Pakaian lurus

Pakaian lurus

Ciri-ciri

Pakaian lurus adalah barang universal pakaian almari wanita. Pakaian lurus hendaklah dimasukkan ke dalam almari pakaian asas setiap gadis, kerana gaya pakaian ini sesuai di mana-mana suasana. Sesuai untuk produk ini akan disesuaikan dengan banyak gadis.

Pakaian lurus membezakan reka bentuk laconic dan minimalis. Terima kasih kepada ini, dengan pakaian lurus anda boleh membuat banyak imej yang berbeza. Ia sesuai untuk kehidupan perniagaan, dan untuk setiap hari, untuk mewujudkan busur kasual dan gaya jalanan. Dalam pakaian koktel atau petang pemotongan langsung anda boleh menghadiri pesta, perayaan dan acara sosial.

Pakaian lurus adalah gaya unik yang sesuai untuk majlis yang sama sekali berbeza. Dengan bantuan unsur-unsur lain almari pakaian dan pelbagai aksesori, anda boleh membuat sejumlah besar imej unik dengan pakaian yang sama!

Siapa yang akan pergi dan bagaimana untuk memilih

Pakaian lurus akan sesuai dengan kedua-dua perempuan yang tinggi dan pendek. Oleh kerana pakaian lurus yang dipilih dengan tepat, seorang gadis yang kecil dapat menjadi lebih tinggi secara visual oleh beberapa sentimeter.

Pakaian lurus sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan jenis bentuk "segiempat tepat" dan "jam pasir."

Tetapi pemilik tokoh "epal", "pir" dan "segitiga terbalik" pakaian lurus harus dipilih dengan berhati-hati, jika tidak meninggalkan gaya ini.

Sekiranya anda ingin menyembunyikan kilo tambahan - pilih pakaian lurus yang paling sesuai. Sembunyikan jumlah tambahan di pinggang dan pinggul untuk membantu pakaian lurus dengan sisipan gelap di sisi. Sabuk atau tali pinggang akan membantu anda menekankan pinggang.

Pelbagai model

Tanpa lengan

Pakaian tanpa lengan adalah pilihan yang bagus untuk musim panas. Dalam cuaca sejuk, anda boleh menggabungkannya dengan turtleneck nipis atau blaus.

Kebanyakan pakaian malam tanpa lengan untuk acara rasmi dan rasmi serta perayaan juga tanpa lengan.

Potong percuma

Sihat percuma akan kelihatan hebat pada kedua-dua gadis yang penuh dan nipis. Gadis-gadis yang penuh, dia akan membantu untuk menyembunyikan wang tambahan itu, dan nipis - akan menambahkan kelantangan kepada angka dan menyembunyikan keterlaluan yang berlebihan.

Lengan pendek

Pakaian lurus dengan lengan pendek akan kelihatan hebat pada musim gugur awal, musim bunga dan musim panas. Pejabat dan pakaian lurus koktel dengan lengan pendek adalah yang paling biasa.

Dengan satu lengan

Pakaian dengan lengan cap tidak mempunyai jahitan di sepanjang garis garisan. Bahagian hadapan lengan adalah satu dengan korset pakaian, dan belakang lengan, masing-masing, dengan punggungnya. Oleh kerana kekurangan jahitan, pakaian dengan lengan penuh mempunyai garis-garis yang lebih lembut dan kemas di barisan bahu.

Tanpa tucks

Pakaian lurus tanpa dart harus dipilih hanya dari kain elastik. Anda akan kelihatan sangat mengagumkan dengan pakaian yang licin itu. Pakaian tanpa dart kain tak elok adalah lebih baik untuk tidak memilih, kerana mereka boleh terlalu kusut dan bengkak apabila dipakai.

Dengan poket

Poket boleh ditemui dalam model harian yang mudah, dan dalam pakaian koktel yang elegan. Selalunya, poket terletak pada sisi atau di permukaan hadapan skirt.

Dilengkapi

Jika anda tidak mahu menyembunyikan angka di belakang potongan lurus klasik, maka anda boleh memilih untuk siluet sedikit dipasang dengan pakaian lurus.

Dengan lengan bawah

Pakaian lurus dengan lengan yang dicerabut mencipta imej anda sebagai unsur kepekaan, kesenangan dan kelembutan.Paling penting, model ini sesuai untuk tarikh romantis, pesta dengan rakan-rakan atau acara perayaan.

Pada jalur anjal

Pakaian lurus dengan anjal boleh tanpa lengan atau dengan bahu terbuka. Kedua-dua model ini sesuai untuk dipakai pada musim panas. Terbaik sekali, pakaian seperti ini akan melihat jalan kaki, pesta, pertemuan dengan kawan-kawan dan perjalanan ke pantai.

Pakaian lurus dengan elastik sangat bagus untuk menghasilkan imej dalam gaya boho, rakyat dan negara.

Dengan lengan raglan

Pakaian lurus dengan lengan raglan sesuai untuk mewujudkan pejabat, imej kasual dan romantis. Satu keping vtachnoy lengan, datang dari kolar, dengan indah menekankan garis elegan bahu wanita. Dalam pakaian ini, anda akan menjadi lebih feminin.

Setiap hari

Pakaian lurus adalah model siluet yang paling biasa untuk kehidupan seharian. Mudah, mudah, selesa dan tidak menarik perhatian yang tidak wajar kepada produk. Gaun lurus kasual biasanya panjang lutut atau sedikit lebih tinggi, dengan lengan klasik atau pendek.

Lirik yang lurus

Cerita lurus adalah hiasan biasa untuk pakaian wanita. The coquette menambah keanggunan, kecanggihan dan roman dengan pakaian lurus. Ia boleh menjadi kontras dalam warna atau sepadan dengan produk, dari kain lut nipis atau dari bahan yang padat. Yang terbaik, kucing lurus kelihatan pada mini dan midi panjang.

Panjang

Lama

Pakaian maxi lurus dengan panjang dan panjang ke lantai adalah pilihan yang sesuai untuk menghadiri acara upacara dan acara sosial. Di dalamnya anda akan kelihatan elegan dan penuh. Potongan lurus pakaian dalam kombinasi dengan panjang maksimum akan secara visual meregangkan angka anda.

Panjang lutut

Pakaian midi lurus sempurna untuk dipakai dalam kehidupan harian dan perniagaan. Berpakaian lutut - pilihan terbaik untuk bekerja setiap hari. Panjang Midi umumnya sesuai dalam apa jua keadaan, sama ada pejabat, berjalan kaki dengan rakan-rakan, pesta, membeli-belah atau tarikh. Panjang pakaian ini adalah yang paling serba boleh.

Pendek

Pakaian lurus pendek sempurna untuk pihak, berjalan kaki, perjalanan ke kelab, kafe dan pada tarikh.

Warna dan cetakan sebenar

Hitam

Pakaian lurus hitam adalah model serba boleh. Lagipun, warna hitam sempurna harmoni dengan warna lain. Pakaian sedemikian akan sesuai dalam apa jua keadaan: di pejabat, di acara formal, dalam kehidupan seharian, pada tarikh, dll. Juga dengan gaun hitam, anda boleh membuat gaya rocker atau gothic.

Pakaian lurus hitam, dihiasi dengan kerah putih, sesuai untuk perjalanan ke tempat kerja atau sekolah. Lagipun, kombinasi ini kelihatan sama ketat dan menggoda.

Biru

Pakaian lurus biru akan sesuai bukan sahaja dalam perniagaan atau kasual. Gaun biru panjang dengan lantai biru yang kaya akan membuatkan anda terpisah dari orang ramai di acara gala.

Merah

Pakaian lurus merah yang terang pasti akan menarik perhatian lelaki untuk anda. Setelah memilih pakaian warna merah, anda akan membuat imej wanita yang berani dan yakin.

Dalam sangkar

Sangkar adalah cetakan klasik yang sesuai untuk mencipta imej pejabat dan kasual.

Merah jambu

Pakaian lurus merah jambu adalah pakaian feminin yang akan menekankan kelembutan dan kecantikan anda. Pakaian mini merah jambu akan menjadi yang terbaik.

Berjalin

Pakaian berjalur lurus tegak lurus akan membuat apa-apa ramping, dan juga menyembunyikan kelemahannya. Jalur mendatar kelihatan asli, tetapi hanya perempuan langsing mampu memakai pakaian seperti itu.

Beige

Beige adalah warna serba boleh yang sesuai dalam sebarang tetapan dan campuran dengan warna-warna yang paling banyak.

Hijau

Pakaian hijau lurus paling sesuai untuk kehidupan seharian, dan juga untuk mewujudkan imej gaya kasual dan jalanan.

Dalam kacang itu

Buah besar atau kecil pada pakaian adalah cetakan klasik yang comel dan fleksibel. Peas akan sesuai bukan sahaja untuk setiap hari, tetapi juga untuk pakaian koktel.

Kuning

Anda akan kelihatan sangat menarik seperti pakaian lurus berwarna kuning terang yang terang, dan dengan pakaian kuning pucat yang elegan.

Kain dan tekstur

Flaxseed

Flax adalah bahan yang sesuai untuk cuaca panas. Ia sangat bernafas, tidak merengsakan kulit, menyerap kelembapan dan hypoallergenic. Dalam pakaian linen anda tidak akan panas walaupun pada hari yang paling hangat. Flax juga melindungi kulit dari sinar ultraviolet, tidak memancarkan, mengeringkan dengan cepat dan sangat tahan lama.

Tetapi flax masih mempunyai kekurangannya. Lagipun, pakaian bahan ini tidak akan menjadi elastik. Pakaian linen hampir tidak meregang, cepat berkerut dan boleh duduk selepas mencuci.

Dirajut

Pakaian hasil rajutan adalah salah satu bahan yang paling biasa dan berpatutan. Pakaian lurus yang dibuat dari pakaian rajutan sesuai dengan angka wanita yang sangat baik dan menekankan kebaikannya. Pakaian rajutan sangat selesa dipakai. Bahan ini penting untuk praktikalnya: ia tidak berkedut dan mudah dibersihkan.

Dari chiffon

Chiffon adalah bahan yang ringan, nipis dan lut. Pakaian sifon akan sentiasa kelihatan sejuk, terang, terang dan sangat feminin. Pakaian yang diperbuat daripada sifon sangat sesuai untuk musim panas, kerana sifon mempunyai daya tahan yang tinggi, kawalan haba yang sangat baik dan hygroscopicity. Di samping itu, chiffon adalah hypoallergenic dan antibakteria.

Tetapi gaun chiffon akan memerlukan penjagaan lembut khas dari anda. Produk Chiffon dengan cepat boleh hilang penampilan asalnya.

Dicelup

Pakaian lurus renda adalah pakaian feminin yang menarik. Pakaian renda paling sesuai untuk tarikh romantis dan majlis-majlis perayaan. Tetapi beberapa renda mini dan gaun panjang midi dapat digunakan untuk membuat busur atau corak gaya jalanan untuk pesta, pergi ke filem, dll.

Guipure

Guipure adalah kain kerja terbuka, yang menggambarkan pelbagai elemen renda cembung dan motif. Guipure boleh secara visual mengingatkan anda tentang renda, tetapi ia lebih padat dan lebih sukar untuk disentuh. Pakaian lurus yang dibuat dari guipure adalah sempurna untuk keluar, melawat pelbagai upacara dan acara rasmi.

Sutera

Sutera adalah bahan mewah yang menekankan rasa dan status anda yang hebat. Shimmers sutera indah dan bersinar bersinar. Pakaian sutera akan sangat bagus untuk badan dan selesa dipakai. Bahan ini bernafas dan menyerap kelembapan, jadi anda tidak akan panas dalam pakaian sutera. Di samping itu, sutera adalah bahan tahan lama dan tahan haus.

Kelemahan pakaian sutera adalah bahawa ia akan bergegas dengan cepat. Juga pakaian sutera tidak akan menyukai sinaran langsung matahari.

Dari jacquard

Pakaian jacquard lurus akan kelihatan hebat dan mewah. Lagipun, Jacquard adalah bahan yang sangat padat dan elastik yang mengekalkan bentuknya dengan cantik dan mempamerkan corak asal. Sekarang untuk pembuatan jacquard menggunakan campuran kain semulajadi dan tiruan. Oleh itu, pakaian dari jacquard moden akan bukan sahaja tahan lama, tahan lama dan tahan lama, tetapi juga tidak menarik dalam penjagaan produk.

Kulit

Gaun kulit lurus sentiasa berani, bergaya dan seksi. Pakaian ini pasti akan menghiasi gadis-gadis yang yakin dengan angka yang langsing. Pilih pakaian mini atau panjang midi.

Sudah tentu, untuk pakaian kulit anda memerlukan penjagaan istimewa. Pakaian kulit mesti dilindungi dengan berhati-hati dari kelembapan dan noda. Pakaian penjagaan kulit yang paling sesuai boleh memberikan cucian kering.

Apa yang perlu dipakai

Pakaian lurus berjalan lancar dengan pelbagai jaket, jaket, kardigan dan rompi.

Dalam cuaca yang lebih sejuk, anda boleh memakai baju hujan, kot, taman atau jaket.

Jika anda ingin mencipta imej gaya jalan kasual atau belia, maka anda boleh mencuba kombinasi pakaian lurus dengan bingkap, seluar jeans atau seluar yang sempit.

Aksesori

Tali pinggang untuk pakaian anda boleh menjadi kontras atau satu warna dengan pakaian. Lebar tali pinggang juga boleh menjadi apa-apa.

Pakaian lurus adalah perkara universal, jadi ia akan digabungkan dengan kebanyakan model beg. Cengkaman, beg besar, dan model perniagaan bentuk geometri yang ketat akan dilakukan.

Pakaian lurus boleh digabungkan dengan hiasan terang dan besar, kerana pakaian lurus itu sendiri adalah latar belakang dan "asas" imej. Oleh itu, jangan ragu memakai kalung besar, rantai, pendants atau manik pukal dalam beberapa lapisan dengan pakaian lurus yang mudah. Anting-anting besar atau panjang juga sempurna untuk gaya pakaian ini.

Bulu yang sangat baik pasti akan menghiasi pakaian anda dan mencipta imej yang kukuh.

Apa kasut yang hendak dipakai

Pakaian lurus menggabungkan dengan kebanyakan pilihan kasut. Ia semua bergantung kepada imej yang anda mahu buat.

Pakai pakaian lurus untuk bekerja dengan pam klasik atau kasut balet, pada tarikh mengambil kasut yang elegan atau kasut stiletto.

Dalam cuaca sejuk, pakai but buku lali atau kasut tinggi dengan tumit, baji atau platform ke pakaian lurus.

Dalam cuaca panas, sandal, sandal dan espadrilles akan dilakukan.

Gabungan pakaian dengan kasut sukan telah lama menjadi sesuatu yang tidak enak. Oleh itu, berani menggabungkan pakaian mini dan midi lurus dengan kasut dan kasut.

Novel baru bergaya 2017

Burberry menyampaikan panjang pakaian mini hitam lurus dengan kolar berdiri dan lengan panjang. Pakaian ini diperbuat daripada bulu dengan kasmir sedikit dan dihiasi dengan rantai di bahu.

Pakaian lurus yang sangat feminin dan romantis dalam warna pastel panjang leher bulat Valentino. Hem dan baju lengan dihiasi dengan flang lebar. Pakaian itu diperbuat daripada campuran bulu dan sutera.

Satu lagi kebaharuan Valentino adalah pakaian renda lurus putih dengan lengan panjang. Panjang mini model dihiasi dengan aplikasi putih dalam bentuk rama-rama.

Novel ketiga potongan langsung dari rumah fesyen Valentino adalah pakaian merah jambu yang lembut dengan lengan pendek, dihiasi dengan renda renda. Juga, model ini boleh didapati dalam warna hitam.

Oscar de la Renta gembira dengan gaun malam panjang maxi tepu hijau. Pakaian tanpa lengan dan pemotongan lurus mudah dibezakan bukan sahaja disebabkan oleh warna pakaian yang kaya, tetapi juga dengan bantuan tali pinggang lebar merah yang terang yang berubah menjadi kereta api yang panjang.

Pakaian biru lurus dengan cetakan cerah dari Escada. Model dengan leher "bot", lengan pendek, tepat di atas lutut.

Panjang lengan putih elegan di atas lutut. Model ini dari Escada diperbuat daripada bulu domba. Reka bentuk minimalis, lengan panjang siku longgar dan garis leher V yang mendalam di bahagian depan.

Pakaian hitam dengan titik polka putih kecil dari Escada Sport. Leher dipotong dalam "bot", lengan ¾ dipotong dengan cuffs hitam, panjang produk di atas lutut.

Pakaian lurus biru terang ini oleh Escada Sport sangat sesuai dengan rupa kasual atau perniagaan anda. Model dengan lengan pendek dihiasi dengan garis leher bulat dengan zip.

Gaun koktel hitam anggun oleh Escada Sport: panjang mini, garis leher bulat, lengan pendek dan corak lurus yang diperbuat daripada renda hitam halus.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus