Pengubah beg untuk beg pakaian lelaki dan wanita

Pengubah beg untuk beg pakaian lelaki dan wanita

Di dunia hari ini sangat penting untuk dapat berubah dengan cepat, menyesuaikan diri dengan irama pantas sebuah bandar besar. Ini boleh membantu beg bergaya, transformer, yang popular di kalangan wanita dan lelaki.

Ciri-ciri

Transformer aksesori adalah beg yang elegan dan beg galas lapang yang selesa. Beg seperti ini boleh dibuat daripada kulit atau tekstil. Produk kulit dianggap lebih praktikal dan tahan lama, tetapi beg kain tidak memerlukan penjagaan khas. Dua tali, salah satunya dengan mudah tersembunyi di dalam poket khas, memudahkan beban pada badan.

Sebuah beg yang berubah-ubah adalah pada masa yang sama beg ransel, beg kecil dan beg bimbit perniagaan. Dan beberapa model, jika perlu, boleh berubah menjadi selimut, penutup peralatan atau beg. Secara umum, beg ini sememangnya merupakan aksesori yang paling serba boleh yang anda impikan.

Walau bagaimanapun, dia tidak kalah dengan beg tangan dan penampilan lain. Pereka cuba mencipta produk sedemikian menarik dalam semua guaman mereka. Aksesori yang baik yang boleh kelihatan seperti dua atau tiga beg yang sama sekali berbeza adalah tambahan yang baik kepada mana-mana imej.

Sedikit sejarah

Transformer beg asal mempunyai sejarah yang luar biasa dan kreatif. Pencipta produk ini adalah Philip Cassegren. Idea kreatif datang kepada pereka semasa perjalanannya di Jepun. Di negara timur ini, Philip cuba sendiri dalam semua jenis seni tempatan, dari kaligrafi ke sumi-e. Dalam pelajaran origami, Cassegren menganggap bahawa ia adalah baik untuk membuat beg yang akan berubah bentuk seperti angka kertas origami.

Setelah membawa gagasannya untuk hidup, Philip membawa kemasyhuran dunia ke rumah Longchamp. Beg berubah yang pertama dihasilkan daripada tekstil. Itulah sebabnya mereka agak murah. Sekarang pengubah kulit-ransel lebih popular. Ia cukup untuk menukar abah-abah menjadi dua, dan beg itu akan menjadi ransel praktikal.

Model popular

Pereka memastikan bahawa kedua-dua wanita dan lelaki disediakan dengan pelbagai pilihan beg transformator dalam gaya yang berbeza.

Wanita

Pencinta yang elegan dari klasik akan sesuai dengan produk kulit yang bergaya, jika mungkin dapat mengubah dari ransel ke dalam beg. Dengan aksesori ini anda akan sentiasa berada di atas, dan berjalan kaki bersama rakan-rakan, dan di pejabat.

Satu lagi perkara trend adalah transformer untuk ibu muda. Beg seperti ini, beg galas mungkin tekstil lembut atau dirajut. Dalam kes ibu bayi, beg berubah pada bila-bila masa boleh menjadi tikar untuk menukar atau bermain di udara segar. Dan dalam keadaan biasa, beg besar akan memegang semua perkara yang penting untuk ibu dan bayi.

Lelaki

Lelaki sporty akan menyukai beg tukar yang sporty. Ransel ini diperbuat daripada kain tebal. Ia boleh menjadi bahan monophonik, dan gabungan beberapa warna dan tekstur. Sesetengah model sukan menggunakan kain kalis air, yang bermaksud anda boleh pergi ke gim dan pergi berjoging dengan ransel seperti itu. Juga beg sukan melengkapkan poket getah di mana anda boleh menyimpan semua perkara kecil yang penting dan menangani lembut yang selesa.

Model lain yang menarik adalah beg komputer riba yang bergaya. Apabila membeli aksesori sedemikian, perhatikan hakikat bahawa komputer itu dilindungi dari dalam. Ia juga sangat penting bahawa saiz beg sesuai saiz komputer riba anda. Kelebihannya ialah kehadiran poket tambahan untuk mengecas dan butiran penting lain.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih beg yang berkualiti, perhatikan kualiti bahan dan terutamanya untuk merawat jahitan. Aksesori mesti bebas dari kecacatan dan dibuat dari bahan berkualiti. Ransel beg sentiasa mengiringi pemilik di bandar dan di semua mesyuarat, oleh itu tali mestilah kuat untuk menahan sebarang beban. Tambahan yang bagus untuk beg lapang akan menjadi poket di dalamnya. Adalah baik jika bahagian dalamnya ditutup dengan bahan padat, sebagai contoh, kulit.

Apa yang perlu dipakai

Beg ransel adalah aksesori yang sesuai dengan gaya kasual atau sporty. Ia berjalan lancar dengan seluar jeans yang dipotong atau tebal. Bahagian atas juga harus sederhana dan tidak rasmi: T-shirt cahaya, untuk gadis - puncak atau blus dengan cetakan yang tidak mengganggu.

Rangka kain warna cahaya akan kelihatan baik dalam rupa wanita musim panas. Terutama, dalam kombinasi dengan pakaian berwarna-warni berwarna coklat atau kain nipis. Dilengkapi dengan kelengkapan yang luar biasa, aksesori ini akan masuk ke dalam gambar sama ada sebagai beg galas dan sebagai beg kecil.

Bagi wanita, berpakaian gaya "bandar boho" mencari akan menjadi pengubah beg rajutan. Aksesori kelantangan kelihatan elegan dan mudah. Dalam kes ini, pengubah jenis ini dalam gaya boho-chic dengan mudah boleh beralih dari beg bukan sahaja ke dalam ransel, tetapi juga ke selimut pantai. Pengubah gaya boho berjalan lancar dengan pakaian pelbagai lapisan berlainan yang terdiri daripada rok panjang, puncak dan rompi.

Tetapi pengubah kulit klasik sesuai untuk pejabat sepanjang. Gadis boleh menggunakannya sebagai beg, selain daripada satu set skirt dan blaus yang dipasang, atau sebagai ransel, digabungkan dengan sut seluar yang bergaya.

Ransel pengubah kulit akan kelihatan baik dalam pakaian lelaki. Tidak perlu aksesori dipadankan dengan warna dengan pakaian atau kasut. Tetapi dalam gaya perniagaan, adalah wajar bahawa ia menjadi monophonik dan dilengkapi dengan jumlah minimum elemen dan aksesori hiasan.

Di mana untuk dipakai

Beg, beg galas akan berguna kepada anda dalam sebarang keadaan. Untuk latihan sukan, anda boleh memilih aksesori kain ringan yang akan memegang botol air dan pakaian yang berubah-ubah. Di mana-mana hari kerja, anda juga boleh membawa beg beg ransel kulit, yang akan menjadi pelengkap sempurna untuk busur kerja anda.

Begitu juga, beg ransel adalah bagasi yang hebat untuk perjalanan. Tidak masalah jika anda pergi ke resort, atau merancang istirahat tiga hari di dalam khemah - pengubah aksesori akan mengandungi semua yang anda perlukan dan menjadi bagasi yang selesa.

Gambaran Produk Baru

Bagi wanita

Kanak-kanak perempuan yang berfikiran romantis pasti akan menyukai sesuatu yang baru dari Chole. Ransel beg ini dibuat dalam warna pastel. Daya tarikan khas aksesori ditambah oleh rivet yang kemas menghias pengubah.

Takei dalam koleksi terbaru beg-transformer mereka membentangkan rumah fesyen Prada dan Chanel. Ciptaan yang dikeluarkan di bawah jenama ini, seperti biasa, adalah elegan. Transformer yang dilaksanakan dalam gaya klasik, akan menambah imej wanita fesyen dari mana-mana umur.

Untuk lelaki

Lelaki perlu memberi perhatian kepada ransel gaya Bikers yang menarik yang dibebaskan oleh Mochino. Warna-warna yang menarik dan aksesori luar biasa menarik perhatian kepada diri mereka, yang bermaksud anda pasti tidak akan berada dalam bayang-bayang.

Transformers beg bergaya - ini adalah mencari sebenar untuk golongan muda moden. Jadual yang dimuatkan dan kehidupan sibuk kadang-kadang hanya tidak memberi masa untuk menjatuhkan rumah dan menukar beg yang elegan ke ransel yang selesa. Itulah sebabnya aksesori, yang kedua-duanya dan yang lain, sangat popular. Transformer adalah gabungan keselesaan dan gaya yang tidak boleh diabaikan!

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus