T-shirt kuning

T-shirt kuning

Musim panas adalah masa hari panas dan oleh itu ia dikehendaki mempunyai cerah dan pada masa yang sama potongan-potongan pakaian bergaya dalam almari pakaian. Selalunya barangan itu adalah baju kaos dan skirt atau seluar pendek.

Bagaimana untuk melakukannya, untuk dapat memakai benda-benda yang mudah dan biasa, sambil kekal bergaya dan bergaya? Sangat mudah - hanya gunakan warna yang betul! Dan apa warna akan musim panas yang paling bergaya pada tahun 2016? Pasti - kuning!

Tidak hairanlah warna cerah ini dipanggil "warna pemimpin." Ia cerah dan hangat. Dengan bantuan baju T-kuning, anda boleh dengan mudah menyegarkan almari pakaian, serta penampilan secara umum. Warna kuning dalam bentuk murni telah menjadi popular di dunia fesyen tidak lama dahulu, kerana pereka tidak pernah melihat sesuatu yang istimewa di dalamnya sebelum ini. Mungkin semuanya dalam pandangan dunia yang berubah-ubah.

Oleh itu, dengan setiap sepuluh tahun, gaun wanita menjadi semakin terang, dan pandangan tentang cara hidup semakin membebaskan. Tiada siapa yang mahu kelihatan standard, tetapi sebaliknya, semua orang mahu bergaya dan moden. Jadi warna kuning telah mengambil kedudukan tinggi dalam industri fesyen musim panas ini.

Apakah maksud warna kuning?

Sentiasa dan di mana-mana warna kuning menyebabkan persatuan dengan matahari dan dengan fakta yang memberikan kehidupan kepada semua makhluk hidup. Itulah sebabnya dia mempunyai tenaga positif dan kehidupan yang tegas.

Warna cerah ini seolah-olah menjadi lambang mood yang baik, berkat yang sempurna untuk mempunyai wanita dalam seks yang indah.

Warna kuning juga boleh menyebabkan persatuan dengan emas, jadi tekstil nada ini kelihatan terang dan yakin, walaupun tanpa hiasan tambahan.

Di samping itu, bagi kebanyakan ia dikaitkan dengan kehidupan baru. Walaupun dalam anatomi wanita, terdapat konsep "badan kuning", yang juga dikaitkan dengan kemunculan kehidupan baru. Jadi warna kuning sangat kerap memberikan petunjuk positif dan berterusan positif dan kehidupan baru. Dan ini cantik.

Siapa yang memakai t-shirt kuning tanpa corak

Adakah kemeja-T berwarna kuning dalam trend? Sebagai tambahan kepada studio pereka fesyen, pertunjukan fesyen dan persembahan yang dikumpulkan tiga kali oleh agensi model, ahli-ahli kaji selidik yang bergaya kini sentiasa melihat patung-patung mereka - bintang filem dan bintang sinema dengan mata mereka. Sudah banyak kali dalam sejarah dunia fesyen, seluruh arah telah timbul kerana penampilan bintang terkenal dalam satu bentuk atau pakaian lain, yang sebelum ini dianggap tidak dapat diterima untuk Bohemia. Siapa di antara mereka hari ini menonjol dalam kemeja-T berwarna kuning?

Ternyata terdapat sejumlah besar wakil seperti itu, antara mereka Cameron Diaz dan Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker dan Kim Kardashian, Rita Ora dan Fergie dan banyak lagi. Bintang-bintang dunia, sebagai trendter, sudah aktif memakai T-shirt kuning, menikmati kecerahan mereka. Jadi produk-produk ini pasti dalam trend musim panas ini.

Model fesyen:

Anda tidak boleh membesar-besarkan dan berfikir bahawa T-shirt adalah pakaian luar sukan yang sangat klasik. Sememangnya, dalam satu tangan ia begitu, tetapi di sisi lain - mungkin ada beberapa pilihan untuk pelaksanaannya. Tiga model yang paling bergaya di musim ini adalah polo, dengan lengan panjang dan pendek.

Polo

Pilihan ini adalah yang paling dekat dengan sukan ini. Oleh itu, lebih baik menggabungkannya dengan pelbagai corak skirt sukan atau seluar pendek. Kedua-dua pilihan bawah cahaya dan gelap akan kelihatan agak asli. Warna kuning dalam hal ini sangat demokratik dan sejagat. Tetapi di sini, para pereka masih mengesyorkan monotoni, untuk mempunyai penampilan yang sangat bergaya dan menarik.

Lengan panjang

Model ini akan kelihatan hebat dengan seluar jeans atau celana panjang. Varian semacam itu akan menghasilkan apa yang dipanggil "kesan terbang", yang akan memberikan kelancaran tambahan kepada pergerakan dan gaya wanita.Beg hitam dengan tali yang luas pada bahu dan kasut hitam juga akan kelihatan baik dalam imej ini.

Lengan pendek

T-shirt dengan lengan pendek mampu menghasilkan imej yang paling ketat. Lengan yang lembut, skirt yang sempit ke bahagian bawah, beg kecil, kasut bertumit tinggi adalah satu set yang sangat baik, sama ada untuk muncul di pejabat dan pada acara sosial yang serius. Dalam kes sedemikian, imej ini akan kelihatan bergaya, bergaya, moden dan sangat segar.

Warna apa yang menggabungkan kuning?

Terdapat pelbagai kombinasi warna klasik. Satu ciri tersendiri warna kuning ialah ia berfungsi sebagai pelengkap yang sangat baik untuk kedua-dua warna cahaya dan gelap. Kombinasi kuning-kuning sangat sering dijumpai walaupun dalam alam semula jadi. Sebaliknya, kuning harmonis sempurna dengan putih, walaupun imej di sini akan lebih lembut dan tidak terang seperti dalam kes dengan nada hitam.

Biru adalah warna klasik untuk menggabungkan dengan kuning. Komposisi ini kelihatan sangat bergaya dan terang. Contohnya, baju T-kuning dan punggung biru selalu memberikan kesan yang menyenangkan tentang pembawa busur tersebut.

Merah juga boleh didapati sebagai suplemen, tetapi ia tidak boleh dikatakan bahawa penyelesaian ini berjaya. Dua warna berapi-api akan bersaing dalam kejohanan dan ini akan menyebabkan penggabungan dua warna terang.

Kelabu dan coklat mungkin pilihan yang baik sebagai aksesori bergaya untuk kemeja-T berwarna kuning. Tetapi dengan warna-warna ini anda tidak boleh keterlaluan. Berbeza dengan nada hitam yang kaya, yang dengan sempurna menekankan kecerahan dan keseronokan kuning, kedua-dua warna ini dapat membayangi.

Warna kuning krim, krim dan gading juga kelihatan sangat asli dan tenang, dan juga memberikan imej beberapa nota cahaya, selain itu kelihatan sangat menarik.

Apa yang perlu dipakai

Terdapat sejumlah besar pilihan. T-shirt kuning, bergantung kepada pengubahsuaiannya, boleh digunakan sebagai sebahagian daripada imej pantai dan sebagai sebahagian daripada saman perniagaan yang ketat atau imej yang dicipta untuk melawat acara sosial.

Seluar mana-mana panjang, dari pantai yang menantang pendek dan berakhir dengan seluar jeans klasik, akan kelihatan hebat dan sangat cerah dengan kemeja T-kuning. Sekatan khas dalam perkara ini hampir tidak relevan.

Kebebasan tindakan yang sama dibenarkan dalam pilihan kasut. Slates, kasut, terompah, kasut, kasut, walaupun varian musim panas but kasut akan melengkapi rupa kuning. Dengan bahagian atas ada pilihan tertentu, karena baju T-kuning itu sendiri dapat digunakan sebagai bagian atas. Ia juga boleh dilengkapi dengan kardigan atau jaket pendek, jubah panjang, kurang jaket, atau jaket. Terdapat tempat di mana imaginasi mengembara, tetapi perkara yang paling penting adalah tidak melupakan aksesori.

Gelang-gelang gelap, kasut kuning dan beg tangan, sepadan dengan warna, akan sangat sesuai dengan kemeja-T kuning dan skirt biru gelap. Seperti kemeja-T terang ajaib meluruskan postur, dan juga memberikan kekuatan dan tenaga dalaman wanita. Perlu diingatkan bahawa warna ini akan sentiasa memberi tuduhan tambahan untuk keseronokan dan memberi suasana yang baik.

Di samping itu, untuk mencari gabungan model dan warna yang harmoni tidak sukar sama sekali. Adalah sukar untuk mencari warna kedua yang harmoni yang sesuai dengan warna pakaian yang lain. Perkara yang paling penting dalam perkara ini adalah untuk mematuhi keharmonian warna dan kemudian imej akan berubah menjadi sempurna.

Komen
Pengarang Komen

Pakaian

Skirt

Blaus