Sheared Beaver Fur Coat

Sheared Beaver Fur Coat

Pakaian musim sejuk bukan sahaja indah dan bergaya, tetapi juga sangat hangat. Dalam keadaan musim sejuk domestik anda pasti perlu menjaga membeli bulu bulu, di mana anda akan berasa selesa dalam apa-apa sejuk. Salah satu pilihan yang paling praktikal dan hangat ialah mantel bulu memerang.

Ciri-ciri dan faedah

Bulu Beaver sangat hangat. Ini semua mengenai lapisan bawah yang melindungi haiwan dari sejuk. Kot bulu dari bulu memerang ternyata sangat kuat dan praktikal. Itulah sebabnya anda boleh yakin bahawa dengan membeli sendiri produk bulu anda, anda boleh berjalan di dalamnya selama beberapa musim berturut-turut.

Berang adalah haiwan yang menghabiskan sebahagian besar waktunya di bawah air. Oleh itu, bulu beaver menahan kelembapan dan tidak basah. Bulu memerang padat dengan sempurna mengekalkan haba dan melindungi tubuh dari angin menindik.

Untuk bulu sayap sentuh sangat lembut. Bulu berbulu menarik dan luar. Produk sebegini tidak kalah dengan bulu kelinci atau bulu rubah yang lebih mahal.

Bagaimana rupanya

  • Shorn

Sebagai peraturan, apabila kot bulu jahit, bulu dipotong digunakan. Pemprosesan sedemikian membuka banyak ruang untuk kreativiti. Dari bulu yang dipotong membuat model pendek bergaya, atau produk yang dihiasi dengan bulu yang digambarkan.

  • Tidak dicukur

Bulu tidak dipotong semulajadi juga popular. Long vieti bulu bulu yang diperbuat daripada bulu tidak dipotong semestinya panjang sama - ini adalah jaminan kualiti produk bulu.

Model popular

Dalam katalog pakaian musim sejuk, sejumlah besar bulu memerang dari model yang berbeza dibentangkan.

  • Klasik

Salah satu pilihan yang paling praktikal - kot panjang sederhana. Pemotongan lurus, lengan panjang dan kolar rapi yang pendek sesuai untuk semua orang. Kot ini sesuai untuk dipakai setiap hari, dan untuk majlis-majlis yang lebih serius.

  • Flared

Satu alternatif kepada bulu bulu adalah model trapezoid. Bulu bulu, yang terbakar ke bahagian bawah akan sesuai dengan perempuan berlebihan berat badan dan wanita matang. Model ini membolehkan anda untuk menyembunyikan kecacatan angka. Jika dikehendaki, pinggang boleh ditekankan dengan tali pinggang gaya yang sesuai.

  • Dipendekkan

Model pintas pintas popular di kalangan gadis muda yang aktif. Mereka kelihatan sangat bergaya, dan dipakai serta jaket biasa.

  • Dengan hud

Kot bulu dengan hud selesa dan berfungsi. Tudung bulu melindungi anda daripada sejuk, salji dan angin. Model sedemikian boleh dipakai tanpa topi, tanpa rasa takut membeku semasa snap sejuk.

  • Dari Kanada

Di negara-negara yang sejuk, mantel bulu dari bulu memerang Kanada adalah popular. Wulanya lebih padat, dan oleh itu, produk bulu akan menjadi lebih panas.

  • Saiz besar

Gadis-gadis dengan bentuk yang mengagumkan juga tidak boleh menyangkal diri anda keseronokan untuk membeli bulu berambut bergaya. Pereka bentuk membuat banyak model bergaya dengan saiz yang besar, di mana setiap gadis akan merasa selesa.

Warna bergaya

Bulu memerang semulajadi mempunyai warna abu-abu yang menarik. Peralihan semulajadi dari warna yang lebih gelap di belakang, ke cahaya, pada perut binatang kelihatan menarik. Terendak lampu berwarna emas atau cahaya yang paling sesuai berlaku paling kerap. Walaupun beberapa kulit berangin adalah warna perak.

Banyak mantel bulu kekal dalam warna semulajadi mereka, tanpa dikenakan pewarna. Tetapi, untuk menggembirakan semua pelanggan, pereka juga membuat lapisan berwarna merah.

Selalunya untuk menyesuaikan kot bulu tumpukan menjadi ringan. Apabila mencerahkan dan mencelupkan bulu, teknologi khas kini digunakan yang membolehkan mengubah warna vila tanpa bahaya. Dari bulu ini bulu yang sangat bergaya dan feminin atau mantel bulu putih diperolehi. untuk bulu. Juga warna seperti merah, ashen, perak, coklat muda yang popular.

Bulu bulu diperbuat daripada bulu mata berambut hitam berkilauan dan mahal. Warna hitam yang kaya dengan kilauan perak kelihatan agak semula jadi, menonjolkan keindahan pemilik mantel bulu elegan ketika memakainya.

Tetapi, sebagai tambahan kepada warna semulajadi, anda boleh mencari yang lebih cerah. Pereka membuat bulu memukau mantel bulu hebat coklat, merah, ungu dan warna lain. Oleh itu, anda boleh mencari sendiri model yang memenuhi kehendak anda dan akan sesuai dengan gaya anda.

Bagaimana untuk memilih

Agar produk bulu dapat menyenangkan anda untuk masa yang lama baik dengan penampilan dan kualitinya, anda perlu memberi perhatian khusus kepada pilihannya.

Kot berkualiti tinggi disyorkan untuk membeli secara eksklusif di kedai khusus. Selektiviti sedemikian akan membolehkan anda memilih produk yang akan berlangsung lebih daripada satu musim. Dari semua kepelbagaian itu, para pakar mengesyorkan memilih bulu bulu dari bulu angsa Kanada. Mereka adalah kualiti yang paling panas dan paling tinggi.

Menentukan kualiti bulu anda sendiri semasa membeli agak sukar, tetapi agak mungkin. Luaran, bulu berkualiti tinggi bersinar dan mempunyai warna yang kaya. Villi harus lancar, dan ketika mengusap, jangan menumpahkan atau menggulung di tangan anda. Pada sentuhan bulu harus lembut dan mempunyai lapisan bawah tebal. Beri perhatian kepada bahagian dalam kulit - ia mesti diproses dengan baik dan ringan.

Jas itu sendiri perlu duduk dengan baik dan tidak terlalu longgar. Adalah disyorkan untuk mencuba pakaian bulu di atas pakaian yang anda merancang untuk memakainya dalam kehidupan seharian. Produk harus selesa, tidak membataskan pergerakan.

Apa yang perlu dipakai

Bulu bulu adalah bahagian utama musim sejuk, yang mana anda perlu memilih aksesoris bergaya dan kasut yang sesuai dengan gaya. Gadis-gadis bertubuh kecil dinasihatkan untuk memilih kasut yang elegan dengan tumit tinggi atau platform. Kasut yang selesa dengan sole rata akan sesuai dengan fesyen wanita yang lebih tinggi. Boots boleh sama ada kulit atau suede.

Topi juga perlu dipilih dengan teliti. Anda boleh melakukannya dengan mudah tanpa topi, terutama jika kot bulu anda dilengkapi dengan hud. Secara umum, topi, terutamanya dirajut dan dilengkapi dengan pom-pom yang berbeza, tidak sesuai dengan kot bulu. Oleh itu, untuk mencipta imej feminin adalah lebih baik menggunakan selendang ringan atau snoody.

Tudung atau taktik dalam tunduk dengan kot berang juga akan berlebihan. Hadkan diri anda kepada sarung tangan yang bergaya yang melindungi tangan anda daripada sejuk dan beg yang sesuai dengan rupa anda.

Ulasan

Coat bulu Beaver popular untuk jangka masa yang panjang. Nenek moyang kita juga menghargai praktikal bahan ini dan keupayaannya untuk mengekalkan haba.

Pembeli ambil perhatian bahawa dengan penjagaan yang betul Berpakaian bulu beaver dipakai dalam masa yang lama tanpa kehilangan rupa yang menarik. Adalah disyorkan untuk membersihkan dan mengeringkan kot bulu itu secara semulajadi, dan menyimpannya di dalam kawasan yang bersih dan berventilasi.

Di antara kekurangan itu, para pengguna mencatat lapisan yang agak kasar, yang merebak ketika dipakai. Ini bukan kelemahan pengeluaran, tetapi ciri-ciri kot bulu memerang. Agar tidak berasa tidak selesa ketika dipakai, disarankan untuk membeli mantel bulu potong percuma.

Imej bergaya

  • Kotak bulu memerang sesuai untuk membuat busur setiap hari. Jaket bulu yang dipotong dalam bulu berwarna bulu kelabu gelap akan menjadi baik dengan topi tonal kelabu. Jeans dalam kombinasi dengan but tinggi pada satu tapak rata membuat imej lebih praktikal. Beg busur akan melengkapkan busur ke atas bahu anda yang mana anda boleh muat semua perkara yang perlu.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus