Van Cliff Costume

Van Cliff Costume

Mengenai jenama

Syarikat Van Cliff terlibat dalam pembuatan pelbagai pakaian untuk lelaki dan lelaki.

Jenama Van Cliff bermula pada tahun 1921 di Amsterdam apabila tukang jahit berbakat, Alfred Van Cleef mengasaskan bengkelnya. Ia adalah orang yang menetapkan imej yang sempurna dari syarikatnya - menggabungkan kualiti yang sangat baik dan gaya yang sempurna. Perkara-perkara telah mendapat populariti yang luas bukan sahaja di kalangan orang biasa, tetapi juga di kalangan elit tempatan.

Di Rusia, tanda dagangan Van Cliff pertama kali muncul pada tahun 1997, sambil mengekalkan tradisi pengeluaran yang terbaik - kualiti yang sangat baik, kaedah pengeluaran moden dan gaya perkara yang sempurna.

Di bawah jenama ini, saman lelaki, seluar, jaket, jaket, pakaian rajut, pakaian dan aksesori (tali pinggang, ikatan, tali leher, tudung, dll.) Dibuat di Rusia.

Pereka Eropah dan Rusia yang terbaik sedang berusaha untuk mencipta koleksi bergaya pakaian lelaki Van Cliff. Syarikat ini mempunyai perusahaan yang menghasilkan pakaian, serta rangkaian kedai runcit yang besar.

Van Cliff menghasilkan pakaian untuk hampir semua majlis - untuk pakaian sehari-hari, untuk mesyuarat perniagaan dan di pejabat, untuk majlis-majlis khas.

Ciri-ciri dan kelebihan produk

Di Rusia, jenama pakaian lelaki ini sangat popular dan sangat diperlukan. Dan ini bukan kemalangan. Jenama pakaian Van Cliff - ia sentiasa menjadi perkara yang bergaya dan bergaya, kualiti tertinggi, pemilihan model yang besar dan sesuai dengan angka itu.

Apabila mencipta koleksinya, syarikat Van Cliff hanya menggunakan bahan terbaik dan berkualiti tinggi dari syarikat-syarikat tekstil terkenal, keutamaan diberikan kepada penggunaan bahan bulu dan bulu.

Harga produk sangat menyenangkan, terutamanya jika dibandingkan dengan harga barangan dari pengeluar asing, tetapi kualiti jahitan dari Van Cliff tidak kalah dengan kualiti barang dari rakan sekerja asing.

Kelebihan lain ialah julat saiz besar. Anda akan menemui pakaian dari saiz 44 hingga saiz 72!

Pakaian bergaya dan bergaya Van Cliff akan membolehkan setiap lelaki berasa yakin, menekankan keperibadian mereka, rasa yang hebat dan gaya yang sempurna.

Gambaran keseluruhan model

Jenama Van Cliff menghasilkan pakaian lelaki dalam pelbagai arah. Yang utama adalah saman perniagaan untuk dipakai sehari-hari. Gaun sedemikian adalah selesa dan mudah mungkin. Koleksi ini mempunyai pelbagai model - versi klasik dan Superslim yang bergaya. Terima kasih kepada model pilihan yang luas ini, jenama pakaian Van Cliff memenangi citarasa pelanggan.

Akan menggembirakan pembeli dan pelbagai pilihan jaket lelaki yang bergaya. Rangkaian mereka juga hebat, terdapat model klasik yang ketat dan pilihan belia moden, dilengkapi dengan butiran dan elemen yang bergaya.

Satu lagi trend jenama Van Cliff adalah gaya kasual, yang hari ini sudah banyak digunakan dalam perniagaan. Van Cliff koleksi kasual pintar diperbuat daripada fabrik semulajadi berkualiti (kapas, linen). Pakaian dalam gaya ini sesuai untuk kedua-dua pejabat dan suasana tidak rasmi.

Kawasan aktiviti penting yang berasingan untuk Van Cliff adalah pengeluaran pakaian formal mewah untuk majlis-majlis yang paling istimewa, seperti majlis perkahwinan.

Juga di bawah jenama Van Cliff menghasilkan pakaian luar lelaki - jaket dan kot.

Dalam pelbagai koleksi Van Cliff terdapat juga banyak pilihan pakaian untuk kanak-kanak - kanak-kanak lelaki dan remaja berusia 7 hingga 17 tahun. Pakaian untuk kanak-kanak lelaki diwakili oleh koleksi Van Cliff Junior.

Pengumpulan untuk kanak-kanak dan remaja diwakili oleh pelbagai model pemuda saman lelaki (dengan jaket dipasang dan seluar kurus), rompi bergaya, kardigan lancar dan baju sejuk.Barisan Van Cliff Junior yang sama diwakili oleh koleksi pakaian luar.

Bahan utama untuk pengeluaran garis pakaian kanak-kanak adalah bahan kapas, bulu dan polyviscose. Semua pakaian direka mengikut teknologi pakaian lelaki dewasa, mempunyai gaya yang berkualiti tinggi dan moden.

Ulasan

Di Internet, pengguna hampir sebulat suara meninggalkan markah yang tinggi dan ulasan yang baik tentang pakaian Van Cliff.

Pembeli ambil perhatian bahawa pakaian dijahit dengan kualiti yang tinggi, mereka mempunyai pemotongan fesyen yang sangat baik. Terutama seperti banyak lelaki bergaya jaket silhouettes langsing-fit. Para pelanggan Van Cliff berpuas hati dengan bahan pakaian yang berkualiti tinggi - mereka menyenangkan badan, selesa dan praktikal, tidak meremukkan apabila dipakai.

Menurut para pelanggan, semua kostum terlihat bergaya dan mahal, membuat wajah mewah bagi pemiliknya. Sempurna menyerupai gaya orang perniagaan.

Imej bergaya

Kami menawarkan beberapa imej bergaya dari Van Cliff:

  • Bergaya untuk blazer kasual kelabu dan seluar jeans biru. Pandangan ini dilengkapi dengan tali pinggang coklat dan selendang.
  • Saman hitam klasik yang bergaya dengan tali leher adalah pilihan yang baik untuk majlis-majlis khas.
  • Saman kasual yang ketat kelabu gelap dengan tali leher adalah varian indah gaya perniagaan kasual.
Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus