Beg lelaki dan wanita: TOP terbaik

Beg lelaki dan wanita: TOP terbaik

Tiada perjalanan lengkap tanpa beg bagasi yang dipilih. Walaupun anda pergi ke bandar berdekatan dengan perjalanan perniagaan, anda masih memerlukan beg perjalanan yang mudah. Sangat penting bahawa aksesori seperti itu lapang dan praktikal. Sekarang terdapat sejumlah besar beg yang berbeza dengan gaya dan warna, supaya setiap gadis boleh memilih sesuatu yang sesuai untuk dirinya sendiri.

Ciri-ciri

Beg perjalanan harus kompak dan selesa. Kelebihan tambahan adalah kehadiran beberapa jabatan di dalam beg. Ini mudah, kerana perkara yang berbeza boleh dimasukkan ke dalam jabatan yang berlainan tanpa rasa takut untuk keselamatan mereka.

Beg bagasi biasanya diperbuat daripada bahan tahan lama, melengkapkan pemegangnya yang dapat menahan banyak berat. Juga termasuk dengan beberapa beg adalah tali bahu yang selesa. Dalam beg perjalanan semuanya difikirkan supaya anda boleh melakukan perjalanan dengan keselesaan maksimum.

Varieti

Malah beg perjalanan harus bergaya dan menarik. Mari kita lihat beberapa gaya popular yang boleh anda ambil dengan anda di jalan raya.

Dilipat

Beg dilipat adalah pilihan yang baik untuk perjalanan kecil. Saiz kecil beg membolehkan anda membawa anda hanya semua yang anda perlukan. Format mudah dan keupayaan untuk melipat dan menyembunyikannya di dalam almari, apabila perlu, menggembirakan mereka yang tidak menyukai bagasi besar, yang mengambil banyak ruang.

Penganjur beg

Penganjur beg sengaja dibuat kecil. Mereka direka untuk membawa perkara-perkara yang mungkin anda perlukan di jalan raya. Ia mudah untuk membawa beg-organizer. Di dalamnya terdapat sebilangan besar jabatan khas, di mana anda boleh memperluaskan semua perkara yang perlu supaya mereka tidak bercampur-campur. Beg-beg seperti pelan biasanya diletakkan peralatan penting, mengenakan bayaran, kebersihan diri dan lain-lain perkara yang menyusahkan untuk melihat dalam bagasi di setiap perhentian.

Beg penganjur yang padat biasanya dilengkapi dengan pemegang pendek yang mudah. Oleh kerana beg itu tidak terlalu berat (kerana saiznya yang kecil), lelaki dan wanita boleh memakainya.

Untuk perjalanan dengan kanak-kanak

Sekiranya anda melakukan perjalanan dengan kanak-kanak, anda perlu mengambil beg dengan mengambil kira bukan sahaja keperluan anda, tetapi juga bayi. Beg untuk perjalanan dengan kanak-kanak kecil tidak begitu besar, supaya tidak membebankan ibu bapa. Tetapi pada masa yang sama disebabkan oleh poket dan aksesori tambahan yang sesuai dengan semua yang anda perlukan dalam perjalanan.

Di bahagian bawah beg ini adalah petak besar di mana anda boleh melipat lampin. Datang dengan kantung untuk pakaian dan tikar berubah bayi. Dengan beg itu, tiada situasi yang tidak dijangka di jalan raya akan merosakkan perjalanan pertama anda dengan bayi.

Beg besar untuk perjalanan

Salah satu pilihan yang paling mudah untuk bagasi perjalanan akan menjadi beg kain bersaiz sederhana yang sederhana. Kelebihan tambahan adalah pemegang lebar yang membolehkan anda membawa beg, melemparkannya ke atas bahu anda. Beg ini sesuai untuk perjalanan perjalanan perniagaan, apabila peranan utama tidak dimainkan oleh kemunculan produk, tetapi dengan keupayaan dan kekuatannya.

Travel Wheeled Bag

Pilihan yang lebih mudah adalah beg, dilengkapi dengan roda. Ia bukan sahaja boleh dilakukan di tangan atau di bahu, tetapi juga dibawa, mendorong di hadapan anda, seperti kereta kecil. Mengangkat beg seperti ini hanya perlu apabila mendarat dalam pengangkutan dan meninggalkannya.

Selalunya, beg perjalanan jenis ini juga dibezakan dengan saiznya yang kecil. Tetapi di bahagian atas dan di sisi, sebagai peraturan, terdapat kantong di mana anda boleh meletakkan semua yang tidak sesuai di bahagian utama.Selain mengendalikan kulit atau kain, dalam beg seperti itu terdapat juga logam, yang lipatan jika perlu. Ini membolehkan anda menolak beg di hadapan anda tanpa rasa beratnya.

Beg pada roda - pilihan yang hebat untuk gadis-gadis yang bergerak bersendirian. Pilih produk dengan reka bentuk yang bagus, dan dengan beg seperti itu anda akan kelihatan seperti seorang wanita yang sebenar.

Beg beg ransel

Untuk hiking dan perjalanan jalan patut ransel lapang. Ia boleh dibawa ke tangan, dan mungkin untuk meletakkan bahu untuk berasa kurang keletihan. Terdapat kedua-dua beg galas kecil dan lebih luas, di mana anda boleh memuatkan semua yang anda perlukan selama beberapa hari yang hidup.

Warna ransel berkisar antara cerah hingga lebih gelap. Salah satu pilihan terbaik untuk perjalanan akan menjadi beg khaki atau tentera. Ia tidak menandakan dan sesuai untuk berjalan-jalan alam semula jadi.

Bagaimana untuk memilih

Untuk bergerak dengan beg yang terpilih dengan selesa, berikan perhatian kepada semua nuansa. Pertama sekali, tentukan bahan tersebut.

Jika anda mendaki atau menumpang, pilih beg yang diperbuat daripada nilon atau kain tebal lain yang akan menahan apa-apa keadaan cuaca. Beg kain lembut tanpa bentuk tetap adalah mudah kerana mereka mengambil sedikit ruang. Dalam hal ini, mereka membandingkan baik dengan koper besar, yang perlu mencari tempat di apartmen. Satu lagi adalah bahawa beg seperti itu hampir selalu ditambah dengan pemegang yang selesa dan tali bahu.

Begitu juga pakaian yang baik kerana mereka memelihara bentuknya, yang bermaksud bahawa anda boleh meletakkan semua pakaian anda dengan teliti tanpa rasa takut bahawa mereka akan keliru. Di samping itu, hampir semua beg pakaian juga dibekalkan dengan roda. Jika beg itu kecil, maka sepasang roda sudah cukup, dan jika yang lebih besar lebih baik, akan ada empat daripadanya. Roda berkualiti tinggi diperbuat daripada silikon seperti getah. Tetapi dari roda plastik keras lebih baik untuk berputus asa, kerana mereka tidak dapat bertahan lebih daripada satu perjalanan.

Hampir semua beg pakaian dan banyak beg juga menyediakan pemegang logam yang boleh ditarik balik. Lebih baik jika pemegang tersebut terdiri daripada dua sendi. Sekiranya terdapat lebih banyak daripada mereka, pemegang boleh pecah dengan cepat. Untuk kebolehpercayaan, sebagai tambahan kepada pemegang yang boleh ditarik balik, beg itu juga mesti dibekalkan dengan plastik biasa atau kain.

Apabila melakukan perjalanan, pentinglah barang-barang anda dilindungi. Untuk melakukan ini, perhatikan kualiti kunci. Biasanya kunci digital dibina dalam kes beg pakaian. Jaminan keselamatan tambahan adalah telinga untuk padlocks. Tetapi perlindungan semacam itu tidak selalu menjamin keselamatan barang berharga, jadi lebih baik untuk mengambil barang-barang mahal dengan anda dengan membungkusnya di dalam bagasi tangan anda.

Model terbaik dan paling mudah: gambaran keseluruhan

Untuk memudahkan proses mencari beg yang bergaya dan mudah untuk anda, kami memilih beberapa model praktikal yang boleh anda perhatikan.

Jika beg anda, pertama sekali, adalah penting bahawa ia adalah selesa dan mudah - lihatlah model sukan dari Filson. Bahagian atas beg itu diperbuat daripada kain tebal, dan tali bahu dibuat dari pita nilon, yang sangat tahan lama. Beg ini agak padat, dan di sebelahnya terdapat poket kecil.

Pilihan yang lebih mahal adalah beg Travelteq. Asas beg itu dijahit dari nilon berkualiti tinggi, dan tali bahu dibuat dari kulit. Sabuk kulit dan lapisan mewah berkualiti memberi kesaksian kepada kualiti beg yang tinggi.

Seorang wanita perniagaan yang elegan akan mendekati pilihan bagasi yang mahal dan bergaya seperti beg dari Lotfour Bridle. Ia diperbuat daripada kulit coklat dan kelihatan sangat menarik. Melihat di dalam beg itu, anda hanya mendapat pengesahan kos dan kemewahannya yang tinggi, kerana bahagian dalam beg itu ditutup dengan suede lembut.

Anda boleh memilih beg perjalanan tanpa mengira tahap pendapatan anda. Antara produk yang dicadangkan adalah pilihan yang lebih mahal dan lebih murah.Pilih bagasi yang sesuai dengan anggaran anda dan sesuai dengan keadaan perjalanan yang akan datang, dan kemudian anda pasti akan berpuas hati dengan hasilnya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus