Beg perjalanan kulit bergaya

Beg perjalanan kulit bergaya

Perjalanan, perjalanan perniagaan, percutian - semua ini memerlukan beg perjalanan di mana anda boleh meletakkan barangan peribadi anda. Kulit - salah satu yang terbaik, jika bukan bahan terbaik yang digunakan oleh pengeluar moden apabila beg perjalanan menjahit.

Trend fesyen

Memilih beg kulit untuk perjalanan, saya ingin mendapatkan daripadanya bukan hanya tahap kepraktisan yang tinggi, tetapi juga penampilan yang sesuai. Beg musim ini adalah dalam permintaan khas:

 • dari kulit tulen. Mereka mahal, tetapi sepenuhnya dibenarkan. Penampilan menarik, kepantasan, kepraktisan dan kelapangan. Sudah tentu, peranan yang besar akan dimainkan oleh kualiti kulit dan keunikan rawatannya, yang akan memanjangkan hayat perkhidmatan dan memelihara penampilan asal;
 • kulit tiruan. Alternatif yang layak dan lebih murah kepada kulit tulen. Secara luaran, bahan tidak dapat dibedakan, tetapi kulit tiruan memperluas pilihan desain, warna;
 • kanvas dengan memasukkan kulit. Ia kelihatan sangat asli, berbeza dalam rintangan haus, memberikan imej pemiliknya sebagai unsur kekukuhan;
 • dengan hiasan bulu. Versi wanita, membolehkan mencairkan kulit yang ketat lebih menyeronokkan, elemen feminin;
 • dengan cetakan dalam sangkar. Ledakan sebenar musim ini telah menjadikan beg perjalanan kulit dalam sangkar besar. Dan mereka sama-sama sesuai dengan lelaki dan wanita;
 • beg tangan. Produk Vintage, bagus untuk percutian hujung minggu;
 • motif alam semula jadi. Apa yang paling menarik, pereka menawarkan lelaki hanya untuk mencairkan imej mereka yang ketat dengan aksesori dengan cetakan dalam bentuk rama-rama, kulit harimau, dan landskap yang indah. Lebih mengejutkan adalah bahawa mereka kelihatan hebat terhadap latar belakang wakil kejam seks yang lebih kuat.

Dimensi

Dengan saiz beg perjalanan kulit dibahagikan kepada tiga kategori:

 • kecil. Aksesori padat direka untuk sebilangan kecil perkara dan satu orang. Penyelesaian yang baik untuk perjalanan singkat;
 • purata. Sesuai untuk 1-2 orang yang melakukan perjalanan untuk hujung minggu atau seminggu pada musim panas. Cukup lapang, selesa, tidak berat;
 • hebat. Model yang paling popular kerana ia membolehkan anda mengambil banyak perkara dengan anda. Adalah disyorkan untuk memilih beg besar yang diperbuat daripada kulit, yang mempunyai tali pinggang dan tali silang dengan tangan tarik keluar.

Bagaimana untuk memilih

Terdapat beberapa perkara, dengan perhatian yang mana, anda boleh memilih beg perjalanan yang sangat sesuai yang diperbuat daripada kulit.

Jenis kulit

Ia boleh menjadi semula jadi atau buatan. Kulit asli lebih mahal dan lebih praktikal. Malah, semuanya bergantung kepada impregnasi dan ciri-ciri rawatan kulit. Untuk mengelakkan kesilapan, kepercayaan jenama terbukti.

Jenama

Terdapat banyak syarikat yang terlibat dalam pembuatan aksesori kulit. Ada pemimpin dan kuda gelap. Oleh kerana anda memerlukan beg kulit, anda tidak boleh membeli produk daripada syarikat yang diragui.

Kelengkapan, selesai

Pastikan semua pengikat, ritsleting, pemegang dibuat dengan kualiti yang tinggi, kemas, tanpa lipit melengkung. Ini akan mengelakkan kejadian yang tidak menyenangkan semasa perjalanan.

Pen

Jika ini adalah beg kecil, sepasang pegangan cukup untuk dibawa ke tangan anda. Sederhana hendaklah dilengkapi dengan tali untuk membawa bahu, dan pemegang dan roda boleh laras yang boleh ditarik balik.

Tali pinggang

Untuk selesa membawa beg pada bahu anda, tali pinggang itu harus cukup lembut dan cukup lebar supaya tidak menggosok kulit anda.

Borang

Warna

Persoalannya adalah semata-mata individu, berdasarkan citarasa dan keinginan peribadi.

Borang

Ia berlaku menegak dan mendatar. Bertegangan bersesuaian dengan sedikit pakaian, kerana mereka nipis. Kelebihan utama beg menegak adalah sebilangan besar kompartemen dan poket.Mendatar boleh dibawa di tangan, melalui bahu, untuk melancarkan kastor. Mereka adalah lebih banyak model menegak, jadi mereka sesuai untuk perjalanan panjang.

Tinjau model terbaik

Sudah tentu, untuk memilih beg perjalanan yang diperbuat daripada kulit, anda perlu terutamanya berdasarkan pertimbangan kepraktisan. Tetapi tiada siapa yang mengganggu anda untuk bergabung dalam satu gaya dan kemudahan. Ini boleh dipanggil beg berikut.

Pertimbangkan contoh-contoh beg yang baik secara berasingan:

 • lelaki;
 • perempuan.

Model lelaki

 • Model Houston dari Brialdi. Satu beg lembut, kulit asli, ditutup dengan bahan khas untuk meningkatkan rintangan haus. Walaupun pemisahan itu hanya satu, ia tidak menghalang aksesori fungsi dan praktikal yang sangat baik. Bahagian bawah diperkukuhkan akan membolehkan anda membawa barang-barang berat di dalamnya.
 • Edimburgo dari Tuscany. Beg perjalanan gelap coklat yang sesuai untuk pengembara. Penampilan menarik, bergaya, memberikan kepekaan kepada pemiliknya. Kualiti yang sempurna menjadikan model sangat popular.
 • Coklat dari Tiding Bag. Dibuat dengan warna coklat, diperbuat daripada kulit kuda. Dihiasi dengan kelengkapan perak, dibuat dengan tangan. Jumlahnya membolehkan anda memegang barangan peribadi dan komputer riba sebagai tambahan. Untuk membawa bahu itu siap dengan tali pinggang lembut yang lebar.
 • Blamont dihasilkan oleh Braun Buffel. Beg coklat lelaki yang indah, untuk pembuatannya yang digunakan kulit lembut calfskin. Ia mempunyai tahap kepraktisan, ketahanan yang tinggi. Akan menjadi pembantu yang sangat baik dalam perjalanan panjang.
 • Nappa dari Tiding Bag. Beg hitam yang luas, dibuat berdasarkan kulit lembu. Sangat dipercayai, tahan lama, tahan beban yang mengagumkan, walaupun beratnya hanya 1.3 kilogram. Ia dilengkapi dengan kelengkapan logam bergaya, perak bergaya.
 • Adelaida dari syarikat Brialdi. Beg ini adalah satu setengah kilogram, saiznya kecil, tetapi ia gemetar oleh penampilannya. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Diperbuat daripada kulit berkualiti tinggi, dilengkapi dengan tali ergonomik yang selesa untuk memakai di bahu.
 • Olympia dari jenama Brialdi. Beg kulit perjalanan, dibuat dengan gaya sporty dan kelabu. Sesuai untuk perjalanan singkat, perjalanan ke gym. Belt ini diperbuat daripada gabungan poliester dan kulit, yang menjadikannya praktikal dan selesa apabila memakai beg di bahu. Bahan pengeluaran - calfskin.

Wanita

 • Barcelona dari Tuscany. Beg kulit jalan dalam gaya uniseks, dengan mana wanita akan kelihatan lebih pintar dan lebih rapi. Aksesori Itali dibuat berdasarkan kulit tulen dengan impregnasi pelindung khas. Bahagian bawah beg itu tegar, yang membolehkan anda membawa barang-barang yang tidak diinginkan untuk dihancurkan.
 • Mona Lisa. Satu lagi beg dari koleksi syarikat Tuscany, dibuat dalam bentuk beg vintaj. Kelengkapan emas yang bergaya menambah kepekaan pada beg itu, dan warna yang indah sempurna melengkapkan pandangan anda. Penyelesaian hebat untuk peminat gaya retro.
 • Rockford Whisky. Beg perjalanan bergaya, dibuat dalam warna coklat-merah. Digunakan kulit tulen yang lembut, mengendalikan kulit. Dilengkapi dengan seksyen yang berasingan untuk dokumen. Beg ini membuka lebar, yang menyederhanakan proses mengisinya dengan perkara-perkara.
 • David Jones menawarkan model beg asli yang mudah dicari dengan nama Bordeaux. Keanehan produk ini dibuat dalam warna merah terang, dan bahan untuk pengeluarannya adalah kulit eko moden. Nyaman, praktikal, luas, sempurna melengkapkan kelihatan belia yang bergaya.

Ikuti petua kami dan hidup bergaya!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus