Beg lelaki bergaya melalui bahu dari kulit tulen

Beg lelaki bergaya melalui bahu dari kulit tulen

Ciri-ciri

Tahun ini, beg bahu kulit lelaki telah menjadi trend utama dalam fesyen lelaki. Tidak dinafikan, mereka menarik lelaki bukan sahaja dengan penampilan mereka, tetapi juga dengan kemudahan yang sangat baik, kerana sekarang anda tidak boleh teragak-agak untuk memakai model tas yang elegan di atas bahu anda dan tidak kelihatan seperti kambing hitam.

Anda tidak boleh lagi mendorong telefon dan dompet anda, kini semua ini dan banyak lagi, seperti komputer riba, tablet, folder dokumen, boleh muat dalam model beg komputer lelaki yang dicadangkan. Terima kasih kepada tangan yang panjang tangan seorang lelaki moden yang bebas, beg bahu kulit bukan sahaja kelihatan bergaya, tetapi juga sangat berfungsi dan sangat sesuai dengan laju hidup moden yang pantas.

Faedah

Oleh kerana beg lelaki di atas bahu telah menjadi trend, secara semula jadi, mereka akan menekankan rasa yang baik dan maju dari segi fesyen dari pemiliknya. Kebanyakan model sesuai gaya perniagaan dan rasmi, dan faktor ini pasti akan dihargai oleh ramai lelaki. Sesetengah model beg mengandungi hanya perkara yang paling perlu, sementara yang lain, sebaliknya, agak luas dan lapang. Tidak mustahil untuk tidak memperhatikan praktikal membawa beg ke atas bahu, kerana ia sangat mudah, ia membebaskan tangan anda dan tidak membenarkan anda melupakan dan meninggalkan beg itu di mana saja.

Jenis kulit

Pada masa ini, rumah fesyen menggunakan pelbagai pilihan bahan untuk membuat beg. Jenis kulit untuk beg dibezakan mengikut kaedah pemotongan dan cara kulit dirawat.

Semulajadi

Kulit tulen sentiasa menguntungkan dan kelihatan status, serta sangat tahan lama. Model kulit asli anda akan memakai lebih dari satu tahun. Kelemahan beg yang diperbuat daripada kulit tulen adalah harga yang agak tinggi, serta penjagaan khas, kerana anda boleh mengeluarkan beberapa kotoran dari beg kulit asli hanya dalam cucian kering.

Untuk pengeluaran beg jenis kulit digunakan:

- calfskin. Sangat lancar dan menyenangkan kepada bahan sentuhan. Calfskin lebih disukai oleh jenama paling mewah dalam pengeluaran beg.

- kulit domba. Ia mempunyai warna krim, bahan lembut yang menyenangkan. Kulit domba adalah mahal kerana produknya memerlukan penjagaan khas.

- rawhide. Sangat halus dan lembut, jarang dijumpai. Dalam proses pemprosesan, ia tidak dapat menerima penyamakan.

- Nappa - kulit betis. Ia mempunyai tekstur yang sangat halus dan licin. Pemprosesan adalah chrome disanned.

- kulit paten. Ia dibezakan dengan kelancaran dan kecemerlangan. Salah satu kelebihannya ialah sifat-sifat penahan air yang kuat yang diperolehi dengan pemprosesan dengan ejen khas.

- kulit kasar. Seperti namanya, kulit ini mempunyai permukaan kasar, yang dianggap sebagai kelebihan istimewanya.

- nubuck. Nubuck adalah pelbagai calfskin licin. Bahan ini mempunyai tekstur halus dan sangat halus dan terdedah.

- Suede. Bahan ini sama dengan nubuck, tetapi bernilai lebih tinggi daripada itu. Untuk mendapatkannya, permukaan kulit lembu digunakan.

- vachetta. Vachetta digunakan untuk penamat beg. Ini adalah kulit yang tidak dirawat, minusnya adalah pencemaran yang cepat dan fakta bahawa bahan ini menjadi gelap dari sinar matahari. Jenama terkenal Louis Vuitton suka menggunakan vachetta dalam pengeluaran beg mereka.

Kulit buatan

Beg yang diperbuat daripada kulit buatan lebih murah, sementara, terima kasih kepada teknologi moden moden, tidak semua orang akan dapat membezakan kulit tiruan dari yang asli. Minat penting beg dari kulit tiruan ialah kerapuhan mereka. Beg ini sensitif kepada suhu yang melampau, dan boleh retak dari fros atau terbakar di bawah sinar matahari.

Eco-leather

Eco-kulit mempunyai komposisi yang mesra alam, ia dibuat berdasarkan kapas dan bahan semula jadi atau sintetik lain. Ecoskin mempunyai persamaan yang sangat kuat kepada alam semula jadi, tetapi, walaupun ia adalah pengganti kulit, ia adalah lebih tahan lama, tahan kepada suhu yang berbeza, ia tidak begitu cepat dihapus dan memakai seperti beg yang diperbuat daripada kulit kulit.

Model

Rasulullah

Messenger - model remaja. Rasul-rasul adalah sangat praktikal dan serba boleh, mereka mempunyai kapasiti yang besar, penempatan kunci mudah, dan tali pinggang berkualiti tinggi yang tidak memberi tekanan pada bahu. Rasul adalah sejagat kerana mereka sesuai dengan mudah bukan sahaja ke dalam kehidupan seharian, tetapi juga menjadi gaya perniagaan.

Postman

Beg ini terkenal dengan kemudahannya, lapang (ia boleh muat, sebagai contoh, komputer riba), praktikal, dan sesuai bukan sahaja untuk memakai dalam kehidupan seharian, tetapi juga untuk gaya rasmi. Sebelum ini, dengan beg yang sama pergi posmen, dan dari sana datang nama model ini. Bentuk beg itu boleh menjadi segi empat tepat dan persegi. Beg ini mempunyai tali yang luas, beberapa model juga dihiasi dengan beberapa poket dan sisi.

Beg tablet

Tablet biasanya bentuk segi empat tepat, sama dengan beg pos, tetapi saiznya lebih kecil. Hanya kelihatan beg tablet seperti beg. Beg ini mempunyai tiga bahagian di dalam dan poket luar kecil di sebelah. Belang disesuaikan dengan panjang yang anda perlukan. Tablet beg sesuai untuk kehidupan seharian, dan untuk perniagaan, dan dihargai kerana hakikat bahawa ia mempunyai jabatan yang diperlukan untuk banyak dokumen.

Membawa kes

Model yang kurang luas, yang juga merupakan varian beg pos. Ia hanya sesuai dengan yang paling perlu, seperti kunci, dompet, telefon, pasport. Dihiasi dengan poket dan zippers kecil.

Beg Tote

Tote beg diterjemahkan dari Bahasa Inggeris sebagai "beg besar." Modelnya bentuk segi empat tepat dengan pemegang kokoh, sering disokong oleh pelbagai unsur tambahan. Dalam beg tote akan sesuai dengan banyak perkara, ini adalah beg yang sangat lapang.

Beg kamera kecil

Direka untuk dipakai setiap hari, mempunyai dimensi kecil dan tali panjang. Beg ini dibuat dalam bentuk poket sampingan segi empat, dibingkai dan tali hiasan dan ritsleting. Model ini tidak sesuai untuk gaya perniagaan.

Bagaimana untuk memilih

Pertama sekali, tentu saja, membuat pilihan tas lelaki di atas bahu, anda perlu menentukan apa bahan yang perlu dibuat, bentuknya, dan kapasiti beg yang anda perlukan secara peribadi dan saiznya.

Sekiranya anda memilih beg yang diperbuat daripada kulit tulen, maka anda harus menentukan kualiti kulit. Untuk melakukan ini, beri perhatian kepada pembuatan kulit dan warnanya. Jangan pilih kulit yang disamak dengan tipis, kerana dia mempunyai kecenderungan untuk ubah bentuk pesat dan dengan demikian cepat kehilangan persembahannya. Kulit berpakaian yang baik akan mengekalkan bentuknya untuk masa yang lama. Juga apabila memilih beg, perhatikan tali pinggang. Adalah dinasihatkan untuk memilih tali pinggang dengan pelarasan panjang. Juga untuk kemudahan anda, tali pinggang tidak boleh terlalu sempit dan tidak boleh melepaskan bahu. Sesetengah model dengan injap kunci boleh dibongkar tanpa mengeluarkan dari bahu.

Untuk dipadankan

Beg lelaki di atas bahu adalah trend tahun ini, dan, pertama sekali, mereka akan sesuai dengan lelaki bandar moden, memimpin gaya hidup aktif, dan menghargai kemudahan dan gaya. Umur dalam kes ini tidak penting, pelbagai model beg ini akan sesuai dengan kedua-dua orang muda, pelajar, dan lelaki pertengahan umur. Banyak model beg seperti itu sangat sesuai dengan gaya perniagaan, ada yang lebih sesuai untuk peminat luar yang suka sukan.

Apa yang perlu dipakai

Anda boleh menggabungkan beg di atas bahu dengan banyak gaya dan imej, semuanya bergantung kepada model tertentu. Beberapa model akan kelihatan hebat dengan saman perniagaan, sementara yang lain lebih sesuai untuk gaya kasual atau sporty.

Koleksi terkini terbaru

Bottega Veneta dan Louis Vuitton Pilihan yang dibentangkan untuk musim ini pelbagai beg tablet dan posmen dalam warna hitam dan putih.

Tetapi warna putih agak pengecualian, musim ini diperintah oleh warna hitam dan coklat klasik. Bentuk beg, paling kerap - persegi dengan sudut bulat. Elemen hiasan adalah poket, pipa, gesper, ritsleting. Contoh-contoh model ini boleh dilihat di Louis Vuitton, Ermenegildo Zegna, Jurulatih, Berlutti.

Tote beg oleh louis vuitton dilakukan di cetakan tandatangan Louis Vuitton, sementara Dries Van Noten membuat beg tote hitam dan putih.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus