Tinjauan pengilang beg Itali

Tinjauan pengilang beg Itali

Beg tangan dari pereka moden Itali adalah gabungan kualiti dan idea-idea baru yang diuji. Pereka yang mencipta aksesori mereka di Itali, tidak berhenti memukau wanita dengan perkara menarik yang secara literal boleh mengubah rupa, menjadikannya lebih bergaya dan individu.

Trend fesyen jenama Itali

Walaupun semua produk dari pereka yang berbeza berbeza antara satu sama lain, terdapat trend fesyen tertentu yang koleksinya diselaraskan.

Gaya

Vintage

Salah satu trend yang paling bergaya dalam fesyen kini ialah vintaj awal. Imitasi pereka yang bekerja pada tahun 60an dan 70an abad yang lalu memberi peluang untuk merasakan semangat masa ketika rumah-rumah fesyen yang paling terkenal dilahirkan.

Kebanyakan beg vintaj yang dicipta oleh pereka Itali adalah replika aksesori terkenal dari jenama seperti Chanel, Hermes atau Dior. Beg-beg bahawa pencipta jenama-jenama ini dicipta untuk selebriti kini sangat dihargai di dunia fesyen. Model agama tidak didigitalkan sepenuhnya, tetapi ditukar kepada trend fesyen moden.

Beg beg pos yang kurang klasik juga datang dari zaman itu. Gaya di mana mereka dicipta dipanggil "hippie-chic." Ini replika pada gaya tahun tujuh puluhan sangat sesuai untuk mencipta imej setiap hari.

Pada masa yang sama, pereka Itali bergaya, walaupun dalam beg yang sangat mudah, membawa sentuhan mewah. Mereka mencapai ini dengan menggunakan bahan mahal mahal. Sebagai contoh, kulit suede atau tulen.

Aksesori dalam gaya vintaj boleh menjadi tambahan yang terang kepada mana-mana imej. Tetapi, kerana warna-warna cerah dan unsur-unsur hiasan yang menarik perhatian mereka sendiri menarik perhatian kepada diri mereka sendiri, lebih baik membawa beg seperti itu dengan sesuatu warna yang lebih tenang.

Klasik

Jangan keluar dari fesyen dan beg klasik. Gaya yang sangat mudah dan minima butiran - itulah yang membezakan beg untuk wanita sebenar. Pereka Itali membayar banyak perhatian kepada pemilihan bahan dan tekstur yang betul, yang akan memaksimumkan keanggunan aksesori berjenama.

Kulit matte lembut warna yang kaya sekarang dalam fesyen. Beg segi empat klasik dengan pemegang pendek atau sederhana - inilah yang sepatutnya terdapat dalam almari pakaian asas gadis itu. Ia adalah mungkin untuk membawa beg seperti kedua-dua bahu dan pada siku siku.

Jenis

Beg beg

Sederhana, tetapi, pada masa yang sama, beg beg asal lebih sering berkelip dalam koleksi banyak pereka yang terkenal. Gaya beg seperti itu jauh menyerupai beg galas tanpa tali. Aksesori sangat praktikal dan padat. Apabila mencipta beg trend, kulit lembut atau tekstil tebal digunakan. Appliqués yang bergaya dan tali kulit boleh melengkapkan produk gaya ini.

Beg troli

Mereka yang suka bepergian dengan keselesaan maksimum perlu memberi perhatian kepada beg troli pereka. Format bagasi mudah pada roda sangat memudahkan proses pemindahan dari satu destinasi ke destinasi yang lain. Dan bahan-bahan berkualiti yang digunakan oleh pereka terkemuka akan menjamin bahawa beg itu akan melayani anda lebih daripada satu perjalanan.

Beg

Kebaharuan musim baru-baru ini telah menjadi beg berjenama. Model asal beg itu mula-mula diperkenalkan kepada dunia oleh para pereka Balenciaga. Secara luaran, beg ini hampir sepenuhnya menyalin beg kertas biasa, yang dilampirkan dalam butik untuk semua pembelian. Walau bagaimanapun, bukan kertas, dalam pembuatan beg tersebut, pereka menggunakan bahan yang lebih mahal.

Kos yang tinggi dan reka bentuk yang terang kelihatan sangat jelas dengan kesederhanaan gaya. Beg-beg kulit reptilia dalam warna-warna terang menambah kebanggaan kepada rupa anda. Agar busur itu keluar lebih menarik, pereka rumah Balenciaga mengesyorkan memakai satu set beg, menggabungkan dua aksesori dalam warna dan saiz yang berbeza.

Cengkaman

Format beg yang lebih biasa adalah cengkaman kulit kecil. Aksesori sedemikian pasti ada di hampir setiap koleksi pereka Itali. Terdapat cengkaman malam dan juga setiap hari.

Beg tangan setiap hari hampir tidak lengkap dengan hiasan. Mereka mudah dan mudah, sering dilengkapkan dengan tali atau rantai nipis.

Perhatian khusus harus dibayar kepada cengkeraman "hari" dari Celine. Corak geometri di dalamnya terdiri daripada rhombi berwarna, yang bersama-sama mencipta cetakan terang. Dalam pembuatan beg tangan sedemikian, pereka menggunakan kulit lembut dengan warna yang berbeza. Cengkaman saiz standard dari koleksi ini melengkapkan pemegang lebar yang selesa.

Sampul surat

Pereka Itali tidak memperhatikan dan beg rata, sampul surat, yang sentiasa digunakan dalam gaya perniagaan. Mereka sesuai untuk gadis-gadis sibuk yang perlu membawa dengan mereka semua yang mereka perlukan. Beg seperti ini dalam koleksi terkini telah mendapat perhatian yang selesa yang sesuai di pergelangan tangan.

Walaupun fakta bahawa cengkaman sering menjadi sebahagian daripada imej perniagaan, mereka tidak perlu menjadi pepejal. Sekarang dalam sampul surat trend yang menggabungkan dua atau tiga warna. Selalunya, mereka didasarkan pada naungan neutral, sebagai contoh, hitam, kuning atau coklat. Pelengkapkan warna cerahnya.

Beg galas

Jangan buat koleksi jenama Itali dan tanpa beg galas berjenama. Selalunya, ini adalah produk yang diperbuat daripada kulit lembut, tetapi denim, tekstil atau suede boleh digunakan sebagai bahan untuk menjahit. Hiasan asal juga menyenangkan: selain kelengkapan dan bungkus kulit, pinggiran dan pelbagai aplikasi digunakan dengan aktif.

Walaupun pereka terkenal tidak jauh dari idea-idea klasik tentang apa yang harus menjadi ransel yang sempurna, pencipta orang baru berani bereksperimen dengan gaya dan bahan. Sekiranya anda suka eksperimen tersebut, lihatlah ransel, dibuat dalam bentuk kucing, burung hantu, kamera dan benda lain atau haiwan. Aksesori ini akan memberikan keperibadian imej anda.

Bahan

Suede

Trend kini beg kecil suede dihiasi dengan pinggiran. Beg bergaya suede gelap, dihiasi dengan pinggir yang berwarna-warni sesuai dengan imej seorang gadis muda. Satu lagi pilihan terang - tas beg berjenama yang diperbuat daripada suede, dihiasi dengan pinggiran yang pendek.

Kulit tulen

Bahan yang paling popular untuk mewujudkan beg berjenama, seperti dahulu, adalah kulit. Musim ini, banyak pereka memilih kulit matte untuk koleksi mereka, yang kelihatan mahal dan bergaya.

Salah satu jenama Itali yang paling terkenal yang terlibat dalam pengeluaran beg kulit ialah Marino Orlandi. Beg dari jenama ini adalah lapang dan praktikal, dan bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi dan boleh dipercayai. Tetapi apa yang benar-benar membuat aksesori Marino Orlandi menonjol dari semua beg berjenama yang lain adalah cetakan asal. Pereka menggunakan embossing dan perforation, meliputi permukaan beg mereka dengan corak rumit yang meniru renda.

Lebih ringkas lagi, tetapi tidak kelihatan beg tangan elegan dari Cromia. Beg mereka adalah karya seni yang berkualiti tinggi. Syarikat ini diasaskan lebih daripada lima puluh tahun yang lalu dan tidak pernah kecewa peminat dengan kualiti produknya.

Beg kulit reptilia juga layak mendapat perhatian. Beg tangan yang dibuat dari kulit buaya, ular atau kadal monitor kelihatan agak eksotik, tetapi mereka akan sesuai walaupun dalam imej perniagaan klasik. Keaslian dan aksesori memberikan warna yang kaya.Pereka sering menggunakan warna-warna cerah, mengubah rupa kulit di luar pengiktirafan. Walau bagaimanapun, beg kulit warna yang paling semula jadi juga relevan.

Bulu

Dengan bermulanya cuaca sejuk, ramai wanita bergaya memperhatikan produk bulu. Perkara sedemikian menjadikan imej lebih selesa, dan pemiliknya dilindungi dari cuaca yang sejuk.

Beg bulu adalah tambahan bagus untuk pakaian musim sejuk. Pereka mempersembahkan sebilangan besar aksesori bulu, dari beg berbulu besar ke cengkerik padat dengan memasukkan bulu kecil. Beg seperti itu dijumpai, khususnya dalam koleksi dari Valentino. Produk ini boleh, sama sekali ditutup dengan bulu, atau hanya ditambah dengannya.

Beg tangan kecil yang ditutup dengan bulu rubah pendek akan kelihatan hebat. Pilihan ini akan menggembirakan anda setiap hari. Dan untuk keluar petang, anda boleh mengambil klac kecil, dihiasi dengan rantai langsir dan nipis ringan, yang terdiri daripada pautan kecil.

Dan mereka yang tidak boleh atau tidak mahu membeli produk dari bulu semula jadi, boleh menghargai bulu tiruan. Kadang-kadang pereka bergerak dari tema "haiwan", melukis bulu dalam warna-warna terang. Oleh itu, beg tangan yang dihiasi dengan biru, zamrud atau bulu karang akan mengejutkan tiada siapa. Tetapi ia pasti akan menggembara para pecinta benda asal.

Warna

Musim ini dalam trend dan monokrom klasik, dan warna kaya. Sebagai contoh, beg Itali dari Arcadia dan Tosca Blu dibezakan oleh warna palet kaya. Beg merah, kuning dan biru boleh memberikan kecerahan imej. Tetapi pada masa yang sama, banyak jenama memberikan variasi baru pada tema klasik lama kepada kami. Mari kita lihat beberapa warna yang paling popular yang muncul dalam koleksi terbaru dari pereka Itali.

Putih

Beg putih klasik yang diperbuat daripada kulit lembut sentiasa menduduki salah satu tempat utama di banyak koleksi. Beg putih adalah win-win untuk mana-mana gadis. Aksesori sedemikian akan membantu kecantikan muda untuk menekankan pemuda dan kesegaran, dan lebih matang untuk kehilangan beberapa tahun.

Hitam

Hitam dalam koleksi terbaru dari pereka Itali memberi laluan kepada warna kelabu. Dalam beg trend grafit, warna kelabu dan warna ashen. Walau bagaimanapun, walaupun dengan persaingan sedemikian, beg hitam klasik hampir tidak boleh dimakan.

Beg hitam dalam koleksi musim luruh dan musim sejuk sangat popular. Taruhan dibuat terutamanya pada kemudahan, kerana warna gelap kurang berjenama.

Coklat

Setanding dengan kelabu, coklat juga boleh bersaing dengan hitam. Musim ini adalah nada coklat yang berkaitan dan gelap, dan cahaya, hampir kuning.

Biru

Musim ini mempunyai trend warna biru terang dan kaya. Perhatian khusus diberikan kepada nada dalam, seperti ultramarine dan kobalt. Untuk mewujudkan busur belia yang segar menggunakan beg warna pudina, yang berada di puncak populariti pada musim bunga dan musim panas.

Dengan cetakan

Dalam trend sekarang aksesori luar biasa dengan corak dalam bentuk karya seni. Kadang-kadang beg tangan ini dilengkapi dengan bingkai emas asli. Dalam koleksi terkini boleh dilihat cengkaman, bentuk segiempat dengan corak di bahagian depan, dibingkai oleh batu buatan. Juga dalam fesyen dan motif etnik. Beg tangan kecil dengan lukisan Maya, Incas dan lukisan asli Amerika atau mitos motif sangat mewah.

Selain kerja-kerja seni seperti itu, anda boleh mencari beg mudah dengan cetak. Aplikasi saiz dan warna yang berbeza dengan sempurna melengkapkan mana-mana beg. Pilihan termudah - berbeza dengan cetakan geometri, tetapi anda boleh memilih sesuatu yang lebih asli.

Saiz

Yang kecil

Beg kecil kelihatan sebagai feminin yang mungkin. Sebagai tambahan kepada beg segi empat klasik, atau model dengan tepi bulat, anda boleh mencari gaya yang lebih luar biasa.

Pereka Itali membuat beg tangan dalam bentuk kotak, dada dan aksesori asal yang lain.Penyelesaian reka bentuk sedemikian boleh didapati terutamanya dalam koleksi Louis Vuitton. Cengkaman elegan, ditambah dengan rantai logam, sesuai dengan gaya petang, menambah imej kewanitaan.

Voluminous

Untuk memakai setiap hari lebih baik patut beg lapang besar. Mereka mengandungi semua yang anda perlukan. Cuba untuk mengambil aksesori yang sesuai dengan imej anda, tetapi tidak akan mengalih perhatian dari dia.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih beg, perhatikan bukan sahaja apa aksesori kini dalam trend, tetapi juga untuk gaya anda sendiri. Aksesori harus menekankan rayuan anda. Dalam fesyen sekarang beg bergaya yang tidak kelihatan tanpa logo, diarak.

Berapa banyak yang asal

Beg asal dari pereka Itali boleh dikenakan biaya dari beratus-ratus dolar hingga puluhan ribu. Versi yang lebih murah mungkin palsu. Itulah sebabnya mengapa anda tidak perlu membeli replika jenama terkenal, yang walaupun mereka lebih murah, tidak bertahan lama.

Koleksi barang-barang baru yang menarik

Koleksi Florence

Berita terkini dari Florence Collection menggabungkan gaya asli dan warna yang kaya. Aksesori musim lalu direka untuk kanak-kanak perempuan yang cerah.

Vezze

Beg dari jenama Vezze musim ini adalah praktikal yang menggalakkan. Model elegan dan padat crossbody dapat melengkapkan busur kasual, menjadikannya lebih menarik. Beg yang diperbuat daripada kulit lembut melengkapi aksesori menarik dan setem jenama jenama.

Kulit asli

Satu lagi jenama Itali, mengenai perkara-perkara baru yang perlu anda perhatikan - Kulit Tulen. Beg yang terdapat dan lapang bunga klasik akan menjadi atribut yang tidak boleh diketepikan bagi wanita bandar yang elegan.

Beg jenama yang berkualiti tinggi adalah cara terbaik untuk membuat wajah anda lebih mahal. Malah busur setiap hari akan kelihatan lebih asli dan elegan jika anda melengkapi dengan aksesori dari pencipta Itali.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus