Kostum Fesyen 2019

Kostum Fesyen 2019

Baru-baru ini, pakaian klasik dianggap pakaian perniagaan eksklusif dan hanya dikenakan pada majlis-majlis khas.

Hari ini, apabila dalam industri fesyen terdapat campuran gaya yang jelas, pakaian tidak lagi begitu tegas. Mereka dilengkapkan bukan sahaja oleh perniagaan dan imej sesungguhnya, tetapi juga digunakan sebagai elemen gaya utama dalam imej kehidupan seharian.

Tidak hairanlah, pereka fesyen sedang berusaha untuk mempelbagaikan pelbagai jenis pakaian moden, melengkapkannya dengan kombinasi yang sangat luar biasa. Apa gaya yang sesuai dengan pereka fesyen masyarakat musim ini dan apakah kelebihan jelas pakaian ini?

Ciri-ciri dan faedah

Kelebihan utama model moden sut klasik ialah mereka menggabungkan beberapa ciri penting sekaligus. Jadi, tanpa mengira gaya dan potong, mereka sentiasa praktikal, kerana ia adalah ciri yang ditentukan oleh klasik. Pakaian sedemikian memberikan keanggunan dan kecanggihan imej, dan sifat-sifat ini telah dinilai oleh manusia setiap saat. Selain itu, Pakaian ini sesuai dengan semua orang, perkara utama adalah memilih gaya dan saiz yang betul.

Ya dan Pelbagai pakaian kini begitu pelbagai.bahawa anda boleh memilih gaya yang tidak hanya akan menekankan maruah angka itu, tetapi juga mematuhi sepenuhnya trend fesyen terkini. Pelbagai warna akan menggembirakan konservatif membosankan, dan personaliti yang luar biasa - kecerahan dan banyak cetakan.

Juga pilih Anda boleh sama sekali kombinasi, dari seluar dengan jaket, berakhir dengan puncak dengan skirt. Memandangkan perkara di atas, tidak sama sekali pelik bahawa sejak kebelakangan ini, pakaian klasik telah menjadi sangat popular. Pakar kostum model mana yang menasihatkan supaya memberi perhatian khusus kepada musim ini?

Trend fesyen

Terutamanya popular musim ini adalah model sut klasik dalam gaya sporty.. Mereka menonjol di antara sisipan kecil lain pada lengan yang berbeza dengan tekstur dan kontras dengan latar belakang umum produk.

Model sedemikian boleh didapati dalam koleksi Marco de Vinchenzo dan DKNY. Tetapi pereka terkenal Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana dan Roland Mouret memutuskan untuk mencairkan keterukan pakaian mereka dengan unsur hiasan yang bergaya dalam bentuk zippers.

Untuk menyesuaikan, pereka memutuskan untuk menggunakan pelbagai bahan, mulai dari pakaian rajut dan kain kostum, yang berakhir dengan beludru, jins, guipure dan kulit. Warna yang paling popular dalam skema warna klasik adalah hitam, biru, putih dan coklat, dan dalam terang dan luar biasa - merah, kuning, merah jambu, oren dan hijau. Ciri-ciri apa pakaian yang berbeza yang direka untuk imej yang berbeza?

Perniagaan

Biasanya model seperti itu terdiri daripada seluar lurus dengan anak panah atau tanpa dan jaketa Daripada seluar, set boleh ditambah dengan skirt klasik panjang sederhana. Unsur-unsur hiasan pada model pakaian seperti sama sekali tidak hadir atau hadir sekurang-kurangnya dalam bentuk bros, butang dan potongan cetek. Skema warna biasanya bersifat neutral, pastel, atau klasik gelap.

Untuk perempuan dan wanita

Bagi pereka imej wanita setiap hari secara sistematik membangunkan model pakaian asli. Musim ini, kombinasi yang paling popular adalah gabungan pelbagai bertekstur yang terdiri daripada beberapa jenis fabrik - bulu dan kulit, jeans dan tekstil, baldu dan guipure, kapas dan tweed.Unsur-unsur pakaian itu sendiri dibezakan dengan keaslian, bukan hanya dalam tekstur tetapi juga dipotong. Yang paling popular sekarang ialah model kostum dengan skirt tidak simetris dan jaket pendek, serta seluar dan jaket panjang.

Untuk remaja

Malah model kostum remaja klasik. pemotongan moden yang berbeza. Mereka boleh dipasang dan ketat, kerana selalunya angka seorang remaja membolehkan anda memakai hanya model sedemikian, dan coraknya lebih sering disokong oleh model dewasa. Rantai dan sisipan kulit pada siku dan lengan boleh berfungsi sebagai hiasan. Skema warna biasanya cerah, walaupun warna klasik tidak dikecualikan.

Bagaimana untuk memilih

Apabila memilih kostum, pakar fesyen menasihati, di atas semua, tumpu pada ciri bentuk dan rupa mereka:

1. Gadis-gadis yang tinggi lebih baik secara visual membahagi siluet separuh menggunakan jaket dan seluar panjang atau skirt ke tengah lutut.

2. Awak pendek perempuan Lebih baik memilih pakaian dengan jaket yang dipendekkan dan rok panjang lutut atau seluar yang ketat.

3. Wanita dengan pinggul yang besar Lebih baik memilih baju dengan jaket hingga pertengahan paha dan skirt atau seluar lurus.

4. Gadis-gadis dengan payudara megah Model saman dengan jaket - Basque mungkin sesuai.

Perhatian khusus harus dibayar kepada lebar dan panjang lengan.. Sekiranya anda tidak dapat membanggakan tangan, pilih model jaket dengan lengan panjang dan lurus, tetapi elakkan lengan pendek. Ingatlah bahawa kolar kecil selalu membuat angka lebih tepat.

Jika anda memilih model hangat saman dengan lapisan, sila ambil perhatian bahawa ia sepatutnya sesuai dengan produk utama. Jika tidak, risiko anda membuang lapisan.

Apa yang perlu dipakai

Dan di sini menggabungkan pereka pakaian klasik menasihatkan dengan pakaian klasik lain. Dalam gaya perniagaan akan menjadi baju yang sesuai atau baju bergaya, harmoni dalam warna dengan satu set. Oleh kerana kasut adalah kasut klasik yang ideal - bot.

Dalam imej setiap hari sama sekali ia tidak perlu memakai pakaian lengkap. Jaket boleh digabungkan dengan seluar jeans dan kemeja, dan seluar atau skirt - dengan turtlenecks dan baju sejuk. Pilihan kasut bergantung kepada gaya keseluruhan imej.

Imej bergaya

Harmoni dalam mana-mana imej sentiasa membantu untuk membuat aksesori. Untuk imej yang baik, lebih baik memilih beg yang paling elegan dan bergaya. Beg tangan wanita tradisional akan sesuai dengan gaya kasual dan perniagaan. Perhiasan lebih baik untuk memilih pakaian klasik tidak terlalu menarik. Mereka hanya boleh menjadi tambahan yang menguntungkan kepada imej, dan tidak "menjaringkannya" sepenuhnya.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus