Beg lelaki melalui kain bahu

Beg lelaki melalui kain bahu

Beg telah lama dipindahkan dari kategori eksklusif aksesori wanita di almari pakaian lelaki. Beg kanan boleh menjadi pelengkap yang sangat baik untuk imej lelaki dan perkara yang sangat penting dalam irama kehidupan bandar.

Salah satu pilihan terbaik untuk aksesori untuk lelaki adalah beg tekstil di atas bahu. Beg kain dengan pemegang panjang yang selesa sesuai dengan kehadiran dan perniagaan setiap hari. Beg fabrik adalah pilihan serba boleh yang sesuai dengan lelaki muda dan orang dewasa yang dihormati.

Trend fesyen

Faedah

Kelebihan utama beg fabrik adalah bahawa mereka lebih murah daripada rakan kulit. Pada masa yang sama mereka juga kelihatan bagus, dan sesuai dengan sebarang imej tanpa sebarang masalah. Beg kain diperbuat daripada tekstil tahan lama tidak kurang berkualiti daripada produk kulit. Pada masa yang sama, lebih mudah untuk menjaga barang-barang kain Adalah cukup untuk membasuh beg anda dengan mesin taip atau tangan dengan kerap, dan ia akan mengekalkan penampilannya yang menarik untuk masa yang lama.

Di samping itu, beg dengan pemegang di atas bahu sangat selesa. Mereka membolehkan anda membawa dengan anda semua yang anda perlukan, meninggalkan tangan anda dengan bebas dan tanpa menyekat pergerakan.

Ciri-ciri

Beg fabrik dengan pemegang di atas bahu boleh dibahagikan kepada model dengan pegangan pendek dan panjang.

Dengan pemegang panjang

Aksesori dengan pemegang panjang sangat mudah. Beg kain ini boleh dipakai di bahu atau di tangan anda. Beg gaya ini bagus kerana anda boleh membawa mereka dengan anda setiap hari dan menggunakannya sebagai bagasi perjalanan.

Dengan kekangan pendek

Beg dengan pemegang pendek lebih dekat dengan portfolio rasmi. Walau bagaimanapun, beg kain dengan pemegang pendek tidak memerlukan mengekalkan gaya perniagaan dalam pakaian. Secara umum, aksesori tersebut boleh dipakai dengan pakaian apa pun. Satu-satunya perkara yang tidak disyorkan ialah membawa beg pada siku, kerana ini akan memberikan kewanitaan imej anda.

Hari ini, pelbagai model beg fabrik dalam fesyen. Mari lihat yang paling popular yang semua orang boleh menjadi sebahagian daripada imej mereka.

Backpack

Versi paling ringkas beg kain yang boleh dipakai di bahu ialah beg galas. Jika sebelum ini aksesori ini hanya dipakai oleh pelancong dan remaja, kini ransel yang selesa kini popular di kalangan lelaki dari semua peringkat umur. Kedua-dua rantai dan model rantai hitam dan coklat yang jelas dihiasi dengan cetakan terang adalah relevan.

Ransel tenunan tekstil berwarna atau denim adalah alternatif yang hebat untuk ransel kulit. Ia akan memberikan anda masa yang lama, menyenangkan dengan kualiti dan kesederhanaannya.

Sac

Beg kain juga boleh dipakai di bahu. Mereka sesuai dengan sempurna di mana-mana imej. Oleh kerana keluasan beg tekstil adalah popular di kalangan mereka yang sering melakukan perjalanan atau perjalanan perniagaan. Beg fabrik melengkapkan pemegang pendek dan tambahan, lebih lama, yang membolehkan melegakan beban ke atas badan apabila memakai beg berat.

Rasulullah

Format beg sedemikian sebagai utusan segera sesuai untuk lelaki muda. Tali laras yang berkualiti tidak meletakkan tekanan pada bahu. Dalam pembuatan pesanan segera digunakan tekstil padat, jadi aksesori praktikal sebagai beg untuk memakai biasa.

Beg beg

Musim ini, beg yang dikenali sebagai beg-beg menjadi popular di kalangan wanita dan lelaki. Beg terbuka tanpa penjepit, tetapi dengan pemegang yang handal dan selesa sesuai untuk berjalan, pergi ke kedai atau ke pantai. Beg ini agak padat dan praktikal.

Membawa kes

Aksesori lain yang berguna dan berfungsi adalah beg-beg. Secara kebetulan, beg kain sedemikian sedikit menyerupai dompet lelaki yang biasa diketahui oleh lelaki kita.Tetapi beg meliputi lebih moden dan bergaya.

Ia boleh digunakan untuk memakai barang-barang kecil. Di sana anda boleh dengan mudah menyesuaikan tablet, kamera atau netbook saiz padat. Di dalam beg ini terdapat juga pejabat untuk dokumen, kunci dan perkara penting lainnya.

Postman

Versi terbaru beg fabrik adalah tukang pos dengan tali bahu panjang. Model beg ini mendapat namanya kerana ia pada asalnya dipakai oleh postmen. Aksesori ini diperbuat daripada tekstil atau kanvas. Poster agak lapang, dan beberapa model juga dilengkapi dengan poket sampingan yang banyak. Anda boleh memakainya dengan segala-galanya setiap hari, dari pelajar dan pelajar sekolah ke kakitangan pejabat.

Imej bergaya

Untuk kelihatan bergaya dan sesuai, membawa beg, pastikan untuk memberi perhatian kepada perkara yang menggabungkan aksesori pilihan anda.

"Posmen" dan beg-penutup meliputi sesuai dengan imej dalam gaya seharian. Dalam beg seperti ini, anda boleh membawa semua perkara yang anda perlukan tanpa perlu risau tentang keselamatan mereka. Pemotongan mudah dan pemilihan warna yang banyak menjadikan beg ini tersedia untuk lelaki berumur dan status sosial.

Jika anda pergi dalam perjalanan, bawa ransel atau beg lapang. Walaupun ini adalah hari perjalanan, ransel yang selesa dengan semua perkara yang perlu tidak akan berlebihan.

Lebih ketat perlu merawat pemilihan aksesori untuk lelaki yang lebih suka gaya klasik, atau dipaksa berpakaian mengikut peraturan pakaian yang ketat. Gaya klasik tidak mengecualikan beg kain. Tetapi lebih baik jika model yang anda pilih adalah monoton dan tidak mempunyai apa-apa hiasan. Seorang utusan gelap yang mudah, atau kes beg kecil dengan peralatan yang diperlukan untuk bekerja, akan masuk ke dalam imej perniagaan.

Fesyen lelaki tidak berhenti, dan jika sebelum beg kain jarang menjadi sebahagian daripada almari pakaian lelaki, sekarang tanpa mereka, sukar untuk membayangkan kehidupan seorang lelaki moden. Pilih beg tekstil berkualiti tinggi, dan pakaian harian dan pakaian anda akan menjadi lebih bergaya, dan hidup lebih mudah.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus