Beg bahu kulit - semua yang perlu anda ketahui

Beg bahu kulit - semua yang perlu anda ketahui

Beg bahu telah popular sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Musim ini mereka tidak kehilangan populariti mereka, hanya sedikit berubah warna dan bentuk.

Trend fesyen

Seperti pada musim lalu, beg kulit sangat relevan tahun ini.. Ia adalah sangat mudah untuk membawa beg tangan tersebut ke atas bahu anda - selepas semua, kedua-dua tangan tetap bebas, yang membolehkan anda untuk membawa pakej tambahan, menaiki basikal, dan sebagainya. Antara beg tangan yang paling bergaya di atas bahu adalah mereka yang mempunyai bentuk geometri yang jelas: bulat, persegi, dan lain-lain

Juga dalam beg bulu trend atau beg dengan butiran bulu. Mereka boleh dipakai bahkan oleh mereka yang menentang penggunaan bulu semulajadi. Bulu tiruan tidak kelihatan lebih teruk daripada semula jadi. Bulu tahun ini pada puncak populariti - ia digunakan dalam butiran pakaian, kasut dan aksesori.

Trend lain adalah satu bentuk yang luar biasa. Sebagai contoh, beg dalam bentuk kaset pita. Pereka musim ini telah berusaha untuk membuat gembira semua pencinta bentuk luar biasa. Oleh itu, sangat mungkin untuk bertemu di jalan-jalan kaum muda dengan beg di atas bahu mereka dalam bentuk es krim, telefon pintar atau TV!

Satu lagi trend - pinggir. Jika sebelum ini ia dipakai oleh dudes dan hippies, maka tahun ini ia dihiasi dengan beg, pakaian dan kasut. Anda boleh menghiasi beg lama dengan pinggir untuk menjadikannya bergaya dan bergaya.

Warna

Bagi warna, pereka mengesyorkan memakai pakaian dan beg tangan warna atau teduh yang sama. Sebagai contoh, pakaian biru atau skirt dan beg biru jagung di atas bahu, serta kasut berwarna biru. Dalam kes ini, imej sedemikian akan sesuai di mesyuarat, parti, dan di pejabat.

Hitam

Seperti yang anda tahu, hitam tidak akan keluar dari fesyen. Beg tangan hitam di atas bahu akan kelihatan baik dengan pakaian apa pun. Bagaimanapun, jangan lupa bahawa beg dan kasut warna yang sama adalah sisa-sisa masa lalu, dan juga tanda rasa tidak enak! Beg bahu hitam suede adalah trend musim ini. Model klasik Chanel sangat popular - beg bersatu dalam hitam.

Putih

Beg bahu kulit putih adalah pilihan yang sangat panas. Rumah fesyen Dolce & Gabbana menawarkan warna kecil warna hitam dan putih pada tahun ini. Beg kulit putih akan melengkapi rupa musim panas dengan pakaian, seluar atau pakaian.

Saiz

Hari ini, pereka menawarkan beg saiz kecil. Walau bagaimanapun, tidak semuanya sangat mudah. Lagipun, pilihan saiz beg juga bergantung kepada pertumbuhan wanita fesyen. Sebagai contoh, gadis tinggi disyorkan untuk membawa beg kecil. Beg besar atau kecil tidak akan memberi manfaat kepada wanita yang tinggi. Bagi kanak-kanak perempuan yang pendek, mereka boleh membawa beg tangan mini kecil atau pilihan menegak.

Kecil

Musim ini adalah beg yang relevan di atas bahu saiz kecil, yang bagus untuk semua keadaan. Mereka memegang lebih daripada sekadar gincu dan telefon pintar, tetapi mereka tidak begitu besar juga, supaya tidak sesuai dengan wanita yang pendek.

Little one

Beg kecil di atas bahu sesuai untuk outlet romantik, outlet rasmi atau bagi mereka yang pergi ke disko. Juga, beg miniatur dipakai oleh gadis yang digunakan untuk membawa dokumen dalam folder. Hari ini, anda sering dapat bertemu seorang gadis dengan folder dokumen dan tas kecil di bahunya, yang tidak begitu mudah. Walau bagaimanapun, Chanel menawarkan beg kecil untuk kedai. Di samping itu, jenama ini menawarkan pelbagai warna yang membolehkan anda memilih beg tangan untuk pakaian apa pun.

Bahan

Pereka menawarkan beg cross-body tahun ini dari pelbagai bahan. Sebagai contoh, beg rajutan dan suede sangat bergaya. Beg juga mengandungi bahan komposit. Sebagai contoh, beg kulit dengan tali pinggang bahan.Atau beg rajutan dengan memasukkan kulit.

Satu lagi trend - beg permaidani. Bersama kulit kulit, mereka adalah pilihan yang amat diperlukan untuk alam sekitar.

Walaupun beg kulit masih menjadi yang paling popular tahun ini. Beg kulit adalah yang paling tahan lama, mereka dipakai dengan baik pada musim sejuk dan musim panas. Mereka memberikan gaya dan keanggunan yang istimewa.

Pelbagai model

Sekiranya anda mencari model yang sesuai untuk kerja dan keluar malam, anda harus memilih beg kulit hitam atau putih. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu terlibat dalam banyak butiran, kerana beg berkilat dengan banyak perhiasan tidak akan sesuai pada waktu siang dalam perjalanan untuk bekerja.

Bagi model petang, di sini anda perlu melihat lebih terperinci. Lagipun, jika anda tidak bersedia untuk mengeluarkan beg tangan yang berasingan untuk setiap pakaian atau sekurang-kurangnya beberapa beg tangan, sekali lagi, anda perlu memilih model "sejagat". Beg dengan pinggir, yang sangat relevan musim ini, sesuai untuk keluar malam.

Kenapa beg Itali yang terbaik?

Beg Itali secara tradisional adalah jenis yang terbaik. Mereka dibuat, sebagai peraturan, dari kulit tulen atau kulit asli berkualiti tinggi.

Mana-mana gadis bermimpi untuk memungut sekurang-kurangnya satu model beg Itali. Apa yang baik untuk mereka?

  • Kualiti unggul;
  • Kesederhanaan bentuk;
  • Tradisi kuno membuat barang-barang kulit.

Membeli barangan kulit Itali, mana-mana fashionista yakin bahawa produk itu akan berkhidmat untuknya selama bertahun-tahun dan akan membantu untuk menghasilkan banyak imej yang elegan.

Bagaimana untuk memilih?

Memilih beg kulit di atas bahu perlu memberi perhatian kepada prinsip asas.

  1. Kulit adalah bahan semula jadi yang menyerap air secara serta-merta. Untuk memeriksa suar cukup satu setitik air. Jika produk itu diperbuat daripada kulit tulen, maka ia akan segera menyerap air, sedangkan kulit kulit tidak akan menyerap air dan setitik akan menggelincirkannya.
  2. Beg kualiti mempunyai jahitan berganda supaya produk berlangsung lebih dari satu musim.
  3. Beg yang diperbuat daripada kulit asli mempunyai lapisan bahan katun yang tahan lama dan semula jadi. Lapisan itu dijahit dengan tegas dan cekap, semua jahitan rata.
  4. Semua pengikat dan penjepit mesti dilampirkan berkualiti dan tahan lama. Mereka perlu membuka dan menutup dengan mudah.
  5. Butiran seperti tali pinggang dan barangan dalam beg berkualiti diperbuat daripada bahan tahan lama.
  6. Beg kulit berkualiti tinggi memerlukan penjagaan yang sesuai.

Gambaran keseluruhan koleksi terkini

Fesyen untuk beg untuk lelaki dan wanita berubah pada kelajuan yang sama seperti fesyen pakaian dan kasut. Tahun ini, pereka menawarkan pilihan yang lebih luas dari semua fesyen.

Untuk lelaki

Dsquared2 menawarkan beg yang diperbuat daripada kulit asli dengan memasukkan suede. Bottega venetta memperkenalkan beg hitam kulit reptilia, yang kelihatan sangat elegan.

Beg topikal, tablet warna hitam, ceri dan warna terracotta, yang digabungkan dengan mana-mana pakaian. Model yang diperbuat daripada kulit dengan kesan penuaan sangat popular, yang akan melengkapkan imej dalam gaya "klasik", "kasual", "kasual pintar", dan lain-lain.

Bagi wanita

Michael Kors Tahun ini ia menawarkan beg tangan kecil warna terang di mana hanya telefon pintar dan beg kosmetik yang sangat kecil boleh muat.

Beg kecil dari Michael Kors tahun ini sangat ringkas dan mempunyai warna yang lebih tenang.

Trend fesyen Burberry menawarkan bentuk mudah. Dua pemegang pendek membolehkan anda membawa beg kedua-dua bahu dan tangan anda.

Pencinta aksesori yang elegan perlu memberi perhatian kepada koleksi Fendi, yang dicirikan oleh model elegan berpengalaman.

Apapun pilihan dan trend anda tahun ini, peraturan utama adalah kemudahan produk.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus