Beg wanita Radley London

Beg wanita Radley London

Jenama British Radley diketahui, pertama sekali, untuk beg kulit berkualiti tinggi dengan logo syarikat dalam bentuk anjing. Selain daripada beg tangan berkualiti tinggi yang diperbuat daripada kulit asli, mereka menghasilkan tali pinggang, dompet, payung dan aksesori lain.

Mengenai jenama

Sejarah jenama itu bermula pada tahun 1984, di ibu negara Great Britain. Pengasas jenama Radley menjadi gadis muda Love Harder. Gadis itu berminat dengan budaya hippie, jadi dia mula menjual barangan asli etnik.

Dia suka beg kulit cerah dengan cetakan India yang luar biasa, jadi dia bertekad untuk membuatnya. Dia dengan cepat mendapati dirinya sebagai pembekal di India, dan setelah menyelesaikan masalah dengan bahan, dia mula bekerja untuk membuat beg yang dia suka sendiri. Malah percubaan kreatif pertama Lovel menjadi berjaya dan menarik perhatian pekerja industri fesyen.


Tetapi gaya individu Miss Harder tidak sesuai dengan konsep firma itu. Oleh itu, beg pertama, yang berbeza warna dan penggunaan warna-warna cerah, diterima oleh kedua-dua rakannya dan sasaran khalayak. Mereka dipanggil terlalu sengit dan menarik, dan meminta pereka untuk membuat ciptaan mereka lebih cerah. Pelajaran itu dipelajari, dan beg dari koleksi Lovel yang baru menjadi lebih dekat dengan klasik, walaupun cinta pengasas untuk warna-warna terang masih dapat dilihat dalam setiap beg tangan Radley baru.

Nama jenama Radley London menjadi rasmi hanya 11 tahun selepas permulaan kerjasama. Pada tahun 2002, jenama Harder dan TULA bergabung bersama. Sejak itu, syarikat itu telah terlibat dalam pembebasan aksesori berkualiti tinggi dalam gaya British yang elegan.

Kini aksesori berjenama dari Radley London hanya dapat dijumpai di Britain. Mereka hanya mempunyai satu kedai jenama, yang terletak di Liverpool. Di seluruh dunia, barang-barang Radley dijual di kedai-kedai. Mereka juga boleh dipesan melalui kedai dalam talian.

Ciri-ciri aksesori

Beg tangan Radley diperbuat daripada kulit semulajadi yang berpakaian halus. Walaupun jenama itu klasik, warna beg itu sangat berani dan terang.

Satu lagi kelebihan korporat dari aksesori Radley London ialah logo dalam bentuk anjing melompat dari baka Scotch Terrier (Scottish Terrier). Buat pertama kalinya citra korporat muncul pada aksesori pada awal tahun sembilan puluhan, dan sejak itu telah membantunya membeli tas tangan, payung dan dompet dari Radley.

Gambaran keseluruhan koleksi terkini

Pereka jenama Radley meningkatkan produk mereka dengan setiap koleksi. Beg mereka masih dibezakan dengan kelancaran garisan dan kualiti kulit yang digunakan.

Dalam koleksi terbaru, pereka telah bergantung pada klasik, mencipta beg mereka dalam warna yang telah disenyapkan dan pastel. Hampir setiap model melengkapkan jahitan yang kemas untuk menyesuaikan beg itu.

Terutama adalah beg tangan yang elegan dari warna karang yang disenyapkan. Ukuran padatnya, ia menyerupai klac pada pegangan pendek. Di pinggir beg adalah jahitan yang kasar. Aksesori adalah hiasan hiasan warna merah jambu.Pengasas gaya asal, dari mana jenama Radley London bermula, dicerminkan dalam beg hitam besar yang dihiasi dengan bunga terang. Corak berbeza warna dengan asas beg, yang kelihatan sangat menarik. Beg ini sesuai untuk kegunaan harian kerana kelapangan dan pengendalian selesa yang pendek.

Gabungan motif India dan klasik British dapat dikesan dalam produk lain dari koleksi terbaru dari Radley London. Terlihat bergaya dalam beg gaya tampalan, diciptakan dari kepingan kulit cetak yang diselingi dengan memasukkan kuning telur. Tali bahu yang cukup lebar dan pemegang pendek yang selesa membuat beg itu sesuai untuk dipakai sehari-hari.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus