Saman bulu

Saman bulu

Ciri-ciri dan faedah kain

Pilihan saman lelaki adalah acara yang sangat penting. Jika saman dipilih dengan betul, ia akan menekankan gaya dan kehormatan seseorang. Sudah tentu, nilai yang hebat adalah kain yang dibuatnya. Jika anda membuat keputusan untuk membeli atau menjahit saman lelaki berkualiti tinggi, berikan keutamaan kepada kain bulu. Ini boleh menjadi sama ada bulu tulen atau kain yang dicampur (contohnya dengan penambahan lycra). Saman bulu itu hampir tidak pernah berkedut, ia adalah selesa walaupun dalam cuaca panas. Untuk kegunaan pengeluaran benang ketebalan yang berlainan. Tebal sesuai untuk musim sejuk, benang nipis - untuk pilihan musim panas.

Varieti

Suit dari bulu asli adalah mahal, ia bertujuan untuk wakil-wakil kelas perniagaan. Kain untuk mereka dibeli di luar negeri, yang juga memberi kesan kepada harga produk. Gaun bulu semulajadi sesuai dengan sempurna pada angka itu, menunjukkan kebajikan pemiliknya. Tetapi produk tersebut memerlukan penjagaan yang berhati-hati, di rumah untuk mencuci dan membersihkan saman ini bermasalah, jadi anda perlu pergi ke cucian kering. Sut yang diperbuat daripada kain campuran lebih tahan lama dan tahan haus, sesuai dengan angka, dan menjaga mereka lebih mudah dan lebih mudah. Produk sedemikian mampu menampung lelaki biasa.

Bulu bahasa Inggeris

Wool bahasa Inggeris adalah salah satu yang terbaik untuk saman jahitan lelaki. Dia mempunyai kualiti yang sangat baik, pakaian dari wajahnya sangat mengagumkan dan mulia. Wool bahasa Inggeris telah memperoleh pengiktirafannya di seluruh dunia dan dibekalkan kepada setiap kilang tenunan.

Bulu domba

Wul domba adalah salah satu yang paling biasa untuk pakaian lelaki. Kain seperti ini dipakai dengan baik pada musim sejuk, kerana ia dipanaskan dengan baik. Perbezaan utamanya adalah harga yang rendah, yang tidak menjejaskan kualiti dan ketahanannya.

Trend fesyen

Kain yang paling bergaya dan mahal untuk saman dianggap campuran bulu dan sutera. Ini adalah kain yang sangat ringan, pakaian dari itu mengalir, jangan menggerakkan pergerakan, jangan meremukkan. Dalam guaman ini, lelaki itu sentiasa kelihatan bergaya dan mewah. Kita boleh mengatakan bahawa pakaian ini bukan untuk setiap hari, tetapi untuk majlis khas.

Kain yang popular untuk pakaian lelaki musim sejuk adalah tweed. Ia juga pelbagai bulu, tetapi lebih kasar dalam tekstur. Perlu diperhatikan bahawa jaket jas tweed berjalan lancar dengan bukan hanya seluar klasik, tetapi juga jins atau chinos yang bergaya. Dan seluar kelihatan hebat, bukan hanya dengan baju klasik, tetapi juga dengan jumper dan pullovers. Ini digunakan dengan sempurna oleh orang muda, mewujudkan imej yang luar biasa.

Perlu diperhatikan kain lain yang bergaya untuk saman lelaki musim ini. Flanel ini adalah kain lembut tetapi tebal. Suit dari flanel itu sangat menghangatkan anda pada musim gugur dank. Dengan jaket flanel, anda boleh membuat bukan sahaja gaya perniagaan, tetapi juga kasual. Baik jaket ini digabungkan dengan seluar jeans. Dan di bawah seluar patut dipakai jaket dan pullovers tebal.

Bagaimana untuk memilih

Memilih saman bulu lelaki, anda perlu membuat keputusan mengenai model, gaya, dan hanya kemudian pergi ke pilihan warna. Lelaki yang lebih langsing mampu menyesuaikan pakaian yang sangat menekankan angka dan maskulininya. Lelaki gemuk lebih suka memberi keutamaan kepada potongan lurus klasik atau lebih bebas. Secara tradisional, lelaki memilih warna yang lebih gelap dan lebih dalam: hitam, biru, kelabu. Mereka digabungkan sepenuhnya dengan mana-mana warna baju dan sesuai untuk hampir apa-apa acara.Harus diingat bahawa lelaki muda memilih warna lebih ringan: biru, kuning air.

Cuba pada jaket, perhatikan hakikat bahawa ia adalah saiz bahu anda, tidak boleh menjadi lipatan atau kedutan di bahagian belakang. Kolar sesuai dengan leher, tetapi tidak memotongnya. Panjang lengan, sebagai peraturan, ke pangkal berus, manakala baju lengan itu harus lebih sentimeter lagi. Jaket tidak menghalang pergerakan dan sesuai dengan angka tersebut. Adalah baik untuk mencuba pakaian pada baju, maka anda dapat melihat keseluruhan gambar sekaligus. Mencoba pada celana, perhatikan bahawa panjangnya harus sampai ke tumit kasut. Mereka tidak sepatutnya obtyagivat dan menghalang pergerakan.

Juga perhatikan lapisan. Ia mesti berkualiti tinggi, tanpa cacat. Semua jahitan secara umum pada saman harus lancar, tanpa benang menonjol. Aksesori (ritsleting, butang) - berkualiti, baik dijahit.

Imej bergaya

Foto itu menunjukkan saman kelabu gelap klasik. Baik menyegarkan baju merah jambu dan tali pinggang satin. Saman ini sesuai untuk pejabat, untuk majlis-majlis khas, seperti perkahwinan. Memberi imej kejantanan dan menunjukkan status tertentu seorang lelaki muda.

Saman tan tweed dalam kombinasi dengan baju burgundy dan selendang berwarna mewakili gaya retro. Jaket yang dipasang menunjukkan angka yang tipis seorang lelaki muda dan menekankan keperibadiannya. Pakaian ini sesuai untuk pesta percutian.

Gaun kelabu gelap bulu dan sutera sempurna tidak hanya untuk pejabat, tetapi juga untuk perkahwinan. Seorang lelaki kelihatan bergaya dan mewah. Suit ini sangat harmoni dengan kemeja putih dan tali leher kelabu yang terang. Selendang putih menyegarkan imej dan memberikan rupa yang telah selesai. Cermin mata hitam memberikan keberanian dan keterukan imej.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus