Beg untuk kereta dorong - ambil semua yang anda perlukan dengan anda!

Beg untuk kereta dorong - ambil semua yang anda perlukan dengan anda!

Semasa berjalan kaki dengan anak kecil, anda mungkin perlu menukar pakaian, tuala wanita. Untuk bayi anda perlu mengambil sebotol minuman, serta mainan kegemaran. Di mana untuk meletakkan banyak perkara ini? Beg untuk kereta dorong - ambil semua yang anda perlukan dengan anda!

Faedah

Di antara semua aksesori yang ada, beg untuk kereta dorong adalah perkara yang paling perlu. Anda boleh lakukan tanpa kelambu, baju hujan atau tempat berdiri botol, tetapi tempat untuk perkara kanak-kanak hanya perlu.

Tidak selalu beg itu dilengkapi dengan kereta dorong. Dalam kes ini, anda perlu mencari sesuatu secara berasingan. Sudah tentu, anda boleh mengambil beg di bawah lengan anda, tetapi lebih baik jika ia direka khas untuk kerusi roda. Model sedemikian mempunyai:

  • sistem pemikiran yang berputar ke pemegang kereta Selalunya, beg itu digantung pada kurungan khas, tetapi terdapat jenis lain;
  • bentuk mudah. Kebanyakan beg dibuat dalam bentuk segi empat, menutup dengan poket. Terima kasih kepada ini, akses kepada kandungan agak mudah dan cepat;
  • fungsi berfikir. Beg untuk kerusi roda dibangunkan khusus untuk pengangkutan barang-barang kanak-kanak yang mungkin diperlukan untuk perjalanan atau perjalanan. Oleh itu, terdapat poket khas untuk botol, lampin, serta ruang lapang yang besar untuk perkara lain. Di luar beg sering ada ruang besar untuk barangan kecil;
  • bahan berkualiti. Kanak-kanak itu tidak bersentuhan langsung dengan beg itu, tetapi terdapat sebotol dan pakaian di dalamnya, jadi penting bahawa semua bahan adalah berkualiti tinggi dan tidak memancarkan bahan yang berbahaya. Selain itu, kain harus tahan terhadap lelasan, pudar dan mudah pudar.

Pengeluar moden kerusi roda melengkapkan produk mereka dengan beg yang mempunyai reka bentuk moden dan rupa yang menarik. Oleh itu, anda boleh mengambilnya dengan berjalan kaki tanpa kereta bayi, dan apabila bayi itu bertambah, beg ini menjadi aksesori bergaya untuk ibu.

Varieti

Hari ini, ada banyak beg yang boleh dimuatkan pada kereta dorong model.

Universal

Beg, yang universal, sering dibuat dalam bentuk segi empat. Ia mempunyai set tradisional ruang dalaman, beberapa model mungkin mempunyai poket khas untuk peranti media.

Pegang pada pemegang dengan mengorbankan kurungan ke engsel khusus. Tali-tali beg itu diperbuat daripada kain tebal, mereka sering boleh diselaraskan, yang membolehkan beg bukan hanya digantung dari kaki, tetapi juga dibawa di bahu atau di tangan.

Penganjur beg

Beg jenis ini sesuai untuk berjalan di rumah. Anda tidak akan meletakkan banyak pakaian yang berubah-ubah dalam penganjur, tetapi ia mempunyai banyak poket untuk benda-benda kecil, pemegang botol. Terdapat model yang membolehkan anda menggunakan telefon bimbit skrin sentuh tanpa mengeluarkannya dari poket anda.

Penganjur seperti itu ditetapkan pada perbelanjaan gelung dengan Velcro. Sesuai untuk kebanyakan kereta api, serta kereta api, buluh.

Pada pemegangnya

Semua beg dilampirkan pada pemegang kereta dorong itu. Mereka digantung menggunakan pengikat khas, atau dipasang dengan tali pinggang.

Selalunya, penganjur kecil dilampirkan kepada pemegang yang akan membolehkan anda mengambil hanya perkara yang paling penting.

Beg Mesh

Beg ini, diperbuat daripada lapisan kasar, juga dilampirkan kepada pemegang kereta dorong. Jenis ini sesuai untuk menyimpan mainan besar. Anda boleh menggunakan beg mesh sambil berjalan dengan anak yang lebih tua. Seorang kanak-kanak berusia lebih tua dari dua tahun memerlukan banyak mainan yang berbeza untuk dimainkan, termasuk set peti besi, kereta, anak patung, dan banyak lagi.

Juga, beg ini boleh digunakan untuk membeli-belah.Apabila dilipat, ia memerlukan sedikit berat, tetapi jika perlu, akan menjadi beg bag tali yang agak luas.

Pada kereta tayar kereta

Beg yang direka khas untuk kerusi roda, yang dilipat ke dalam tongkat, diperbuat daripada bahan lembut yang membolehkan anda melipat reka bentuk tanpa campur tangan. Satu ciri penganjur ini adalah sistem pengikat, ia boleh digantung pada pegangan berasingan.

Aksesori untuk kerusi roda

Antara aksesori yang boleh berjalan dengan lebih selesa, tidak hanya beg. Pengilang kerusi roda sedang membangunkan semua model baru peranti untuk menyimpan pakaian kanak-kanak, perlindungan dari hujan dan matahari, dan sebagainya.

Cam

Syarikat Itali Cam tidak hanya peduli tentang apa yang ibu miliki untuk meletakkan perkara kanak-kanak. Antara aksesori yang ditawarkan oleh syarikat ini, terdapat sarung tangan khas yang dilekatkan pada pemegang dan tidak membenarkan ibu membeku. Juga dalam julat adalah produk yang boleh melindungi dari matahari dan hujan, tempat istimewa diduduki oleh payung khas yang dipasang pada kereta dorong.

Inglesina

Syarikat ini menghasilkan stesen premium berkualiti tinggi. Beg-beg yang melengkapkan produk mereka dalam Inglesina sangat mudah dan pelbagai fungsi. Mereka adalah sistem storan yang mempunyai reka bentuk yang bijaksana. Kit termasuk tikar berubah khas yang membolehkan anda menukar bayi anda dengan cepat di hampir mana-mana tempat.

Emmaljunga

Kereta yang berasal dari Sweden adalah berkualiti tinggi dan reka bentuk yang bijaksana. Ini juga terpakai kepada aksesori yang ditawarkan oleh ibu Emmaljunga di seluruh dunia.

Beg untuk kereta yang ditawarkan syarikat dalam dua bentuk. Ibu akan suka beg persegi panjang klasik dengan banyak poket. Ayah mungkin suka ransel Emmaljunga, yang juga mempunyai banyak ruang berfungsi. Aksesori lain termasuk payung untuk perlindungan matahari dan sampul surat hangat untuk kerusi roda.

Maclaren

Antara aksesori tambahan, yang mengetuai syarikat Maclaren, terdapat kelambu, jas hujan, tilam untuk tempat duduk dan banyak lagi. Juga ibu-ibu ditawarkan beg untuk kereta pelbagai jenis. Ia boleh menjadi beg serbaguna klasik atau penganjur yang diletakkan di belakang kereta dorong atau kereta dorong rotan.

Chicco

Chicco menawarkan pelbagai jenis produk untuk kanak-kanak dan ibu mereka, termasuk stroller dan aksesori. Beg Chicco berfungsi, diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan selamat. Anda juga boleh membeli cangkuk tambahan yang dipasang pada pemegang, adapter untuk kerusi kereta, penutup termal dan banyak lagi. Semua produk syarikat mempunyai kualiti yang sama.

Langkau hop

Pilihan beg untuk kerusi roda dari syarikat Skip Hop adalah hebat. Beg serbaguna dan beg penganjur mempunyai banyak kelebihan, termasuk kefungsian, praktikal dan kemudahan penggunaan.

Beg galas yang perlu diberi perhatian untuk ibu bapa. Menggunakan penyesuai khas, mereka boleh dilampirkan pada pemegang dorong bukannya beg tradisional. Dalam konfigurasinya terdapat kes haba untuk botol, beg untuk lampin atau lampin, serta pelenator.

Tutis zippy

Syarikat Lithuania Tutis dalam pengeluaran kereta dan aksesori kepada mereka terutama peduli tentang kesihatan bayi dan ibunya. Itulah sebabnya semua fabrik menjalani rawatan khas dengan perak, akibat pencemaran dan bau yang tidak menyenangkan tidak diserap ke dalam bahan, tetapi ditolak daripadanya. Kebanyakan virus dan mikroba mati akibat bersentuhan dengan tisu yang telah dirawat dengan perak terionisasi.

Semua kereta Tutis Zippy dalam konfigurasi mereka mempunyai beg besar dan mudah untuk bekalan bayi.

Bagaimana untuk memilih

Pengeluar terkenal segera melengkapkan kereta mereka dengan beg untuk perkara kanak-kanak. Tetapi kadang-kadang mungkin diperlukan untuk membeli beg baru. Dalam kes ini, adalah penting untuk memilih aksesori yang bukan sahaja sesuai dengan kerusi roda mengikut tanda-tanda luar. Beg mesti selesa dan selamat.Apabila memilih adalah penting untuk menilai perkara-perkara berikut:

  • bentuk dan saiz beg itu. Ibu tahu berapa banyak perkara dan kapan dia mungkin perlu, jadi saiz beg itu sepadan dengan jumlah bekalan kanak-kanak, yang biasanya diambil untuk berjalan-jalan. Yang paling biasa dan berfungsi adalah beg pelbagai guna segi empat tepat dengan poket luar untuk barang kecil;
  • kaedah pelekap. Sebuah kereta dorong boleh mempunyai satu pegangan berterusan atau dua yang berasingan. Apabila membeli beg, anda perlu menyemak dengan penjual dengan tepat bagaimana beg itu dipasang pada kereta dorong;
  • bahan. Beg ini mesti diperbuat daripada kain bermutu tinggi yang tahan kotoran, tahan air dan mudah dibersihkan. Hari ini terdapat banyak model pilihan, jadi tidak sukar untuk memilih beg yang sesuai dengan warna dan tekstur untuk kereta dorong anda.

Ruang dalaman beg untuk pakaian bayi sepatutnya mempunyai beberapa petak yang mempunyai tujuan masing-masing. Zipper panjang membolehkan anda membuka beg sepenuhnya, yang memudahkan pencarian untuk perkara yang diperlukan. Injap keselamatan pada cengkaman tidak akan membiarkan kandungan beg semasa hujan.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus