, tetapi lapang. Dalam versi beg ini anda boleh meletakkan semua barangan yang diperlukan. Pada masa yang sama ia mudah dan tidak akan campur tangan semasa kelas. Kebanyakan model ini dilengkapi dengan poket untuk botol air.

Bagaimana untuk memilih?

Apabila memilih beg untuk dijalankan, anda harus menjawab soalan-soalan berikut:

  • Apakah tujuan beg (sesi latihan pendek, pertandingan, jangka masa panjang)?
  • Apa yang perlu anda ambil dengan anda?
  • Apakah jumlah poket yang mencukupi untuk menampung perkara yang betul?
  • Adakah saya memerlukan petak untuk botol, dan jika ya, seberapa besar botol atau kelalangnya?
  • Apakah jenis lampiran yang lebih mudah - kunci atau velcro?

Kajian Adidas Baru

Adidas jenama sukan terkenal menawarkan pilihan berikut untuk menjalankan aksesori.

Poket pergelangan tangan untuk media RUN direka untuk menjamin telefon mudah alih. Pemegang dipakai di lengan dan dipasang dengan velcro dengan selamat. Butiran reflektif membolehkan anda melihat pemegang dalam gelap.

Aksesori ini serasi dengan peranti iPhone 6 dan Samsung Galaxy S6. Ia diperbuat daripada silikon, dibentangkan dalam pelbagai saiz dan dua warna - hitam klasik dan merah spektakuler.

Pocket pergelangan tangan berjalan juga direka untuk peranti mudah alih. Pengikat yang boleh dipercayai boleh disesuaikan mengikut saiz. Model ini diperbuat daripada bahan anjal, mengandungi elemen yang mencerminkan cahaya, dan mudah dipakai.

Pemegang ini serasi dengan iPhone 6 dan Samsung Galaxy S6. Model ini dibentangkan dalam warna hitam dan ungu.

Running bag Bottle - model dalam warna hitam laconic, tetap pada tali pinggang. Beg ini akan memenuhi semua perkara yang diperlukan untuk latihan. Terdapat poket zip dan petak botol air. Tali beg boleh laras, reflektor cahaya menjadikan produk kelihatan pada waktu senja dan dengan penglihatan kurang baik.

Beg grafik adalah model tali pinggang menarik dalam skema warna merah dan hitam. Walaupun saiznya kecil, beg itu agak luas.Anda boleh meletakkan telefon anda, kunci dan perkara penting lain ke dalamnya.

Tali pinggang ini bersaiz laras dan membolehkan anda membawa beg kedua-dua di atas pakaian dan di bawahnya. Dua petak, ditutup dengan ritsleting, memastikan keselamatan benda. Butiran reflektif adalah tambahan lain dari model ini.

Bagi peminat minimalism dibentangkan dan model yang sangat padat. Tali jogging dilengkapi dengan hanya poket untuk perkara kecil. Produk ini diperbuat daripada bahan rajutan elastik, panjangnya boleh diselaraskan. Terdapat pemantul cahaya.

Model bagi mereka yang tidak mengambil telefon untuk berlari atau lebih suka memasang telefon bimbit di tangan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus