Kostum untuk animator

Kostum untuk animator

Ciri-ciri

Animator - tokoh paling penting dalam acara ini, terutamanya ketika datang kepada pihak kanak-kanak. Kita boleh mengatakan bahawa ini adalah artis universal, kerana banyak fungsi terletak pada bahunya:

1. Animator mesti mencari pendekatan kepada sesiapa yang hadir di acara itu, baik kepada kanak-kanak dan orang dewasa.

2. Dia mesti, dengan keupayaan untuk mengubah ke mana-mana imej, mengetahui sebanyak mungkin tentang watak yang diwakili.

3. Di dalam arsenal animator terdapat banyak teka-teki, cerita dan lelucon.

4. Dia harus mempunyai keupayaan untuk menghibur orang awam yang bosan.
5. Animator mempunyai stok tenaga yang besar.

Sudah tentu, program yang disediakan dan profesionalisme animator memainkan peranan yang besar dalam kejayaan acara itu, tetapi seorang profesional dalam bidangnya akan kelihatan lebih baik jika dia mempunyai kostum bergaya.

Varieti pakaian lucu dan kembung

 • Sumoist. Pakaian ini pastinya akan menjadikan perayaan ini sangat hebat. Penyampai akan mudah menonjol dari orang ramai. Dalam pakaian ini anda tidak boleh hanya berpakaian animator, tetapi juga menjemput tetamu memakainya. Akibatnya, para tetamu boleh bersenang-senang dalam pertandingan gusti sumo, meninggalkan bagasi emosi positif dan gambar-gambar yang hebat untuk diingat.

Saman sedemikian lebih sesuai untuk acara dewasa, sebagai contoh, pihak korporat dengan rakan sekerja.

 • Peppa Pig Watak siri kartun kanak-kanak telah lama menyukai penonton muda. Kanak-kanak akan sangat gembira melihat Babi Peppa di majlisnya. Permainan yang menarik dan perjalanan ke dunia pengembaraan dengan wira kegemaran anda tidak akan membiarkan mana-mana tetamu kecil bosan.
 • Patrol Paw. Peluang untuk mengambil bahagian dalam aktiviti menyelamat Patrol Puppy pastinya impian yang dihargai oleh mana-mana peminat siri animasi ini. Jadi mengapa tidak membuat impian menjadi kenyataan? Permainan sebagai sebahagian daripada pasukan sedemikian tidak hanya akan membolehkan penonton kecil mempunyai banyak keseronokan, tetapi juga mengajar mereka bagaimana untuk mengatasi halangan-halangan yang mereka hadapi.
 • Animatronic. Seperti yang anda tahu, animatronics adalah robot dalam pakaian haiwan yang diperlukan untuk menghiburkan kanak-kanak dan orang dewasa. Ini adalah sesuatu yang hebat, belum diterokai dan, sedikit sebanyak, menakutkan. Pakaian animatronic pasti akan mengejutkan tetamu acara tersebut.
 • Engry Birds. Burung marah yang marah dengan babi hijau kerana mencuri telur mereka sudah tentu biasa kepada anak-anak dan ibu bapanya. Animator lucu, lucu dalam kostum burung akan menghiasi percutian kanak-kanak. Kanak-kanak akan meniru Engry Birds dan membantu melawan babi yang dibenci.
 • Fixies. Watak-watak kartun ini adalah antara pemimpin-pemimpin parti kanak-kanak. Lagipun, setiap kanak-kanak tahu pembantu kecil. Kenapa kita memerlukan pembaikan pada hari cuti, kerana tidak ada yang perlu ditundukkan? Jawapannya sangat mudah: segala-galanya boleh pecah, malah bercuti! Dan ini, tanpa keraguan, sebab penampilan perbaikan. Dan apa yang kanak-kanak tidak mahu mengambil bahagian dalam menyelamatkan percutian?
 • Minecraft Kemunculan wira maya dalam kehidupan sebenar akan menjadi keajaiban sebenar dan akan segera menunjukkan bahawa petualangan bermula! Peluang untuk turut serta dalam pencarian pelbagai bahan untuk membina rumah atau kubu sudah menjadi permainan yang menarik.
 • Barboskiny. Barboskiny - keluarga anak anjing yang hidup di dunia moden. Seperti semua kanak-kanak, mereka tidak suka menipu. Tetapi dengan ini, mereka terpesona dengan penyelesaian masalah yang sukar. Barboskiny sangat berbeza. Setiap daripada mereka mempunyai hobi mereka. Wira yang dikasihi pada sambutan anak itu akan membawa anak-anak ke dunia pengembaraan dongeng dengan banyak aktiviti menarik.
 • Luntik. Sopan dan jenis Luntik adalah pahlawan kegemaran hampir semua kanak-kanak. Dia sangat menyukai kawan-kawannya dan sentiasa menjaga keluarganya. Di samping itu, Luntik suka hiburan. Dia boleh menunggang dengan anak-anak pada kereta sihir, pergi berlayar di atas kapal dan juga membuat lompat payung terjun.
 • Tirex. Dinosaur Tireks akan menjadi tetamu selamat datang di percutian kanak-kanak. Lagipun, dia mampu bercakap tentang era prasejarah dan juga mewujudkan suasana yang sesuai! Pengembaraan, pertempuran dan permainan yang menarik - semua ini tersedia dalam senjata dinosaur. Percutian dengan kehadirannya akan menjadi misteri dan sangat menarik.
 • Fairy Din-Din. Sudah tentu, wira dongeng tidak akan muncul dalam bentuk aslinya, kerana dalam kisah dongeng, pertumbuhan Fairy Din-Din hanya 13 centimeter. Tetapi sihir dan mukjizat akan disediakan. Apa yang lebih baik untuk seorang pemimpi muda, kecuali untuk penampilan peri di festival? Pengembaraan yang menyeronokkan dan caj positif akan diberikan kepada semua yang hadir.
 • Kuda kecil. Kuda kecil dengan kancing panjang telah lama dicintai oleh gadis-gadis. Dengan menjemput watak ini untuk bercuti, anda boleh membuat impian anak anda menjadi kenyataan, kerana setiap kekasih kuda mungkin ingin bertemu dengan mereka, dan bersenang-senang.
 • Mickey dan Minnie Mouse. Watak Disney ini telah berada di skrin untuk masa yang sangat lama. Tetapi, bagaimanapun, mereka tidak kehilangan popularitinya sehingga hari ini. Minnie dan Mickey Mouse akan membuat kejayaan pengembaraan yang luar biasa yang akan diingati oleh orang dewasa dan kanak-kanak.
 • Pony Rainbow. Rainbow Dash adalah gadis nakal yang sebenar, dia terbang melalui awan, membantu peri, menonton cuaca, bermain sukan dan benar-benar mahu menjadi yang terpantas. Semua Rainbow Dash ini akan mengajar anak-anak di festival itu, sambil tidak melupakan permainan yang menyeronokkan dan menarik.
 • Elsa. Elsa diketahui mempunyai keupayaan unik untuk mengawal ais dan salji. Apabila ia muncul, tiada siapa yang akan membekukan, tetapi, sebaliknya, akan dipanaskan oleh kehangatan dan kegembiraan. Selesema masih kadang-kadang cuba untuk membebaskan diri. Untuk mengelakkan ini, Elsa akan bergegas ke perayaan untuk bantuan tetamu kecil itu. Bersama-sama, mereka pasti akan menghadapi tugas yang sangat sukar ini.
 • Superheroes Senarai ini termasuk Batman, Spider-Man, Captain America, Transformers, dan juga Ninja Turtles:
 • Batman Jika, pada waktu malam, tanda kelawar muncul di langit, maka seseorang benar-benar memerlukan bantuan Batman. Tetapi hari ini, Batman tidak akan bertarung dengan musuh, tetapi akan pergi ke percutian kanak-kanak untuk memberikan pengetahuan dan kekuatannya kepada anak-anak. Lelaki menunggu latihan yang menarik, pertandingan yang menarik dan lautan emosi positif.
 • Spiderman Wira ini adalah yang paling kegemaran lelaki. Setiap lelaki mahu mempunyai kemampuan Spider-Man. Dan, tentu saja, bayi akan sangat gembira bertemu dengan orang dengan watak kegemaran anda. Tambahan pula, mesyuarat itu akan menarik dan sangat menarik.
 • Kapten Amerika. Apabila kuasa jahat mengancam dunia untuk membantu, dia segera datang - Kapten Amerika. Apabila watak ini muncul, kanak-kanak akan mempunyai peluang untuk menyertai pasukan Avengers. Bersama-sama, perjuangan menentang kejahatan, dengan jelas, akan dimahkotai dengan kejayaan. Cuti ini akan menjadi cerah, menyeronokkan dan penuh emosi positif.
 • Transformers. Misi utama Transformers adalah untuk memastikan masa depan yang aman di planet Bumi. Tetapi wira-wira ini tidak boleh dilakukan tanpa penolong kecil. Menggabungkan usaha, perjuangan menentang Decepticons akan menjadi lebih mudah. Pasukan yang dihasilkan akan menyelesaikan misi tepat 100 peratus.
 • Ninja Turtles Wira-wira ini akan tiba pada cuti dengan keinginan untuk mengajar anak-anak keberanian dan keberanian. Setiap peminat kecil watak-watak ini akan mempunyai sesuatu untuk belajar dari mereka. Tiada seorang pun tetamu tidak akan kekal acuh tak acuh. Penyu Ninja akan membawa mereka suasana yang positif, baik dan, tentu saja, menyeronokkan.
 • Kitty Kitty putih kecil boleh membuat percutian gembira. Watak ini sesuai untuk sifat halus kecil.Warna putih-merah jambu dan peraduan yang menarik akan kekal dalam kenangan tetamu dan, tentu saja, gadis-gadis hari jadi.

Bagaimana untuk memilih

Apabila anda melihat animator, samannya "menangkap" terlebih dahulu. Dia melakukan fungsi bukan sahaja pakaian, tetapi juga komponen utama keseluruhan imej artistik. Ia boleh dikatakan bahawa kejayaan acara itu bergantung pada kostum yang cantik dan terpilih. Malah animator yang paling profesional tidak akan menarik perhatian sesiapa tanpa kehadiran kostum berkualiti tinggi.

Apabila memilih, perhatian khusus harus dibayar kepada elemen berikut:

1. Saman itu, pertama sekali, harus berwarna-warni. Ini akan membantu menarik perhatian dan menonjol dari orang ramai dengan mudah. Produk harus dijahit kain cerah - ia berwarna kuning, biru, oren dan warna terang yang lain.

2. Pakaian itu harus mudah, dan yang paling penting dengan cepat, dikeluarkan dan dipakai. Lagipun, mungkin pelakon perlu berubah menjadi aksara yang berbeza. Kualiti ini akan membolehkan anda menghabiskan lebih sedikit masa sia-sia.
3. Animator harus merasa selesa ketika mungkin dalam pakaian. Apabila memegang bercuti, adalah perlu untuk bergerak banyak, pakaian tidak boleh menahan pergerakan.
4. Apabila memilih, perhatikan kualiti kain yang mana kostum dijahit. Kebanyakannya adalah bahan-bahan yang boleh ditapis udara.

5. Dan, tentu saja, kualiti produk itu sendiri penting. Pengikat dan zippers, jika ada, harus dibuat dengan baik dan jahitan yang baik dijahit. Perlu berhati-hati dengan ini supaya di tengah hari cuti kostum tidak sengaja pecah.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus