Kostum untuk kanak-kanak

Kostum untuk kanak-kanak

Percutian mencintai segala-galanya. Ia sentiasa bermaksud mood yang baik, tersenyum dan menyeronokkan. Ramai ibu bapa sedang berusaha pada hari istimewa ini untuk memakai bayi mereka dalam kostum karnival. Tradisi berpakaian untuk cuti telah datang kepada kita dari kedalaman zaman. Orang menjahit pakaian khas untuk diri mereka sendiri untuk menghiasi kejayaan mereka.

Kostum aslinya berkaitan dengan cuti kami hari ini. Sudah tentu, keseronokan terbesar yang mereka bawa kepada anak-anak. Oleh kerana itu, terima kasih kepada pakaian ini bahawa realiti di sekelilingnya menjadi kisah dongeng yang nyata.

Ciri-ciri dan faedah

 • Kostum mewujudkan suasana perayaan.
 • Pakaian sedemikian boleh digunakan bukan sahaja untuk acara-acara di rumah, tetapi mereka akan berguna pada matinees di tadika, pertunjukan dan persembahan.
 • Dengan bantuan kostum, anda boleh menganjurkan pesta tema.
 • Almari pakaian ini akan membolehkan kanak-kanak mencuba peranan watak kegemaran: seorang superhero atau wira buku.
 • Hari ini tidak ada masalah dengan mencari imej yang betul: kedai dalam talian menyajikan pelbagai jenis karnival pakaian untuk sebarang majlis.
 • Ia tidak bernilai banyak wang. Anda boleh mencari hasil yang tepat untuk jumlah tertentu.

Variasi bergaya

Bergantung pada pilihan anda dalam memilih saman untuk bayi dan pada kesempatan apa yang diperlukan, ia bernilai membezakan beberapa kategori. Inilah yang paling mudah:

 • Haiwan
 • Wira-wira superhero dan watak-watak dongeng.
 • Kostum untuk percutian tertentu: Tahun Baru, Maslenitsa, Paskah, Halloween.
 • Profesion: doktor, juru masak, angkasawan.
 • Mainan

Kanak-kanak terkecil (sehingga satu tahun) masih belum dapat jelaskan hasrat mereka tentang kostum mereka, jadi kehendak ibu bapa akan menentukan semuanya di sini. Walau bagaimanapun, jika kanak-kanak itu tidak dapat mengingati percutian ini, dia akan mempunyai emosi positif. Dan untuk melihat dan menghargai apa jenis kelinci manis, singa atau penguin dia kemudiannya dibantu foto.

Idea pakaian untuk pucuk foto

Kostum percutian harus memaparkan sifat-sifat ciri individu bayi anda. Sebagai persembahan amalan, walaupun kanak-kanak 2 dan 3 tahun cukup dapat mencari pakaian seperti yang mereka suka. Dan jika anda sendiri mahu melihat kanak-kanak dengan cara tertentu pada pemotretan, maka cuba berhati-hati membawanya ke pemikiran ini: tunjukkan gambar-gambar, minta mereka pilih.

Pada pemotretan bayi, gambar dalam kubis atau bakul menikmati kejayaan, di awan berbentuk malaikat atau, sebaliknya, satu helai. Sesetengah ibu bapa datang dengan sedikit fantasi dan datang dengan pemandangan diri mereka sendiri.

 • Saman itu mestilah selamat. Jika kanak-kanak sangat kecil, maka tidak boleh menjadi bahagian-bahagian kecil yang boleh dibasuh. Semua elemen hiasan mesti diperbaiki dengan baik.

Lihatlah cub harimau mewah, badak, dan pakaian beruang kecil. Kanak-kanak kelihatan sangat gembira. Mereka pasti suka pakaian mereka!

Tarian Krismas yang sangat baik akan menjadi imej Santa Claus, Snowflake atau salji. Jangan lupa untuk menjemput Santa Claus dan Snow Maiden yang sebenar. Kemudian kanak-kanak itu akan mengingati percutian itu untuk masa yang lama.

Atau mungkin bayi anda gembira dengan Superman atau Spiderman? Nah, untuk atelier moden, ini juga tidak menjadi masalah.

Adakah puteri anda mengeluh daripada Snow White, Rapunzel atau Elsa? Susunlah kisah dongengnya yang sebenar, merealisasikan impian pakaian sedemikian. Biarkan gadis anda menjadi puteri yang paling hebat di matinee kanak-kanak.

Dengan bantuan pemotretan kanak-kanak, anda akan dapat menangkap selama-lamanya kenangan tentang bagaimana bayi anda kelihatan pada usia yang sangat awal. Jurugambar profesional akan mengisi album kanak-kanak dengan gambar-gambar yang menarik dan asli, yang kemudian anda akan meneliti dengan seluruh keluarga anda dengan perasaan istimewa.

Cara memilih guaman untuk bayi

Agar tidak salah mengira dengan pilihan pakaian yang baik untuk kegilaan anda, anda perlu mendekati perkara itu secara bertanggungjawab dan menumpukan masa kepadanya. Oleh itu, apabila memilih imej:

 • Ketahui dan mengambil kira kehendak anak itu.
 • Bahan berkualiti adalah penting.
 • Tidak mustahil sesuai dengan pergerakan dan selesa: kain lembut, kekurangan zippers dan zippers.
 • Adalah lebih baik untuk mengambil warna yang cerah.

Imej bergaya

Kadang-kadang anak-anak berbeza dengan rasa untuk fesyen dan gaya dari lahir. Jadi anda tidak mahu menjadi seorang puteri cantik atau seorang lanun di tempat anda. Mereka lebih suka pakaian klasik dewasa: tuxedos dengan ikatan busana, pakaian malam, dan pakaian couturier. Pada anak-anak dari semua umur, almari pakaian ini kelihatan menarik!

Bagaimana anda mencari seorang lelaki muda? Lihat sahaja: tali leher, jaket, seluar dan kasut duduk seperti sarung tangan.

Atau, inilah mod comel ini. Nampaknya dia akan pergi ke pesta yang paling keren dan minum banyak jus epal di sana.

Teruskan dengan lelaki bergaya dan wanita cantik. Beri perhatian kepada Mademoiselle yang indah ini dalam mutiara atau kepada wanita muda ini dalam topi yang dirasakan. Berapa banyak rahmat!

Berjaya akan menjadi sesi foto seperti kanak-kanak yang elegan dalam gaya noir, retro, 50-60-ies. Persekitaran vintaj itu kelihatan luar biasa dan menakjubkan kepada bayi anda. Lagipun, dia tidak dapat melihat telefon dengan paip besar atau set teh porselin abad yang lalu.

Anda akan membuat keputusan sama ada untuk membuat kostum asal dengan tangan anda sendiri atau menggunakan perkhidmatan pakar. Ingat bahawa imej cerah yang indah akan memberikan banyak emosi ajaib kepada kedua ibu bapa dan anak-anak. Setiap cuti adalah satu acara yang semua anak-anak tidak sabar dan bagaimana mereka akan mengingatnya hanya bergantung kepada anda.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus