Bag untuk ibu: ciri dan cara memilih?

Bag untuk ibu: ciri dan cara memilih?

Dengan kelahiran bayi, kehidupan seorang wanita berubah dramatik: setiap pakaian, aksesori dan kasut dipilih mengikut keperluan dan kemudahan ibu dan anak. Sama ada untuk membeli beg khas untuk ibu-ibu, apakah ciri-ciri yang perlu diberi perhatian dan bagaimana memilih adalah soalan yang relevan untuk wanita yang suka keselesaan dan gaya.

Ciri-ciri

Beg tangan khas untuk ibu menjalankan fungsi penting, yang bermaksud ia mempunyai beberapa ciri khas.

 • Lapang. Beg ini dapat memasukkan sendiri banyak perkara yang diperlukan: dari lampin ke mainan.
 • Pemegang menetapkan kuat dan mudah. Semasa berjalan kaki, ibu tidak takut beg itu akan jatuh dari bahu atau jatuh dari tangan. Ia juga boleh dipasang pada pemegang stroller kerana rivet mudah.
 • Kehadiran poket dan jabatan. Ibu sepatutnya mempunyai idea di mana betul-betul benda ini atau objek itu terletak untuk mendapatkannya secepat mungkin.
 • Pengikat yang mudah. Beg terbuka dengan mudah dan cepat. Lagipun, kadangkala setiap hitungan kedua.
 • Poket dan pemegang botol. Formula air dan bayi tidak akan tumpah dalam beg seperti itu, jika ia tetap teguh dengan pemegang khas.
 • Reka terang ceria. Sangat menarik untuk menyentuh beg dan melihat anak-anak. Dan kadang-kadang pada warna produk anda boleh meneka budak lelaki atau perempuan bersembunyi di kerusi roda.
 • Peralatan yang selesa. Termasuk beg boleh menjadi tikar yang berubah-ubah, penutup termal, poket beralih zip untuk dokumen, pakej untuk menyimpan lampin yang digunakan, penganjur dan juga selimut.
 • Mudah dijaga. Beg untuk ibu-ibu terbuat dari bahan tahan lasak air yang mudah dicuci dan menyentuh bayi dengan selamat.

Varieti

Bergantung pada pilihan dan keperluan, anda boleh memilih beg yang paling sesuai untuk setiap ibu tertentu.

Beg pada pengangkutan, Sebagai peraturan, tidak besar, bentuk segi empat tepat mudah dan pada tali yang panjang dengan rivet-clamps. Ini penting, kerana hal ini menghabiskan sebagian besar waktu pada pegangan kereta dorong itu. Walaupun dimensi padat, ia luas dan boleh mempunyai banyak ruang dan poket dalaman. Tali mudah dibuka, dan semua yang anda perlukan di tangan ibu anda boleh didapati dengan segera.

Beg Berjalan Ibu Selesa dipakai di lengan atau di atas bahu. Dia juga dicirikan oleh banyak poket - dalaman dan luaran, tetapi ia kurang luas. Fungsi utama adalah untuk menyimpan semua yang anda perlukan untuk berjalan kaki berhampiran rumah atau semasa melawat tempat atau kedai. Beg ini sering perlu dibersihkan, jadi ia tidak mendapat banyak kotor dan mudah dibersihkan.

Beg perjalanan berguna untuk berjalan kaki lama atau perjalanan. Ia mempunyai semua yang anda perlukan di jalan raya - menukar tikar, permaidani berkelah, penutup terma untuk botol. Di dalam beg itu dihiasi dengan banyak poket dan bekas khas - untuk serbet dan lampin, baju pengantin dan pakaian. Sebagai peraturan, kit termasuk beg kosmetik yang berasingan dan beg tangan yang kompak untuk ibu. Dan bagi lampin yang digunakan terdapat pakej yang berasingan.

Beg tukang pos untuk seorang ibu, ia berbeza dari beg tangan biasa hanya dengan keupayaan yang lebih besar dan ketersediaan petak mudah untuk pakaian kanak-kanak dan barangan kebersihan. Dia bergegas ke bahunya, meninggalkan tangan ibunya percuma, membuka dengan cepat dan mudah.

Mengubah beg Ia adalah unik kerana ia mudah berubah menjadi mat-berdiri padat untuk swaddling. Kanak-kanak selesa di dalamnya, ia adalah kebersihan dan praktikal.

Kelebihan beg beg galas adalah kemudahan memakai. Model sedemikian luas dan menyeluruh, tetapi berat beg penuh tidak ibu, kerana beban itu sama rata di bahagian belakang. Campuran tambahan adalah penetapan yang kuat pada bahu dan tangan percuma pada ibu.Tetapi terdapat kesulitan: untuk mendapatkan sesuatu dari ransel, ia perlu dikeluarkan dari belakang.

Bagaimana untuk memilih

Beg ideal untuk ibu harus memenuhi beberapa kriteria. Perhatikan mereka apabila anda memilih pilihan terbaik untuk diri sendiri.

 • Beg ini sering digunakan, aktif dan tidak sentiasa berhati-hati. Dan, kemudian, kualitinya haruslah yang terbaik. Lapisan di luar dan pada lapisan hendaklah rata dan kuat. Bahan tahan lama dan boleh dipercayai, pemegangnya lembut dan terikat dengan baik pada badan beg.
 • Tidak perlu untuk beg yang tidak sesuai dengan semua yang anda perlukan. Situasi dengan kanak-kanak adalah yang paling tidak dapat diramalkan, kadang-kadang walaupun pakaian ganti tidak akan berlebihan. Oleh itu, beg anda perlu lapang. Dan anda akan mempunyai segala-galanya yang perlu dan anda perlukan.
 • Dalam kebanyakan kes, ibu memerlukan tangan percuma. Oleh itu, beg itu mestilah selamat dan mudah dipasang pada kereta dorong, bahu atau belakang - bergantung kepada keutamaan wanita. Beri perhatian pada tali beg. Mereka perlu lembut, elastik dan cukup luas, supaya tidak menggosok bahu dan tidak merebak ke kulit.
 • Beg ini mesti mempunyai pengikat yang selesa dan boleh dipercayai. Begitu juga mereka sendiri tidak membuka, tetapi ibu dapat mengendalikan mereka dengan satu tangan tanpa banyak kesulitan.
 • Di dalam beg ibu saya mungkin ada perkara-perkara yang sama sekali bertentangan - formula susu dan kain basah, dokumen dan krim bayi. Adalah penting bagi setiap subspesies perkara ada jabatan atau poket. Kemudian anda tidak akan bimbang tentang keselamatan dan keselamatan produk dan objek. Ya, dan cari perkara tertentu supaya lebih mudah dan cepat.
 • Pilih bahan yang boleh dicuci sintetik untuk beg itu. Lagipun, berjalan kaki setiap hari dengan cepat mengaburkannya. Cendawan kecil pada apa-apa perkara adalah mudah untuk lap dengan kain lembap, dan pembersihan umum berkala tidak akan merosakkan penampilan.

Gambaran keseluruhan model

Ju-ju-be

Dalam koleksi model jenama beg ransel popular. Perkara menyesuaikan diri dengan pemilik. Ia boleh dibawa ke tangan, menggunakan pemegang selesa lembut; pada bahu terima kasih kepada tali yang dapat dipercaya dan nyaman; atau di belakang seperti beg galas. Jika dikehendaki, beg itu boleh digantung pada kereta dorong itu.

Ransel ini dilengkapi dengan semua yang anda perlukan, diperbuat daripada bahan Teflon yang tahan terhadap kotoran, dan lapisan itu dilindungi dengan salutan antimikrobial. Teknik yang menarik ialah kehadiran pemegang kunci getah. Ibu akan dapat menggunakan kunci tanpa mengeluarkan beg dan tanpa memecahkannya dari pemegangnya. Model ini diwakili oleh beberapa warna terang ceria. Harga juzhubi beg ransel dari 13,500 hingga 16,000 rubles

Langkau hop

Beg dan beg galas untuk jenama ibu Skip Hop diperbuat daripada bahan tahan haus tahan lama. Pada pandangan pertama, mereka kelihatan agak padat, tetapi ini tidak menjejaskan kebersihan mereka.

Sebagai contoh, Forma model beg kelihatan seperti beg tangan yang besar. Tetapi di dalamnya dilengkapi dengan bilangan ruang dan poket yang diperlukan untuk meletakkan perkara yang diperlukan oleh anak anda. Beg ini boleh dibawa pada bahu atau ditetapkan pada pengangkutan. Reka bentuk kunci rendah bergaya kelihatan sesuai dalam semua keadaan. Harga terbitan - kira-kira 7,000 Rubles

Stokke

Beg mudah dan selesa pada kereta dorong Stokke sempurna sesuai sebagai beg berjalan untuk ibu. Mereka agak besar dan lapang, dilengkapi dengan pemegang, meliputi untuk puting dan tilam berenang.

Model yang menarik - Stokke Changing Bag, mempunyai beberapa pilihan untuk memakai - pada bahu, di atas bahu atau di belakang. Beg ini bernilai kira-kira 11,500 rubel.

Bugaboo

Beg fungsi Bugabu sangat mengagumkan dengan pemikiran dan pemikiran mereka. Syarikat itu juga mengeluarkan beg untuk mengangkut kerusi roda sendiri, ia merupakan pilihan yang sangat mudah untuk perjalanan panjang.

Beg untuk ibu-ibu yang diperbuat daripada bahan penahan air tahan lama. Ia mempunyai reka bentuk klasik sederhana dan bentuk mudah. Tetapi ia tidak menghalang kelebihannya. Beg ini boleh laras dan mempunyai 14 petak dan poket penyimpanan, termasuk poket dengan lapisan untuk tablet. Harga berbeza dari 7,000 hingga 8,000 rubel.

Avent

Philips Avent menawarkan beg ringkas dan berfungsi untuk situasi yang berbeza - beg thermo untuk pilihan makanan, perjalanan dan masa lapang untuk ibu-ibu muda.

Beg perjalanan untuk ibu dari Avent adalah mudah dan bersahaja untuk digunakan. Dibuat dari nilon dan microfiber, mempunyai tali bahu dan pegangan membawa pendek. Perlindungan terlindung haba untuk botol, beg terbina dalam, sentiasa panas atau sejuk selama beberapa jam. Beg ini bernilai kira-kira 5000 Rubles

Insular

Beg comel dan lapang untuk ibu-ibu Insular sangat bagus untuk reka bentuk mereka. Musim panas, motif bunga-haiwanistik tidak akan meninggalkan wanita yang tidak pedulikan.

Model beg ZOO Insular adalah menarik dalam penampilan: di luar mereka dilengkapi dengan poket patch - dua di bahagian depan dan satu di belakang. Di sisi kedua pihak juga mempunyai poket. Bahan - nilon, pakai, termo-kelembapan tahan dan tahan terhadap serangan kimia dan ubah bentuk. Termasuk adalah tikar yang berubah. Harga - 2500 rubel.

Chico

Beg Chikko termasuk dalam set kereta bayi jenama yang sama. Mereka secara automatik dilengkapi dengan gunung, dan mempunyai dimensi yang sesuai. Reka bentuk beg sepadan dengan reka bentuk kereta dorong itu.

Beg mudah menangani peranan pilihan berjalan, kerana kehadiran tali pinggang di atas bahu. Ia lapang dan selesa. Minus - bahagian yang hilang, seperti tikar yang berubah-ubah dan penutup terma.

BV & BV

Beg tangan ibu yang elegan dan feminin dari kulit eko. Dihiasi dengan baik dengan bunga, busur dan rhinestones. Termasuk adalah tikar yang berubah. Model ini direka bentuk untuk versi jalan raya, jadi ia agak luas. Sesuai untuk berjalan, membeli-belah dan perjalanan. Tidak praktikal untuk kerap berjalan, kerana kulit eko kurang dibersihkan dan tidak tahan terhadap keadaan alam sekitar yang buruk. Harga adalah 6000 rubel.

Peg-perego

Beg jenama ini boleh dipilih secara individu sebagai satu set untuk kereta dorong eponymous, dan untuk berjalan. Beg ini ringkas, praktikal, selesa dan lapang. Poket luaran dan dalaman akan menjaga keselamatan dan ketenteraman sesuatu dalam beg. Bahan asas kain di dalam tidak akan membenarkan cairan tumpah menyebar, dan permukaan yang boleh dibasuh dari luar akan memudahkan penyelenggaraan penampilan. Harga model Borsa - purata 4,000 rubel.

Ulasan

Ada perkara untuk menyelamatkan yang tidak menguntungkan. Ia kepada mereka boleh dikaitkan beg untuk ibu. Kebanyakan wanita, yang memilih pilihan bajet yang sederhana, di mana banyak butiran mudah hilang, menyesali pilihan mereka. Mereka masih harus membayar lebih dan membeli sama ada termos atau pembawa lampin, atau beberapa beg dan kontena kosmetik individu.

Majoriti ibu berpengalaman untuk fakta bahawa beg itu termasuk sebanyak mungkin bahagian yang mudah. Jadi pilihan terbaik adalah berjalan atau beg perjalanan, dilengkapi dengan semua yang anda perlukan, seperti model dari JuJuBe dan SkipHop.

Moms yang boleh dengan mudah melakukan tanpa kemudahan pilihan beg lapang yang berkualiti tinggi. Kriteria utama untuk mereka adalah praktikal dan ketahanan. Beg ini mudah dibawa, dipakai dan dimatikan, anda boleh mencari dengan cepat dan mendapatkan apa yang anda perlukan sekarang. Dan semua yang paling perlu dapat dengan mudah diletakkan pada banyak poket.

Beg berjalan yang terbaik dan mudah

Beg berjalan yang ideal diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, yang mudah dijaga. Dia mempunyai beberapa pilihan untuk memakai - di tangan, di bahu, di atas bahu dan di belakangnya. Kunci dan pengikat dengan cepat dan mudah dibuka dengan satu tangan, tetapi jangan melakukannya dengan sendirinya.

Beg sederhana padat, mempunyai beberapa petak dan poket untuk memudahkan penyimpanan pelbagai jenis barangan dan produk. Ada pemegang botol, sebaik-baiknya dengan jaket haba. Dan untuk makmies - selamat dimeteraikan kontena.

Beg ini mudah dibawa ke klinik, kerana kit termasuk tikar yang berubah dengan permukaan antimikrobial.

Beg ini sama seperti ibu dan bayi, kerana ia adalah kunci kepada kesihatan, ketenteraman dan keselesaan mereka.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus