Apa yang perlu dipakai dengan beg kuning?

Apa yang perlu dipakai dengan beg kuning?

Salah satu cara paling mudah untuk meletakkan aksen warna dalam imej anda adalah untuk menambah beg tangan yang bergaya dengan warna yang berbeza terang kepadanya. Peningkatan bilangan fesyen moden memilih kuning untuk tujuan ini. Walau bagaimanapun, anda perlu tahu apa yang perlu dipakai dengan beg kuning, supaya ia tidak kelihatan berlebihan.

Ciri kuning

Kuning adalah, di atas semua, warna mood yang baik, keseronokan, kegembiraan. Ia dikaitkan dengan matahari, memberikan kehidupan, kehangatan dan cahaya. Biru, warna kuning berair dipilih oleh orang yang berfikiran positif dan kreatif, kerana ia merangsang aktiviti mental dan membantu mengatasi blues, depresi dan mengantuk. Pakar psikologi mengatakan bahawa ini adalah warna harapan dan aspirasi ke hadapan.

Gabungan yang berjaya

Supaya warna kuning tidak kehilangan sifat positifnya, perlu memilih persekitaran yang sesuai untuknya.

Dalam pakaian dia menggabungkan terbaik dengan hitam. Gabungan klasik hitam dan kuning adalah gaya, keyakinan diri, pengetahuan tepat tentang matlamat anda.

Kelihatan sangat baik dengan warna kuning dan kelabu. Dia akan menghidupkan semula warna yang tenang dan mulia ini dan memberikan kedalaman yang tertentu.

Satu lagi pilihan win-win - kombinasi gabungan limau kuning dan biru gelap. Indigo yang terang dan kaya akan berfungsi sebagai bingkai yang baik untuk kuning.

Di antara warna cahaya putih dan kuning air paling sesuai untuk menjadi kuning. Dia tidak akan tersesat di latar belakang mereka dan akan berada dalam keharmonian sempurna dengan pakaian warna tersebut.

Varieti model

Fantasi pereka moden tidak mengenal sempadan, dan oleh itu, setiap gadis boleh dengan mudah mengambil beg kuning yang akan memenuhi sepenuhnya rasa yang paling mencabar. Walau bagaimanapun, walaupun terdapat pelbagai model, terdapat dua kegemaran utama musim ini - beg ini berkilat dengan permukaan berkilat dan beg tangan saiz terkecil.

Beg lacquer

Beg lacquer berkilat telah lama dan kukuh mendapat populariti di kalangan semua gadis yang mengikut fesyen. Aksesori lacquer, dibuat dalam warna kuning, dan dapat mengangkat sebarang imej ke ketinggian baru.

Apabila memilih beg tangan pernis, seorang gadis perlu berhati-hati dan mengambil kira gaya pakaian yang dia suka memakainya. Ia juga bernilai memberi perhatian bukan sahaja kepada rupa produk, tetapi juga untuk kualiti pelaksanaannya.

Pereka moden menawarkan pilihan kaya beg kuning berkilat. Model yang sangat popular dengan memasukkan kulit matte atau dibuat bersamaan dengan suede, manakala bahan tambahan mungkin berbeza-beza dari warna utama.

Pelbagai bentuk dan kemasan beg tangan pernis akan menghiasi sebarang pakaian. Beg tangan kecil persegi dihiasi dengan pelbagai bahagian logam kelihatan sangat menarik: gesper, rivet, rantai. Agar tidak membebankan imej, beg seperti itu, anda perlu memilih pakaian warna dan siluet yang lebih terkawal.

Cengkuk kecil bentuk segi empat klasik akan mengetengahkan pakaian petang dan menjadikannya lebih hebat, terutamanya dalam kombinasi dengan kasut tonal.

Pencinta beg yang lebih besar boleh memberi perhatian kepada beg trapezoid yang sederhana, reka bentuk yang tenang dengan minimum butiran.

Beg kecil

Di antara beg kecil warna kuning, telapak tangannya menjadi model dengan tali panjang untuk menjadikannya selesa untuk memakai produk di atas bahu. Tali ini boleh berfungsi sebagai rantai warna perak atau emas yang besar.

Beg tangan kuning kecil boleh dibuat dari sebarang bahan: kulit, suede, tekstil. Bentuk beg yang paling popular adalah segi empat tepat, persegi dan bujur, dengan tepi bulat.Anda perlu memilih beg seperti bentuk yang akan harmoni bukan sahaja dengan pakaian, tetapi juga dengan tokoh seorang gadis.

Apa yang boleh anda pakai?

Bahan segi empat tepat, trapezoid atau beg-beg bahan lembut sempurna digabungkan dengan pakaian gaya kasual. T-shirt, seluar jeans, kardigan warna yang menenangkan akan kelihatan sangat berfaedah di sebelah beg kuning yang terang. Beg saiz besar sesuai untuk kedua-dua perkara yang besar dan pakaian yang ringan.

Untuk melengkapkan imej romantik, anda perlu memilih model yang lebih kecil. Ia boleh menjadi beg kecil atau beg tangan di atas bahu, dihiasi dengan corak timbul, yang terbaik dalam bentuk hiasan vegetatif, dan butiran logam yang elegan.

Saman perniagaan juga boleh dipakai dengan beg kuning. Untuk tujuan ini, model ketat dari warna kuning yang disenyapkan dengan sedikit unsur hiasan yang paling sesuai.

Klac kuning adalah sangat diperlukan apabila ia keluar: ia akan menghiasi gaun malam atau koktel dengan gaya apa pun.

Imej Bergaya

Pakaian hitam yang ketat atau saman seluar akan menjadi bingkai besar untuk beg kuning. Dari kasut sesuai dengan kasut kuning klasik pada tumit rendah. Apabila memilih perhiasan harus diutamakan model logam perak yang neutral.

Kostum monokrom warna lain - biru tua, putih, hijau rumput - juga membentuk anjung yang indah dengan beg dan kasut kuning.

Kekasih gaya marin boleh memilih rupa ini: baju lengan panjang yang dipakai sebagai rompi yang dimasukkan ke dalam seluar jeans berwarna hitam gelap. Aksesori akan menjadi beg kuning di atas bahu dengan tali rantai, tali pinggang kuning nipis, dan topi jerami. Ke tempat di sini akan menjadi balet flat kuning, putih atau biru.

Beg kuning kecil dengan timbul atau berlubang akan menjadi tambahan yang hebat kepada pakaian dalam warna kuning murni dan kopi, diencerkan dengan putih. Ini mungkin, sebagai contoh, skirt beige ke lantai dan kaus putih atau pakaian sundress warna kopi dengan susu dan jaket dipasang putih. Sandal warna neutral akan kelihatan baik dari kasut. Perhiasan besar warna kuning atau coklat gelap - manik, gelang, cincin - akan menambah semangat kepada imej.

Pilihan yang baik untuk saman perniagaan seluar, dibuat dalam skala abu-abu, akan menjadi beg kecil yang luas. The shade of the bag adalah lebih baik untuk memilih lebih dekat dengan pakaian sawi.

Beg tangan kuning dari pelbagai model boleh digabungkan dengan pakaian berwarna ungu, biru, dan merah. Perkara utama adalah untuk menggabungkan unsur-unsur imej supaya ia harmoni dan menyenangkan kepada mata.

Jangan takut untuk menggunakan warna-warna terang di almari pakaian anda. Dengan pemilihan yang betul dan ketepatan yang tepat dalam gaya beg tangan kuning bukan hanya aksesori yang ketara, tetapi juga salah satu bahagian yang paling penting dalam keseluruhan imej.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus